PELIVIHJEET AMMATTILAISILTA

Bonusvedot.com on vedonlyöntiaiheinen sivusto, josta voit löytää erilaisia vedonlyöntioppaita, parhaimpia vedonlyöntibonuksia, sekä pelivihjeitä pitkävetoon. Tämän lisäksi meiltä löytyy paljon muutakin vedonlyöntiaiheista sisältöä, jonka tarkoituksena on auttaa lukijoitamme voitollisen vedonlyönnin pariin. Sivustomme kruununjalokivenä toimii kuitenkin pelivihjeet, jotka kirjoitetaan lajiin kuin lajiin aina vedonlyöntialan ammattilaisten toimesta. Jokaiselle lajille löytyy omat ekspertit, joten voit luottaa siihen, että kaikki Bonusvedot.com -sivustolta löytyvät vetovihjeet ovat takuuvarmasti laadukkaita.

Mitä Bonusvedot.com pelivihjeet sisältävät?

Bonusvedot.com tarjoaa täydellisen paketin aloittelevalle, tai miksei kokeneemmallekin vedonlyöjälle. Kaikki pelivihjeet kirjoitetaan nimittäin ammattilaisten toimesta, joten vaikka olisitkin kokenut kettu vedonlyönnin suhteen, saat varmasti uusia näkökulmia otteluihin meidän pelivihjeidemme kautta. Vihjettä ei siis ole pakko ottaa suoraan lapulle, vaan sen voi lukea läpi myös oppimismielessä ja lisätä siitä löytyviä pointteja omaan vedonlyöntirepertuaariin.

Ensimmäiseksi löydät siis erittäin kattavasti, sekä asiantuntevasti perustellun vedonlyöntivihjeen. Perustelut eivät ole pelkkää tilastoihin liittyvää liibalaabaa, vaan vihjaaja on keskittynyt nimenomaan kyseiseen otteluun ja siihen liittyviin voimasuhteisiin, sekä pelillisiin vastakohtiin. Kannattaa muutenkin välttää vedonlyöntivihjeitä, jotka koostuvat pelkästään menneistä otteluista sekä muista tilastoista, sillä kyseisiä vihjeitä osaa kirjoittaa kuka vaan.

Parhaat pelivihjeet
Parhaat pelivihjeet löydät Bonusvedot.comista

Perustelujen lisäksi vetovihjeet tarjoavat positiivisen odotusarvon kohteen, markkinoiden korkeimman kertoimen sekä vihjaajan suositteleman panoskoon. Voitolliseen vedonlyöntiin pyrkiessä on äärimmäisen tärkeää, että pelaa kaikki pelivihjeet Pitkävetoon aina korkeimmalla mahdollisella kertoimella. Taistelussa vedonlyöntiyhtiöitä vastaan täytyy imeä puolelleen jokainen saatavilla oleva marginaali, joten ei kannata jättää ilmaista rahaa lojumaan oman laiskuutensa takia.

Kun olet etsinyt korkeimman kertoimen ja ottanut positiivisen odotusarvon kohteen kuitillesi, tarvitset vielä sopivan panoksen kohteelle. Tässä kannattaa ehdottomasti seurata ammattilaisen suosittelemaa panoskokoa, sillä jos lähdet sooloilemaan panoksen kanssa, tulet todennäköisesti joko yli- tai alipanostamaan peesaamiisi kohteisiin. Väärällä skaalalla panostaminen onkin monen aloittelevan vedonlyöjän ongelma, sillä kassa kuihtuu harmillisen nopeasti huonon runin osuessa eteen.

MITEN TUNNISTAN PARHAAT PELIVIHJEET?

Parhaat pelivihjeet ovat tunnistettavissa parhaiten asianmukaisista perusteluista – varsinkin jos vihjaajan tausta ei ole tiedossa. Mikäli vihjettä on perusteltu pelkästään tilastoilla tai muulla jonninjoutavalla löpinällä, ei kyseiseltä vihjaajalta todennäköisesti löydy hirveästi asiantuntemusta kirjoittamastaan sarjasta. Nämä tilastot nimittäin löytää jokainen pelaaja, kunhan jaksaa vähän kaivella erilaisia tulospalveluita.

Jos perustelut ovat sen sijaan kattavat ja peliä avaavat, voit olla varma siitä, että kyseinen vihjaaja tietää mistä kirjoittaa. Otteluiden sisällä esiintyvien nyanssien esille nostaminen vaatii nimittäin oikeasti sitä, että kyseisen sarjan matseja on myös katsottu, eikä kaikki tietotaito perustu pelkästään tilastoihin. Hyvänä esimerkkinä toimii koripallo, joka perustuu hyvin pitkälti 1vs1 -pelaamiseen. Jokaisella pelaajalla on siis miesvartiointi, joten on tärkeää tietää, että kuinka eri tasoiset pelaajat suoriutuvat toisiaan vastaan.

Pelejä katsomalla saa myös hyvää osviittaa yli- sekä alisuorittajista, joskin näihinkin toki löytyy nykyään erilaisia tilastoja, joita tarkastelemalla saa pelistä kokonaisvaltaisemman kuvan. Urheilu on urheilua ja marginaalit ovat huipulla äärimmäisen pieniä. Tästä syystä parempi joukkue ei aina voita ottelua, tai edes pudotuspelisarjaa. Näistä asioista muodostuu kaikkien rakastama varianssi, joka nöyrtyy kuitenkin loppujen lopuksi taitavalle vedonlyöjälle, kun otoskoko alkaa olemaan tarpeeksi suuri. Lopussa siis kiitos seisoo, sillä vedonlyönti ei ole sprintti, vaan maraton.

Suosittelemme siis yksinkertaisesti tutustumaan tarkasti perusteluihin. Maalaisjärkeä käyttämällä huomaa nopeasti ne vetovihjeet, jotka ovat vihjattu asiantuntemuksen pohjalta. Mikäli haluat varmistua vedonlyöntivihjeiden laadukkuudesta, voit ottaa osoitteeksi Bonusvedot.com, jonne runsasjoukkoinen tiimimme kirjoittaa internetin parhaat pelivihjeet Pitkävetoon, sekä muihin urheiluvedonlyöntipeleihin!

Pelivihjeet ammattilaisilta
Pelivihjeet kirjoitetaan ammattilaisten toimesta

PELIVIHJEET VEDONLYÖNTIAMMATTILAISILTA

Bonusvedot.com panostaa määrän sijaan laatuun, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan lukijoillemme parhaita mahdollisia vedonlyöntivihjeitä. Vedonlyönnissä pelattujen kohteiden määrä ei nimittäin vie sinua mihinkään, mikäli pelaamasi kohteet eivät ole hyviä. Vuositasolla kertyy hieman rennommallakin tahdilla reilusti kohteita, joten ei ole mitään järkeä yrittää kirjoittaa vetovihjeitä kierroksen jokaisesta ottelusta.

Vihjeiden kirjoittamisperuste numero yksi on positiivinen odotusarvo. Mikäli mediaseksikkäämpi ottelu ei tarjoa järkevää pelattavaa, niin emme kaihda kirjoittaa vedonlyöntivihjettä saman kierroksen ottelusta, joka ei kiinnosta vedonlyöjien lisäksi muita kuin pelaajien sukulaisia.

Meille ei myöskään riitä se, että vihjaajallamme on kyseinen laji tai sarja hallussa, sillä olemme täällä tekemässä voitollista tulosta. Vihjaajan täytyy siis osata myös vedonlyönnin lainalaisuudet. On nimittäin aivan eri asia tuntea jokin laji kuin omat taskunsa, kuin lyödä siitä vuosikausia voitollisesti vetoa. Tästä syystä painotamme vihjaajia etsiessämme aina myös vedonlyöntitaustaan, sillä pelivihjeitähän täällä ollaan tekemässä, eikä uutisartikkeleita.

Katettuna laji kuin laji – jokaiselle lajille omat kirjoittajat

Meiltä ei multitalentteja löydy, mitä tulee vedonlyöntivihjeiden kirjoittamiseen. Jokaiselle sarjalle löytyy omat kirjoittajansa, joka perustuu hyvin pitkälti siihen, että jo yksi sarja on vaikea masteroitava, puhumattakaan siitä, jos pitäisi alkaa tekemään positiivista vedonlyöntitulosta yli lajirajojen. Useilla vihjesivustoilla näkee paljon vihjaajia, jotka tekevät vihjeitä jokaiseen mahdolliseen urheilusarjaan. Tämä ei luonnollisestikaan ole pitkässä juoksussa kovin kestävä vaihtoehto, sillä taistelet kertoimista jatkuvasti juuri yhden sarjan eksperttejä vastaan, jotka kyllä syövät tämmöiset multitalentit elävältä.

Pelivihjeitä eri lajeihin
Pelivihjeitä kirjoitetaan moneen eri lajiin

Olemme ylpeitä laajasta vihjetiimistämme, jota pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan. Otetaan nopeasti pieni katsaus siihen, mitä pelivihjeitä Bonusvedot.com tällä hetkellä lukijoilleen tarjoaa. Tämä on vain pieni maistiainen kattavasta sisältöpaketistamme, joten suuntaa ihmeessä sivuillemme ja ota kaikki pelivihjeet haltuun!

  • NHL-pelivihjeet – maailman paras jääkiekkosarja on myös Suomen yksi seuratuimmista urheilusarjoista. Valtavan kysynnän vuoksi myös Bonusvedot.com tarjoaa NHL-vetovihjeet, joita pyritään kirjoittamaan lähes jokaiselle ottelukierrokselle – positiivinen odotusarvo edellä totta kai. Mikäli haluat siis oppia lisää tästä tarunhohtoisesta jääkiekkosarjasta, navigoi itsesi osoitteeseen Bonusvedot.com!
  • Liiga-pelivihjeet – vetovihjeet Liigaan kirjoitetaan suomalaisten jääkiekkoasiantuntijoiden toimesta, joilta löytyy vuosikymmenien kokemus kotimaisesta kiekkosarjasta. Vaikka tällä hetkellä ei pääsekään hallille katsomaan matseja, voit ottaa parhaat Liiga-vetovihjeet mukaan vetoihisi, ja katsoa otteluita omalta kotisohvaltasi.
  • KHL-pelivihjeet – Venäjän multikansallinen jääkiekkosarja sinetöi pyhän jääkiekkovihjeiden kolminaisuuden meidän osaltamme. Jääkiekkovihjeet ovat siis saatavilla kattavasti kolmeen suomalaisten suosikkisarjaan. Ja kuka tietää, vaikka laajentaisimme lähitulevaisuudessa sarjavalikoimaamme entisestään!
  • Valioliiga-vetovihjeet – Valioliiga on aina ollut ulkomaalaisista jalkapallosarjoista se seuratuin. Suomalaiset elävät ja hengittävät Valioliigaa, joka on myös luonut jännitteitä Suomifutispuritanistien sekä enemmän kansainvälisestä jalkapallosta nauttivien välille. Vannoit sitten kuinka kovaa tahansa Suomifutiksen nimeen, niin kannattaa silti käydä tsekkaamassa parhaat Valioliiga-pelivihjeet osoitteesta Bonusvedot.com!
  • Mestarien Liiga-pelivihjeet – Kuusi alkulohkon ottelukierrosta, sekä tietysti koko futiskevään huipentava pudotuspelivaihe on tiukassa seurannassa. Mestarien Liigaan vihjeitä pyritään kirjoittamaan mahdollisuuksien mukaan jokaiselle pelikierrokselle, joten kannattaa käydä tiistaisin ja keskiviikkoisin katsomassa meidän vihjetarjontamme!
  • NFL-pelivihjeet – Joka sunnuntainen NFL-kierros on noussut Suomessakin jo perinteeksi, joka ei ole hetkeen katoamassa. Pääosin sunnuntai-iltaisin pelattava NFL on vallannut paikkansa lepopäivän primetime-slotista, jonka ansiosta se on noussut myös Suomessa valtaisaan suosioon. Ja kun te kysytte, niin me myös toimitamme, löydät siis myös NFL-pelivihjeet osoitteesta Bonusvedot.com!
Ilmaiset vetovihjeet
Ilmaiset vetovihjeet

ILMAISET VETOVIHJEET

Mikäli esittelymme ei vielä ole riittänyt vakuuttamaan sinua, niin toivottavasti onnistumme siinä tämän kappaleen aikana. Kaikki pelivihjeet ovat nimittäin täysin ilmaisia, nyt sekä tulevaisuudessa. Ilmaiset pelivihjeet Pitkävetoon jättävät sinulle myös oppimisvaihtoehdon auki, sillä sinun ei ole pakko pelata jokaista vedonlyöntivihjettä, vaan voit lukea niitä läpi myös puhtaasti oppimismielessä.

Vedonlyönnissä ei nimittäin koskaan voi olla liian hyvä, vaan aina löytyy kehitettävää sekä parannettavaa. Mikäli olet vasta aloitteleva vedonlyöjä ja olet vedonlyöntitaipaleesi alussa, niin annan erittäin vahvan suosituksen sille, että luet mahdollisimman paljon hyvin perusteltuja vedonlyöntivihjeitä. Varsinkin se laji, mistä olet itse eniten kiinnostunut, kannattaa ottaa mahdollisimman laajasti haltuun. Ammattilaisten tekstejä lukemalla saat uusia näkökulmia vedonlyöntiin, ja voit käyttää tekemiäsi muistiinpanoja myöhemmässä vaiheessa, kun mietit omatoimisesti hyviä pelikohteita.

Perusteluissamme on aina myös mukana hälyttävät kokoonpanomuutokset, joten jos et tahdo oikein muualta löytää infoa, voit aina tarkastaa joukkueiden kokoonpanotilanteet vihjaajan kirjoittamista perusteluista. Ilmaiset vetovihjeet sisältävät myös panossuosituksen sekä markkinatopin, joten voit halutessasi ottaa valmiin paketin omalle vetokupongillesi erittäin nopeasti.

INTERNETIN PARHAAT PELIVIHJEET

Kun kaikki vihjeistämme löytyvät elementit ovat esitelty, voimme vilpittömästi sanoa, että tarjoamme internetin parhaat vetovihjeet. Lajikimaramme on erittäin kattava, eivätkä useat vihjaajat kirjoita vihjeitä useisiin eri lajeihin. Tiimimme on pitkäjänteisen työn tulos, sillä olemme kasvattaneet tiimiämme pala palalta – ja kasvatamme myös edelleen.

Kaikilta vihjaajilta odotetaan lajiasiantuntemuksen lisäksi myös sitä, että vedonlyönnin perusprinsiipit ovat hallussa. Kaikki vetovihjeet kirjoitetaan aina pelkästään positiivisen odotusarvon pohjalta, sillä meille on erittäin tärkeää, että lukija voittaa kanssamme. Vihjeiden ohella löydät sivuiltamme myös erilaisia vedonlyöntioppaita, joihin tutustumalla voit kehittää omaa vedonlyöntiosaamistasi. Tarjoamme oppaita useisiin lukijoiden suosikkilajeihin, jonka lisäksi olemme kirjoittaneet myös kattavan perusoppaan, joka käsittelee vedonlyönnin perusasioita, aina kassanhallinnasta kertoimien laskentaan.

Bonusvedot.com on siis vetovihjeiden lisäksi täydellinen portaali vedonlyöntiaiheisen sisällön pariin. Ja mikäli kassasi kaipaa hieman kasvojen kohotusta huonon runin jälkeen, niin ei hätää, sillä meiltä löydät myös parhaat vedonlyöntibonukset, joilla kelpaa laittaa kassa taas hymyilemään. Mitä tahansa siis etsitkään, niin löydät sen osoitteesta Bonusvedot.com!

Parhaita pelivihjeitä
Parhaita pelivihjeitä

VEDONLYÖNTIBONUKSET JA VEDONLYÖNTIVIHJEET

Vedonlyöntibonukset ovat paras mahdollinen tapa laittaa osumaa ottanut pelikassa takaisin kuntoon. Ja vaikka kassasi olisikin kunnossa, voit harjata vedonlyöntibonuksia läpi myös puhtaasti rikastumisen toivossa. Internet on nimittäin täynnä sen luokan bonustarjouksia, jotka ovat taitavalle vedonlyöjälle lähes ilmaista rahaa. Kepeistä kierrätysehdoista tunnetut vedonlyöntibonukset voi hyödyntää myös yhdessä vedonlyöntivihjeiden kanssa. Bonusrahalla pelatessasi taloudellinen riskisi on luonnollisesti huomattavasti pienempi, joten jäät kahta suuremmalla todennäköisyydellä voitolle.

Bonukset ja vetovihjeet muodostavat keskenään täydellisen harmonian. Markkinoilla on kymmeniä ja kymmeniä loistavia vedonlyöntibonuksia, jotka tarjoavat uusille asiakkaille kymmenien tuhansien eurojen arvosta pelirahaa. Mikäli et siis kaihda uusien tilien avaamista, joka vie aikaa vain muutamia minuutteja, kannattaa ehdottomasti ottaa maukkaimmat bonustarjoukset talteen.

Tarjolla on talletusbonuksien lisäksi myös ilmaisvedot sekä riskittömät vedot, joten parhaassa tapauksessa pääset pelaamaan täysin vedonlyöntiyhtiön piikkiin. Voit siis pelata vihjaajamme kohteet puoliksi, tai kokonaan vedonlyöntiyhtiön rahalla, joka nostaa voittomahdollisuutesi pilviin. Mikäli haluat saada siis vedonlyöntivihjeistä parhaan mahdollisen hyödyn, niin suosittelemme vahvasti ottamaan haltuun myös Bonusvedot.com tarjoaman ”parhaat vedonlyöntibonukset” -listan!

Useampi tili mahdollistaa voitollisen vedonlyönnin

Tilien avaamisessa on bonustarjouksien lisäksi toinen suuri porkkana – parhaat kertoimet. Kun sinulla on tili usealle eri vedonlyöntiyhtiölle, niin pääset aina pelaamaan markkinoiden korkeimpia kertoimia. Dynaamiset kertoimet heiluvat edestakaisin vedonlyöntiyhtiöstä riippuen, joten korkein palautusprosentti ei aina takaa korkeinta kerrointa. Yksittäisissä otteluissa erot voivat olla jopa useiden kymmenyksien suuruisia, joten turha edes yrittää laskea, että kuinka suuri ero kerroinvertailulla saadaan, kun otoskokona on vaikka kokonainen runkosarjakausi.

Pelivihjeet & voitollinen vedonlyönti
Pelivihjeet & voitollinen vedonlyönti kulkevat käsi kädessä

KUINKA PEESAAN PELIVIHJEET? – PERUSJUTUT HALTUUN JA KASSA NOUSUUN

Pelivihjeet Pitkävetoon peesaat erittäin helposti. Tarjoamme täysin peesausvalmiin paketin, sillä kaikki vetovihjeet sisältävät kaikki työkalut, mitä peesaamiseen tarvitset; positiivisen odotusarvon kohde, markkinoiden korkein kerroin, kattavat perustelut sekä vihjaajan henkilökohtainen panossuositus. Kohteita ei myöskään vihjata yhteistyösivuillemme, vaan vihjaajamme etsii lukijalle aina markkinoiden korkeimman kertoimen.

Voit halutessasi painaa suoraan ”pelaa” -nappulaa, joka vie sinut silmän räpäyksessä markkinatopin luokse. Saat kohteet omalle kupongillesi siis kätevästi myös arkikiireiden ohella, kun sinulla ei ole aikaa tehdä omakohtaisia pelivalintoja. Toimintamme perustuu juuri helppouteen ja vihjeiden laadukkuuteen, joten voit olla täysin varma siitä, että tarjoamamme pelivalinta on aina laadukas, vaikka et kiireiltäsi ehtisikään lukea perusteluita.

Suoran peesauksen lisäksi voit myös itse tehdä muutamia asioita, joilla parannat omaa vedonlyöntitulostasi;

Kerroinvertailu

Voitollisen vedonlyönnin A ja O. Voitollinen vedonlyönti vaatii äärimmäisen kovaa työtä, joten kovan työn jälkeen ei kannata vetää nähtyä vaivaa vessasta alas, olemalla laiska kerroinvertailun suhteen. Vaikka vihjeistämme löytyy aina markkinoiden korkein kerroin, kannattaa aina tehdä myös omatoiminen kerroinvertailu, sillä markkinatopin sijainti on voinut muuttua kirjoitushetkestä.

Nykyään on saatavilla vielä valtavasti ilmaisia kerroinvertailutyökaluja, joten sinulla ei ole yhtään tekosyytä jättää tätä tekemättä. Halutessasi voit vertailla vaikka maalintekijöiden kertoimia, joten myöskin pelaajaerikoisista pitävien vedonlyöjien kannattaa ottaa kohteista kaikki arvo irti.

Vedonlyöntisivustot ovat niin hyviä, että niille ei kannata antaa yhtään siimaa, kun pyrkii harjoittamaan voitollista vedonlyöntiä. Kerroinvertailulla saat myös paljon anteeksi, sillä ne ylimääräiset prosentit, mitkä onnistut kerroinvertailun avulla kaivamaan, maksaa itsensä takaisin siinä vaiheessa, kun huteja tulee enemmän kuin normaalisti. Tee siis itsellesi palvelus, ja vertaile kertoimia myös omatoimisesti!

Panosmallin tarkka noudattaminen

Panoskoon hahmottaminen on varmasti yksi vaikeimmista asioista aloitteleville vedonlyöjille. Alipanostukset jättävät loistavan odotusarvon kohteesta valtavasti arvoa käyttämättä, kun taas ylipanostukset hieman pienempiin ylikertoimiin kuivuttavat kassaa nopeasti. Panoksen kanssa ei siis kannata lähteä sooloilemaan, silloin kun peesaat vedonlyöntivihjeitä sinua enemmän tietävältä taholta. Vaikka vihjaaja tekisi kausitasolla positiivista tulosta, voi sooloilu panoskoon viedä sinut reippaastikin pakkaselle.

Kannattaa siis ehdottomasti luottaa vihjaajaan, ja noudattaa erittäin tarkasti hänen määrittelemäänsä panosmallia. Panosskaalalla voi leikkiä enemmän silloin, kun pelaat itse valitsemiasi kohteita, mutta puhtaasti peesatessa panoskoon muuttaminen vie koko toiminnalta pohjan pois. Riskien hallitsemiseksi kannattaa myös asettaa omakohtainen maksimipanos, jota ei ylitä missään olosuhteissa. Tämä voi olla vaikka yksi, kolme tai viisi prosenttia. Viidenkin prosentin panos on jo valtava, sillä muutama viiden prosentin huti on kuivuttanut kassastasi jo kymmenyksen pois.

Omakohtainen vedonlyöntiseuranta

Viimeinen asia mihin voit puhtaasti peesatessasi vaikuttaa, on oma vedonlyöntiseuranta. Vihjaajamme pitävät tietysti tarkkaa kirjaa tuloksistaan, mutta mikäli joskus missaat vihjeen tai kaksi, niin olisi todella tärkeää, että myös sinulta löytyy jonkinlainen seurantasysteemi. Seurannan avulla pysyt myös jatkuvasti kärryillä oman kassasi koosta, joten voit tarvittaessa mukauttaa yhden yksikön kokoa vaikka viikoittain.

Henkilökohtaisen vedonlyöntiseurannan pitäminen on myös nykyään tehty erittäin helpoksi. Internet on täynnä valmiita pohjia, joten sinun ei suinkaan tarvitse itse olla Excelin ammattitaitoinen käyttäjä. Parhaat pohjat ynnäävät tulokset jo valmiiksi yhteen, jolloin saat esimerkiksi palautusprosentin näkymään välittömästi, kun olet syöttänyt pelaamasi kohteen speksit taulukkoon.

Pelivihjeet parhailla kertoimilla
Pelivihjeet parhailla kertoimilla

MITKÄ OVAT PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUSTOT?

Parhaat vedonlyöntisivustot ovat ulkomailta käsin toimivia yhtiöitä. Nämä sivustot tarjoavat Veikkausta paremman palautusprosentin, kohdevalikoiman, käytettävyyden, sekä monta, monta muuta paremmin hoidettua osa-aluetta. Puhumattakaan tietysti vedonlyöntibonuksista, joiden avulla pelaat säännöllisin väliajoin täysin vedonlyöntiyhtiön piikkiin. Mikäli sinulta ei siis löydy vielä tiliä kansainväliselle peliyhtiölle, kannattaa ensi alkuun tutustua vaikka näihin vedonlyöntiyhtiöihin;

  • Mr Green – Erikoiskohteiden mekka. Täällä pelaat kirjaimellisesti kaikkea mahdollista, sillä kohdevalikoima on täysin käsittämätön. Mr Greenillä kaikki palvelut löytyvät myös suomen kielellä, joten pääset aina asioimaan omalla äidinkielelläsi. Mr Greenillä ei myöskään kitsastella bonustarjouksien suhteen, sillä mahtavan tervetuliaistarjouksen lisäksi myös vanhat asiakkaat saavat jatkuvasti bonustarjouksia.
  • Pinnacle – Markkinoiden korkeimmat panosrajat sekä kertoimet. Pinnacle tarjoaa sinulle mahdollisimman ammattimaisen vedonlyöntialustan, joka ei rajoita lainkaan voittavia pelaajia. Pinnacle on myös arbitraasiystävällinen, joten pääset halutessasi tekemään myös täysin ilmaista rahaa.
  • BET365 – Livevedon kuningas. Simppelein sekä tehokkain mobiilialusta on livevedonlyöjille ehdoton vedonlyöntisivusto. Tällä hetkellä sivustolla joutuu operoimaan englannin kielellä, mutta tästä huolimatta se kannattaa ottaa omaan vedonlyöntiyhtiörotaatioon.
  • Betsafe – Suomalaisten suosikkipeliyhtiö on jääkiekkovedonlyöjille pakollinen. Betsafen jääkiekkovalikoima on markkinoiden kattavin, jonka lisäksi yhtiö tunnetaan anteliaista bonustarjouksista. Mikäli NHL tai Liiga on sinun juttusi, niin vahva suositus Betsafen, sekä muiden Betsson Group -yhtiöiden palveluille.

Vaikka nostimme framille muutaman loistavan vedonlyöntiyhtiön, ei se silti poista sitä tosiasiaa, että tili kannattaa avata mahdollisimman monelle vedonlyöntiyhtiölle. Tuoton maksimoimiseksi on elintärkeää pelata aina markkinoiden korkeinta kerrointa, ja se onnistuu vain silloin, kun sinulla on tili mahdollisimman monelle vedonlyöntiyhtiölle.

Pelivihjeitä pitkävetoon
Pelivihjeitä pitkävetoon

Mikäli olet kuitenkin mukavuudenhaluinen ja miellät vedonlyöntipelaamisesi enemmän hupipelaamiseksi, kannattaa valita peliyhtiö bonustarjouksien sekä VIP-ohjelman mukaan. Löydät tarkkaa tietoa muun muassa sivustojen VIP-ohjelmista, kun suuntaat Bonusvedot.com vedonlyöntiarvostelujen pariin. Kattavat sekä kompaktit arvostelut kertovat sinulle muutaman minuutin lukuajalla kaiken oleellisen sinua kiinnostavasta peliyhtiöstä!

PELIVIHJEET PITKÄVETOON

Pelivihjeet Pitkävetoon? – Onnistuu. Pitkäveto on Veikkauksen brändi, joka on jäänyt elämään suomalaisten vedonlyöjien puhekieleen. Veikkauksen kohdalla emme ikinä uskalla luvata, että vihjaamamme kohde löytyy yhtiön vedonlyöntilistoilta, mutta 99 % kerroista voit pelata vetovihjeet myös Pitkävedossa. Mikäli olet siis jämähtänyt vedonlyöntiharrastuksesi kanssa viime vuosituhannelle, niin voit silti hyödyntää ammattimaisesti kirjoittamamme pelivihjeet Pitkävedossa, tai muissa Veikkauksen peleissä.

Veikkauksella pelatessasi kannattaa kuitenkin muistaa, että jätät valtavan kasan rahaa peliyhtiön taskuun, sillä Veikkauksen kertoimet eivät pysty millään määrin kilpailemaan kansainvälisien yhtiöiden kanssa. Myös kohdevalikoima on sanalla sanoen niukka, sillä esimerkiksi aasialaiset tasoitusvedot loistavat ainoastaan poissaolollaan. Veikkauksen hyvänä puolena on kuitenkin markkinasta täysin erillään olevat kertoimet, jolloin sivustolta voi löytyä aivan käsittämättömiä markkinatoppeja.

Tämä ilmiö on viime aikoina toistunut varsinkin e-urheilussa, joten varsinkin esports-vihjeiden kanssa kannattaa aina tarkistaa Veikkauksenkin kertoimet.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITÄ KOHTEITA PELIVIHJEET SISÄLTÄVÄT?


Kirjoittamamme pelivihjeet sisältävät kohteita aivan laidasta laitaan. Tuotamme vetovihjeet aina täysin positiivisen odotusarvon mukaan, joten mistä tahansa kohteesta löytyykään arvoa, niin sen myös vihjaamme. Voit siis löytää kohteita aina aasialaisten tasoitusvetojen tai pelaajaerikoisten väliltä.

Mikäli kyseessä on kuitenkin hieman erikoisempi kohde, niin pyrimme aina avaamaan kohteen tarkoituksen tarkasti lukijoillemme. Erikoiskohteitakin siis löytyy, joten pidä mielessäsi, että pelivihjeet Pitkävetoon ovat välillä pelattavissa vain kansainvälisillä peliyhtiöillä.

KETKÄ KIRJOITTAVAT BONUSVEDOT.COM PELIVIHJEET?


Meille laatu merkitsee enemmän kuin määrä. Tästä syystä kaikki pelivihjeet kirjoitetaan lajien ammattilaisten toimesta. Ainoa tarkoituksemme on tehdä voittoa lukijoidemme kanssa, joten vetovihjeet kirjoitetaan jok’ikinen kerta positiivisen odotusarvon kohteeseen.

Pelkällä lajitietämyksellä ei kuitenkaan pääse vihjaajaksi, vaan kirjoittajalta täytyy löytyä kokemusta myös vedonlyönnin parista. Pelivihjeet ovat siis aina lajiniilojen, sekä pesunkestävien vedonlyöntiammattilaisten rustaamia.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT PELIVIHJEET?


Parhaat pelivihjeet löydät osoitteesta Bonusvedot.com. Pystymme tarjoamaan positiivisen odotusarvon vetovihjeet laajan, sekä ammattitaitoisen vihjetiimimme ansiosta.

Kaikilla vihjaajillamme ovat omat vastuualueensa. Jokainen vihjaaja voi siis keskittyä sataprosenttisesti vain siihen lajiin, minkä hän täydellisesti hallitsee. Tätä ei voi valitettavasti sanoa kaikista vedonlyöntiaiheisista vihjesivustoista, joten internetin parhaat pelivihjeet löydät osoitteesta Bonusvedot.com

OVATKO PELIVIHJEET ILMAISIA?


Kaikki pelivihjeet ovat täysin ilmaisia. Kaikilla lukijoillamme on tasavertainen pääsy kaikkeen sisältöömme, joten myös vetovihjeet ovat saatavilla ilman maksua.

Meidän politiikkaamme ei kuulu sulkea sisältöä maksumuurin taakse myöskään tulevaisuudessa, joten jos olet päässyt vedonlyöntivihjeiden makuun, pääset hyödyntämään pelivihjeet varmasti myös jatkossa!

VOINKO PELATA PELIVIHJEET PITKÄVEDOSSA?


Kyllä voit. Veikkauksen Pitkäveto on vain yhtiön nimitys urheiluvedonlyönnistä, mutta lähtökohtaisesti kyseessä on sama palvelu, mitä myös ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat.

Mikäli olet siis Veikkauksen asiakas, pelaat kirjoittamamme pelivihjeet Pitkävetoon täysin samalla tavalla, kuin kansainvälisellekin peliyhtiölle.