LIVE STREAMIT

ILMAISET LIVE STREAMIT JA URHEILUN LIVELÄHETYKSET

Urheiluvedonlyöntiin ja urheilun seuraamiseen kuuluu ehdottomasti myös otteluiden ja tapahtumien seuraaminen Live Streameista tai livelähetyksistä. Markkinoilla on todella kattava tarjonta erilaisia kanavapaketteja ja Live Stream –palveluita, mutta kaikki maksavat maltaita varsinkin, kun yksi ainoa paketti ei todellakaan riitä. Bonusvedot esittelee tavan, jolla voit seurata urheilua täysin ilmaiseksi livestreamien ja livelähetysten avulla!

Laittomuuksista ei todellakaan ole kyse. Ilmaiseksi on mahdollista seurata urheilun livelähetyksiä ja Live Streameja täysin laillisesti! Vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden katsoa livelähetyksiä Live Streamien kautta vedonlyönnin ohella – ilman mitään kuukausimaksuja tai muuta! Livelähetyksien lajikirjo on valtava, joten katsottava ei lopu varmastikaan kesken.

ILMAISET LIVELÄHETYKSET JA LIVE STREAM PALVELUT

Nordicbet on ensimmäinen loistava esimerkki Live Stream palveluiden tarjoajista. Nordicbet Live Stream tarjoaa asiakkailleen livelähetykset veloituksetta, kunhan pelitilillä on vähintään 1€. Sinun ei tarvitse pelata tai panostaa rahaa mihinkään, sillä riittää, että pelitilin saldo on plussalla yhden euron verran!

Vedonlyöntisivustot ja peliyhtiöt ostavat lähetysoikeuksia otteluihin, tapahtumiin ja sarjoihin, jolloin he voivat näyttää urheilun livelähetyksiä sivustollaan. Jokainen pelisivusto vaatii, että pelitilillä on positiivista saldoa jonkin verran, mutta tämä summa vaihtelee vedonlyöntiyhtiöstä riippuen.

Live Stream -palvelun käyttöoikeuden saa siis tekemällä talletuksen pelitilille. Tallettaminen on tehty todella helpoksi ja turvalliseksi. Erilaisia talletusvaihtoehtoja on lukematon määrää, ja jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki talletusmetodi. Erilaisia talletusvaihtoehtoja löydät alapuolelta – mukaan lukeutuu perinteiset kortti- ja verkkopankkitalletukset, nettilompakot, mobiilitalletukset sekä talletus laskulla.

Ilmaiset Live Streamit

PARHAAT TALLETUSTAVAT VEDONLYÖNTISIVUSTOILLA

Verkkopankkitalletukset: Euteller, Trustly

Verkkopankkitalletukset onnistuvat helposti Trustlyn ja Eutellerin avulla. Tätä nykyä molemmat ohjaavat oman pankin sivuille tekemään talletuksen, joten maksutapahtuma on varmasti suojattu ja turvallinen. Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat todella helppoja ja nopeita, mutta ennen kaikkea turvallisia talletustapoja.

Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard

Visa- ja Mastercard-talletukset ovat simppeleitä, ja turvallisia. Korttitietoja ei kuitenkaan ihan turvallisuussyistä kannata tallentaa selaimeen, sillä silloin riskit kasvavat.

Paysafecard

Paysafecard on varmastikin yksi turvallisimmista talletustavoista, sillä tarvitset fyysisen koodin, jotta talletustapa on mahdollinen. Koodeja voi ostaa joko Suomesta ihan kioskeista ja kaupoista, kuten R-Kioskilta – netissä puolestaan valtuutettuna jälleenmyyjänä toimii https://www.wkv.com eli ostotapoja on useampia.

Nettilompakot: Skrill, Neteller

Nettilompakot ovat helpoin ja nopein talletustapa. Skrillin avulla voit pyöritellä pelirahoja vedonlyöntisivustolta toiselle vaivattomasti ja nopeasti, mutta osalla vedonlyöntiyhtiöistä bonusta et pääse lunastamaan nettilompakolla tehdyllä talletuksella.

Lasku: Zimpler

Talletus laskulla on nostanut suosiotaan vuosien saatossa. Zimpler tarjoaa monella peliyhtiöllä mahdollisuuden tehdä talletus laskulla. Laskun saat mobiilisti tekstiviestillä, ja tarvitset ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Mobiilitalletus: Siru-mobile

Mobiilitalletus eli talletus puhelinlaskulla on mahdollista Siru-Mobilen avulla.

Kaikki tarjottavat talletusmuodot ovat varmasti turvallisia, ja meidän esittelemät sivustot ovat markkinoiden luotettavimmat vedonlyöntiyhtiöt. Talletussummat vaihtelevat paikoittain, mutta pääsääntöisesti minimitalletussumma on 5-10 euroa. Talletuksen tehtyäsi pääset kuitenkin seuraamaan live-lähetyksiä helposti, turvallisesti ja laillisesti jopa teräväpiirtolaadulla!

Hyödynnä myös ilmaiset pelivihjeet ja veikkausvihjeet sivustollamme!