UNIKRN

LUNASTA: 300% vedonlyöntibonus
Unikrn Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 300% vedonlyöntibonus aina 300€ asti!

YLEISTIEDOT
 • URL unikrn.com
 • Perustettu 2014
 • Lisenssi Mansaaret
 • Min. talletus 10€
 • Max. talletus 100€

Unikrn on kerännyt vuosien saatossa maailmanlaajuista menestystä, eikä ihme. Unikrn tarjoaa erinomaiset kertoimet, loistavat bonukset uusille ja vanhoille pelaajille, sekä loistavan kohdevalikoiman. Bonusvetojen kautta voit napata itsellesi järisyttävän 200% talletusbonuksen jopa 300 euroon asti, eli voit napata 150 euron talletuksella peräti 450 euroa pelirahaa! Unikrn tarjoaa suomalaisille pelaajille myös verovapaat kotiutukset, joten tästä ei homma juuri paremmaksi voisi mennä!

Unikrn Vedonlyöntibonus – 200% talletusbonus 300€ asti

Unikrn tarjoaa suomalaisille pelaajille käsittämättömän bonuksen ensimmäiselle talletukselle, sillä saat 200% talletusbonuksen peräti 300 euroon asti. Kierrätyksellä tätä bonusta ei ole todellakaan ole pilattu, sillä kierrätysvaatimus on vain 3-kertainen ja minimikertoimena toimii 1,50. Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on 20 euroa, ja kierrätysaikaa on loistavat 90 vuorokautta, joten kierrätyksen kanssa ei tule kiire. Voit jakaa saamasi bonussumman pienempiin osiin ”My Wallet” -osiossa. Tervetuliaisbonuksen lisäksi Unikrn hemmottelee kaikkia vanhoja pelaajiaan päivittäisillä tarjouksilla, joista voit napata ilmaista pelirahaa, bonusrahaa ja hulppeita ilmaisvetoja.

Näin Unikrn vedonlyöntibonus lunastetaan

 1. Siirry Unikrnlle tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Tee vähintään 20€ ensitalletus – maksimibonus lunastetaan 150€ talletuksella!
 4. Nauti pelaamisesta Unikrnlla!
Unikrn vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

Unikrn Vedonlyöntibonus tiedot

 • Nappaa jopa 300€ bonusrahaa!
 • Kierrätysvaatimus 3x
 • Minimikerroin 1,50
 • Minimitalletus 20€
 • Kierrätysaika 90 vuorokautta
Lue Unikrn arvostelu & kokemuksia ja nappaa 300€ Bonus!

Vedonlyönti: Kertoimet ja kohteet

Unikrn tarjoaa jäätävän pelivalikoiman, sillä kohteita on tarjolla monipuolisesti vuorokauden ympäri. Löydät sivulta kaikki suomalaisten suosikkilajit sekä sarjat, mutta näiden lisäksi tarjolla on myös pienemmälle huomiolle jääneitä sarjoja ja erilaisia erikoiskohteita.

Unikrnilta löydät erinomaisesti esimerkiksi NBA- ja NHL-kohteita, mutta myös kotimainen Veikkausliiga löytyy tietenkin sivuston valikoimasta. Perinteisten lajien lisäksi Unikrn on tullut tunnetuksi laadukkaasta esports-tarjonnastaan, ja kohteita elektroniseen urheiluun todellakin riittää.

Kertoimet Unikrnilla ovat kilpailukykyiset, ja laatukertoimia on tarjolla lajiin kuin lajiin. Unikrn livevedonlyönti tarjoaa kattavasti livekohteita kellon ympäri erinomaisilla kertoimilla, jonka ansiosta pelattavaa löytyy vuorokauden ajasta riippumatta.

Unikrn kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

Unikrn mobiili

Unikrn tarjoaa laadukkaan mobiilisivuston, sillä tämä saitti on optimoitu mobiililaitteella käytettäväksi. Kohteet löytyvät helposti ja nopeasti, eikä turhaan härväämiseen kulu aikaa. Unikrn tarjoaa pelaajilleen säännöllisesti myös mobiilibonuksia, eli kyseiset bonukset ovat lunastettavissa vain mobiilissa. Mobiilivedonlyönnin suosio on jatkuvassa kasvussa, jonka vuoksi ei ole ihme, että myös Unikrn on panostanut mobiilisivuunsa. Pelaaminen onnistuu vaivattomasti, ja betsit voi heittää mukavasti puhelimella vaikka kesämökiltä.

Unikrn Suomi – Suomalainen vedonlyöntisivusto

Unikrn sopii kotimaisille pelaajille loistavasti, mutta valitettavasti sivustoa ei ole vielä käännetty suomenkielelle. Suomalaisille pelaajille tarjoillaan kuitenkin monipuolisesti bonuksia, ja kaikki kotimaiset suosikkisarjat löytyvät sivuston kohdevalikoimasta. Tämän lisäksi Unikrn tarjoaa suomalaisille pelaajille verovapaat voitot, ja sehän kelpaa varmasti jokaiselle!

Unikrn kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

Unikrn kokemuksia

Bonusvedoilla on erinomaiset kokemukset Unikrnista. Unikrn tarjoaa järisyttäviä bonuksia päivittäin, sillä myös vanhoille pelaajille on tarjolla päivittäisiä kampanjoita. Tarjolla on kattavasti ilmaisvetoja, bonusrahaa ja ilmaista pelirahaa, joten paljoa paremmaksi tästä ei homma voisi enää mennä.

Sivuston käytettävyys on erinomaista, eikä turhia ongelmia saitilla tule vastaan. Unikrn toimii nopeasti, ja hakutoimintoa käyttäen etsityt sarjat ja lajit löytyvät vaivattomasti. Ei ole mikään ihme, että Unikrn on tällä hetkellä valtavassa nosteessa suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa.

Unikrn kohdevalikoima täyttää varmasti niin aloittelevien kuin kokeneempienkin vedonlyöjien vaatimukset, jonka lisäksi kertoimet ovat erinomaista luokkaa. Myös asiakaspalvelu auttaa ystävällisesti kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, jonka ansiosta mahdollisissa pattitilanteissa apua on helppo pyytää.

Unikrn chat, sähköposti ja puhelin

Unikrn kotiutus

Unikrn tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. Unikrn talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen nettikasino ja vedonlyöntisivusto tarjoavat korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta Unikrn kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

Unikrn kotiutus onnistuu jopa muutamassa sekunnissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa Unikrn kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! Unikrn ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY