PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUSTOT SUOMALAISILLE 2024

Vedonlyöntisivustojen määrä netissä kasvaa jatkuvasti, sillä pelaamisesta on tullut aina vain suositumpaa. Moni kuitenkin varmasti miettii, miten satojen tai jopa tuhansien vaihtoehtojen joukosta tunnistaa parhaat vedonlyöntisivustot? Pelaajia helpottaakseen Bonusvedot on koonnut tälle sivulle kaikki vedonlyöntisivustot, joilla suomalaiset pelaajat voivat pelata rauhallisin mielin.

Me testaamme ja listaamme parhaat vedonlyöntisivut suomalaisille sekä laadimme jokaisesta pelisivusta yksityiskohtaisen arvostelun. Bonusvetojen taustalla työskentelee kokeneita ja asiantuntevia peliammattilaisia, jotka etsivät sinulle kaikki turvalliset ja luotettavat vedonlyöntisivustot.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut vedonlyöntiammattilainen, olet saapunut oikeaan osoitteeseen, jos haluat löytää kaikki vedonlyöntisivut joilla suomalaiset voivat pelata. Löydät tältä sivulta myös päivittyvän pelisivujen listan sekä hyvät vinkit, miten valitset itsellesi parhaan pelialustan.

PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUSTOT HEINÄKUU 2024

Tämän listan vedonlyöntisivustot ovat kaikista parhaat heinäkuussa 2024! Kaikki alla esitellyt vedonlyöntisivut ovat lisensoituja ja testattuja, sekä meidän toimesta testattuja. Etsit sitten pidempiaikaista pelisivustoa tai uutta vaihtoehtoa vedonlyöntiin, tarjoamme tällä sivulla sinulle laadukkaan alustan sopivan vedonlyöntisivuston löytämiseksi.

Voit hyödyntää filttereitä, joiden avulla voit järjestää parhaat vedonlyöntisivustot järjestykseen muun muassa bonusten, perustamisvuoden tai arvosanan perusteella. Varmista että pelaat vain parhailla vedonlyöntisivustoilla ja valitse oma suosikkisi sivustomme yli 50 laadukkaasta vedonlyöntisivusta. Toivotamme kaikille onnea peleihin!

Järjestä:

Olemme keränneet yllä olevaan listaan monipuolisesti eri vedonlyöntisivustot jotka ovat mielestämme esittelyn arvoisia. Vertaile parhaita vedonlyöntisivuja ja ehkä löydät itsellesi uuden suosikin – tai ainakin hyvän vaihtoehdon nykyisen suosikkisivustosi rinnalle. Saat enemmän vedonlyöntisivuja näkyviin klikkaamalla ”Näytä Lisää” -nappia.

Miksi minun kannattaisi pelata vedonlyöntisivustolla?

 1. Korkeammat kertoimet – vedonlyöntisivustot tarjoavat pääsääntöisesti selvästi korkeammat kertoimet kuin perinteiset kivijalkayhtiöt. Voit vertailla eri yhtiöiden kertoimia helposti ja pelata aina sillä parhaalla.
 2. Paremmat bonukset ja edut – nauti erilaisista bonuksista vaikka viikon jokaisena päivänä
 3. Pelaa missä ja milloin tahansa – lyö vedot sisään mobiilissa tai tietokoneella, vaikka kesämökiltä!
 4. Monipuolisempi kohdevalikoima – kaikki veikkaussivut tarjoavat yksittäisiin otteluihin jopa satoja vetokohteita niin ennakko- kuin live-vedonlyöntiin.
 5. Nopeat kotiutukset – nykyteknologian ansiosta saat voitot pankkitilille minuuteissa myös viikonloppuisin. Sinun ei siis tarvitse erikseen lähteä kioskille voittoja varten, vaan rahat kilahtavat suoraan tilille viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta.

PARAS VEDONLYÖNTISIVUSTO JUURI NYT

Vedonlyöntisivustoja on paljon, kuten yläpuolella totesimme, mutta mikä niistä on se kaikista paras vedonlyöntisivu tällä hetkellä? Vaihtoehtoja riittää ja mielipiteitä suosikeista on varmasti yhtä paljon kuin pelaajia, sillä jokaisella on omat mieltymyksensä.

Kokeneet pelaajat arvostavat usein parhaita kertoimia, mutta uusille pelaajille keskiössä voivat olla vaikka bonukset. Tämän vuoksi aina vedonlyöntisivustoja vertaillessa on hyvä muistaa, että toinen voi tykätä juuri tietynlaisista pelipaikoista ja toinen sitten jostain aivan muusta.

Paras vedonlyöntisivu tällä hetkellä on meidän mielestämme bet365, joka on suomalaisille täysin verovapaa.

Tämän pelisivuston suosio on ollut viime vuosina suurta, eikä syyttä. Ensinnäkin bet365 tarjoaa uusille pelaajilleen jopa 50€ edestä ilmaisvetoja rekisteröitymisen yhteydewssä.

Tämän lisäksi sen kohdevalikoimassa on todella kattava ja kertoimet ovat päivittäin markkinoiden ehdotonta kärkeä. Toki on hyvä mainita myös se, että tämä paras vedonlyöntisivu on tarjoaa maailman parhaan live-vedonlyönnin. Suomalaiset pelaajat pääsevät siis nauttimaan pelaamisesta huippusivustolla ja onnettaren ollessa suosiollinen, myös käärimään verovapaat voitot taskuun.

Parhaan vedonlyöntisivuston titteli ei kuitenkaan ole ikuinen, sillä maailma kehittyy jatkuvasti ja tarjonta sekä kilpailu lisääntyy. Mikäli jokin veikkaussivu ajaa meidän mielestämme bet365 ohi, päivitämme sen heti tälle sivulle.

Top 10 vedonlyöntisivustot – kaikkien aikojen suosikit

Vedonlyöntisivustoja on tänä päivänä käsittämätömän määrä ja pelaajilla on varaa mistä valita. Maailmasta löytyy kuitenkin sellaisia pelipaikkoja, joita pidetään vuodesta toiseen kaikista parhaimpina. Vuosia kuluu ja maailma muuttuu, mutta nämä top vedonlyöntisivustot ovat aina pelaajien suosiossa ja vertailulistojen kärjessä.

Tästä alta näet kaikki top 10 veikkaussivut ikinä. Mikäli haluat pelata vain niillä kaikista laadukkaimmilla ja parhaimmilla vedonlyöntisivustoilla, voit tehdä sen helposti valitsemalla mieluisen peliyhtiön alapuolen listasta. Nämä veikkaussivut pitävät huolen siitä, että pelaajat saavat kokonaisvaltaista palvelua vuoden jokaisena päivänä!

 1. bet365.com – Maailman suurin vedonlyöntisivusto
 2. Unibet.com – Yksi legendaarisimmista pelipaikoista
 3. XLBet.com – Paras mobiilivedonlyöntisivusto
 4. Betstro.com – Uusi laadukas pelisivusto
 5. Bethard.com – Zlatan Ibrahimovicin osaomistama peliyhtiö
 6. Maxxwin.com – Uusi verovapaa vedonlyöntisivusto
 7. Quick.bet – Verovapaa vedonlyöntisivu nopeilla kotiutuksilla
 8. XLBet.com – Kierrätysvapaita bonuksia joka päivä
 9. Bankonbet.com – Suomalaisten suosikkisivusto
 10. Betfair.com – Maailman paras vedonlyöntipörssi, löytyy myös normaali vedonlyöntipuoli

Top vedonlyöntisivu tarjoaa niin ensiluokkaista palvelua, että kun niitä kokeilee, on muille peliyhtiöille vaikea enää palata. Ne eivät ainoastaan tarjoa parhaita bonuksia, vaan niillä myös kertoimet ja kohdevalikoima on kunnossa laadukkaan sivuston lisäksi.

Yllä esiteltyjen ominaisuuksien lisäksi nämä pelisivut tarjoavat tietenkin myös ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä nopeat kotiutukset, jotka ovat menestyksen kulmakiviä nykyisin.

Lisäksi parhaimmat top 10 vedonlyöntisivustot kehittyvät jatkuvasti, sillä kilpailu markkinoilla on kovaa. Ne pysyttelevät aina kehityksen kärjessä, sillä kehitystyön pysähtyminen johtaisi hetkessä siihen, että muut yhtiöt ajaisivat ohitse.

MITÄ VEDONLYÖNTISIVUSTOT OVAT?

Vedonlyöntisivustot ovat nettisivuja, jotka mahdollistavat vedonlyönnin oikeaa rahaa vastaan internetissä. Vedonlyöntisivustoilla käytännössä kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi lyödä, kunhan hänellä on toimiva intertnetyhteys ja päätelaite. Ero tavallisiin kivijalkayhtiöihin on siis siinä, että nämä toimijat tarjoavat palveluitaan vain netissä, eikä niillä ole fyysisiä toimipisteitä.

Tänä päivänä suurin osa maailman rahapelaamisesta tapahtuu netissä, ja nettivedonlyönti on kasvattanut hurjasti suosiotaan myös suomalaisten pelaajien keskuudessa. Toki täytyy muistaa, että vedonlyönti on ollut jo pitkään osa suomalaista rahapelaamista, muuta viime vuosien aikana se on muuttanut muotoaan merkittävällä tavalla.

Tänä päivänä yhä useampi kotimainen vedonlyöjä nimittäin suuntaa katseensa nettiin parempien kertoimien, laajemman kohdevalikoiman ja mehevien bonusten perässä.

Tälle sivulle olemme koonneet tietoa vedonlyöntisivustoista, niiden toimintavoista sekä ominaisuuksista, jotta juuri sinä löytäisit itsellesi sopivimman pelipaikan. Vedonlyöntisivustoja on jopa tuhansia, joten erilaisia vaihtoehtoja toden totta riittää ja ammattilaisten vinkit ovat varmasti hyödyksi, etenkin jos olet aloitteleva pelaaja.

Bonusvetojen asiantuntijatiimistä löytyy useamman vuosikymmenen verran kokemusta erilaisista vedonlyöntisivuista ja kerrommekin tällä sivulla paljon ideoita niin aloitteleville kuin kokeneille vedonlyöjille. Nappaa siis parhaat vinkit vedonlyöntisivustoille ja nauti unohtumattomista pelihetkistä!

Vedonlyöntisivustot - Parhaat bonukset & kertoimet

MITEN VALITA ITSELLE PARAS VEDONLYÖNTISIVUSTO?

Vedonlyöntisivustoja arvostellessamme otamme huomioon monia asioita Bonusvetojen listoille valitaan vain sellaiset pelisivut, jotka pystyvät täyttämään tietyt laatuvaatimukset ja jotka kykenevät tarjoamaan pelaajille miellyttäviä vedonlyöntikokemuksia.

Kun etsinnässä on paras vedonlyöntisivu, on tärkeää ottaa huomioon juuri ne itselle tärkeät tekijät. Niitä voivat olla esimerkiksi hyvä bonus, sujuva käyttöliittymä tai monipuolinen pelivalikoima. Olennaista on kuitenkin muistaa se tosiasia, että kaikki vedonlyöntisivustot eivät sovi jokaiselle. Pelaajilla on omat mieltymykset sekä toiveensa sille, mitä he pelaamiseltaan haluavat.

Me Bonusvedoilla pyrimme tekemään mahdollisimman puolueettomat arvostelut vedonlyöntisivustoista ja kerromme rehellisesti niiden hyvät ja huonot puolet. Tiedämme sen, että vaikka arvioimme pelisivut suurennuslasin kanssa, tekee lopullisen päätöksen pelaamisesta jokainen itse. Uskomme kuitenkin, että kattavat arvostelumme avaavat jokaisen lukijan silmiä hyvin siinä mielessä, että hän voi tunnistaa helposti, sopiiko kyseinen vedonlyöntiyhtiö juuri hänelle.

Seuraavaksi esittelemme tärkeimmät seikat jotka kannattaa ottaa huomioon, kun se itselle paras vedonlyöntisivu on tähtäimessä. Käytämme näitä samoja elementtejä kun arvioimme vedonlyöntisivustoja ja laitamme niitä paremmuusjärjestykseen. Eiköhän hypätä asiaan!

Kilpailukykyiset kertoimet

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen korkeat kertoimet. Joku voisi ajatella, että paras vedonlyöntisivu on sellainen, joka tarjoaa mehevimmät bonukset ja nopeimmat kotiutukset. Asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen, sillä kun vetoa on tarkoitus lyödä voitollisesti pitkällä aikavälillä, on kertoimien syytä olla kunnossa. Ammattimaiset vedonlyöjät vähät välittävät vedonlyöntiyhtiön ulkonäöstä tai hieman hitaanpuoleisesta käytettävyydestä, mikäli sivusto kuitenkin tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet.

Asiantuntijoidemme tekemissä arvosteluissa kertoimet ovat todella tärkeässä osassa, kun rankkaamme vedonlyöntisivustoja paremmuusjärjestykseen. Toki sen verran täytyy sanoa, että pelkät korkeat kertoimet eivät nosta vedonlyöntitoimistoa listojemme kärkeen. Mikäli kohdevalikoimasta ei löydy reilusti kohteita eri lajeihin ja sarjoihin, ei hyvistä kertoimista ole juuri hyötyä. Esimerkiksi esportsista kiinnostuneille pelaajille esports vedonlyöntisivut tarjoavat varmasti sellaista pelattavaa, mitä moni muu bookkeri ei tarjoa.

Parhaiden kertoimien löytämisessä on hyvä käyttää arvosteluidemme lisäksi apuna kerroinvertailusivustoja, joita löytyy markkinoilta useita. Suosituimmat niistä ovat täysin ilmaisia, eli voit vertailla eri vedonlyöntisivustojen tarjoamia kertoimia helposti ja nopeasti ilman maksua.

Lisenssi – MGA vedonlyönti

Vedonlyöntisivustojen luotettavuus on helppo tarkistaa katsomalla minkä lisenssin se omistaa. Tunnetut ja arvostetut pelilisenssit myönnetään vain sellaisille yhtiöille, jotka täyttävät peliviranomaiset tarkat vaatimukset, ja jotka tarjoavat puolueettoman peliympäristön jokaiselle pelaajalle. Pääsääntöisesti parhaat vedonlyöntisivut toimivat EU-lisenssin alla, mutta joitain poikkeuksia löytyy myös Curacaolta.

Suomalaispelaajien kannalta lisenssi on tärkeä myös sen vuoksi, että se kertoo, onko vedonlyöntisivusto verovapaa vai ei. Kaikki Euroopan talousalueen sisällä myönnetyt pelilisenssit tarjoavat kotimaisille vedonlyöjille verovapaat voitot, eli pelivoitoista ei tarvitse maksaa Suomen verokarhulle euroakaan.

Verovapaita lisenssejä löytyy muun muassa Maltalta (MGA), Gibraltarilta sekä Virosta. Ylempänä mainittu Curacaon pelilisenssi on myös erittäin suosittu uusien vedonlyöntisivustojen parissa, mutta verovapaita voittoja kyseinen lisenssi ei valitettavasti takaa. Voitoista joutuu siis maksamaan verot, joka on tietenkin ikävä miinus.

Hyvä tervetulotarjous ja vanhan asiakkaan bonukset

Parhaimmat vedonlyöntisivustot tunnistaa myös reiluista bonustarjouksista. Hyvä bonus on sellainen, joka sisältää reilut ehdot ja on muutenkin pelaajan kannalta edullinen. Pääsääntöisesti parhailla saiteilla myös vedonlyöntibonukset ovat uskomattomia. Tämän ansiosta voit luottaa siihen, että listojemme kärkipäästä löytyvät sivustot tarjoavat takuulla hyödyntämisen arvoisia etuja.

Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää uusille asiakkaille tarjolla oleviin tervetulotarjouksiin ja ensitalletusbonuksiin, mutta vanhojen pelaajien etujakaan ei ole syytä unohtaa. Otamme arvosteluissamme kattavasti huomioon myös vanhojen pelaajien kampanjat ja bonukset, erilaiset vedonlyöntitarjoukset sekä kilpailut ja VIP-ohjelmat.

Nopeat rahansiirrot ja kotiutukset

Turvalliset ja nopeat rahansiirrot ovat hyvän vedonlyöntisivuston tunnusmerkkejä. Tänä päivänä rahaa on mahdollista siirtää niin peliyhtiölle kuin itselleen monella eri menetelmällä. Suomalaiset suosivat eniten pankkisiirtoja, jotka ovat maksuttomuuden lisäksi äärimmäisen nopeita.

Yleiset maksuvaihtoehdot talletuksissa ja kotiutuksissa ovat verkkopankki, pankkikortit, nettilompakot sekä Paysafecard. Verkkopankkitunnuksilla tai pankkikortilla voit siirtää rahaa lähes kaikille luotettaville pelisivuille. Nopeimmat rahansiirrot tarjoavat kuitenkin nettilompakot, joista suosituimpia ovat Skrill ja Neteller.

Sujuva käyttöliittymä sujuvaan pelaamiseen

Miellyttävä käytettävyys on yksi tärkeimpiä asioita, joista laadukkaat vedonlyöntisivut tunnistaa. Hidas ja vanhanaikainen käyttöliittymä pistää nopeasti mielen matalaksi ja poistaa pelihalut, vaikka kertoimet ja kohdevalikoima olisivatkin kunnossa. Nykyisin valtaosa vedonlyöntiyhtiöistä kuitenkin panostaa isolla kädellä käytettävyyteen niin selaimella kuin mobiilissa, jonka ansiosta pelaajan ei tarvitse tyytyä heikkoon käyttöliittymään.

Nykyisin pelialustat pidetään järjestään hyvin yksinkertaisina ja simppeleinä. Tämä selittyy mobiilipelaamisen valtavalla suosiolla, sillä suurin osa pelaajista lyö vetoa tai pelaa kasinolla mobiililaitteella kuten puhelimella tai tabletilla.

Nykyihmisen kärsimätön luonne on toki ollut myös yksi niistä vaikuttimista, jonka vuoksi pelisivut ovat panostaneet isosti sujuvaan käyttöliittymään. Kaiken tarvittavan täytyy löytyä helposti ja nopeasti toimivan peliaulan kautta, eikä hyvästä kategorioinnistakaan ole haittaa.

Mobiilipelaaminen

Parhailla vedonlyöntisivustoilla kokonaispaketti on kunnossa, mutta erityistä huomiota on syytä kiinnittää siihen, kuinka laadukasta mobiilipelaamista sivusto tarjoaa. Vuonna 2024 lähes 80 prosenttia rahapelaamisesta tapahtuu puhelimella tai tabletilla. Hyvä mobiilikäytettävyys on siis erittäin tärkeää uusasiakashankinnan sekä vanhojen pelaajien tyytyväisenä pitämisen kannalta.

Aiempina vuosina peliyhtiöt toimivat markkinoille paljon omia sovelluksiaan, mutta viime aikoina niistä on luovuttu. Teknologian kehityksen ansiosta hyvään mobiilipelaamiseen on mahdollista päästä kiinni myös selaimen kautta, jonka vuoksi erillisistä applikaatioista on päästetty irti.

Erityisesti vedonlyönnin parissa mobiilisovellukset ovat useimmiten täysin turhia, sillä toisin kuin kasinon puolella, eivät vetokohteet tarvitse toimiakseen Flash-lisäosaa. Valtaosa parhaista vedonlyöntisivustoista hyödyntääkin nykyään HTML5-tekniikkaa, jonka ansiosta pelaaminen on mahdollista millä tahansa laitteella – selaimesta riippumatta.

Vedonlyönti Mobiilissa - Parhaat vedonlyöntisivut - Mobiiliveikkaus & Bonukset (2020)

MIKSI VEDONLYÖNTISIVUSTOT TARJOAVAT BONUKSIA?

Markkinoilta löytyy tällä hetkellä jopa tuhansia vedonlyöntisivustoja, jotka kilpailevat asiakkaista toisiaan vastaan. Kilpailu on siis tiukkaa, ja erityisesti uudet vedonlyöntisivut joutuvat tekemään kovan työn pystyäkseen erottumaan jo asemansa vakiinnuttaneista peliyhtiöistä. Helpoin ja kenties myös paras tapa erottua muista on tarjota parhaita vedonlyöntibonuksia, joten vedonlyöntisivustot tarjoavat bonuksia pääsääntöisesti uusien pelaajien houkuttelemiseksi.

Pelkästään bonuksilla pelaajia ei toki pidetä omalla sivustolla pelaamassa. Myös sujuva käytettävyys, korkeat kertoimet sekä nopeat kotiutukset ovat tärkeässä osassa pelikokemusta. Uusille sivustoille suunnatessa bonukset nousevat kuitenkin arvoon arvaamattomaan, sillä suomalaispelaajat valitsevat uuden vedonlyöntisivuston lähes aina sen tarjoamien bonusten perusteella.

Hyvät bonukset voivat tarjota pelaajalle jopa satojen eurojen arvosta ylimääräistä pelirahaa tai kierrätysvapaita voittoja – kenellepä ne eivät maistuisi. Myös vanhat asiakkaat voi pitää helposti tyytyväisenä reiluilla bonuksilla, varsinkin kun kyse on suomalaisista pelaajista. Vaikka käyttöliittymä olisi hieman heikko, mutta bonukset ovat täyttä kultaa, jää suomalainen vedonlyöjä todennäköisesti kyseiselle sivustolle pelaamaan.

KENELLE VEIKKAUSSIVUT ON SUUNNATTU?

Vedonlyöntisivustot tarjoavat mielenkiintoista pelattavaa jokaiselle, mutta aivan jokaisen makunystyröitä parhaimmatkaan pelisivut eivät palvele. Seuraavaksi käsittelemme enemmän sitä, minkälaisia pelaajia vedonlyöntisivuilta löytyy ja miksi kaikki peliyhtiöt eivät sovi jokaiselle.

Suurin osa suomalaisista vedonlyöjistä lyö vetoa viihteen ja potentiaalisen voiton tuoman jännityksen vuoksi. Mukaan mahtuu kuitenkin myös raudanlujia ammattilaisia sekä voittoa janoavia harrastajia. Eiköhän sukelleta syvemmälle eri pelaajatyyppien mielenkiintoiseen maailmaan!

Hupipelaajat – Vedonlyönnillä lisäjännitystä

Valtaosa pelaajista kuuluu niin sanottujen hupipelaajien ryhmään, eikä siinä ole mitään väärää. Hupipelaajat lyövät vetoa viihteen ja jännityksen vuoksi, mutta ei olisi pahitteeksi, mikäli taskunpohjalle napsuisi muutama iso voittokin. Pitkässä juoksussa hupipelaajat jäävät kuitenkin tappiolle, sillä heidän pelityyli ei sovi voitolliseen vedonlyöntiin.

Hupipelaajien panokset vaihtelevat muutamasta eurosta pariin kymppiin. He tykkäävät tavoitella pienellä panoksella isoja voittoja, jonka vuoksi he rakentavat monta kohdetta sisältäviä rekkoja päivän kierroksille.

Tähän ryhmään kuuluvat pelaajat eivät ota vedonlyönti liian vakavasti, vaan pelaamisen on tarkoitus tuoda jännittäviä hetkiä pelien seuraamisen rinnalle. Hupipelaajat hyödyntävät mielellään myös isoilla bonusprosenteilla varustetut tarjoukset hyväksi, sillä niillä pelikassaan saa pienellä sijoituksella reilusti lisää kokoa.

Voittoa janoavat harrastajat – Harjoittelu tekee mestarin

Tähän ryhmään kuuluvat pelaajat ottavat vedonlyönnin jo selvästi vakavammin, kuin yläpuolella esitellyt betsaajat. Voittoa janoavat harrastajat tekevät paljon taustatyötä vetojen taustalle ja seuraavat ammattilaisia erilaisten kanavien kautta. He pitävät myös tarkasti kirjaa vedoistaan ja pyrkivät tekemään omia todennäköisyysarvioita ylikertoimien löytämiseen.

Harrastepelaajat pelaavat pääsääntöisesti vain single-vetoja, eli yksittäisiä kohteita. Se on pitkällä aikavälillä huomattavasti kannattavampaa kuin rekkojen pelaaminen, joita yläpuolen hupipelaajat rakastavat. Valtavaa voittoa harrastajat eivät yleensä tee, mutta jo nollatulokseen pääseminen vedonlyönnissä on hyvä tulos, sillä suurin osa pelaajista tekee tappiota.

Ammattilaiset – Se on tulos tai ulos

Vain pieni osa vedonlyöjistä on ammattilaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että he saavat elantonsa vedonlyönnistä ja tekevät sitä päivätyönään. Ammattilaisia on vain alle 1% kaikista pelaajista, ja heidän panokset liikkuvat yleensä satasista muutamaan tuhanteen euroon asti. Mikäli ammattilainen ei kuitenkaan lyö vetoa yksin, vaan kuuluu johonkin vedonlyöjien ryhmään eli syndikaattiin, voivat panokset liikkua jopa sadoissa tuhansissa.

Ammattilaiset eivät kuulu vedonlyöntisivustojen tavoiteyleisöön, ja heitä rajoitetaankin rankalla kädellä lähes jokaisella normaalilla peliyhtiöllä. Tämän vuoksi he lyövät vetonsa lähes yksinomaan niin sanottujen agenttien kautta, jotka lyövät omilta tileiltään vedot heidän puolesta.

Osa ammattilaisista lyö vetonsa toki myös itse, mutta tällöin vedonlyöntisivustot on rajattu lähinnä Pinnacleen ja vetopörsseihin. Kyseiset vedonlyöntisivustot eivät rajoita edes voittavia pelaajia, toisin kuin muut, joten ne soveltuvat ammattilaisille kuin nenä päähän.

Vedonlyöntisivustot & kohdetarjonta - Peliyhtiöillä eri painopisteet

MIKSI VEDONLYÖNTISIVUSTOT RAJOITTAVAT PELAAJIA?

Moni on varmasti kuullut, että vedonlyöntisivustot rajoittavat pelaajia. Rajoitukset tarkoittavat sitä, että peliyhtiö rajoittaa summaa, jonka pelaaja voi kohteeseen panostaa. Syitä voi olla monia, kuten se, että pelaaja voittaa liikaa tai on käyttänyt hyväkseen vedonlyöntisivuston tarjouksia. Rajoituksien päätavoite on, että pelisivu suojaa itseään tappioilta, ja mikäli rajoitukset eivät riitä, saattaa vedonlyöntiyhtiö sulkea pelaajan tilin kokonaan.

Alapuolella kerromme hieman yksityiskohtaisemmin siitä, miksi vedonlyöntisivustot rajoittavat pelaajia ja miten panosrajoitukset voi välttää. Vaikka et olisi koskaan saanut rajoituksia omalle tilillesi, on varmasti silti hyvä tietää, miten rajoitukset toimivat ja mistä ne johtuvat.

Bisnes on bisnestä

Otsikon lausahdus voi tuntua monesta väärältä, mutta vedonlyöntisivustoilla on oikeus rajoittaa voittavia pelaajia. Tappiollisten pelaajien hyväksyminen ja voittavien asiakkaiden rajoittaminen voi kuulostaa moraalisesti arveluttavalta toiminnalta, kuten se onkin. Lainopillisesta näkökulmasta peliyhtiöillä on tähän oikeus.

Vedonlyöntiyhtiöt eivät ole vain mukavia sivuja, joilla voi lyödä vetoa. Niiden takaa löytyy oikea yritys, jonka on tarkoitus tehdä voittoa. Tämän vuoksi ne vain käytännössä potkivat ulos sellaiset asiakkaat, jotka vievät enemmän rahaa kuin tuovat. Mikäli johtaisit itse samanlaista yritystä, niin olisi hyvin todennäköistä että tekisit samoin, vaikka pelaajan näkökulmasta asia onkin varsin moraalittoman kuuloista.

Ulos potkimiseen vaaditaan kuitenkin yleensä normaalia suurempia panoksia. Kymppien tai muutaman satasen vuoksi pelaajia ei heitetä joutomaalle, vaan peliyhtiön tappioiden tulee liikkua tuhansissa euroissa. Rajoituksien saamista ei siis tarvitse juuri pelätä, ellet ole vedonlyönnin ammattilainen.

Ammattilaisilla on omat pelisivustot

Ei liene yllätys, että ammatikseen vetoa lyövät ihmiset eivät pelaa samoilla sivustoilla kuin harrastepelaajat. Lähtökohtaisesti ammattilaiset pelaavat niillä sivustoilla, jotka tarjoavat parhaat kertoimet, mutta panosrajoitukset pienentävät bookkerivalikoimaa isolla kädellä. Perinteisistä vedonlyöntisivustoista vain Pinnacle on sellainen toimija, joka ei rajoita voittavia vedonlyöjiä, jonka ansiosta moni ammattivedonlyöjä pelaa Pinnyllä.

Pinnacle ei kuitenkaan jokaiselle riitä, sillä kyseinen sivusto ei tarjoa kovinkaan laajaa live-kohdevalikoimaa. Viime aikoina se on toki ottanut kehitysaskelia myös tällä saralla, mutta vedonlyöntipörssit ovat livessä aivan ylivoimaisia. Vetopörssit ovat ammattilaisten suosimia sivustoja myös sen vuoksi, että ne eivät rajoita pelaajia käytännössä lainkaan. Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan ja vedonlyöntipörssi ottaa komission panoksista. Sille on siis käytännössä se ja sama, pelaako saitilla voittava vai tappiollinen vedonlyöjä.

Arbitraasit ja muu ”vilpillinen” toiminta

Arbitraasi vedonlyönti on varmasti monelle tuttu termi. Arbeilla pelaaminen tarkoittaa sitä, että pelaaja lyö vetoa ottelun jokaisen mahdollisen lopputuloksen puolesta varmojen voittojen saamiseksi. Esimerkiksi tennisottelussa yksi sivusto voi tarjota pelaajan A voitolle 2,20 kerrointa, kun toisella sivustolla pelaajalle B tarjotaan 2,30 kerrointa. Mikäli pelaaja lyö molempia kohteita 100 euron panoksella, tekee hän pakosta vähintään 20 euroa voittoa. Mikäli vedonlyöntisivut huomaavat, että asiakas lyö tällaisia vetoja säännöllisesti ja voittaa paljon rahaa, ovat rajoitukset enemmän kuin todennäköiset.

Muu vilpillinen toiminta voi koskea esimerkiksi bonusten tai virheellisten kertoimien tarkoituksellista hyväksikäyttämistä. Bonusten hyväksikäyttö tarkoittaa sitä, että lyöt vetoa ainoastaan peliyhtiön tarjoamilla bonuksilla, etkä käytä vedoissa omaa käteissaldoa. Monella sivustolla rajoituksiin voivat johtaa myös epäilyttävät pelitavat, eli jos lyöt vetoa vain tietyissä pelitilanteissa tiettyihin kohteisiin.

VEDONLYÖNTISIVUSTOJA ON ERILAISIA

Vedonlyönti tarjoaa upeita mahdollisuuksia jokaiselle rahapelaamisesta kiinnostuneelle. Vedonlyöntisivustoja on erilaisia, jonka ansiosta eri pelaajatyypeille löytyy varmasti sellainen peliyhtiö, joka täyttää juuri ne henkilökohtaiset vaatimukset.

Osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat, mutta mahdollinen bonuksettomuus voi olla luotaantyöntävä tekijä muille kuin ammattipelaajille. Toiset peliyhtiöt taas voivat tarjota käsittämättömän kovia bonustarjouksia. Näillä sivustoilla panosrajat voivat tulla nopeasti vastaan, sillä ne on suunnattu lähinnä harrastepelaajille.

Edellä mainittujen tekijöiden lisäksi osa pelaajista voi haluta pelata vain Pay N Play -vedonlyöntisivustoilla. Toiselle rekisteröitymisvapaudella tai -pakolla ei ole mitään väliä. Myös vedonlyöntipörssit ovat joidenkin pelaajien mielestä täysin ylivertaisia paikkoja, kun toisille tärkeintä voi olla se, että voitot saa pankkitilille verovapaasti.

Seuraavaksi kerromme muutamia erilaisia tekijöitä, joita vedonlyöntisivustot pelaajilleen tarjoavat.

Korkeat kertoimet ja panosrajat

Voitollinen vedonlyönti edellyttää korkeilla kertoimilla pelaamista. Parhaat kertoimet maksimoivat potentiaalisen tuoton pitkällä aikavälillä, eikä kenenkään ole syytä tyytyä pelaamaan muulla kuin korkeimmalla mahdollisella kertoimella. Kerroinvertailu voi tuntua todella turhauttavalta asialta, mutta Bonusvedot.com esittelee aina vihjeissään parhaan kertoimen vinkattavalle kohteelle tarjoavan peliyhtiön. Markkinoilta löytyy myös ilmaisia kerroinvertailusivustoja, joiden kautta voit helposti katsoa parhaat kertoimet. Esimerkiksi Oddsportal.com on mainio apu markkinatoppien löytämiseen, ja kyseinen sivusto onkin myös ammattilaisten suosiossa.

Vedonlyönnin ammattilaisille myös panosrajat näyttelevät tärkeää osaa vedonlyöntisivustoa valitessa. Panoskaton olisi syytä olla vähintään tuhansissa – mielellään kymmenissä tuhansissa euroissa, jotta yksittäiset vedot eivät heilauttaisi kertoimia liikaa. Toki myös vakavamieliset harrastajat ovat joillain sivustoilla tiukassa paikassa, sillä osa yhtiöistä rajoittaa voitollisia pelaajia turhankin tehokkaasti.

Suosituimmilla vedonlyöntisivustoilla panosrajat kuitenkin varmasti riittävät valtaosalle pelaajista, sillä lähes jokaisella sivustolla on mahdollista lyödä useamman satasen betsejä. Mikäli panosrajoitukset ovat kuitenkin aiheuttaneet huolia, on esimerkiksi Pinnacle sinulle hyvä vaihtoehto. Kyseinen vedonlyöntitoimisto ei rajoita edes voittavia pelaajia koskaan.

Vedonlyöntipörssit

Vedonlyöntipörssien suosio on kasvanut viime vuosien aikana valtavasti. Merkittävin ero vetopörssin ja perinteisen vedonlyöntitoimiston välillä on siinä, että vedonlyöntipörssissä pelaaja lyö vetoa muita pelaajia vastaan. Tavallisilla peliyhtiöillä vedonlyönti tapahtuu aina yhtiötä ja sen kertoimenlaskijoita vastaan, mutta vedonlyöntipörssit mahdollistavat pelaajille kohteiden ostamisen ja myymisen.

Voidaankin sanoa, että vetopörssi on markkinapaikka, jossa pelaajat voivat käydä kauppaa kertoimilla. Vedonlyöntipörsseissä pelaajat määrittävät itse kohteiden kertoimet sekä panokset, jolla ovat valmiita myymään tai ostamaan kohdetta. Vedot vahvistetaan vastan sen jälkeen, kun sekä ostaja että myyjä on löytynyt. Vedonlyöntipörssin takaa löytyvä yhtiö ottaa itselleen pienen komission asetetusta vedosta, joka on useimmiten todella pieni.

Suosituimpia vedonlyöntipörssejä ylläpitäviä yhtiöitä ovat Betfair ja Matchbook. Suomalaisten suosiossa näistä kahdesta on ensiksi mainittu Betfair, jota hyödyntävät erityisesti ammattivedonlyöjät. Suosio perustuu siihen, että vetopörssit mahdollistavat useimmiten suuremmat panokset kuin tavalliset vedonlyöntisivustot. Vedonlyöntipörssien kertoimet voivat olla myös ajoittain selvästi korkeampia kuin normaaleilla yhtiöillä, sillä markkinan näkemykset voivat erota rajusti toisistaan.

Pay N Play

Moni pelaaja on varmasti törmännyt viime vuosien aikana Pay N Play termiin, mutta sen syvempi merkitys on voinut jäädä arvoitukseksi. Kyseessä on yksi kasinoalan suurimmista innovaatioista ja trendeistä, joka mahdollistaa rekisteröitymisvapaan pelaamisen. Keksintö on tehnyt pelaamisen aloittamista nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aiemmin. Ei siis ole mikään ihme, että vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on valtavan suosittua.

Pay N Play -tekniikan käyttö on myös äärimmäisen turvallista, sillä sen takaa löytyy arvostettu Trustly-maksupalvelu. Ruotsalaisyhtiö on yksi maailman suurimmista maksupalveluista, joka on kehittänyt rekisteröitymisvapaan pelaamisen mahdollistavan teknologian yhdessä maailman suosituimpien pankkien kanssa.

Perinteisesti, kun pelaaja suuntaa uudelle vedonlyöntisivustolle, tulee sinne rekisteröityä eli täyttää omat tiedot erilaisiin lomakkeisiin. Tätä ei kuitenkaan Pay N Play -sivustoilla tarvitse tehdä. Pelaaminen aloitetaan nimittäin siten, että kirjaudutaan kasinolle pankkitunnuksilla ja tehdään halutessa ensitalletus. Omia henkilökohtaisia tietoja ei siis tarvitse peliyhtiölle enää erikseen antaa, vaan kaikki hoituu helposti ja turvallisesti pankkitunnusten avulla Trustlya hyödyntäen.

Curacao – Verovapauden puuttuminen on monelle ongelma

Curacaon eGaming -lisenssi on suosituin Euroopan ulkopuolinen pelilisenssi. Alankomaihin kuuluva autonominen Curacaon saari on toiminut kansainvälisillä rahapelimarkkinoilla jo vuodesta 1993, mutta suomalaispelaajien harmiksi kyseinen saarivaltio ei kuulu ETA-alueeseen. Tämän vuoksi Curacaon lipun alla operoivat vedonlyöntisivustot eivät tarjoa kotimaisille pelaajille verovapaita voittoja, vaan Suomen verokarhu haukkaa pelivoitoista oman siivunsa.

Vaikka Curacaon lisenssi on nykyisin turvallinen ja luotettava, liittyy pelilisenssin vielä vuonna 2024 epäilyksiä. Curacaon lisenssin maine on hieman kyseenalainen suomalaispelaajien keskuudessa. Eikä vähiten sen vuoksi, että Curacaon peliviranomaiset eivät auta pelaajia mahdollisissa ongelmatilanteissa kasinon ja asiakkaan välillä.

Tämän lisäksi Curacaon lisenssi on helpompi saada kuin esimerkiksi Maltan, Viron tai Gibraltarin lisenssi. Yhtiöiden ei tarvitse täyttää yhtä tarkkoja kriteerejä lisenssin saamiseksi kuin eurooppalaisten toimijoiden, eikä niitä valvota lisenssin myöntämisen jälkeen kovinkaan tarkasti. Tämän vuoksi Curacaon lisenssin yllä leijuvat epäilykset ovat oikeutettuja. Mukaan mahtuu kuitenkin myös luotettavia sivustoja, joten aivan täyttä teilausta kyseinen pelilisenssi ei ansaitse.

Mobiilipelaaminen ja käytettävyys ovat tärkeitä vedonlyöntisivustoilla

SUOMALAINEN VEDONLYÖNTI

Vedonlyönti on ollut iso osa suomalaista rahapelaamista jo vuosikymmenien ajan, mutta tällä vuosituhannella se on muuttanut muotoaan rajusti. Ennen vanhaan vedot käytiin lyömässä sisään kioskilla tai lähikaupassa, mutta nykyisin suomalainen vedonlyönti on siirtynyt nettiin. Laadukkaat ja ennen kaikkea turvalliset vedonlyöntisivustot ovat mahdollistaneet vetojen lyömisen missä ja milloin vain. Pelaamiseen tarvitaan vain nettiyhteys ja päätelaite. Kotisohvalta ei tarvitse enää lähteä mihinkään, vaan betsit saa sisään mukavasti puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta käsin.

Paremmat kertoimet, laajempi kohdevalikoima sekä vedonlyöntibonukset ovat myös olleet yksi merkittäviä syitä muutokselle. Ne tarjoavat suuremmat voitot, enemmän mielekästä pelattavaa sekä normaalia suuremman pelikassan, joten valtaisa suosio ei ole mikään ihme. Seuraavaksi käsittelemme hieman tarkemmin, mistä suomalainen vedonlyönti koostuu ja mitä kansainväliset vedonlyöntisivut kotimaisille pelaajille tarjoavat.

Verkkopankkitalletukset

Verkkopankkitalletukset vedonlyöntisivustoille ovat helppo, nopea ja turvallinen tapa siirtää rahaa. Verkkopankin kautta kasinolle tehtävä talletus on yleensä ilmainen, eikä se eroa tavallisesta pankkisiirrosta tai laskun maksamisesta käytännössä lainkaan. Suorat verkkopankkitalletukset ovat useimmiten myös kuluttomia, joten niistä ei tarvitse maksaa minkäänlaisia ylimääräisiä maksuja.

Nykyisin yhä useammat vedonlyöntisivut tarjoavat mahdollisuuden suoraan verkkopankkitalletukseen, mutta tallettaminen verkkopankista onnistuu myös muuta kautta. Mikäli suoraa mahdollisuutta pankista tallettamiseen ei löydy, niin ei huolta, sillä se on mahdollista myös Trustlyn ja Eutellerin kautta.

Tallettaminen vedonlyöntisivustolle pankkitunnuksilla on yksinkertaista myös kyseisten maksupalvelujen kautta. Sinun tulee vain valita oma pankkisi ruudulta ja syöttää haluamasi talletussumma. Sen jälkeen sinut ohjataan omaan verkkopankkiisi kirjautumaan ja hyväksymään maksu. Rahat näkyvät pelitilillä jo muutamassa sekunnissa – yleensä viimeistään muutamassa minuutissa.

Asiakaspalvelu

Vedonlyöntisivustojen asiakaspalvelut auttavat pelaajia kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Yleensä apua on saatavilla Live Chatin, sähköpostin tai jopa puhelimen välityksellä. Tämän lisäksi vedonlyöntisivut tarjoavat useimmiten myös kattavan FAQ- tai UKK-osion eli vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Suomalaisille pelaajille tärkeintä asiakaspalvelutilanteessa on se, että asiakaspalvelija on ammattitaitoinen ja ystävällinen. Lisäpisteitä saa toki siitä, mikäli asiakaspalvelua on saatavilla suomeksi. Tärkeää on myös se, että vastauksen saa nopeasti itselleen, eikä selvittelyyn kulu muutamaa minuuttia pidempään.

Tarjoukset ja bonukset

Vedonlyöntisivustojen tarjoamat bonustarjoukset ovat maistuneet suomalaisille vedonlyöjille kautta aikojen. Niitä puntaroidaan hyvin tarkasti ja ne ovat myös yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun parhaita vedonlyöntisivuja vertaillaan. Bonukset ovat myös siinä mielessä mielenkiintoisia, että niitä on tarjolla vain netissä, sillä kotimainen Veikkaus ei tällaisia etuja pelaajille tarjoa.

Etenkin uusille asiakkaille suunnatut tervetulotarjoukset ja ensitalletusbonukset ovat tärkeitä. Syytä ei ole kuitenkaan unohtaa myös vedonlyöntisivustojen kampanjoita ja kilpailuja vanhoille pelaajille, joita on käynnissä jatkuvasti. Pelaajia ei siis unohdeta ensimmäisen talletuksen jälkeen, vaan bonuksia on tarjolla reilusti myös myöhemmässä vaiheessa.

Suomalaiset vedonlyöntisivustot – Suomenkieli on yksi tärkeimmistä asioista

Suomalaiset pelaajat suorastaan vaativat vedonlyöntisivustoilta suomen kieltä, vaikka englannin kieli luonnistuukin valtaosalta kansasta. Tämä on kaikesta huolimatta ymmärrettävää, sillä kotimaisuus helpottaa pelaamista yllättävän paljon. Erilaiset säännöt ja ehdot on nopeampi sisäistää, kun asiat kerrotaan selkeästi pelaajan omalla äidinkielellä, eikä minkäänlaisia väärinymmärryksiä pääse syntymään.

Vuonna 2024 parhaat vedonlyöntisivustot on käännetty äidinkielenään suomea puhuvien ammattilaisten toimesta. Käännösvirheitä ei siis tule enää vastaan siinä määrin kuin aiempina vuosina. Tällöin osa sivustoista saattoi näyttää kotimaisten pelaajien silmään suorastaan hölmöiltä.

Suomenkielisyys tarkoittaa sitä, että vedonlyöntisivu on kokonaisuudessaan suomenkielinen, eikä käännösprosessia ole jätetty puolitiehen. Valikot on kirjoitettu suomeksi, asiakaspalvelua on saatavilla selkeällä suomen kielellä ja kaikki halutut asiat löytyvät kätevästi pelaajan omalla äidinkielellä.

Vedonlyönti Mobiilissa -Uudett vedonlyöntisivut - Mobiiliveikkaus & uudet vedonlyöntibonukset (2020)

KANNATTAAKO KÄYTTÄÄ USEAMPAA VEDONLYÖNTISIVUSTOA?

Useamman pelitilin omistaminen ja monen vedonlyöntisivuston käyttäminen on äärimmäisen kannattavaa. Pelaamalla monella eri sivustolla voit pelata aina parhailla kertoimilla, sillä sellaisia bookkereita, jotka tarjoavat aina korkeimmat kertoimet, ei ole olemassa. Mikäli sinulta löytyy pelitilit esimerkiksi kymmenelle peliyhtiölle, mahdollistaa se jo melkoisen kerroinshoppailun, sillä voit liikkua sivustolta toiselle parhaan kertoimen perässä.

Vedonlyöntisivustot eroavat runsaasti myös kohdevalikoimaltaan. Yksi sivusto voi tarjota käsittämättömän määrän kohteita esimerkiksi jääkiekkoon, kun toisen saitin vahvuus on jalkapallo. Jollain yhtiöllä aasialaisia tasoituksia voi olla tarjolla jopa sadoittain, kun toisella ne loistavat poissaolollaan. Myös panosrajat vaihtelevat peliyhtiöittäin, jonka vuoksi useamman pelitilin omistaminen tuo ison edun pelaamiseen, mikäli pelaat edes hiukan keskivertoa suuremmalla pelikassalla.

Yksi parhaista syistä käyttää useampaa vedonlyöntisivustoa on kuitenkin bonukset. Tänä päivänä lähes kaikki bookkerit tarjoavat pelaajilleen tervetuliaistarjouksen, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Niiden avulla pelikassaan saa mukavasti boostia ja tarjolla voi olla jopa kierrätysvapaita tai talletusvapaita etuja.

Useamman pelisivun käyttämisen hyödyt

 • Kertoimet: Pääset hyödyntämään eri sivustojen tarjoamat markkinatopit
 • Panosrajat: Yksi yhtiö ei voi rajoittaa sinua – voit lyödä vedot useammalla sivustolla
 • Kohdevalikoima: Vedonlyöntisivustot ovat välillä erikoistuneet tiettyihin lajeihin – voit hyödyntää ne kaikki
 • Bonukset: Jokainen sivusto tarjoaa bonuksia – nappaa vaikka kaikki taskuun

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ ON PARAS VEDONLYÖNTISIVUSTO?

Paras vedonlyöntisivusto on se, joka kenellekin sopii. Toiset rakastavat Kambia ja sen alla pyöriviä sivustoja, kuten Unibet ja PAF, mutta toiset haluavat panostaa enemmän, ja tällöin ohjaamme pelaajat Pinnaclelle. Paras vedonlyöntisivusto live-vedonlyöntiin on ehdottomasti BET365. Vertailemalla selviää itselle se paras vedonlyöntisivu, joten tsekaa lista läpi!

MITEN LÖYTÄÄ PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUSTOT?

Löydät helposti parhaat vedonlyöntisivustot suuntaamalla Bonusvetojen listaukseen. Toisin kuin isot toimijat, meidän tiimimme testaa henkilökohtaisesti jokaisen sivustot läpi. Pääset lukemaan asiantuntijoiden kokemuksia jokaisesta vedonlyöntisivustosta, ja nappaamaan vähän lisäherkkua bonusten päälle, jotka ovat saatavilla vain meiltä!

OVATKO VOITOT VEROVAPAITA KAIKILLA VEDONLYÖNTISIVUILLA?

Lyhyt vastaus on ei, voitot eivät ole verovapaita kaikilla sivustoilla. Verovapaat voitot voit varmistaa pelaamalla EU:n pelilisenssin alla toimivilla vedonlyöntisivustoilla. Tällaisia pelilisenssejä ovat muun muassa Viron pelilisenssi sekä Maltan pelilisenssi (MGA). Löydät meiltä kaikki parhaat vedonlyöntisivustot, ja kerromme jokaisen pelisivuston lisenssitiedot sekä verovapaiden voittojen mahdollisuuden.

MIKSI KANNATTAA KOKEILLA KAIKKI VEDONLYÖNTISIVUT?

Kaikki vedonlyöntisivut kannattaa kokeilla löytääkseen sen oman lempparinsa. Tämän lisäksi kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat eri kertoimia, joten voitollisen vedonlyönnin kannalta on aina järkevää vertailla eri veikkaussivut kertoimineen.

SAAKO KAIKILTA VEDONLYÖNTISIVUILTA BONUKSIA?

Lähes kaikki vedonlyöntisivut tarjoavat huikeita bonuksia vedonlyöntiin. Meiltä löydät kaikki luotettavat vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat bonuksia – ja erilaisia bonuksia on tuhoton määrä. Vedonlyöntibonuksen sijasta esimerkiksi Pinnacle vedonlyönti tarjoaa parhaat kertoimet ja korkeat panosrajat!