INTERTOPS

LUNASTA: Jopa 100€ vedonlyöntibonus
Intertops vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS Kolme bonusvaihtoehtoa!

YLEISTIEDOT
 • URL intertops.com
 • Perustettu 1983
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 10€
 • Max. talletus 200€

Intertops on nettivedonlyöntimarkkinoiden vanhin eli siis ensimmäinen koskaan julkaistu sivusto, joten se omaa enemmän kokemusta alalta kuin yksikään muu vedonlyöntisivusto. Vuonna 1996 perustettu Intertops tarjoaa suomalaisille pelaajille erinomaiset kertoimet ja laajan kohdevalikoiman, unohtamatta herkullisia ensitalletusbonuksia, joiden kohdalla voit valita mieleisesi kolmesta erilaisesta bonuksesta. Intertops vedonlyönti tarjoaa pelattavaa kellon ympäri, joten jos tämä alan kokenein veteraani on sinulle syystä tai toisesta tuntematon, nyt on jo korkea aika tutustua Intertopsiin tarkemmin.

INTERTOPS BONUS

Intertops bonus tarjoaa uusille asiakkaille ensitalletusbonuksen, joka on valittavissa kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta. Kierrätysvaatimukset ovat jokaisen bonuksen kohdalla maltilliset, joten voit tutustua jokaiseen bonusvaihtoehtoon ja valita niistä itsellesi sen kaikkein mieluisimman. Voit siis valita Bonusvedot.com:n kautta, minkä tahansa alla olevista bonusvaihtoehdoista.

Bonus 1: 200% talletusbonus 50€ saakka

Bonus 1 -tarjous on todella hurja 200% talletusbonus ensimmäiselle talletuksellesi aina 50€ saakka. Tämä kyseinen talletusbonus pitää sisällään 8-kertaisen kierrätysvaatimuksen, jossa minimikerroin tulee olla 1,50, mikä on erittäin alhainen minimikerroin. Tässä bonuksessa yksi veto kierrättää bonusta maksimissaan 50€. Bonus on lunastettavissa bonuskoodilla ROOKIE200.

Bonus 2: 100% talletusbonus 100€ saakka

Bonus 2 on vedonlyöntimarkkinoilla hyvin perinteinen talletuksen tuplaus eli 100% talletusbonus aina 100€ saakka. Kierrätysvaatimus tässä bonuksessa on 6-kertainen, minimikertoimella 1,50, eli hieman maltillisempi kuin edellä esitellyssä bonuksessa. Bonus 2:ssa yksi veto kierrättää bonusta maksimissaan 100€. Bonus on lunastettavissa bonuskoodilla ROOKIE100.

Bonus 3: 50% talletusbonus 200€ saakka

Bonus 3 mahdollistaa vedonlyönnin aloittamisen peräti huimalla 300€ kassalla. Onkin kertakaikkisen mahtavaa, että Intertops tarjoaa myös suuremmalle talletukselle oman bonuksensa. Kierrätysvaatimus tässä bonuksessa on naurettavan alhainen eli vain 4-kertainen, kuten myös minimikerroin, joka on edellä olevien bonusvaihtoehtojen tapaan vain 1,50. Bonus 3:ssa yksi veto kierrättää bonusta maksimissaan 200€. Bonus on lunastettavissa bonuskoodilla ROOKIE50.

Intertops vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • Tarjolla on kolme erilaista bonusvaihtoehtoa
 • Jokaisessa ensitalletusbonuksessa on omat ehtonsa
 • Valitse mieleisesi vedonlyöntibonus ja tee ensitalletus käyttäen bonuskoodia
 • Bonus 1 bonuskoodi: ROOKIE200
 • Bonus 2 bonuskoodi: ROOKIE100
 • Bonus 3 bonuskoodi: ROOKIE50
Intertops vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

INTERTOPS BONUSKOODI

Intertops bonuskoodi ensitalletusbonuksen lunastamiseen riippuu siitä, minkä kolmesta edellä esitellystä bonusvaihtoehdosta haluat ottaa käyttöösi.

Jos haluat 200% talletusbonuksen 50€ saakka, bonuskoodi on ROOKIE 200. Mikäli valintasi on perinteinen 100% talletusbonus 100€ saakka, bonuskoodi on ROOKIE 100. Jos taas haluat 50% talletusbonuksen 200€ saakka, bonuskoodi on ROOKIE50.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Intertops bonuksen kierrätysvaatimukset riippuvat niin ikään siitä, minkä kolmesta tarjolla olevasta ensitalletusbonuksesta haluat hyödyntää eli mikä niistä toisin sanoen on pelaajan makuun. Minimissään kierrätysvaatimukset voivat olla vain 4-kertaiset – maksimissaankin ainoastaan 8-kertoiset – ja mikä parasta, kierrätys onnistuu niinkin alhaisella minimikertoimella kuin 1,50, valitsemastasi bonuksesta riippumatta.

Kierrätykselle ei ole olemassa aikarajaa, joka on luonnollisesti käsittämättömän upea yksityiskohta pelaajan näkökulmasta! Yleisesti ottaen kaikki alalla olevat bonustarjoukset ovat sidottuja tiettyyn aikarajaan kierrätyksen osalta, mutta näin ei siis ole tämän nettivedonlyöntimarkkinan kokeneimman konkarin osalta.

Lue Intertops arvostelu & kokemuksia ja nappaa 200€ Bonus!

KERTOIMET & KOHTEET

Intertops kertoimet ovat varsin kilpailukykyisiä parhaat kertoimet yleisesti ottaen tarjoavien vedonlyöntisivustojen kanssa. Jos olet pelaamassa niin sanottua riskikohdetta, tällöin kerroin on usein Intertopsilla monia muita vedonlyöntiyhtiöitä parempi – lähtöasetelmiltaan hieman varmemmissa kohteissa asetelma taas on usein päinvastainen. Joka tapauksessa kertoimet ovat kuitenkin pääsääntöisesti hyviä.

Vaikka Intertops tarjoaa kohteita monista liigoista ja lajeista, jotka nauttivat suosiota suomalaisten pelaajien keskuudessa – kuten esimerkiksi KHL, Liiga, NHL ja Valioliiga – kohdevalikoima on laajuudeltaan varsin suppea. Esimerkiksi Valioliiga-otteluihin on tarjolla maksimissaan vain muutamia kymmeniä kohteita ja puolestaan Liigan kohdalla puhutaan yksittäisistä kohteista. Kaiken kaikkiaan tällä saralla Intertopsilla on siis reippaasti parannettavaa, mikäli sivusto mielii nousta todelliseen suosioon suomalaisten pelaajien keskuudessa.

Bet Builder

Intertops Bet Builder ei ole tarjolla ainakaan toistaiseksi, mikä on harmi, sillä tämä kyseinen ominaisuus on saavuttanut vedonlyöjien keskuudessa melkoisen suosion. Bet Builderin suosio eurooppalaisten pelaajien keskuudessa on kuitenkin niin valtavaa, joten on mahdollista, että tämä ominaisuus nähdään tulevaisuudessa myös Intertopsilla.

Intertops kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Intertops live-vedonlyönti on parhaillaan kehitysvaiheessa ja luvassa on joitain erinomaisia uudistuksia, mutta tällä hetkellä otteluiden veikkaaminen livenä ei siis ole mahdollista, mikä on luonnollisesti merkittävä puute. Positiivinen uutinen on kuitenkin se, että Intertops ilmoittaa omilla verkkosivuillaan, että live-vedonlyöntiominaisuus on tulossa sivuille ja livekohteita on ollut tarjolla aiemmin, joten kyse on vain tilapäisestä tilanteesta; sivusto lupaakin merkittäviä parannuksia live-vedonlyöntiin liittyen.

Valitettavasti Intertops ei tarjoa live streameja ainakaan toistaiseksi ja edellä mainittujen uudistusten listalla live stream -ominaisuutta ei mainita, joten Intertops tuskin alkaa aivan lähitulevaisuudessa myöskään tarjoamaan live streameja.

INTERTOPS MOBIILI

Intertops mobiili toimii siinä missä desktop-versio eli sivuston käytettävyys on kunnossa laitteesta riippumatta. Olit siis sitten älypuhelimen tai tabletin varassa, se ei ota sinulta mitään pois vaan Intertops mobiili tarjoaa sinulle samat kohteet, samat kertoimet ja samat bonukset kuin tietokonetta käyttäessäsi. Intertops mobiili tarjoaa siis pelaajalle miellyttävän käyttökokemuksen ja pelaaminen on varsin helppoa älylaitteiden kautta.

Intertops mobiilisovellusta ei ole ainakaan vielä toistaiseksi tarjolla, mutta se ei toisaalta häiritse vedonlyöntiä millään tavalla, kun itse vedonlyöntisivusto on optimoitu toimimaan erinomaisesti myös mobiililaitteilla. Applikaatiot ovat toki yleistyneet vedonlyöntialalla viime vuosina, joten on mahdollista, että tulevaisuudessa Intertops mobiilisovellus tullaan näkemään markkinoilla.

Intertops kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

INTERTOPS SUOMI

Intertops vedonlyönti on tarjolla ainoastaan kahdella kielellä, englanniksi ja saksaksi. Sivustoa ei siis ole käännetty ainakaan toistaiseksi suomen kielelle ja saattaa olla, että suomenkielistä versiota sivustosta ei ole välttämättä ihan heti tulossa suomalaisten pelaajien ulottuville.

Intertops operoi quebecilaisen Kahnawake Gaming Commission -lisenssin alla ja valitettavasti sen seurauksena verovapaat voitot eivät ole mahdollisia suomalaisille pelaajille. Tämä on siis totta kai miinusmerkkinen asia suomalaisten vedonlyöjien näkökulmasta. Kahnawake Gaming Commission valvoo kuitenkin tarkalla silmällä betsisivustoja, joille se on myöntänyt lisenssinsä, joten luotettavuuden osalta sivustoa ei tarvitse missään nimessä kyseenalaistaa.

INTERTOPS KOTIUTUS

Intertops kotiutus toimii nopeasti, sillä tarjolla ovat muun muassa suomalaisten pelaajien keskuudessa suurta suosiota nauttivat kotiutus- ja talletusvaihtoehdot Netellerin, Skrillin ja sekä Visa- että Master-Card-kotiutusten ja talletusten muodossa. Netellerin ja Skrillin kaltaiset nettilompakot takaavat pelaajille nopean kotiutuksen, jota ei tarvitse odottaa pitkään.

Mikäli pelaat Intertopsilla ja haluat kotiuttaa keräämäsi pelivoitot mahdollisimman nopeasti itsellesi käyttöön, tällöin nettilompakot ovat eittämättä se kaikkein nopein tapa tähän, sillä esimerkiksi EU SEPA -tapaa käyttäen rahat näkyvät pankkitililläsi vasta 2-5 päivän kuluessa.

Intertops chat, sähköposti ja puhelin

ASIAKASPALVELU

Intertops asiakaspalvelu on äärimmäisen ystävällistä ja asiantuntevaa. Kun otat yhteyden asiakaspalveluun live chatin kautta, saat lähes poikkeuksetta apua alle minuutissa, joten sinun ei tarvitse todellakaan tuhlata aikaa vastausten odotteluun. Kuin kirsikkana kakun päällä, Intertops live chat palvelee sinua kirjaimellisesti 24/7 eli ympäri vuorokauden ja viikonpäivästä riippumatta. Live chatin ohella tarjolla on asiakaspalvelua myös sähköpostitse, mikäli esimerkiksi asiasi ei ole kiireellinen, sekä myös puhelimitse ja Skypen välityksellä.

Oikeastaan ainoa miinus Intertops asiakaspalvelun suhteen on se, että sitä ei ole tarjolla suomeksi, joten sinun täytyy heidän kanssaan keskustellessa taitaa edes jollain tasolla englannin kieli. Jos tämä ei kuitenkaan ole este, niin silloin olet äärimmäisen hyvissä käsissä ja voit luottaa, että tarjolla on aina asiantuntevaa apua kysymykseen kuin kysymykseen.

INTERTOPS KOKEMUKSIA

Intertops kokemuksia voimme kuvailla ainoastaan positiivisiksi. Toki verovapaat voitot loistavat poissaolollaan, ja se ei luonnollisestikaan ideaali tilanne, mutta sivuston toimivuus on erinomaista luokkaa sekä desktopilla että mobiilissa, asiakaspalvelu on ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä, sivusto on kaikin puolin turvallinen ja kyseessä on alansa vanhin toimija, joka on asia, mitä ei sovi todellakaan vähätellä.

Intertops tarjoaa myös mukavat kertoimet, bonukset ovat todella herkullisia ja niitä ei ole pilattu todellakaan vaikeilla kierrätysvaatimuksilla. Lisäksi tarjolla on ensitalletuksen yhteydessä kolme erilaista bonusta, joista voit valita itsellesi mieluisen. Luonnollisesti suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu tekisivät kokemuksesta suomalaisille pelaajille vieläkin mielekkäämmän, mutta sen ei kannata antaa toimia esteenä.

Me siis voimme ehdottomasti suositella tätä legendaarista toimijaa nettivedonlyönnin parissa.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Intertops on maailmanhistorissa se ensimmäinen sivusto, jossa on lyöty vetoa internetin ihmeellisessä maailmassa. Se kertoo kaiken oleellisen tästä sivustosta ja sen taustalla toimivasta yhtiöstä. Intertopsin asema markkinoilla on erittäin vapaa ja se on kyennyt myös muuntautumaan muun pelialan mukana, eikä se ole jäänyt dinosauruksena uusien kilpailijoidensa jalkoihin.

Intertops on operoinut vedonlyönnin ja kasinopelaamisen parissa jo useita vuosikymmeniä, joten laatu on taattua ja sivuston käyttäminen turvallista, kun kyseessä on Intertops.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO INTERTOPS LUOTETTAVA?

Intertops on ehdottomasti luotettava sivusto. Se on alansa vanhin toimija ja ensimmäinen koskaan internetissä lyöty vetokuponki on laitettu tulille juuri Intertopsilla. Vedonlyöntimarkkina on äärimmäisen tarkan valvonnan alla, joten yksikään sivusto ei selviydy markkinoilla, mikäli ilmassa on jonkinlaista ”filunkipeliä”.

Sille on siis olemassa syynsä, että Intertops on edelleen osa vedonlyöntialaa noin 25 vuotta sen jälkeen, kun ensimmäinen veto lyötiin kyseisellä sivustolla. Sivustolla on käytössä turvalliset kotiutusmenetelmät, joten sinun ei tarvitse olla myöskään huolissaan rahoistasi.

MIKSI INTERTOPS BONUS KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Intertops bonus on kertakaikkisen huikea, joten siksi. Intertops bonukset nauttivat vedonlyöjien keskuudessa suurta suosiota. Esimerkiksi ensitalletusbonus ei ole perinteinen talletusbonus, vaan uusi pelaaja saa valita mieleisensä kolmesta eri vaihtoehdosta.

Kaikkein parasta Intertops bonuksessa on se, että kierrätysvaatimukset ovat suorastaan naurettavat. Bonusraha tarvitsee kierrättää vedonlyönnissä ainoastaan 4-8 kertaa, riippuen minkä bonuksen sitä ottaa, minimikerroin on niinkin alhainen kuin 1,50 ja kirsikkana kakun päällä toimii se, ettei kierrätysvaatimuksella ole minkäänlaista aikarajaa.

MIKÄ ON INTERTOPS BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

Kuten todettua, Intertops bonuksen kierrätysvaatimus on äärimmäisen maltillinen ja itse asiassa yksi markkinoiden alhaisimmista. Jos tartut esimerkiksi 200% talletusbonukseen 50€ saakka, sinun tarvitsee kierrättää bonusraha ainoastaan neljä kertaa minimikertoimella 1,50, ilman minkäänlaista aikarajaa.

Korkeimmillaankin Intertops kierrätysvaatimus on ainoastaan kahdeksankertainen, mikä sekin on erittäin helppo pelaajalle.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?

Intertops bonukset ovat lunastettavissa Skrill-talletuksella, mutta sen sijaan Netellerillä tämä ei onnistu. Mahdollisuus lunastaa bonus Skrill-talletuksella on jättimäinen plusmerkki ja sivusto ansaitsee eittämättä kehut siitä.

MILLAINEN ON INTERTOPS VIP?

Intertops VIP ohjelmaa ei ole erikseen olemassa, mutta sivusto tarjoaa paljon erilaisia kampanjoita pelaajilleen ja vakiasiakkailleen, palkiten heidät uskollisuudestaan muun muassa bonuksin. Tarjolla on paljon rahanarvoisia kilpailuja ja bonuksia, kuten ilmaisvetoja, kerroinkilpailuja ja erilaisia erikoiskohteita huomiota herättäviin urheilutapahtumiin.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY