EXPEKT (EI SUOMALAISILLE)

LUNASTA: EXPEKT EI TARJOA BONUSTA SUOMALAISILLE
EXPEKT (EI SUOMALAISILLE)

ARVOSANA

BONUS EXPEKT EI TARJOA BONUSTA SUOMALAISILLE

YLEISTIEDOT
 • URL expekt.com
 • Perustettu 1999
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 10€
 • Max. talletus Ei ole

Expekt on vuonna 1999 perustettu vedonlyöntisivusto, joka toimi aiemmin Betclic Groupin alla. Perinteikäs yhtiö siirtyi arvostetun LeoVegasin siipien suojaan maaliskuussa 2021, ja sivusto uudelleenlanseerattiin juuri jalkapallon EM-kisojen kynnyksellä. Pelaajille tämä tarkoittaa sitä, että vaikka sinulla olisi ollut aiemmin tili Expektille, voit hyödyntää päivitetyn Expektin tervetulotarjouksen, vaikka olisit ”entisen” Expektin ensitalletusbonuksen jo vuosia sitten käyttänyt.

Päivitetyllä saitilla pelaajat paremmasta käyttökokemuksesta, laajemmasta kohdevalikoimasta ja aiempaa paremmista kertoimista sekä tietenkin herkullisista bonuksista!

EXPEKT BONUS (EI SUOMALAISILLE)

Bonusvedot tarjoaa yksinoikeudella Expektille normaalia paremman bonuksen vedonlyöntiin, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden lunastaa jopa 75 euron arvoinen ilmaisveto. Uudet asiakkaat saavat tililleen kierrätysvapaan ilmaisvedon ilmaisvedon välittömästi ensitalletuksen jälkeen. Ensimmäisen talletuksen tulee olla vähintään 25 euroa.

Kaikki ilmaisvedolla saavutetut nettovoitot maksetaan pelitilille käteisenä, eli voitot ovat täysin kierrätysvapaita. Mahdolliset voitot voi siis kotiuttaa itselleen vaikka heti, joten tästä ei bonus juuri paremmaksi voisi mennä.

Expekt vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa (EI SUOMALAISILLE)

 • 75€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta
 • Minimitalletus 25€
 • Minimikerroin 1,80
 • Voimassaoloaika 14 vuorokautta
 • Ei kierrätysvaatimusta

EXPEKT BONUSKOODI (EI SUOMALAISILLE)

Et tarvitse Expektille bonuskoodia, kun lunastat sivuston tervetuliaistarjousta. Saat ilmaisvedon pelitilillesi heti, kun olet tehnyt vähintään 25€ suuruisen talletuksen.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET (EI SUOMALAISILLE)

Ilmaisvedolla saavutetut nettovoitot ovat täysin kierrätysvapaita, eli niitä ei tarvitse kierrättää lainkaan. Kaikki voitot maksetaan pelitilille nostokelpoisena käteisenä, jonka ansiosta rahat voi nostaa halutessaan vaikka heti itselleen. Mikäli ilmaisvedolla asetettu veto voittaa, maksetaan tilille vain nettovoittosumma, eli ilmaisvedon panosta pelaaja ei saa itselleen.

Jos pelaaja lyö 75 euron arvoisen ilmaisvedon 2,00 kertoimen kohteeseen, saa hän vedon osuessa pelitililleen 150 euroa kierrätysvapaata käteistä.

KERTOIMET & KOHTEET

Expekt tarjoaa vähemmän yllättäen yhden markkinoiden kattavimmista kohdevalikoimista. LeoVegasin alle siirtyessään Expekt kohteet tarjoaa nykyisin Kambi, joka on tuttu palveluntarjoaja myös muun muassa sellaisilta suosikkisivustoilta kuin Unibet ja Mr Green. Prematch-kohteita on tarjolla runsaasti moniin eri lajeihin ja sarjoihin, jonka lisäksi live-vedonlyönnin ystäville on tarjolla upea määrä pelattavaa vuorokauden ajasta riippumatta.

Muuhun markkinaan verratessa Expekt kertoimet ovat ehdottomasti ylempää keskikastia. Kertoimien laatu on siis pidetty korkeana valtavasta kohdevalikoimasta huolimatta, joka ei toki ole yllätys, kun kyseessä on LeoVegasin operoima bookkeri. Livekertoimien suhteen Expekt tarjoaa myös taattua laatua, sillä erinomaisen palautusprosentin ansiosta sivusto on yksi parhaista vaihtoehdoista live-vedonlyönnin ystäville.

Bet Builder

Erinomaisen kohdevalikoiman tarjoava Expekt tarjoaa pelaajilleen myös Bet Builder -ominaisuuden. Sen avulla vedonlyöjän on mahdollista rakentaa oma veto käyttämällä sivuston tarjoamia työkaluja. Voit yhdistellä yhdelle pelikupongille monia eri kohteita samasta matsista, joka ei ole normaalisti mahdollista. Bet Builderin avulla voit siis tavoitella todellisia jättipotteja nappaamalla huippukertoimet taskuun.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Ylempänä kehuimme jo Expektin live-vedonlyöntiä, mutta se ansaitsee myös oman osionsa. Expekt liveveto on testiemme perusteella markkinoiden ehdotonta kärkeä, sillä monipuolinen ja laadukas kohdevalikoima sekä korkeat kertoimet antavat mainiot avaimet voitolliseen vedonlyöntiin. Expekt tarjoaa myös kattavat tilastot jokaisesta ottelusta, joita voi käyttää apuna omien vetovalintojen taustalla.

Live-streameja Expekt ei valitettavasti ainakaan vielä tarjoa. Ei olisi kuitenkaan mikään yllätys, mikäli streamit tulisivat mukaan tarjontaan tulevien viikkojen aikana, sillä ne nauttivat pelaajien suurta arvostusta, ja LeoVegasin brändeillä pelaajia tunnetusti hellitään.

EXPEKT MOBIILI

Myös mobiilipuoli on Expektillä kunnossa. Saitti rullaa sulavasti niin puhelimella kuin tabletilla, eikä minkäänlaisia bugeja tullut testijaksomme aikana vastaan. Simppeli ulkoasu ja yksinkertaiset valikot tekevät selaamisesta helppoa ja halutut kohteet löytyvät näppärästi hakutoiminnon avulla.

Eritysesti livevedon puolella nopea käytettävyys on todella merkittävä tekijä, ja tämä on huomattu myös Expektillä. Kertoimien selailu onnistuu nopeasti ja vedot saa sisään käden käänteessä, eikä turhiin odotteluihin kulu aikaa. Yhteenvetona voidaan siis sanoa, että Expekt mobiili täyttää varmasti nykypelaajien tiukat vaatimukset käytettävyyden osalta.

EXPEKT KOTIUTUS

Expekt tarjoaa huippunopeat kotiutukset pankista riippumatta. Pankkitilille raha siirtyy välittömästi nostopyynnön hyväksymisen jälkeen, eikä nostopyyntöjä jäädä turhaan pidättelemään. Pay N Play -tekniikan ansiota lähes kaikki kotiutukset hyväksytään viimeistään 15 minuutissa, joten voittorahat on mahdollista saada käyttöön todella nopeasti.

Kotiutukset hoidetaan Expektillä myös äärimmäisen turvallisesti. Sivusto käyttää kaikkia uusimpia salaustekniikoita, jonka ansiosta pelaajat voivat siirtää rahaa bookkerille nopeasti ja luotettavasti, eikä turvallisuudesta ole tingitty millään muullakaan osa-alueella. Talletukset ja kotiutukset hoituvat arvostetun maksupalvelu Trustlyn kautta, jonka ansiosta luotettavuus on takuulla kunnossa.

 • Trustly

EXPEKT ASIAKASPALVELU

Expektillä homma rokkaa myös asiakaspalvelun osalta, sillä saitti tarjoaa asiakaspalvelua aikaisesta aamusta aina myöhään yöhön asti. Live-chatin kautta pelaaja voi keskustella reaaliaikaisesti ammattitaitoisen asiakaspalveluhenkilökunnan kanssa, jonka ansiosta mahdolliset pattitilanteet on mahdollista ratkaista nopeasti. Mikäli ongelma tai kysymys on hieman vaativampi, voi Expektin sähköpostipalvelu olla parempi vaihtoehto tilanteen selvittämiseksi.

Sähköpostin kautta vastaukset saa live-chatin tapaan nopeasti, sillä asiakaspalvelu on yhteydessä pelaajaan viimeistään seuraavana päivänä. Expektiltä löydät myös kattavan UKK-osion, josta löytyy vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli UKK-osio ei kerro vastausta sinun pulmaan, niin ei huolta, sillä voit aina ottaa yhteyttä suoraan Expektin ammattitaitoiseen asiakastukeen.

EXPEKT KOKEMUKSIA

Jo vuonna 2009 perustettu Expekt on yksi rahapelialan legendaarisimpia nimiä. Sivusto on tullut tunnetuksi laajasta kohdevalikoimasta, maistuvista bonuksista sekä hyvästä käytettävyydestä, ja kaiken tämän voi odottaa paranevan entisestään LeoVegasin alaisuudessa.

Testijaksomme aikana käytettävyys oli erinomaista ja LeoVegasilta tuttu laatu oli tuotu näyttävästi mukaan Expektin päivittäiseen tarjontaan. Kampanjoita on käynnissä samanaikaisesti useita, tervetulotarjous on yksi markkinoiden parhaista, vaikka se ei suomalaisille olekaan tarjolla. Myös kohdevalikoima on kunnossa, joten meidän kokemukset Expektistä ovat erinomaiset.

Bonusvedot.com suosittelee lämpimästi uudistuneelle Expektille liittymistä ja bookkerin tervetulotarjouksen hyödyntämistä. ”Aiemmalta” Expektiltä tuttu kokonaisuus on nostettu vielä entisaikojakin korkeammalle tasolle, eikä olisi mikään yllätys, mikäli sivustosta muodostuisi LeoVegasin alaisuudessa yksi suosikkibookkereista.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Expektin takaa löytyi aiemmin Betclic Group ja Expekt Nordics Ltd, mutta nykyisin sivusto toimii LeoVegas Gaming plc:n alaisuudessa. LeoVegas on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä rahapeleihin erikoistuneista yhtiöistä, joka rekisteröitiin Maltalle vuonna 2021. Ensimmäisten vuosien aikana LeoVegas panosti isolla kädellä Ruotsin markkinoihin, mutta suuren suosion myötä se laajensi toimintaansa myös lukuisiin muihin maihin varsin nopeasti.

LeoVegas on niittänyt mainetta myös työnantajana, sillä yhtiötä on kehuttu sen nykyisten sekä entisten työntekijöiden toimesta yhdeksi parhaista työpaikoista pelialalla. LeoVegasin kaltainen yhtiö takaa myös pelaajille turvalliset pelihetket, sillä tämän pelitalon sivustoilla homma tunnetusti toimii, eikä laadusta tingitä.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY