ILMAISVEDOT ILMAN TALLETUSTA 2024

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat sen kaltaisia bonuksia, jotka kertovat suoraan sen, mikä on tilanne vuonna 2024 vedonlyöntimarkkinoilla. Toisin sanoen kilpailu bookkereiden välillä on hurjempaa kuin koskaan ja vedonlyöntibonukset ovat aina vain parempia. Internetin ihmeellinen maailma tarjoaa meille jo valmiiksi järisyttävän määrän vedonlyöntisivustoja ja niitä tulee vain koko ajan lisää. Se on meille pelaajille äärimmäisen positiivinen asia, sillä se tarkoittaa meille rahanarvoisia etuja.

Juuri tämän kilpailutilanteen ansiosta parhaat ilmaisvedot parempia kuin koskaan aiemmin. Aikanaan, kun ulkomaalaiset bookkerit ilmaantuivat meidän suomalaisten ulottuville, bonukset olivat loistavia. Peliyhtiöt huomasivat kuitenkin häviävän niiden kautta liikaa rahaa, joten bonusten taso heikkeni. Nyt kuitenkin tämä vallitseva kilpailutilanne on pakottanut vedonlyöntisivustot tarjoamaan jälleen niitä loistavia vedonlyöntibonuksia, jotka ovat jopa herkullisempia kuin noina alkuaikoina.

PARHAAT ILMAISVEDOT JUURI NYT -LISTA

Bonusvedot auttaa sinua löytämään parhaat ilmaisvedot vuonna 2024, jonka lisäksi esittelemme tietenkin myös ilmaisvetoja ilman talletusta.

Asiantunteva tiimimme on testannut jokaisen alapuolen listasta löytyvän ilmaisvedon perusteellisesti, ja tämän myötä me pystymmekin takaamaan suomalaisille ne markkinoiden luotettavimmat ilmaisveto-tarjoukset.

Järjestä:

Lue lisää ilmaisvedoista

Yhä useampi vedonlyöntisivusto tarjoaa pelaajilleen ilmaisvetoja. Tällä sivulla käsittelemme mitä ilmaisvedot ovat ja miten ne kannattaa käyttää.

Mikäli haluat tietää lisää ilmaisvetojen toimintatavasta tai haluat löytää uusimmat ilmaisveto-tarjoukset, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Voit jatkaa lukemista järjestyksessä tai hypätä suoraan kiinnostavan aiheen pariin:

Ilmaisveto ilman talletusta 2021 - Nappaa ilmaisvetoja talletuksen päälle ja pelaa ilmaiseksi!

MITÄ ILMAISVETO TARKOITTAA?

Ilmaisveto tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että pelaaja lyö vedon sisään peliyhtiön rahoilla. Yleensä ilmaisvedoissa panokset ovat ennaltamäärättyjä, mutta samaan aikaan pelaajan ei tarvitse itse maksaa ilmaisvetoa missään vaiheessa. Toisin sanoen kaikki menee vedonlyöntisivuston piikkiin. Ei siis ole mikään ihme, että ilmainen veto on suomalaisten suosiossa, koska kaikki riskit ovat bookkerilla – etenkin ilmaisvedoissa ilman talletusta.

Jos ilmaisvedoista haluaa hakea jotain negatiivista, niin ainoa miinuspuoli niissä on se, että ilmaisvedon osuessa pelaaja saa vain nettovoitot itselleen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että panosta ei palauteta pelaajalle, mikä tosin on varsin ymmärrettävää, sillä eihän pelaaja itse maksa vedon panosta. Tämä on kuitenkin vain todella pieni miinusmerkkinen asia, joten ilmaisveto kannattaa ehdottomasti hyödyntää jokaisella kerralla, kun sellainen kävelee vastaan.

ILMAISVETO ILMAN TALLETUSTA – LYÖ VETOA ILMAISEKSI

Ilmaisveto ilman talletusta on juurikin sitä mitä luullaan. Pelaajalle annetaan siis peliyhtiön toimesta täysin ilmainen veto, jonka eteen pelaajan ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään. Pelaajan ei tarvitse tehdä talletusta, hänen ei tarvitse pelata omalla rahallaan ja monissa tapauksissa edes pelitilillä ei tarvitse olla rahaa.

Kun mennään ajassa vain muutamia vuosia taaksepäin, ilmaisveto ilman talletusta oli todella harvoin tarjolla oleva vedonlyöntibonus. Kiristyneen kilpailun myötä bookkerit ovat kuitenkin alkaneet tarjota näitä bonuksia yhä useammin, ja 2024 niitä on tarjolla kohtalaisen usein.

Talletusvapaat ilmaisvedot ovat useimmiten tarjolla vain vanhoille asiakkaille, sillä mikäli vedonlyöntisivustot jakaisivat näitä herkkuja tervetulotarjouksissaan, olisi väärinkäytön todennäköisyys todella suuri. Ilmaisvedot ilman talletusta kuuluvatkin lähinnä osaksi kampanjoita ja kilpailuja, mutta näiden lisäksi niitä tarjoillaan toki monesti myös VIP-ohjelmissa lojaaleille asiakkaille.

Yleensä talletusvapaita bonuksia koskevat kierrätysehdot, ja näin on asia myös ilmaisvetojen osalta. Pelaajien onneksi ilmaisvetojen kierrätysehdot ovat selvästi ilmaista pelirahaa tai talletusbonuksia maltillisemmalla tasolla, sillä yleensä talletusvapaiden ilmaisvetojen voitot tulee kierrättää vain 1-4x.

Tällä hetkellä ilmaisveto ilman talletusta -tarjouksia ei ole saatavilla uusille asiakkaille, mutta tarkkailemme markkinoita koko ajan niiden löytämiseksi. Mikäli ilmaisia etuja on tarjolla, voit olla varma, että löydät ne ensimmäisenä tältä sivulta.

Ilmaisvedot talletuksella

Ilmaisvedot jotka voi lunastaa tallettamalla ovat huomattavasti yleisempiä kuin yläpuolella esitellyt talletusvapaat versiot. Talletuksen avulla lunastettavat ilmaisvedot ovat kuitenkin pelaajan kannalta jopa niitä talletusvapaita parempia, sillä yleensä niiden koko on huomattavasti suurempi. Monesti tarjolla on 50€ tai 100€ ilmaisveto, mutta myös se on mahdollista, että ilmaisvedon suuruus riippuu tekemäsi talletuksen suuruudesta.

Ensitalletuksen yhteydessä tarjottavat ilmaisvedot ovat monesti niitä kaikista parhaita ja niissä ilmaisen vedon suuruus riippuu yleensä talletussummasta. Hyvä esimerkki tällaisestä tarjouksesta on XLBet ilmaisveto, joka on perinteinen 100% ilmaisveto. Siinä pelaaja tallettamaansa summaa vastaava kokoisen ilmaisvedon tiettyyn rajaan asti. Yleensä raja on 100€, eli tallettamalla sata euroa pelaaja saisi 100 euron arvoisen ilmaisvedon. Mikäli pelaaja taas tallettaisi esimerkiksi 20 euroa, saisi hän 20€ ilmaisvedon.

Ilmaisvetoja jaetaan talletusta vastaan myös vanhoille asiakkaille. Käytäntö on aivan sama kuin talletusvapaissa ilmaisvedoissa, eli niitä voi olla tarjolla muun muassa päivittäisten kampanjoiden tai kanta-asiakasohjelmien kautta. Suosittelemmekin pitämään vedonlyöntisivustojen kampanjasivuja tarkkaan silmällä, sillä ilmaisvetoja on tarjolla hyvin usein, eikä niiden kannata antaa lipua ohitse.

Ilmaisvetojen kierrätys – pitääkö ilmaisvedon voitot kierrättää?

ILMAISVETOJEN KIERRÄTYS – ONKO SÄÄNTÖJÄ TAI EHTOJA?

Kun mietitään ilmaisia vetoja, niitä koskevat usein erilaiset kierrätysehdot. Toki poikkeuksia sääntöön löytyy niin ikään, kiitos vuoden 2024 massiivisen kilpailutilanteen bookkerien välillä. Yksi esimerkki tällaisista poikkeuksista on LeoVegas ilmaisveto. Tämän kyseisen vedonlyöntibonuksen kohdalla ei ole minkäänlaisia kierrätysehtoja, joten pääset kotiuttamaan kaikki ilmaisvedolla tekemäsi rahat välittömästi, mikäli niin haluat toimia.

Mutta, kuten siis todettua, useissa tapauksissa ilmaisiin vetoihin liittyy erilaisia kierrätysehtoja. Nämä kierrätysehdot tulee siis läpäistä, ennen kuin pelaaja on saanut muutettua bonusrahan konkreettiseksi käteiseksi. Toisissa bonuksissa nämä kierrätysehdot saattavat olla todella haastavia läpäistäväksi, mutta parhaat vedonlyöntibonukset sisältävät yleisesti ottaen maltilliset kierrätysvaatimukset. Ja, koska ilmainen veto kuuluu eittämättä näihin parhaiden vedonlyöntibonusten joukkoon, useimmiten ne kierrätysehdot ovat nimenomaan maltilliset.

Mutta millaisia ehtoja ilmaisvedot sitten voivat pitää sisällään? Seuraavassa pureudumme tähän asiaan hieman laajemmin.

Ilmaisvedon kierrätysvaatimus

Kierrätysvaatimus viittaa yleisesti ottaen siihen, miten moninkertaisesti bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä ennen mahdollisuutta rahan kotiutukseen. Yleisesti ottaen 10-kertainen kierrätysvaatimus ei ole vielä paha, mutta sen yli menevät ovatkin sitten asia erikseen. Parhaimmillaan kierrätysvaatimus voi olla esimerkiksi 4-kertainen.

Käytännön osalta se tarkoittaa siis sitä, että mikäli saat 100€ ilmaisvedon (4-kertainen), sinun on pelattava bonusrahalla yhteensä 400€ edestä. Itsessään tuon kierrätyksen voi yrittää läpäistä pelaamalla varman päälle, esimerkiksi 100€ vetoja minimikertoimella.

Toinen vaihtoehto on puolestaan mennä All In -taktiikalla. Tällä taktiikalla ensimmäinen veto lyödään isolla kertoimella, ja sen jälkeinen seuraava veto isolla panoksella ja pienellä kertoimella; tällaisella taktiikalla kierrätys hoituu siis vauhdikkaasti.

Ilmaisvetojen minimikerroin

Minimikerroin on erittäin tärkeä määrittävä tekijä niiltä osin, miten maltilliset kierrätysehdot ilmainen veto sisältää. Yleisesti ottaen nyrkkisääntönä pidetään sitä, että 1,80 on maltillinen minimikerroin, mutta sen ylitse menevät minimikertoimet asettavatkin sitten jo enemmän haasteita. Tämä perustuu ennen kaikkea siihen, että mitä korkeampi tuo minimikerroin on, sitä enemmän se rajaa pois kohteita.

Parhaimmillaan minimikerroin voi olla vain 1,40, jolloin kyseessä on suorastaan loistelias bonusehto pelaajan näkökulmasta. Voitollisessa vedonlyönnissä pelataan harvoin tuollaisia kertoimia, ja ylipäätään se ei rajaa käytännössä ottaen mitään järkeviä pelattavia kohteita pois vaihtoehtojen joukosta.

Ilmaisvedon panos

Mikäli ilmaisveto pitää kierrätysehtojen osalta sisällään panosrajan, on se melkoinen irvoke ja se heikentää selvästi ilmaisvedon houkuttelevuutta. Tokikaan sen takia ei välttämättä kannata jättää hyödyntämättä bonusta, mutta samalla tulee tiedostaa se, että ilmaiset vedot ovat hankalampia kierrätyksen osalta.

Mikäli pelaajalla on esimerkiksi rajallinen määrä aikaa hyödyntää ilmainen veto ja panosraja eli maksimipanos on todella alhainen, homma menee mutkikkaaksi; tällöin vetoja joutuu lyödä määrällisesti paljon enemmän. Onneksi vuonna 2024 Bonusvedot.com voi todeta, että panosrajat ovat nykyisin todella harvinaisia bonuksessa kuin bonuksessa.

Muita yleisiä bonusehtoja:

 • Bonuksen kierrättämiselle voi olla aikaraja (esimerkiksi 7, 14 tai 30 päivää)
 • Jotkin peliyhtiöt saattavat edellyttää sitä, että ilmaisveto pelataan johonkin tiettyyn sarjaan tai lajiin.
 • Ilmaisvedossa voi olla myös pelimuotorajoitus, jolloin pelaajalle voi jäädä vaihtoehdoksi pelata esimerkiksi vain single- tai yhdistelmävetoja
 • Osa ilmaisvedoista sisältää kohderajoituksen: vetoa voi lyödä vain 1X2-kohteista.

MITEN ILMAISVETO KÄYTETÄÄN

Ilmaisvetojen käyttäminen on hyvin yksinkertaista ja seuraavaksi kerromme, miten hyödynnät ne parhaiten. Helpoiten ilmaisveto ilman talletusta tai talletuksella on saatavilla uusille asiakkaille, sillä kasvaneen kilpailutilanteen vuoksi uusia pelaajia houkutellaan pelaamaan aina vain parempien bonusten avulla.

Aiemmin ilmaisvedot kuuluivat lähinnä uusien vedonlyöntisivustojen tarjotaan, mutta tänä päivänä niitä on saatavilla runsaasti myös vanhoilta peliyhtiöiltä. Tästä alta löydät ohjeen, miten pääset alkuun ja kuinka löydät parhaat ilmaisvetotarjoukset.

Muista lukea mahdolliset säännöt ja ehdot ennen pelaamisen aloittamista.

Näin ilmaisveto lunastetaan

 1. Valitse paras ilmaisveto listamme avulla

  Valitse mielenkiintoisin ilmaisveto Bonusvetojen ”Parhaat ilmaisvedot juuri nyt” -listalta. Voit säätää hakutyökalua löytääksesi sopivimman ilmaisvedon juuri itsellesi.

 2. Siirry vedonlyöntisivustolle

  Kun olet löytänyt mieluisen ilmaisvedon, napsauta ”REKISTERÖIDY” -painiketta josta pääset suoraan vedonlyöntiyhtiön omille sivuille.

 3. Luo tunnus pelisivustolle

  Päästyäsi peliyhtin sivuille, luo oma tunnus täyttämällä rekisteröintilomake ja tee talletus, mikäli se vaaditaan ilmaisvedon lunastamiseksi. Mikäli valitsit rekisteröintivapaan sivuston, sinun ei tarvitse avata erillistä pelitiliä.

 4. Valitse mieluisa kohde ja lyö vetoa

  Valitse kohde johon haluat ilmaisvedon käyttää ja lyö veto! Muista tarkistaa mahdolliset bonusehdot ennen vedon lyömistä.

 5. Kotiuta voitot

  Jos vetosi voittaa, voit kotiuttaa voitot suoraan itsellesi, mikäli kyseessä oli kierrätysvapaa ilmaisveto.

ILMAISVEDOT UUSILLE ASIAKKAILLE

Tällä hetkellä moni suosituimmista vedonlyöntisivustoista tarjoaa pelaajilleen ilmaisvetoja. Tämä on tietenkin erinomainen asia, sillä ilmaisvedot ovat yksi parhaista bonusmuodoista – varsinkin kun lähes jokainen niistä on nykyisin kierrätysvapaa.

Alapuolelta löydät muutaman esimerkin parhaista ilmaisvedoista, joita uusille asiakkaille juuri nyt tarjoillaan.

XLBet

XLBet ensitalletusbonus uusille pelaajille on 300€ ilmaisveto, mikäli päätät hyödyntää sen maksimaalisesti; me suosittelemme ehdottomasti nappaamaan nimenomaan 300€ ilmaisvedon. Kyseessä on kaiken kukkuraksi kierrätysvapaa ilmainen veto, joten se tekee tästä todella herkullisen bonuksen. Sinun tulee ensiksi lyödä oma veto 3€ panoksella, minimikertoimella 1,80, ja sen myötä pääset pelaamaan ilmaisen vedon. Tämän ilmaisen vedon voit käyttää singlenä tai yhdistelmävetona – livevetona tai ennakkovetona.

Betstro

Betstron bonustarjous on XLBetin tapaan niin ikään 100% ilmaisveto – kun siis teet vähintään 25 ensitalletuksen ja lyöt sillä 25€ vedon; saat 25€ ilmaisvedon. Ihan XLBetille tämä bonus ei pärjää, sillä panos on hieman pienempi, ja ilmaisvedon voitot tulee kierrättää vähintään kertaalleen (1x).

Spin Sports

Spin Sports vedonlyöntibonus on maksimaalisesti hyödynnettynä peräti 200€ ilmainen veto. Koska kyseessä on tuplaten suurempi ilmaisveto kuin edellä esiteltyjen kilpakumppanien vastaavat, tähän bonukseen liittyy kierrätysvaatimus. Bonusraha tulee siis kierrättää vedonlyönnissä viisi kertaa, mutta minimikerroin on naurettavan alhainen 1,30; jokaisen pelivalinnan tulee siis omata vähintään kerroin 1,30.

Kierrätysvapaat ilmaisvedot ovat hyödyntämisen arvoisia

KIERRÄTYSVAPAAT ILMAISVEDOT – PELAA ILMAN RISKIÄ

Suomalaiset tunnetusti arvostavat ilmaisia etuja ja kierrätysvapaat ilmaisvedot ovat näihin etuihin rinnastettava käsite. Kierrätysvapaus tarkoittaa nimittäin sitä, että pelaaja ei voi tehdä bonuksella tappiota, vaan ainoa mahdollisuus on voittaa rahaa – tai ”pahimmassa” tapauksessa jäädä nollatulokseen.

Osa vedonlyöntisivustoista jakaa avokätisesti kierrätysvapaita ilmaisvetoja, ja nehän kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Olisihan se typerää jättää ilmainen mahdollisuus voittoihin hyödyntämättä.

Ilmaisvetojen plussat

 • Et sijoita omaa rahaa, sillä pelaat peliyhtiön rahoilla mikäli kyseessä on kierrätysvapaa ilmaisveto
 • Kierrätysvapailla ilmaisvedoilla voit tavoitella korkeita kertoimia
 • Pääset kokeilemaan vedonlyöntisivuston tarjontaa ilmaiseksi
 • Ja mikä tärkeintä, voit voittaa oikeaa rahaa!

Ilmaisvetojen plussat ovat siis melkoiset. Voit kierrätysvapaiden ilmaisvetojen avulla tutustua uuden sivuston tarjontaan tai tavoitella normaalia suurempia voittopotteja, etkä edes joudu panostamaan omaa rahaa. Kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta, mutta totista totta se on.

MIKSI PELISIVUT JAKAVAT ILMAISVETOJA?

Pelaajille jaetaan vuonna 2024 enemmän kaikenlaisia mahdollisia vedonlyöntibonuksia kuin koskaan aiemmin. Tämä on totta kai pelkästään positiivinen asia suomalaisille vedonlyöjille, sillä bonukset mahdollistavat muun muassa oman pelikassan kasvattamisen normaalia nopeammin. Pelaajia siis halutaan hemmotella mahdollisuuksien mukaan, koska se on tällaisessa nykyisen kaltaisessa kilpailutilanteessa äärimmäisen tärkeää.

Pelaajille on siis nykypäivänä jaossa ilmaisvetoja hyvin paljon, ja se saattaa tietenkin hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa. Näihin etuihin voi kuitenkin aina luottaa, kunhan vedonlyöntisivustolla on asianmukainen pelilisenssi. Esimerkiksi EU-lisenssit ovat hyvin luotettavia pelilisenssejä, ja sivustoja, joille ne myönnetään, monitoroidaan todella tarkalla silmällä. Yleisesti ottaen kaikkein luotettavin pelilisenssi vedonlyöntimarkkinoilla on MGA lisenssi, joka on Maltan peliviranomaisten myöntämä.

Kiristyvä kilpailu suurin yksittäinen tekijä

Kun sitten mennään syvällisemmin niihin juurisyihin pelaajille jaettavien ilmaisvetojen osalta, löytyy sille ennen kaikkea yksi juurisyy: kilpailutilanne. Vedonlyöntimarkkinat eivät ole toisin sanoen olleet koskaan näin kilpaillut kuin ne nyt ovat. Peliyhtiöt kilpailevat siis keskenään samoista asiakkaista, yrittävät napata niitä kilpailijoiltaan ja pitää samaan aikaan kiinni nykyisistä asiakkaistaan; siksi ilmaisvedot ovat tänä vuonna heittämällä parempia kuin koskaan aiemmin.

Ilmaisvetojen suuruutta vahvistaa vain entisestään se, että kilpailuun tulee mukaan koko ajan uusia vedonlyöntisivustoja. Siksi siis pelaajille tarjottavat edut ovat koko ajan parempia, koska nämä uudet sivustot pakottavat myös vanhemmat sivustot mukaan samaan. Näin ollen meidän pelaajien kannattaa toivoa, että tämä tilanne vain jatkuu ja jatkuu, koska se tarkoittaa bonusten paranemista entisestään.

KANNATTAAKO ILMAISVETOJA KÄYTTÄÄ?

Lyhyt vastaus otsikon kysymykseen: ilmaisvedot kannattaa ehdottomasti käyttää ja hyödyntää. Muutama vinkki on kuitenkin varmasti tarpeen, sillä ilmaisveto, tai ennemminkin sellaisen saaminen, edellyttää usein oman rahan tallettamista.

Ensiksi pelaajan tulee lyödä saman arvoinen veto omalla rahalla. Tällöin siis ensimmäinen veto lyödään omalla rahalla, joten sen vedon kanssa kannattaa harkita tarkkaan, miten sen pelaa. Kaikkein järkevin kaava on lyödä se oma veto varman päälle, mahdollisia ehtoja noudattaen (esimerkiksi minimikerroin).

Näin kannattaa toimia siksi, koska vedon osuminen on ”varmoja kohteita” pelaamalla todennäköisempää. Kun omalla rahalla lyöty veto osuu maaliin, sen jälkeen pelaajalla ei ole enää mitään riskejä; ilmaisveto vaiheeseen päästessään pelaaja ei pelaa enää omilla rahoillaan.

Itsessään ilmainen veto tarjoaa puolestaan mahdollisuuden maukkaan voittopotin hakemiseen. Toki, jos haluat tälläkin vain kasvattaa pelikassaasi, silloin voi olla järkevää ottaa varman päälle. Samalla tulee kuitenkin muistaa, että ilmaisvedon osuessa saat vain nettovoitot. Jos siis esimerkiksi lyötä 100€ vedon kertoimella 1,30, pelikassasi kasvaa vain 30€ vedon osuessa.

Ilmaisvedolla on siis mahdollisuus hieman irroitella, sillä kuten todettua – sinulla ei ole tuossa kohtaan enää minkäänlaisia riskejä. Parhaassa tapauksessa voit tehdä esimerkiksi 100€ ilmaisvedolla mukavasti rahaa: jos kerroin lapullasi on 5,00, tällöin saat 400€ nettovoitot.

Jokainen tietenkin taaplaa tyylillään eli mitään yhtä ja oikeaa aukotonta vastausta siihen ei ole olemassa, miten ilmaisvedot kannattaa hyödyntää. Mutta nyt teillä on ainakin tiedossa se, että millaisilla tavoilla ilmaisvedot voi esimerkiksi hyödyntää.

ILMAINEN VEDONLYÖNTI ON AIDOSTI MAHDOLLISTA

Suomalaiset ovat hieman pessimististä kansaa ja usein suomalaiset suhtautuvatkin asiaan kuin asiaan ”pessimisti ei pety” -asenteella. Se on tietenkin tietyssä mielessä ihan tervepäinen suhtautumistapa, sillä näin sitä välttyy niiltä pahoilta pettymyksiltä, kun niihin varautuu jo ennakkoon. Toisaalta pessimismissä kortin kääntöpuoli on se, että joitain asioita on vaikea uskoa todeksi, mikäli ne ovat liian hyviä ollakseen totta. Tällöin siis liian hyvältä kuulostavat tarjoukset saattavat jäädä tyystin hyödyntämättä, mikä taas on todella harmillinen asia.

Ilmainen vedonlyönti saattaakin kuulostaa suomalaisen korvaan nimenomaan siltä, että se on liian hyvää ollakseen totta. Jos esimerkiksi ilmaisvedot jäävät hyödyntämättä tästä syystä, on se harmillinen asia pelaajille, koska silloin sitä hukkaa rahanarvoisia etuja. Tässä kohtaa kannattaa siis aidosti luopua siitä pessimistin asenteesta ja uskoa, että ilmainen vedonlyönti on mahdollista.

Mutta mitä sitten on tämä ilmainen vedonlyönti ja miten ilmaista pelirahaa voi saada? Esimerkiksi ilmaisvedot ilman talletusta ovat kirjaimellisesti sitä ilmaista pelirahaa. Tällöin pelaajan ei tarvitse tallettaa pelitililleen senttiäkään, hän ei lyö vetoa omilla rahoillaan, eikä tilillä tarvitse välttämättä olla edes rahaa. Toki tällainen ilmainen veto pitää usein sisällään kierrätysvaatimuksia, mutta myös kierrätys hoituu tämän bonusrahan kautta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ VOIN SAADA ILMAISVEDON?

Ilmaisvetoja tarjoavat useat eri vedonlyöntisivustot. Helpoiten löydät tuoreimmat ilmaisvetotarjoukset Bonusvedot.comin listasta, joka löytyy tältä sivulta. Listaa päivitetään jatkuvasti, sillä haluamme tarjota lukijoillemme mahdollisuuden hyödyntää parhaat ilmaisvedot ensimmäisenä.

Ilmaisia vetoja tarjotaan toki myös vanhoille asiakkaille erilaisten kampanjoiden kautta. Pidä siis silmällä peliyhtiöiden tarjoussivuja, sillä niistä voit löytää vanhoille pelaajille tarjottavia ilmaisvetoja jopa viikottain.

MITÄ OVAT ILMAISVEDOT ILMAN TALLETUSTA?

Ilmaisvetojen saamiseksi on usein asetettu tiettyjä ehtoja, joihin voi lukeutua se, että pelaajan täytyy tehdä oikean rahan talletus. Osa ilmaisvedoista on kuitenkin talletusvapaita, eli niiden saamiseksi pelaajan ei tarvitse tallettaa varoja.

Tällaiset ilmaisvedot lisätään pelaajan tilille ilman sen kummempia ehtoja, eli pelaaja saa ilmaisen vedon käyttöönsä sen nimen mukaisesti ilmaiseksi.

MITÄ TARKOITTAVAT ILMAISVEDOT ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA?

Monesti erilaiset vedonlyöntisivustojen bonukset sisältävt kierrätysvaatimuksen, eli pelaajan tulee panostaa tietty summa pelisivustolla ennen kuin voitot voi kotiuttaa itselleen.

Ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta eivät kuitenkaan sisällä minkäänlaista kierrätysehtoa, jonka ansiosta voitetut rahat ovat heti nostokelpoista käteistä.

ONKO RISKITÖN VETO JA ILMAISVETO SAMA ASIA?

Riskitön veto ja ilmaisveto ovat hyvin samantapaisia bonuksia, eivätkä ne eroa toisistaan kuin panostuksen suhteen. Riskitön veto asetetaan pelaajan omalla rahalla, eli sen hyödyntämistä varten pelaajan on tullut tehdä talletus pelisivustolle.

Mikäli pelaajan riskittömällä vedolla lyömä veto on tappiollinen, saa hän panostetun summan takaisin itselleen. Ilmaisvetoa käytettäessä panosta ei palauteta pelaajalle, sillä betsi on lyöty peliyhtiön, eikä pelaajan omilla rahoilla.

OVATKO ILMAISVEDOT HUIJAUSTA?

Ilmaisvedot eivät ole huijausta. Vaikka kyseessä on useimmiten täysin ilmaiseksi saatava etu, ei se tarkoita sitä, että ilmaisvedot olisivat jotenkin epärehellisiä bonuksia.

Niitä tarjotaan uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi ja vanhojen pitämiseksi tyytyväisenä, eikä ilmaisvetoihin sisälly mitään piilotettua huijausta. Voit siis hyödyntää ilmaiset vedot rauhallisin mielin, sillä lisensoiduilla peliyhtiöillä ne eivät takuulla ole huijausta.