VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet, Pitkävetovihjeet & Vedonlyöntivihjeet ovat Bonusvetojen erikoisuus, sillä tarjoamme sivustollamme laadukkaita veikkausvihjeitä vuoden jokaisena päivänä. Tiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, jotka ovat toimineet vedonlyönnin parissa jo vuosikymmenien ajan, joten kokemusta todella löytyy.

Bonusvedot on yksi markkinoiden johtavista ilmaisia veikkausvihjeitä tarjoavista sivustoista, mutta meidän ero muihin on siinä, että kirjoitamme veikkausvihjeitä myös pienempiin lajeihin ja sarjoihin. Monipuolisen vihjekattauksen lisäksi kaikki vedonlyöntivihjeet sisältävät markkinoiden parhaat kertoimet sarjatasosta riippumatta, sillä haluamme tarjota lukijoillemme vain parasta. Parhaat pelivihjeet pitkävetoon löydät meiltä ja suosittelemmekin tsekkaamaan päivittäiset uudet vetovihjeet, jotka tulevat tietenkin perustelujen kera.

PARHAAT VEDONLYÖNTIVIHJEET LAJISTA RIIPPUMATTA!

Bonusvedot tarjoaa veikkausvihjeet laadulla, ja kuten ylempänä jo mainitsimme, emme kirjoita vedonlyöntivihjeitä pelkästään suosituimpiin lajeihin tai sarjoihin. Vihjeitä tehdään pääsarjojen lisäksi divareihin, eli perinteisestä toimintatavasta poiketen, emme tee vihjeitä vain Euroopan ja maailman suursarjoihin. Vihje-osiosta löydät muun muassa jalkapallovihjeet, jääkiekkovihjeet, tennisvihjeet, esports-vihjeet, NBA-vihjeet ja NHL-vihjeet, Pitkävetovihjeet SM liigaan sekä paljon muuta.

Bonusvedoilla pitkävetovihjeet tehdään huolellisesti tarkan analyysin kautta. Meidän vihjeemme eivät siis perustu vain viime otteluiden tuloksiin tai keskinäisiin kohtaamisiin, sillä Bonusvedot -tiimin kirjoittajat ovat omien lajien sekä sarjojensa raudanlujia ammattilaisia. Jokainen vihje on kirjoitettu positiivisella odotusarvolla, sillä haluamme antaa lukijoillemme parhaat mahdolliset työkalut voitolliseen vedonlyöntiin. Mikäli haluat löytää parhaat vedonlyöntivihjeet päivittäin, lajista riippumatta, olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Vihjeet - Pitkävetovihjeet Liigaan, NHL-vihjeet, KHL-Vihjeet, Liigavihjeet ja Jalkapallovihjeet

KETKÄ OVAT VEDONLYÖNTIVIHJEIDEN TAKANA?

Bonusvedot -sivuston ilmaiset veikkausvihjeet ovat rautaisten ammattilaisten käsialaa. Vihjetiimistämme löytyy pitkän linjan vedonlyöjiä sekä vedonlyönnin ammattilaisia, joten asiantuntemusta vihjeiden takaa todella löytyy. Meillä vedonlyöntivihjeet tehdään laatu edellä, toisin kuin monella muulla vihjesivustolla. Useat vetovihjeitä tarjoavat sivustot puskevat sisältöä ulos liikenteen ja määrän kautta, eikä niiden laadusta ole mitään taetta. Vihjeiden takaa voi löytyä vasta aloittelevia vedonlyöjiä tai kauheimmassa tapauksessa urheilun ystäviä.

Tätä ei kuitenkaan tarvitse meillä pelätä, sillä vihjeemme kirjoitetaan parhailla kertoimilla sekä ammattitaidolla varustettuna. Tarkkailemme laatuamme jatkuvasti, sillä haluamme tarjota lukijoillemme markkinoiden parasta laatua. Bonusvetojen pelivihjeet kirjoitetaan positiivisella odotusarvolla, sillä kaikki perustellut pitkävetovihjeet pelaamme tietenkin myös itse.

Tämä kannattaa ehdottomasti pitää mielessä. 

Ilmaiset vedonlyöntivihjeet ammattilaisilta

Kannattaa pitää mielessä, että kaikki Bonusvetojen vetovihjeet on tuotettu ammattilaisten toimesta. Ilmaiset veikkausvihjeet ammattilaisilta olivat aiemmin harvassa, mutta halusimme tehdä tähän muutoksen, sillä miksi emme jakaisi kokemuksen myötä ansaitsemaamme tietotaitoa myös muille? Olemme keränneet tiimiimme lukuisia eri lajien eksperttejä, jotka ovat seuranneet, pelanneet ja laskeneet todennäköisyyksiä kyseisiin kilpailuihin jo vuosien ajan.

Voit pelata ammattilaisten pitkävetovihjeet suoraan, tai lukea kattavat otteluanalyysit ja tehdä omat muistiinpanot niiden perusteella. Ilmaiset pelivihjeet tulevat sivustolle aamuin ja illoin, jonka vuoksi suosittelemme pitämään tätä sivua tarkkaan silmällä, jota parhaat vetovihjeet eivät pääse menemään ohitse. Laitamme vihjeisiimme aina kirjoitushetken parhaan kertoimen, sillä me haluamme, että lukijat voittavat kanssamme – tämäkin kannattaa pitää mielessä.

Pitkävetovihjeet - Ilmaiset veikkausvihjeet pitkävetoon

PARHAAT VETOVIHJEET

Bonusvetojen ykköstavoite on tarjota parhaat vetovihjeet viikon jokaiselle päivälle. Kuten aiemmin jo mainitsemme, ovat veikkausvihjeet kirjoitettu ammattilaisten toimesta, jonka myötä niiden taustalla on käytetty moderneimpia tilastopalveluita, oleellisia informaatioita sekä muita kyseiseen lajiin tai sarjaan tarpeellisia työkaluja. Tiimimme asiantuntijat ovat toimineet alalla jo pitkään, jonka ansiosta voimme täysin rehellisesti sanoa, että olemme onnistuneet kokoamaan todellisen unelmatiimin. Parhaat pitkävetovihjeet löydät päivittäin meiltä, jonka vuoksi suosittelemme pitämään saittia tarkkaan silmällä.

Hyvän veikkausvihjeen elementit

Hyvät pelivihjeet koostuvat muutamasta eri tekijästä. Yksi tärkeimmistä seikoista on esitelty kerroin, joka on ymmärrettävistä syistä hyvin olennainen osa vedonlyöntiä. Voitolliset vedonlyöntivihjeet kirjoitetaan aina parhaalla kertoimella, ja me Bonusvedoilla tietenkin kerromme vihjeissämme, mikä pelisivu tarjoaa korkeimman kertoimen vinkattavalle kohteelle. Tärkeässä osassa hyviä vetovihjeitä ovat myös asiantuntevat perustelut. Meidän vihjeissä ei luetella vain edellisten otteluiden tulosta tai katsoa sokeasti joukkueiden sijoitusta sarjataulukossa, sillä kerromme yksityiskohtaisesti joukkueen sekä pelaajien pelitavoista, ja miten ne vaikuttavat pelivalintaamme. Jokainen vihjaajamme ansainnut luottamuksensa pitkäjänteisellä työllä erilaisissa kansainvälisissä vedonlyöntiyhteisöissä, joten voit olla varma, että Bonusvetojen pelivihjeet ovat taattua laatua.

Perustelut ja sisältö

Kaikki kirjoittamamme veikkausvihjeet sisältävät kattavat perustelut. Kuten ylempänä jo mainitsimme, meidän vetovihjeet eivät ole täynnä turhanpäiväistä lätinää, sillä kerromme asioista niiden oikeilla nimillä ja otamme huomioon ne asiat, jotka vaikuttavat kyseiseen vetokohteeseen. Asiantuntijat käyvät jokaisen vihjattavan kohteen huolellisesti läpi, sillä haluamme erottua muista toimijoista poikkeuksellisen korkealla laadullamme.

Mikäli et vihjettä itse pelaisikaan, niin ammattilaisten perustellut vedonlyöntivihjeet tuovat varmasti uutta näkökulmaa omien ajatustesi rinnalle. Vihjeiden lukeminen on siis hyvä tapa kehittää itseä vedonlyöjänä, ja kehittymiseen me jokainen pyrimme – olimme sitten aloittelevia tai kokeneita pelaajia. Bonusvedoilla voit aina luottaa siihen, että pitkävetovihjeet on kirjoitettu vihjaajan omien pohdintojen, tietojen sekä arvioiden perusteella, eivätkä ne pohjaudu vain keskinäisten oteluiden tilastoihin.

Kohde ja Kerroin

Vedonlyöntivihjeistämme löydät aina parhaan mahdollisen kertoimen vihjattavalle kohteelle. Moni itseään vihjesivustoksi kutsuva saitti esittelee vihjeissään vain yhteistyökumppaneidensa kertoimia, mutta meillä Bonusvedoilla hommat tehdään aidosti lukijoidemme parasta ajatellen. Kaikki vedonlyöntivihjeet on kirjoitettu positiivisella odotusarvolla ja parhaimmilla kertoimilla, sillä ne ovat avaimia voitolliseen vedonlyöntiin.

Kaikki pitkävetovihjeet on mietitty tarkasti kirjoittajan toimesta. Mikäli odotusarvo ei kohtaa kerrointa, niin kyseistä kohdetta ei sivustollamme vihjata. Vetokohteita on tarjolla lajista ja sarjasta riippumatta, sillä meiltä löydät veikkausvihjeitä lukemattomiin eri kilpailuihin. Emme vihjaa vain suurimman mediahuomion kerääviä sarjoja, sillä mikäli asiantuntijamme löytävät jostain kohteesta etua, niin silloin vedot lyödään sisään – sarjatasosta välittämättä.

Seuranta ja Voitollisuus

Kirjanpito ja vihjeiden seuranta on yksi tärkeimmistä tekijöistä jokaiselle vedonlyöjälle. Vihjaajamme pitävät kirjaa jokaisesta vihjeestään, sillä ilman laadukasta kirjanpitoa voitollinen vedonlyönti ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Vetojen voitollisuuden seuraamiseen on tärkeää käyttää tarkkaa tilastointia, johon merkitään jokainen sarja ja laji erikseen. Yhtäkään vetoa ei tietenkään jätetä merkkaamatta, sillä mikäli jokaista peliä ei ole tilastoitu, ei kirjanpito anna oikeaa kuvaa tuloksesta.

Vedonlyöntivihjeiden seuranta sisältää tuloksen lisäksi myös muita olennaisia seikkoja, joista kenties tärkein on päätöskerrointilasto. Tähän tilastoon kerätään tieto siitä, mikä on ollut vihjattavan kohteen kerroin, kun kohde on sulkeutunut. Mikäli vihjeet ovat keskiarvoltaan sellaisia, että kohteen kerroin on ollut ottelun alkaessa pienempi kuin vihjeen julkaisuhetkellä, ovat vedot lähes poikkeuksetta voitollisia pitkässä juoksussa.

Pitkävetovihjeet Valioliiga | Veikkausliiga | Jalkapallo

LAADUKKAAT VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet kiinnostavat ympäri maailmaa, mutta erityisesti Suomessa parhaat pelivinkit ovat olleet kovassa huudossa jo vuosikymmenien ajan. Omille ajatuksille lähdetään hakemaan tukea erilaisista vihjepalveluista, ja vaikka lukija olisikin vihjaajan kanssa eri mieltä, tarjoavat perustellut pitkävetovihjeet varmasti uutta näkökulmaa pelaajan tueksi. Laadukas vihje ei nimittäin sisällä vain veikkausta ottelun lopputuloksesta, vaan siinä kerrotaan tarkasti joukkueiden tai pelaajien välisistä voimasuhteista sekä eri lopputulemien todennäköisyyksistä.

Vetovihjeistä apua kiireeseen

Perustellut pitkävetovihjeet ovat erinomainen apu myös niille pelaajille, jotka eivät muilta kiireiltä ehdi tutkia otteluiden lähtökohtia tarpeeksi tarkasti. Bonusvetojen vetovihjeissä on panostettu kirjoitusasuun sekä oikeinkirjoitukseen, jonka ansiosta ne ovat helppolukuisia. Vihjeiden lukemiseen ei siis kulu maksimissaan kuin muutama minuutti, jonka ansiosta voit tsekata päivän parhaat vedonlyöntivihjeet nopeasti vaikka ruokatauolla. Mikäli kiire ei kuitenkaan puske päälle, onnistuu vihjeiden lukeminen ja niihin syventyminen kätevästi myös kahvikupposen ääressä – mikäs sen parempaa.

Pelivalinnan lisäksi Bonusvetojen vihjeissä esitellään aina vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa vinkatulle kohteelle parhaan kertoimen. Tiimimme tekee siis myös kertoimien vertailun puolestasi, eikä sinun tarvitse lähteä etsimään korkeinta kerrointa satojen peliyhtiöiden joukosta. Tämän lisäksi vetovihjeistä löytyy säännöllisin väliajoin bonustarjouksia, jotka ovat useimmiten tarjolla yksinoikeudella vain Bonusvetojen lukijoille. Suosittelemmekin pitämään vihjesivua tarkkaan silmällä, sillä tarjolla voi olla korotettuja kertoimia, ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin, massiivisia talletusbonuksia sekä riskittömiä vetoja – jopa ilman kierrätystä.

Veikkausvihjeet eroavat toisistaan

Kaikki vedonlyöntivihjeet eivät ole samanlaisia, eihän se edes olisi mahdollista. Vihjaajien välillä voi olla suuriakin eroja, sillä osa kirjoittajista perustaa pelivalintansa tiukkaan data-analyysiin, kun taas toinen vihjaaja arvostaa enemmän omia havaintojaan. Yksiselitteistä vastausta siihen, kumpi vihjetyyleistä on parempi, ei ole mahdollista sanoa. Ammattilaisten kirjoittamat pitkävetovihjeet ovat kuitenkin yhdistelmä kumpaakin, sillä molempien omien näkemysten yhdistäminen moderneihin tilastoihin on optimaalinen tapa tarjota pitkässä juoksussa voitollisia vedonlyöntivihjeitä.

Toki pelivinkit eroavat myös sen vuoksi, että osalla ”vihjesivustoista” pelivinkit kirjoitetaan harrastelijoiden toimesta. Vihjeiden kirjoittaminen ei siis ole vakavaa, eikä niiden takaa tällöin löydy varsinaista osaamista. Bonusvetojen pitkävetovihjeet ovat kuitenkin ammattimaisten vihjaajien käsialaa, ja jokainen kirjoittajamme on ansainnut kannuksensa vuosien työn kautta. Kaikki vihjaajat ovat toimineet eri vedonlyöntiyhteisöissä jo vuosien ajan, ja olemme onnistuneet kasaamaan saman katon alle todellisen unelmatiimin. Kuten aiemmin jo kerroimme, meillä pelivihjeet tehdään laadun kautta, sillä haluamme tarjota lukijoillemme markkinoiden parhaan portaalin voitollisen vedonlyönnin maailmaan.

Pitkäveto vihjeet NHL | Liiga | KHL

VEDONLYÖNTIVIHJEET JALKAPALLOON

Jalkapallo on maailman seuratuin urheilulaji, jonka myötä se on eniten vedonlyönnissä pelattu laji. Jalkapallosarjoja löytyy ympäri maailman, joten vedonlyöntikohteita on tarjolla melkoinen määrä, vaikka tietyt sarjat olisivatkin tauolla. Jalkapallo vedonlyöntikohteet löytyvät kaikilta vedonlyöntisivustoilta, ja niitä on yksittäistä ottelua kohden jopa satoja.

Bonusvedot tarjoaa tietenkin ilmaiset veikkausvihjeet jalkapalloon. Jalkapallo vihjeet kirjoitetaan asiantuntevan vihjetiimimme toimesta, joka pitää sisällään monta kuningaslajin ammattilaista, jotka jakavat omia pohdintojaan kaikille lukijoillemme. Me emme keskity pelkästään Euroopan suursarjoihin tai kirjoita vihjeitä klikkien perässä, vaan keskitymme otteluihin, joiden odotusarvo on oikeasti hyvä. Mikäli etsit hyviä jalkapallovihjeitä, etkä otteluennakoita, niin meiltä ne tulet löytämään.

Valioliiga vihjeet

Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelattava Valioliiga on vuodesta toiseen maailman seuratuin jalkapallosarja. Vetokohteita Valioliigaan tarjotaan vedonlyöntiyhtiöillä jopa tuhansia, ja niitä löytyy käytännössä maailman jokaiselta vedonlyöntisivustolta. Valioliiga vedonlyöntivihjeet voit ottaa haltuun ilman huolia panosrajoituksista, sillä suuren pelivaihdon ansiosta saat varmasti haluamasi panoksen sisään, vaikka olisitkin varustettua normaalia suuremmalla kassalla.

Suuren mielenkiinnon sekä kohdemäärän vuoksi pitkävetovihjeitä Valioliigaan löytyy jokaiselle kierrokselle. Voit peesata kohteet joko suoraan omalle lapulle, tai käyttää asiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä työkaluna omien kohteiden löytämiseen. Pääset siis lukemaan ammattilaisten näkökulmat otteluihin ilmaiseksi huolimatta siitä, peesaatko vihjeen vai et.

Veikkausliiga vihjeet

Bonusvedot tarjoaa tietenkin veikkausvihjeitä myös suomalaiseen jalkapalloon. Pitkävetovihjeet Veikkausliigaan ovat haluttua tavaraa, jonka vuoksi me Bonusvedoilla olemme keränneet kasaan suomipalloon erikoistuneen tiimin, joka tuottaa parhaat Veikkausliiga vihjeet jokaiselle kierrokselle. Vihjeemme ovat aina ilmaisia, ja ne tulevat aina sarjaa tarkasti seuraavilta kirjoittajilta. Veikkausliiga on pienten marginaalien sarja, jonka vuoksi se voi tuntua vedonlyönnillisestä näkökulmasta vaikealta sarjalta veikata, sillä yllätyksiä nähdään usein. Bonusvetojen tiimistä löytyy kuitenkin tämänkin sarjan todellisia osaajia, jotka tarjoavat positiivisen odotusarvon kohteita kevään sarja-avauksesta aina syksyn viimeisille kierroksille asti.

Olemme myös listanneet parhaat vedonlyöntisivustot, joilla Veikkausliigaa voi pelata. Kotimaiset pelaajat pääsevät nauttimaan myös erilaisista bonustarjouksista, joita tarjotaan välillä jopa eksklusiivisesti Veikkausliiga-kohteisiin. Bonuksilla voit saada kätevästi nostetta kassaasi ja pelata hieman normaalia suuremmalla panoksella, kuin normaalisti. Veikkausliigan kohteet voivat joillain sivustoilla sisältää hieman normaalia pienemmät panosrajoitukset, sillä kyseessä on selvästi pienemmän markkinan jalkapallosarja, kuin esimerkiksi Valioliiga. Parhailla bookkereilla saat kuitenkin sisään useamman nollan sisältäviä panoksia, joten panosrajoitukset koskevat lähinnä vain pitkänlinjan ammattipelaajia.

UFC vihjeet asiantuntijoiden tuottamina!

VEIKKAUSVIHJEET JÄÄKIEKKOON

Jääkiekko on erittäin suosittu laji erityisesti Kanadassa, Venäjällä ja Pohjoismaissa. Jääkiekkoa pelataan useissa eri maissa sekä monella eri sarjatasolla, mutta suurin ja katsoituin sarja, NHL löytyy Amerikan mantereelta. NHL:n lisäksi muita tasokkaita sarjoja ovat esimerkiksi Venäjällä pelattava KHL, Suomessa nähtävä SM Liiga sekä Ruotsin ykkössarja SHL. Tänä päivänä kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat laajasti kohteita jääkiekkoon, varsinkin suosituimpiin sarjoihin. Sarjatasosta ja ottelusta riippuen voit löytyy yhteen otteluun kymmeniä, jopa satoja eri vetokohteita.

Meillä Bonusvedoilla kaikki jääkiekko veikkausvihjeet kirjoitetaan lajin asiantuntijoiden toimesta. Vihjaajamme käyttävät uusimpia datapaketteja, työkaluja sekä tilastoja, joilla pyrimme tarjoamaan lukijoillemme parhaat avaimet voitolliseen jääkiekko vedonlyöntiin. Perinteisten sarjojen (Liiga vihjeet, NHL vihjeet, KHL vihjeet..) lisäksi sivustolta löydät jääkiekko vihjeet MM-kisat, U20 MM kisat, EHT-turnauksiin sekä World Cupiin ja SM liigaan.

NHL vihjeet

NHL eli National Hockey League perustettiin jo vuonna 1917, mutta tuolloin pelaamassa oli ainoastaan viisi joukkuetta. Alkuperäisten joukkueiden seasta löytyi vieläkin maailman ykkössarjassa pelaavat Montreal Canadiens ja Ottawa Senators. Muut tuolloin pelaamassa olleet joukkueet olivat Montreal Wanderers, Quebec Bulldogs ja Toronto Arenas. Bonusvedot ei vielä sarjan alkuaikoina ollut vedonlyöjien apuna, mutta ajat ovat muuttuneet, ja nykyisin NHL vihjeet ovat osa lukijoidemme arkipäivää.

Pitkävetovihjeet NHL:ään kirjoitetaan lähes jokaiselle kierroksella, eli liki päivittäin. Rapakon takana ei lepopäiviä tunneta, joten pelit pyörivät viikon jokaisena päivänä. Kaikki pitkävetovihjeet tuotetaan aina todellisten jääkiekkonörttien toimesta, jotka ovat lyöneet vetoa maailman ykkössarjasta jo vuosikymmenien ajan. NHL vihjeet ovat siis takuulla laadukkaita, ja mikä parasta, aina täysin ilmaisia.

NHL & vedonlyönti

Maailman suosituin liiga NHL on myös sarja, josta kerätään uskomaton määrä erilaista dataa. Erilaisia tilastoja ja muuta dataa pelaajista sekä joukkueista on todella paljon tarjolla, tämä helpottaakin omalla tavallaan vedonlyöntiä huomattavan paljon. Ilmaisen datan lisäksi NHL:n seuraaminen on tehty helpoksi, ja todellisen pelikuvan ja tiedon saakin näppärästi otteluita katsomalla – datat ja tilastot toimivat erinomaisena tukipilarina omille pohdinnoille.

Vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin löytyy nykyisin todella paljon. Pelaajavedot ovat saavuttaneet kotimaisten harrastepelaajien suuren suosion, mutta siinä pedataan liikaa yhden pelaajan suorittamiselle. Sen sijaan voittajien ja maalimäärien pelaaminen on pitkässä juoksussa huomattavasti järkevämpää, koska yhden pelaajan suorittaminen ei vaikuta niin valtavasti koko joukkueen toimintaan – jos siis sen ei anneta vaikuttaa toimintaan.

Maaliodottama eli xG NHL:ssä on huomattavasti suurempi kuin eurooppalaisissa sarjoissa. NHL-ottelut pelataan pienemmässä kaukalossa mitä Euroopassa, ja tämä johtaa luonnollisesti siihen että peli on nopeatempoista ja tilanteita syntyy paljon. NHL on erittäin katsojaystävällinen sarja pienen kaukalon vuoksi, sillä viihdettä on luvassa paljon Euroopan sarjoja enemmän kontaktien ja pelitilanteiden suuremman määrän vuoksi.

Perusjutut haltuun, niin veto osuu todennäköisemmin! 

VEDONLYÖNTIVIHJEET KORIPALLOON

Koripallo on yksi maailman suositummista urheilulajeista, mutta Suomessa sen asema on ainakin vielä varsin pieni. Tasokkaita sarjoja on useita monissa eri maissa, kuten Espanjassa ja Ranskassa. Tunnetuin koripallosarja on kuitenkin Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattava NBA. Koripallo vedonlyöntikohteet löytyvät kaikilta peliyhtiöiltä, ja sarjasta riippuen niitä voi olla ottelua kohden jopa satoja erilaisia.

Meillä Bonusvedoilla pitkävetovihjeet koripalloon kirjoitetaan lajin asiantuntijoiden toimesta, sillä tiimistämme löytyy lajin todellisia ammattilaisia. Koripallo vihjeitä löydät sivustoltamme runsaasti, jonka ansiosta voit ottaa myös tämän huippusarjan haltuun todellisten lajiniilojen vinkeillä. Haluamme tarjota lukijoillemme mahdollisuuden voittavaan vedonlyöntiin myös koripallossa, jonka vuoksi pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaat koripallo vihjeet päivittäin.

NBA vihjeet

National Basketball Association eli NBA on Amerikoissa pelattava, maailman suurin ja seuratuin koripallosarja. NBA vedonlyöntikohteet löytyvät takuulla kaikilta saatavilla olevilta vedonlyöntiyhtiöiltä, ja jokaiseen otteluun on tarjolla vähintään kymmeniä, jopa satoja eri kohteita. Kuten Pohjois-Amerikan suursarjoissa yleensä, myös NBA:ssa ottelut pyörivät käytännössä viikon jokaisena päivänä. Pelattavaa löytyy siis jatkuvasti, jonka vuoksi myös Bonusvedot tarjoaa NBA vihjeitä lähes päivittäin.

Internetistä löytyy pitkä lista NBA vihjeitä, jotka on kirjoitettu vain keskinäisten matsien tai kuntopuntarin pohjalta, eikä muita tekijöitä ole huomioitu lainkaan. Tällaiset NBA vihjeet kannattaa ehdottomasti kiertää mahdollisimman kaukaa, sillä niiden pelaaminen voitollisesti ei yksinkertaisesti ole pitkässä juoksussa mahdollista. Bonusvetojen vinkit sisältävät sen sijaan laajat ja laadukkaat perustelut, sillä tiimimme koostuu henkilöistä, jotka elävät ja hengittävät koripallomaailman ykkössarjaa.

Veikkausvihjeet: Pitkäveto kertoimet ovat parempia ulkomailla!

Me Bonusvedoilla panostamme selkeään ja oikeinkirjoitettuun sisältöön vedonlyöntivihjeissämme.

HYVÄT PITKÄVETOVIHJEET

Bonusvedot tarjoaa sinulle parhaat pitkävetovihjeet päivän parhaisiin otteluihin. Tiimimme jäsenet käyvät päivittäin läpi hurjan määrän eri lajien pitkäveto kohteita, ja parhaat pelivinkit kerätään saitille vihjeiden muodossa. Asiantuntijat laskevat omat todennäköisyysarvionsa otteluihin, jonka jälkeen niitä verrataan peliyhtiöiden tarjoamiin kertoimiin. Mikäli markkinoilta löytyy omaa arviota korkeampi kerroin, on kyseessä positiivisen odotusarvon kohde.

Moni suomalainen ajattelee vielä tänäkin päivänä, että pitkävetovihjeet voi pelata vain Veikkauksella, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Kansainväliset vedonlyöntisivustot tarjoavat täysin samat kohteet kuin kotimainen Veikkaus, mutta ero on siinä, että Veikkauksen kertoimet eivät kestä vertailua muiden peliyhtiöiden tarjoamiin kertoimiin. Parempien kertoimien lisäksi ulkomaiset bookkerit tarjoavat poikkeuksetta myös laajemman kohdevalikoiman, jonka ansiosta pelattavaa löytyy selvästi enemmän. Suosittelemme aina vertailemaan mitä kertoimia eri paikat tarjoavat, sillä voitollisen vedonlyönnin avain on siinä, että pelaat aina korkeimmilla kertoimilla.

Pitkävetovihjeitä Veikkaukselle & muualle

Aivan kuten ylempänä jo mainitsemme, kuuluu Pitkäveto myös kansainvälisten vedonlyöntisivustojen valikoimaan. Kenenkään voitollista vedonlyöntiä tavoittelevan pelaajan ei ole syytä pelata vain yhdellä saitilla, sillä vedonlyöntisivujen tarjoamat kertoimet eroavat toisistaan huomattavasti. Suosikkisivustosi voi esimerkiksi tarjota Barcelonan voitolle 1,50 kerrointa, kun toisella bookkerilla kerroin voi olla jopa 1,70 – Esimerkkinä Mr Green. Näin suuret erot voivat kuulostaa hurjilta, mutta vastaavia eroavaisuuksia tulee vastaan jo yhden päivän aikana useampia. Bonusvetojen pitkävetovihjeitä voit hyödyntää lukuisilla eri bookkereilla, sillä harrastamme niin sanottua kerroinshoppailua, eli liikumme aina parhaan kertoimen perässä.

Pitkävetovihjeitä peesatessa kerroinvertailu on siis kaiken A ja O. Kertoimien vertaileminen on nykyisin huomattavasti helpompaa kuin aiemmin, sillä markkinoilta löytyy lukuisia sivustoja, jotka tekevät kerroinvertailun puolestasi ilmaiseksi. Meidän vetovihjeitä lukiessa sinun ei kuitenkaan tarvitse suunnatta edes näille sivustoille, sillä Bonusvedot -tiimi tekee kerroinvertailun puolestasi. Kaikki pitkävetovihjeet sisältävät esittelyn vedonlyöntisivustosta, joka tarjoaa parhaan kertoimen vihjatulle kohteelle. Mikäli sinulta ei vielä ennestään löydy tiliä kyseiselle sivustolle, voit napata myös tarjotut vedonlyöntibonukset taskuun ja saada lisäbuustia pelikassaan.

PITKÄVETOVINKIT ILMAISEKSI

Bonusvetojen pitkävetovihjeet ovat aina lukijoillemme ilmaisia. Vihjeiden takaa löytyy alan todellisia ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti. Tiimimme jäsenet perustelevat pelivalintansa vihjeissä huolellisesti, eikä vinkkejä perustella pelkästään viimeisimpien otteluiden tilastojen pohjalta. Vihjaajan vastuulla on tarkistaa kaikki pelikohteeseen liittyvät olennaiset asiat, kuten mahdolliset poissaolot, motivaatiotekijät sekä tarpeelliset tilastotiedot, jotka ovat jollain tavalla merkittäviä kyseiseen pelivalintaan.

Joillain sivustoilla ilmaisia pitkävetovihjeitä kirjoitetaan puolihuolimattomasti vain harrastumielesssä, eikä tällaisten saittien vihjeitä ole missään nimessä syytä peesata. Pitkässä juoksussa voitolle jääminen on erittäin epätodennäköistä, ellei jopa täysin mahdotonta. Sivustomme pitkävetovinkkien takaa löytyy pitkänlinjan osaajia, jotka ovat ansainneet arvostuksensa vuosien kovalla työllä. Pidämme tarkkaa seurantaa kaikista vihjeistämme, jonka ansiosta voit olla varma, että löydät sivustoltamme vain laadukkaita pelivinkkejä.

TURNAUSENNAKOT

Maailmalla pelataan jatkuvasti turnauksia monissa eri lajeissa. Turnauksia pelataan ympäri vuoden muun muassa jalkapallossa, jääkiekossa, tenniksessä. Ei ole syytä myöskään unohtaa E-urheilua, jossa kilpaillaan vuodenajasta riippumatta. Tarjoamme lukijoillemme laadukkaat esports vihjeet vuoden ympäri – turnausennakot mukaan lukien! Bonusvetojen turnausennakoissa tehdään syväluotaus turnauksen kaavioon, tarkastellaan mahdollisia ennakkosuosikkeja – unohtamatta isomman kertoimen altavastaajia, joilla on monesti hyvät mahdollisuudet yllätykseen.

Bonusvedot -tiimi tarjoaa kattavat ja monipuoliset turnausennakot moneen eri lajiin, jonka ansiosta lukijamme pääsevät tutustumaan tulossa olevaan turnaukseen jo hyvissä ajoin ennen sen alkamista. Tämän ansiosta saatte kaiken mahdollisen tiedon turnauksesta ajoissa, ja voittekin sen myötä iskeä turnausvedot sisään vielä kun kertoimet ovat pelattavat.

KESKUSTELE VETOVIHJEISTÄ TELEGRAMISSA

Bonusvedot.com tarjoaa päivän parhaat veikkausvihjeet sivustollaan, mutta tämän lisäksi asiantuntijamme jakavat ilmaisia vihjeitä Telegram -ryhmässämme. Voit liittyä mukaan keskustelemaan vedonlyönnistä, urheilusta sekä paljosta muusta yli 500 aktiivisen jäsenen kanssa. Vihjeiden lisäksi ryhmässämme jaetaan erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, jotka ovat joissain tapauksissa tarjolla vain ryhmäläisillemme. Ryhmässä voit jakaa myös omia näkemyksiäsi matseista, keskustella urheilusta ja muun maailman menosta sekä jakaa veikkausvihjeitä itse.

Kaikki ilmaiset vedonlyöntivihjeet jaetaan Telegramiin, joten ottamalla ryhmämme seurantaan, et jää paitsi yhdestäkään pitkävetovihjeestä. Yhteisöstämme löydät käsittämättömän määrän eri lajien vihjeitä, pohdintoja päivän otteluista sekä vinkkejä voitolliseen vedonlyöntiin, joten ihan rahanarvoisista asioista voidaan todella puhua.

Telegramiin pääset tästä!

Facebook-ryhmään pääset tästä!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ TUNNISTAA HYVÄT VEIKKAUSVIHJEET?


Laadukkaiden veikkausvihjeiden tunnistaminen on simppeliä hommaa. Hyvät veikkausvihjeet sisältävät asiantuntevat perustelut, jotka eivät pohjaudu pelkästään viime otteluiden tilastoihin, vaan niissä oikeasti pureudutaan joukkueiden tai pelaajien voimasuhteisiin. Sisällön on syytä olla myös muilta osin kunnossa, sillä tyylikäs kirjoitusasu, sekä kieliopillinen virheettömyys, on tärkeä osa laadukasta vetovihjettä.

Hyvissä veikkausvihjeissä esitellään myös pelisivusto, joka tarjoaa parhaan kertoimen vihjattavalle kohteelle. Moni itseään vihjesivustoksi tituleeraava sivusto esittelee vihjeissään vain yhteistyökumppaneidensa kertoimia riippumatta muun markkinan kertoimista. Bonusvetojen pitkävetovihjeet sisältävät kuitenkin aina parhaat kertoimet, sillä me haluamme tarjota lukijoillemme kaikki mahdolliset työkalut voitolliseen vedonlyöntiin.

MISTÄ LÖYTÄÄ PARHAAT VEIKKAUSVIHJEET?


Parhaat veikkausvihjeet löydät Bonusvedot.com -sivustolta. Tiimimme koostuu monen eri lajin asiantuntijoista, jotka ovat omien lajiensa todellisia spesialisteja. Jokainen vihjaajamme tekee työnsä laatutakuulla, sillä meillä hommat tehdään laatu eikä määrä edellä. Olemme keränneen parhaat pitkävetovihjeet yhden katon alle, jotta lukijamme voivat katsoa laadukkaat vedonlyöntivihjeet kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.

Jokainen vihjeemme on kirjoitettu positiivisella odotusarvolla, eivätkä Bonusvetojen pitkävetovihjeet ole riippuvaisia sarjatasosta. Mikäli laadukkaita kohteita löytyy divareista, niin silloin ne vihjataan. Emme siis kirjoita vihjeitä vain suosituimpiin lajeihin, vaan löydät meiltä kokonaisvaltaisen vihjepaketin lajista riippumatta.

OVATKO KAIKKI VETOVIHJEET LUOTETTAVIA?


Bonusvetojen kaikki vetovihjeet ovat aina luotettavia. Jokainen vihjaajamme täyttää tarkat vaatimuksemme, eikä meille pääse kirjoittamaan kuka tahansa. Joillain sivustoilla vihjeitä raapustetaan kokemattomien lajiniilojen toimesta, mutta meidän tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tietävät mistä kirjoittavat.

Vedonlyöntivihjeet kirjoitetaan aina positiivisen odotusarvojen kohteista, joka tarkoittaa sitä, että vihjatut kertoimet ovat ylikertoimia. Pelaamme tietenkin vihjeemme myös itse, jonka vuoksi voit luottaa siihen, että kaikki meidän pelivihjeet ovat aina luotettavia.

MITEN HYÖDYNNÄN VEIKKAUSVIHJEET MAHDOLLISIMMAN TEHOKKAASTI?


Veikkausvihjeiden hyödyntäminen optimaalisella tavalla sisältää muutaman askelmerkin, joita on syytä noudattaa, mikäli pelaaja haluaa lyödä vetoa voitollisesti pitkässä juoksussa. Tärkein asia vedonlyönnissä on kassanhallinta, joka pätee myös vihjeiden pelaamiseen. Älä koskaan pelaa liian isoilla panoksilla, äläkä panosta enempää, kuin sinulla on oikeasti varaa hävitä. Suosittelemme myös panostamaan yksittäiseen kohteeseen maksimissaan 5% pelikassasta ja pitämään kirjaa jokaisesta vedosta. Kirjoittajamme lisäävät vihjeisiin lähes poikkeuksetta panossuosituksen, joka kertoo lukijalle, kuinka paljon vihjaaja suosittelee panostamaan kyseiseen kohteeseen.

Kassanhallinnan lisäksi on tärkeää, että pelaat aina markkinoiden parhaalla kertoimella. Markkinatopeilla pelaaminen on elintärkeä osa voitollista vedonlyöntiä, eikä kertoimissa ole syytä pihistellä. Veikkausvihjeiden tehokas hyödyntäminen pitää sisällään myös vedonlyöntibonukset, jotka kannattaa ehdottomasti napata taskuun, jotta voit optimoida pelikassasi kasvun. Bonuksilla pelaaminen tuo sinulle normaalia suuremman pelikassan, joka on tietenkin aina positiivinen asia. Edellä mainittujen asioiden lisäksi suosittelemme aina pelaamaan single-vetoja, sillä rekkojen pelaaminen on suoraan sanottuna täyttä arpaa.

VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI