10BET

LUNASTA: 50€ vedonlyöntibonus
10BET

ARVOSANA

BONUS 100% vedonlyöntibonus 50€ asti!

YLEISTIEDOT
 • URL 10bet.com
 • Perustettu 2003
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 15€
 • Max. talletus 50€

10Bet on varmasti lähes poikkeuksetta jokaiselle vedonlyöjälle tuttu, sillä se on yksi alan pioneereista. Vuonna 2003 toimintansa aloittanut sivusto on noussut pitkän historiansa aikana yhdeksi vedonlyöjien suosikeista. Eikä tuo suosio ole sattumaa, sillä lähes 20 vuotta on pitkä aika ja sen ansiosta 10Bet vedonlyöntikokemus on taatusti positiivinen, sillä kaikki on hiottu viimeisen päälle. Yksi sivuston ehdottomista vahvuuksista on käsittämättömän laaja kohdetarjonta ja lisäksi kertoimet ovat usein markkinoiden ehdotonta eliittiä.

10BET BONUS

10Bet bonus on hyvä perusbonus ja se kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä, sillä sivustona 10Bet on äärimmäisen hyvä. Yhtiö tarjoaa 100% talletusbonuksen 50 euroon saakka ja kierrätysvaatimus on vain 5-kertainen. Vedonlyöntibonus pitää sisällään minimikertoimen 1,80 singlevetojen osalta ja yhdistelmävedoissa kunkin pelivalinnan minimikerroin on 1,40. Koska kierrätykseen tarjotaan aikaa 30 päivää, pääset samalla tutustumaan tähän kertakaikkisen erinomaiseen sivuston perinpohjaisesti.

10Bet vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus 50€ saakka
 • 5-kertainen kierrätysvaatimus
 • Minimikerroin single-vedossa on 1,80, yhdistelmävedoissa jokaisen kohteen minimikerroin on 1,40
 • Kierrätysaika on 30 päivää
 • 10Bet minimitalletus on 15€
 • Skrill- ja Neteller-talletukset eivät oikeuta bonuksen lunastamiseen

10BET BONUSKOODI

Tervetuliaistarjouksen hyödyntämiseen ei tarvita erillistä bonuskoodia; kunhan teet vähintään 15€ arvoisen ensitalletuksen, olet oikeutettu bonukseen.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Kierrätysvaatimukset 10Betillä ovat erittäin maltilliset, kuten todettua. Vedonlyöntibonus tulee kierrättää ainoastaan viisi kertaa ja sen pitäisi olla niin kokeneelle kuin myös aloittavalle vedonlyöjälle varsin helppo tehtävä – etenkin, kun kierrätysaikaa on tarjolla peräti 30 päivää. Sinun ei siis tarvitse hätäillä vetojesi ja pelivalintojesi kanssa, vaan voit aidosti aloittaa voittavan vedonlyönnin välittömästi.

Yksittäisten kohteiden osalta minimikerroin kierrätyksessä on 1,80. Jos haluat pelata yhdistelmävetoja, niissä jokaisen kohteen pitää olla kertoimeltaan vähintään 1,40. Minimikertoimina nämä ovat hyvin maltillisia, eivätkä ne siten rajoita pelaamistasi käytännössä ottaen millään tasolla: kertoimilla 1,40 ja 1,80 valinnanvaraa löytyy todella runsaasti.

KERTOIMET & KOHTEET

10Bet kohdevalikoima on uskomattoman laaja ja se perustuu kattavaan 18 vuoden mittaiseen kokemukseen, jonka aikana sivusto on saatu hiottua pienintäkin yksityiskohtaa myöden huippuunsa. Tarjolla on kaikki suomalaisten suosituimmat kohteet, lajit ja liigat, minkä lisäksi tarjontaa on kattavasti myös pienempien sarjojen osalta. Myös nämä pienemmät sarjat tarjoavat paljon erilaisia vetovaihtoehtoja. Kun siis pelaat 10Betillä, sinun ei tarvitse murehtia siitä, löytyykö haluaamasi kohdetta heidän tarjonnastaan, sillä vastaus on käytännössä ottaen satavarmasti ”kyllä”.

10Bet kertoimet ovat niin ikään erinomaisia, ja palautusprosentti on erittäin kunnioitettava 95 molemmin puolin. Sivusto kykenee tarjoamaan varsin usein myös markkinatoppeja eli kaikkein parhaat kertoimet ovat säännöllisesti löydettävissä 10Betiltä, sillä suurimmissa sarjoissa tarjolla on vieläkin suurempia kertoimia. Jos siis kertoimien kilpailutus on sinulle arkipäivää vedonlyönnissä, 10Bet kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon.

Bet Builder

10Betiltä löytyy huippusuosiota vedonlyöjien keskuudessa nauttiva Bet Builder -ominaisuus. Bet Builderin suosio perustuu siihen, että sen kautta voit lähteä hakemaan todellisia jättipotteja yhden ja saman ottelun ympäriltä, sillä voit yhdistellä samasta ottelusta eri vetoja yhdelle ja samalle lapulle. Myös useiden otteluiden yhdisteleminen keskenään on mahdollista, joten Bet Builder ei juurikaan tunne mitään rajoja, mikä on erittäin hauskaa ja jännittävää.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

10Bet live-vedonlyönti on laadun osalta huippuunsa viritettyä, kuten tältä markkinoiden kokeneelta konkarilta sopii odottaa. Jos pelissä nähdään jokin merkittävä tapahtuma, kuten esimerkiksi maali, uudet kertoimet aukeavat todella nopeasti. Myös live-vedonlyönnissä kohteita on tarjolla todella paljon ja livekertoimet ovat aivan markkinoiden huippua. Lisäksi 10Bet live-vedonlyönti pitää sisällään Cash Out -ominaisuuden, jolla voit ottaa aikaisen voitonmaksun, mikäli mielesi muuttuu kesken ottelun tai haluat vain yksinkertaisesti ottaa varman päälle.

10Bet ei ole ottanut tarjontaansa live streameja, mutta eihän sitä koskaan tiedä, josko tämä pelialan jätteihin kuuluva yhtiö ottaisi jossain vaiheessa myös live streamit osaksi tarjontaansa. Vedonlyöjälle löytyy kuitenkin livekohteiden osalta äärimmäisen kattavat tilastot, joten se auttaa eittämättä, kun pohdit, mitä kohteita virtuaaliselle vedonlyöntikupongillesi isket.

10BET MOBIILI

10Bet on perustettu aikana, jolloin GSM oli älypuhelinta selvästi tutumpi käsite, mutta tästä huolimatta yhtiö ei ole jäänyt tuleen makaamaan, vaan tarjolla on erinomainen mobiilialusta niin älypuhelimille kuin tableteille. Kuten olet ehkä huomannut, sana ”laatu” toistuu usein 10Betin kohdalla ja sivuston mobiiliversio on ihan yhtä laadukas ja vedonlyönti onnistuu yhtä helposti kuin desktopilla. Mobiilisivujen käyttökokemus on miellyttävä, sillä ne on toteutettu äärimmäisellä ammattitaidolla, navigointi on helppoa ja kaikki on näkyvästi esillä. Tarjolla oleva hakuominaisuus tekee oikeiden kohteiden löytämisestä entistä helpompaa.

10Bet mobiilisovellus on niin ikään ladattavissa, mikäli haluat asentaa sen puhelimeesi ja itse asiassa mobiilivedonlyönti on vielä asteen verran maukkaampaa applikaation kautta. Sitä siis kannattaa harkita ehdottomasti, etenkin jos pelaat paljon puhelimellasi. Applikaatio on optimoitu totta kai myös tabletille, joten 10Bet on ottanut eittämättä myös uuden sukupolven huomioon tarjoamassaan pelikokemuksessa.

10BET SUOMI

10Bet on eittämättä huomannut pelihistoriansa aikana, miten innokasta pelikansaa me suomalaiset olemme. Yhtiö saikin vuonna 2016 Maltan lisenssin, mikä teki pelaamisesta sivustolla suomalaisille paljon houkuttelevampaa, sillä kyseinen lisenssi takaa verovapaat voitot suomalaisille. Kun sivustolta löytyy myös valtava määrä pelikohteita kaikkiin suomalaisten suosikkisarjoihin ja suosikkilajeihin, suomalaisen pelaajan on todella hyvä olla 10Bet Suomi -sivustolla ja pelata siellä.

10Bet Suomi on totta kai tarjolla suomenkielisenä. Pääsääntöisesti kääntäjät ovat tehneet niin erinomaista työtä, että kaikki on ymmärrettävissä erinomaisesti, mutta ainahan mukaan saattaa mahtua joitain käytännön osalta täysin merkityksettömiä kauneusvirheitä. 10Bet on ehdottomasti erinomainen valinta suomalaisille pelaajille – etenkin aktiivipelaajille.

10BET KOTIUTUS

10Bet kotiutus onnistuu helposti ja vaivattomasti, sillä tarjolla ovat kaikki suomalaisten suosikkitavat kotiutusten osalta. Se tulee kuitenkin ottaa huomioon, että kotiutusten osalta yhtiö ei vedä vertoja markkinoiden uusille tulokkaille, sillä 10Bet asiakasmäärä on niin valtaisa, mutta tavalliset pankkikortti- ja pankkisiirrot takaavat rahojen saapumisen perille parissa päivässä. Kotiutuksissa saattaa siis kestää hieman joitain kilpailijoita pidempään, mutta se on lopulta toissijainen juttu, sillä sivusto on niin laadukas ja viimeisen päälle tehty.

Luonnollisesti nettilompakot, kuten Skrill ja Neteller, ovat osa 10Bet kotiutusvaihtoehtoja ja niiden kautta kotiutukset tapahtuvat rivakammin kuin pankkitilille tehtävissä kotiutuksissa: jos siis sinulla on kiire saada rahasi nopeasti, siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti hyödyntää nettilompakot. Nettilompakot ovatkin vedonlyöjien suosiossa, sillä ne ovat paitsi nopeita, myös erittäin turvallisia käyttää.

ASIAKASPALVELU

10Bet asiakaspalvelu osaa taatusti hommansa, eikä sormi mene suuhun missään tilanteessa, sillä 18 vuoden aikana vastaan ovat tulleet eittämättä kaikki mahdolliset kysymykset ja probleemat. Asiakaspalvelu onkin erittäin asiantuntevaa ja sen lisäksi myös todella nopeaa ja ystävällistä. Kiireellisissä asioissa asiakaspalveluun kannattaa ottaa ehdottomasti yhteyttä live chatin kautta – kiireettömissä asioissa sähköposti ajaa erinomaisesti saman asian.

Sellaista ei ole kuitenkaan olemassa kuin täydellinen ja sivustolle täytyy antaa suomalaisnäkövinkkelistä katsottuna pieni miinus siitä, että asiakaspalvelua ei ole tarjolla suomeksi. Englanninkielistä apua on kuitenkin tarjolla 24/7 ja sen lisäksi sivustolta löytyy Usein Kysytyt Kysymykset -osio, joka tarjoaa apua ainakin niiden kaikkein yleisimpien kysymysten äärellä. Vaikka siis suomalaista asiakaspalvelua ei olekaan tarjolla, 10Betillä myös suomalainen pelaaja on eittämättä hyvissä hoteissa.

10BET KOKEMUKSIA

Ainakaan meidän kohdalla 10Bet kokemuksia ei voi kuvailla kuin yhdellä sanaparilla: äärimmäisen positiivinen.

Bonusvedot-tiimin erittäin osaavat ja ammattitaitoiset vedonlyöjät ovat sivuston vakiasiakkaita, sillä kaiken laadun ohella sivustosta tekee erittäin houkuttelevan markkinatopit eli parhaat kertoimet. 10Betin matka on ollut värikäs, ja se kohtasi omat haasteensa ensimmäisinä vuosinaan, mutta kasvojenkohotus on ollut melkoinen ja kyseessä on yksi nettipelaamisen luotettavimmista vedonlyöntiyhtiöistä.

10Bet tarjoaa kaiken kaikkiaan pelaajalle todella miellyttävän vedonlyöntikokemuksen ja kaiken kukkuraksi luotettavan sellaisen. Kertoimet ovat ehdottomasti kilpailukykyisiä, ja kun kohteita on tarjolla urheilusarjaan kuin urheilusarjaan, vaikea tässä on edes yrittää keksiä mitään valitettavaa. 10Bet pitää erinomaista huolta myös vanhoista asiakkaistaan, vaikka asiakkaita onkin todella paljon, ja tarjolla on usein esimerkiksi Cash back -bonuksia lojaaleille pelaajille.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Vuonna 2016 Maltan pelilisenssin saanut ja siitä lähtien verovapaat voitot suomalaisille pelaajille taannut 10Bet on ollut markkinoilla jo vuodesta 2003 lähtien. Sivuston taustalla häärii Ocean Star Limited -yhtiö, koka on rekisteröity juuri Maltalle. Sen myötä 10Bet on Maltan peliviranomaisten todella tiukan valvovan silmän alla ja se takaa, että kyseessä on todella luotettava peliyhtiö.

10Betin päämaja sijaitsee siis Välimeren kupeessa, Maltalla, ja tämän lisäksi yhtiöllä on toimistot myös Irlannissa ja Iso-Britanniassa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO 10BET LUOTETTAVA?

10Bet on äärimmäisen luotettava sivusto, eikä pelaajan tarvitse todellakaan pelätä rahojensa turvallisuuden puolesta. Kun toimintahistoria on pitkä, matkan varrelle on mahtunut joitain negatiivisia uutisotsikoita, mutta viimeistään siitä lähtien, kun yhtiö siirtyi Maltan pelilisenssin alle, kyseessä on ollut äärimmäisen luotettava sivusto.

Vaikka siis pelitilisi näyttäisi todella imartelevaa summaa, voit olla huoletta, sillä rahasi ovat taatusti turvassa 10Bet pelitililläsi. Myös rahansiirto toimii mutkattomasti, kun haluat siirtää rahaa suuntaan tai toiseen, eikä näissäkään asioissa nähdä ongelmatilanteita.

MIKSI 10BET BONUS KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

10Bet bonus on niin sanottu perusbonus eli ei välttämättä markkinoiden arvokkain, mutta samaan aikaan kierrätysvaatimukset ovat todella vaatimattomat ja kertoimet äärimmäisen houkuttelevat. Tarjolla on 50€ pelirahaa ja se kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, sillä näillä kierrätysvaatimuksilla käteistä on helppo kilautella omaan pelikassaan.

Miksi siis et lähtisi hyödyntämään vedonlyöntibonusta, joka on tarjolla yhdelle maailman legendaarisimmista vedonlyöntisivustoista, kun myös kertoimet ja kierrätysvaatimukset ovat kohdillaan? Niinpä.

MIKÄ ON 10BET BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

10Bet kierrätysvaatimus on viisinkertainen. Jos pelaat single-kohteen, minimikertoimen tulee olla bonusta kierrättäessä 1,80, kun taas yhdistelmävedoissa jokaisen valinnan kohdalla minimikerroin on 1,40.

Koska kierrätysaikaa on tarjolla 30 päivää, ei sinulla tule missään nimessä kiire kierrätysvaatimusten kanssa, kun minimikerroinkin on maltillinen. Koska 10Betin kohdevalikoima on laaja, löydät minimikertoimilla 1,80 ja/tai 1,40 reippaasti pelattavaa.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?

10Bet tervetuliaisbonus ei ole lunastettavissa nettilompakoilla, kuten Skrill ja Neteller eli nämä vaihtoehdot ovat molemmat poissa laskuista, mikäli haluat hyödyntää bonuksen – ja totta kai haluat.

Kyseessä ei ole millään muotoa poikkeuksellinen käytäntö, vaan itse asiassa se on hyvinkin normaali, sillä se estää samojen bonusten käytön useampaan kuin yhteen kertaan. Tervetuliaistarjous on siis hyödynnettävissä vain kertaalleen, kuten missä tahansa muuallakin, ja sen lunastaminen useampaan kuin yhteen kertaan on ehdottomasti kiellettyä.

MILLAINEN ON 10BET VIP?

10Betillä ei ole tarjolla erillistä kanta-asiakasohjelmaa, mutta myös rekisteröitymisen jälkeen asiakkaita hemmotellaan isolla liudalla erilaisia bonuksia, tasaiseen tahtiin, joten pelaajat ovat varmasti tyytyväisiä 10Betillä. 10Bet tarjoaa esimerkiksi Reload bonuksen toisella ja kolmannella talletuskerralla, joten bonuksia on tarjolla myöhemminkin.

10Bet tarjoaa säännöllisesti erilaisia kampanjoita ja sitä kautta rahanarvoisia etuja. Muun muassa ilmaisvedot, ilmaiskierrokset, kerroinboostit ja monet muut ovat tuttu juttu 10Betin asiakkaille. Sinun siis kannattaa olla 10Betillä lojaali pelaaja, sillä sitä kautta pääset nauttimaan useista rahanarvoisista eduista.

REKISTERÖIDY