MEGAPARI

LUNASTA: 100% / 100€
Megapari vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 100€

YLEISTIEDOT
 • URL megapari.com
 • Perustettu 2019
 • Lisenssi Curaçao
 • Min. talletus 1€
 • Max. talletus 100€

Megapari vedonlyönti on vuonna 2019 perustettu vedonlyöntisivusto, joka toimii Curacao-lisenssin alla. Megapari tarjoaa kilpailukykyiset kertoimet etenkin isoissa lajeissa ja liigoissa, mikä luonnollisesti on pelaajien makuun, mutta pelattavaa löytyy reippaasti myös pienempiin urheilutapahtumiin.

Megapari bonukset auttavat mukavasti pelikassan kasvattamisessa, sillä pääset ensitalletuksen yhteydessä tuplaamaan talletuksesi aina 100€ saakka. Sivuston erottaa muista sivustoista oleellisesti se, että rekisteröityminen tapahtuu pelkällä puhelinnumerolla.

MEGAPARI BONUS

Megapari bonus on hyvin perinteistä mallia niiltä osin, että tarjolla on 100% talletusbonus aina 100€ saakka. Myös kierrätysvaatimus on siinä mielessä hyvä, että bonus tulee kierrättää ainoastaan viisi kertaa vedonlyönnissä. Lisäksi minimitalletussumma Megapari bonuksen hyödyntämiseen on ainoastaan 1€, joten halutessasi sinun ei tarvitse tallettaa sievoisia summia rahaa, joskin mitä suurempi talletus, sitä suurempi bonus.

Hieman haasteita Megapari bonuksen osalta aiheuttaa se, että kierrätykseen kelpaavat vain vähintään kolmen kohteen yhdistelmävedot. Näissä yhdistelmävedoissa kunkin kohteen minimikerroin on 1,40, joten se helpottaa kierrätyksessä, sillä kerroin on niin alhainen, että tällaisilla kertoimilla varustettuja kohteita löytyy pilvin pimein. Lisäksi kierrätysaikaa on 30 päivää, mikä on enemmän kuin riittävästi.

Ennen kuin teet ensitalletuksen, käythän tiliasetuksissa hyväksymässä ensitalletusbonuksen. Sinun tulee myös rekisteröidä puhelinnumerosi sekä pitää huoli siitä, että kaikki tietosi ovat oikein ja täytettyinä. Kun nämä asiat ovat hoidossa, voit tehdä ensitalletuksesi ja nauttia saamastasi bonuksesta.

Megapari vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus 100€ saakka
 • 1€ minimitalletus
 • Hyväksy bonus ennen ensitalletusta
 • Kierrätysaika 30 vuorokautta
 • Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 5 kertaa
 • Bonuksen kierrättääksesi sinun on pelattava vähintään 3 kohteen yhdistelmävetoja,
 • Yhdistelmävedoissa kunkin kohteen kertoimen on oltava vähintään 1,40
Megapari vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

MEGAPARI BONUSKOODI

Megapari bonuskoodia tai kuponkikoodia ei tarvita tarjolla olevan tervetulotarjouksen lunastamiseen.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Megapari kierrätysvaatimukset ovat siinä mielessä todella maltilliset, ettei bonussumma tarvitse kierrättää kuin ainoastaan viisi kertaa vedonlyönnissä ja sen jälkeen voit kotiuttaa bonusrahan pankkitilillesi. Bonuksessa minimikerroin kullekin kohteelle on 1,40, mutta otathan huomioon, että kierrätykseen lasketaan vain yhdistelmävedot, joissa on vähintään kolme kohdetta. Kierrätykseen on varattu aikaa 30 päivää, joten sinulla on reippaasti aikaa viedä bonuksen kierrätysvaatimukset maaliin.

Kierrätysvaatimukset ovat siis muutoin varsin maltilliset Megaparilla, mutta harmittava yksityiskohta on se, että kierrätykseen lasketaan ainoastaan vähintään kolmen kohteen vedot, eikä esimerkiksi singlevetoja. Se ei kuitenkaan tee kierrätyksen läpiviennistä missään nimessä mahdotonta, sillä minimikerroin kierrätysvaatimuksen täyttävien kohteiden osalta on onneksi alhainen, joten tämä bonus kannattaa ehdottomasti hyödyntää – etenkin, kun kierrätysaikaa on 30 päivää.

Lue Megapari arvostelu & kokemuksia ja nappaa 100€ Bonus!

KERTOIMET & KOHTEET

Megapari kertoimet ja kohteet – niistä pelaajan ei tarvitse todellakaan murehtia. Kertoimet ovat eittämättä erittäin kilpailukykyiset ja pelattavia kohteita löytyy suorastaan posketon määrä, mikä on tietenkin pelkästään positiivinen asia pelaajan näkökulmasta, sillä pelattavaa riittää ja paljon.

Pelattavaa Megaparilla löytyy siis aina ja reippaasti. Tarjolla ovat kaikki suomalaisten suosiossa olevat sarjat, kuten esimerkiksi Liiga, NBA, NHL ja Valioliiga, mutta kohteita löytyy todella reippaanlaisesti myös pienempiin lajeihin ja liigoihin, joista oivana esimerkkinä toimii muun muassa Salibandyliiga, sekä mitä erilaisimpiin urheilutapahtumiin. Lisäksi muun muassa jalkapallon kohdalla yhteen yksittäiseen otteluun löytyy parhaassa tapauksessa jopa 300+ kohdetta.

Pelattavaa löytyy myös urheilun ulkopuolelta, kuten politiikan parista, joten Megapari kohdevalikoima ei todellakaan tuota sinulle pettymystä.

Bet Builder

Megapari Bet Builder on totta kai totisinta totta eli voit rakentaa sivustolla erikoisia ja mielenkiintoisia yhdistelmiä yhden ja saman ottelun ympärille. Bet Builderia käyttämällä voit esimerkiksi yhdistellä samasta ottelusta maalimäärä-, tasoitus- ja voittajavetoja ja siten naarata kotiin maukkaita summia todellisilla huippukertoimilla.

Ihan näin sivuhuomiona, ettei kukaan hämmenny sivustolla pelatessaan: Megapari Bet Builder kulkee itse asiassa nimellä Megapari Bet Constructor, mutta käytännön osalta sillä ei ole mitään merkitystä.

Megapari kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Megapari live-vedonlyönti – sen vahvuudet ovat juuri niissä kaikkein tärkeimmissä asioissa pelaajan näkökulmasta katsottuna eli kohdevalikoima on äärimmäisen laaja ja kertoimet ovat kunnossa. Megapari live-vedonlyönti tarjoaa yli 1000 pelattavaa kohdetta päivittäin, joten valinnanvaraa on enemmän kuin riittävästi, mikäli olet live-vedonlyönnin ystävä. Ja aivan, kuten pelejä edeltävissä vedoissa, myös live-vedonlyönnissä pelattavaa löytyy niin huippusuosiota nauttivista sarjoista kuin myös pienemmistä lajeista ja liigoista, joten sitä kautta myös erittäin maukkaiden markkinatoppien löytäminen on mahdollista. Myös Asian Handicap -vedot kuuluvat Megaparin live-vedonlyönnin tarjontaan, mikä tekee betsaamisesta huomattavasti helpompaa.

Valitettavasti Megapari ei tarjoa ainakaan vielä toistaiseksi live streameja eli suoria livelähetyksiä otteluista ja urheilutapahtumista, mutta tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä. Kattavat tilastopaketit ovat kuitenkin tarjolla, jotka ovat iso apu live-vedonlyönnissä, kun kohteita ei tarvitse pelata sokkona tai pelkän oman intuition mukaisesti.

MEGAPARI MOBIILI

Megapari mobiili on toimivuudeltaan samalla viivalla kuin desktop-versio eli tietokoneella pelaaminen, joten pelaaminen on mahdollista paikasta tai laitteesta riippumatta. Tarjolla ovat siis samat kertoimet, samat kohteet ja samat bonukset, oli kädessäsi sitten älypuhelin, tabletti tai istuit sitten pöytäkoneen ääressä; tämä on luonnollisesti erittäin tärkeä asia jokaiselle vedonlyöjälle, sillä useinkaan meillä ei ole mahdollisuutta istua tietokoneen ääressä, mutta puhelin kulkee aina kätevästi mukana.

Megapari applikaatio on tarjolla Android-laitteille ja se on ladattavissa suoraan sivustolta. Sen sijaan iOS-sovellus odottaa vielä ainakin toistaiseksi tulemistaan, mutta sen julkaisu lienee vain vain ajan kysymys, sillä applikaatiot tarjoavat erinomaisen tavan pelaamiseen ja Android-laitteille applikaatio siis jo löytyy.

MEGAPARI SUOMI

Megapari Suomi on totisinta totta, sillä vaikka Megapari on perustettu vasta vuonna 2019, on sivusto käännetty lukemattomille eri kielille. Megapari tarjoaa siis suomenkieliset sivut, joten mikäli englannin kieli ei lukeudu sinun vahvuusalueisiisi, voit huoletta pelata tällä sivustolla omalla äidinkielellä, joskin live chat ja sähköpostitse toimiva asiakaspalvelu palvelevat ainoastaan englanniksi. Sen sijaan sivuston käännöstyö on ehdottomien ammattilaisten käsialaa, joten joitain mahdollisia satunnaisia käännösvirheitä lukuun ottamatta kaikki toimii kuin valettu.

Kuten jo aiemmin on käynyt selväksi kertoimet ja kohdevalikoima ovat ehdottomasti Megaparin suurin vahvuus, sillä pelattavaa löytyy aina ja maukkain kertoimin. Tarjolla on kohteita niin kaikista suomalaisten suosikkisarjoista kuin myös esimerkiksi salibandyliigasta. Yksi ison luokan miinus on kuitenkin se, että Curacaon pelilisenssin alla toimivana sivustona verovapaat voitot eivät ole suomalaisille pelaajille mahdollisia; toivon mukaan tähän saadaan muutos lähitulevaisuudessa.

Megapari kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

MEGAPARI KOTIUTUS

Megapari kotiutus toimii laatutakuulla, sillä tarjolla ovat kaikki yleisimmät talletus- ja kotiutusmenetelmät. Nettilompakot, kuten Skrill ja Neteller, ovat luonnollisesti ne kaikkein nopeimmat tavat saada käteinen käyttöösi, mutta tarjolla ovat myös pankkisiirrot ja luottokorttisiirrot. Lisäksi, mikäli pelaaja haluaa, kotiutus on tehtävissä myös kryptovaluutan muodossa, joten vaihtoehtoja kotiutuksen osalta riittää runsaasti.

Se, että Megapari on panostanut kotiutuksien nopeuteen, turvallisuuteen ja monipuolisuuteen on pelaajan näkökulmasta erinomainen seikka, sillä pelivoitot on saatavilla nopeasti. Kotiutuksissa ei ole myöskään mitään ylimääräisiä kuluja, joka on ensiarvoisen tärkeä seikka.

ASIAKASPALVELU

Megapari asiakaspalvelu palvelee pelaajia aikaisesta aamusta myöhälle yöhön eli apua on saatavilla aina. Valitettavasti asiakaspalvelua ei ole saatavilla ainakaan vielä toistaiseksi suomeksi, mutta asiakaspalvelu palvelee englannin kielellä sekä live chatin muodossa että myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Kaikkein nopein tapa asiakaspalvelun tavoittamiseen on live chat, etenkin kiireellisemmissä tapauksissa, sillä vastaukset kilahtavat chat-keskusteluun vain minuuteissa. Hieman kiireettömämmissä tilanteissa sähköposti on niin ikään erinomainen vaihtoehto. UKK-osio eli Usein Kysytyt Kysymykset olisivat mukava lisä, sillä se tarjoaa vastaukset niihin kaikkein yleisimpiin kysymyksiin.

Megapari chat, sähköposti ja puhelin

MEGAPARI KOKEMUKSIA

Megapari kokemuksia – niistä on paljon positiivista kerrottavaa. Sivusto on muunneltavissa mielesi mukaan erillisen Asetukset-valikon kautta – oli sitten kyse kertoimien esitystavasta tai monesta muusta. Asiakaspalvelu toimii varsin nopeasti, sekä kotiutukset että talletukset ovat turvallisia ja kuten todettua jo useampaan otteeseen, kohdevalikoima on todella laaja ja tarjolla on niin kaikki suomalaisten suosimat lajit ja sarjat kuin myös pienemmät urheilutapahtumat. Myös kertoimet ovat erittäin kilpailukykyiset, joten niissäkään ei tarvitse tasoitusta antaa. Edellä mainitut seikat antavatkin anteeksi sen, että visuaalisesti Megapari ei välttämättä ole se kaikkein kaunein luomus – joskin sekin riippuu katsojasta.

Megapari tarjoaa myös paljon erilaisia bonuksia ja kampanjoita. Kampanjoita päivitetään tasaiseen tahtiin ja ne ovat löydettävissä kätevästi Kampanja-välilehden alta. Tarjolla on muun muassa käteispalautuksia ja bonusta esimerkiksi useasta perättäisestä hävitystä vedosta. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoinen yhdistelmävedot-ominaisuus, jossa valitset panoksen ja Megapari rakentaa yhdistelmävedon puolestasi mielenkiintoisten kohteiden ympärille, joilla myös voitat kaikkein todennäköisimmin; sillä saat myös 10% lisäyksen kertoimiin.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Megapari on kyproslaisen Zavbin Ltd.:n omistuksessa oleva sivusto. Vaikka kyseessä on vasta vuonna 2019 perustettu yhtiö, toimii se Curacao eGaming-lisenssin alla ja Curacaolla on kokemusta pelilisensseistä jo lähes 30 vuoden ajalta; voit siis huoletta olla varma siitä, että valvonta on kunnossa ja Megapari täyttää Curacaon tiukat ehdot.

Se, että Megapari toimii Curacao-lisenssin alla, on suomalaisittain katsottuna ikävä seikka siinä mielessä, että voitot eivät ole verovapaita. Vaikka kyseessä on varsin uusi tekijä pelialalla, paljon yrityksestä kertoo se, että Megapari-sivuston kasinopuolella käytetään kaikkein luotettavimpien tahojen valmistamia pelejä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO MEGAPARI LUOTETTAVA?

Megapari on luotettava sivusto, joka toimii Curacao eGaming-lisenssin alla. Sivusto on siis täyttänyt tarkat ehdot, jotka toimivat kyseisen lisenssin saamisen edellytyksenä. Megaparilta löytyvät kaikkein luotettavimmat mahdolliset kotiutus- ja talletustavat, jotka ovat nimenomaan takaamassa luotettavuuden pelaajan näkökulmasta, sillä kaikki sujuu turvallisesti ja nopeasti.

MIKSI MEGAPARI BONUS KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Megapari bonus tarjoaa hyvän mahdollisuuden lähteä kartuttamaan pelikassaa, sillä tarjolla on maukas 100% talletusbonus aina 100€ saakka. Bonus tulee kierrättää ainoastaan viisi kertaa, mikä on todella maltillinen kierrätysvaatimus.

Ainoa pieni miinus tulee siitä, että vain vähintään 3 kohteen yhdistelmävedot lasketaan kierrätykseen, mutta onneksi kunkin kohteen minimikerroin on niinkin alhainen kuin 1,40, joten ongelmia kierrätyksen kanssa ei pitäisi tulla – etenkään, kun kierrätysaikaa on 30 vuorokautta.

MIKÄ ON MEGAPARI BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

Megapari bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä viisi kertaa. Kierrätyksessä ei hyväksytä esimerkiksi singlevetoja, vaan kierrätysvaatimuksien täyttäminen edellyttää vähintään kolmen kohteen yhdistelmävetoa, jossa kunkin kohteen minimikerroin on 1,40. Koska minimikerroin on varsin matala, se ei rajoita pelaajan pelivalintoja. Megapari bonus tulee kierrättää 30 vuorokauden aikana.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?

Megapari bonus on lunastettavissa sekä Skrill- että Neteller-talletuksella. Megapari ansaitseekin tästä tarjoamastaan vaihtoehdosta ehdottomasti lisäpisteitä, sillä bonuksen lunastaminen nettilompakoilla on vedonlyöntialalla erittäin harvinaista.

MILLAINEN ON MEGAPARI VIP?

Megapari VIP-ohjelma tarjoaa pelaajilleen rahanarvoisia etuja ja näin ollen sivustolla pidetään vanhoista asiakkaista erinomaisesti huolta. VIP-ohjelmassa on kahdeksan eri tasoa ja jokainen pelaaja aloittaa ykköstasolta eri kupari-tasolta.

Taso vaikuttaa käteispalautuksiin varsin yksinkertaisella kaavalla: mitä korkeampi taso pelaajalla on, sitä korkeampi on myös käteispalautus. Kaikkein korkeimmalla tasolla olevat pelaajat saavat VIP-tason tukea, tarjoukset ovat huippuluokkaa ja käteispalautukset lasketaan sekä voittavista että häviävistä vedoista.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY