ILMAISVEDOT

Ilmaisvedot ja riskitön veto eli niiden kaltaiset vedonlyöntibonukset kertovat kaiken oleellisen siitä, mikä on tilanne vuonna 2021 vedonlyöntimarkkinoilla. Toisin sanoen kilpailu bookkereiden välillä on hurjempaa kuin koskaan. Internetin ihmeellinen maailma tarjoaa meille jo valmiiksi järisyttävän määrän vedonlyöntisivustoja ja niitä tulee vain koko ajan lisää. Se on meille pelaajille äärimmäisen positiivinen asia, sillä se tarkoittaa meille rahanarvoisia etuja.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovatkin juuri tämän kilpailutilanteen ansiosta parempia kuin koskaan. Aikanaan, kun ulkomaalaiset bookkerit ilmaantuivat meidän suomalaisten ulottuville, bonukset olivat loistavia. Peliyhtiöt huomasivat kuitenkin häviävän niiden kautta liikaa rahaa, joten bonusten taso heikkeni. Nyt kuitenkin tämä vallitseva kilpailutilanne on pakottanut vedonlyöntisivustot tarjoamaan jälleen niitä loistavia vedonlyöntibonuksia, jotka ovat jopa herkullisempia kuin noina alkuaikoina.

Me olemme käyneet puolestanne läpi kaikki vedonlyöntibonukset, ja olemme siis asiantuntevan tiimimme toimesta testanneet niistä jokaisen. Tämän myötä me pystymmekin takaamaan suomalaisille ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset sivuiltamme löytyvän listauksen muodossa, kuten ilmainen veto ja riskittömät vedot.

Järjestä:

MIKÄ ON ILMAISVETO?

Ilmainen veto on yksinkertaistettuna, kuten mikä tahansa veto, jonka pelaaja asettaa vedonlyöntisivustolla. Erona on toki se, että ilmaisvedoissa panokset ovat ennaltamäärättyjä, mutta samaan aikaan pelaajan ei tarvitse itse maksaa ilmaisvetoa missään vaiheessa. Toisin sanoen kaikki menee vedonlyöntisivuston piikkiin. Ei siis ole mikään ihme, että ilmainen veto on suomalaisten suosiossa, koska kaikki riskit ovat bookkerilla – etenkin ilmaisvedoissa ilman talletusta.

Jos ilmaisvedoista haluaa hakea jotain negatiivista, niin ainoa miinuspuoli niissä on se, että ilmaisvedon osuessa pelaaja saa vain nettovoitot. Tämä tarkoittaa siis sitä, että panosta ei palauteta pelaajalle, mikä tosin on varsin ymmärrettävää, sillä eihän pelaaja itse maksa vedon panosta. Tämä on kuitenkin vain todella pieni miinusmerkkinen asia, joten ilmaisveto kannattaa ehdottomasti hyödyntää jokaisella kerralla, kun sellainen kävelee vastaan.

Mikä on ilmaisveto

Millaisia ilmaisvetoja on tarjolla?

Ilmaisia vetoja on tarjolla erilaisia. Kaikkein yleisimmät ilmaisvedot edellyttävät sitä, että pelaaja tekee talletuksen ja usein myös sitä, että pelaaja pelaa tallettamallaan summalla. Esimerkiksi Mr Green ilmaisveto toimii siten, että pelaaja tallettaa maksimissaan 100€, lyö vedon ja sen jälkeen saa itselleen 100€ ilmaisvedon. Joka tapauksessa kyseessä on kuitenkin kertakaikkisen erinomainen vedonlyöntibonus, ja se onkin äärimmäisen suosittu bonusmuoto.

Ilmainen veto – niitä on kuitenkin tarjolla myös muunlaisia, ja ne ovatkin sitten astetta parempia. Ilmaisvedot ovat parhaimmillaan, kun pelaajalle tarjotaan ilmaisveto ilman talletusta tai ilmainen veto ilman kierrätystä. Näillä kahdella bonustyypillä on toki keskenään eroavaisuuksia, mutta kumpaakaan ei kannata missään nimessä jättää hyödyntämättä, mikäli sinulle niitä tarjotaan.

Ilmaisveto ilman talletusta

Kun mennään ajassa vain muutamia vuosia taaksepäin, ilmaisveto ilman talletusta oli todella harvoin tarjolla oleva vedonlyöntibonus. Kiristyneen kilpailun myötä bookkerit ovat alkaneet tarjoilla ilmaisia vetoja ilman talletusta yhä useammin, ja 2021 niitä on tarjolla kohtalaisen usein.

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat kirjaimellisesti sitä, miltä ne kuulostavatkin. Pelaajalle annetaan siis peliyhtiön toimesta täysin ilmainen veto, jonka eteen pelaajan ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään. Pelaajan ei tarvitse tehdä talletusta, hänen ei tarvitse pelata omalla rahallaan ja monissa tapauksissa edes pelitilillä ei tarvitse olla rahaa.

Ilmaisveto ilman kierrätystä

Ilmaisvedot ilman kierrätystä edellyttävät pelaajilta useimmiten talletuksen tekemistä, ja yleisesti ottaen talletettavaa summaa arvoltaan vastaavaa ilmaista vetoa. Ilmaisveto ilman kierrätystä on yksi parhaista vedonlyöntibonuksista nimenomaan siksi, ettei pelaajan tarvitse kierrättää ilmaisvedolla voittamiaan rahoja vedonlyönnissä. Toisin sanoen pelivoitot ovat välittömästi kotiutettavissa, mikäli pelaaja haluaa ne nostaa omaan käyttöönsä.

Aivan kuten ilmaisvedot ilman talletusta, ilmaisveto ilman kierrätystä oli vielä joitain vuosia sitten varsin harvinainen näky vedonlyöntimarkkinoilla. Tämän kyseisen vedonlyöntibonuksen kohdalla on kuitenkin nähty tismalleen sama ilmiö. Kun markkinatilanne on kiristynyt entisestään, myös tätä kyseistä bonusta on tullut tarjolle aiempaa useammin.

MIKÄ ON RISKITÖN VETO?

Kun peliyhtiö tarjoaa ilmoittaa pelaajalle, että tarjolla on riskitön veto, yleisesti ottaen se on voimassa välittömästi eli pelaajan käytettävissä. Käytännön osalta se tarkoittaa sitä, että pelaaja pääsee lyömään omilla rahoillaan vedon, jossa kaikki riskit ovat vedonlyöntiyhtiöllä.

Riskittömät vedot ovat myös siitä erinomaisia, että toisin kuin ilmaisvedot, niiden kohdalla pelaaja saa pitää koko voittopotin. Käytännön osalta tämä tarkoittaa siis sitä, että mikäli riskitön veto on voittava, pelaaja saa myös panoksensa takaisin – ei vain nettovoittoja. Kyseessä on siis kirjaimellisesti samanlainen veto kuin mikä tahansa normaali veto, jossa pelaaja saa totta kai pitää panostamansa rahasumman voittaessaan.

Miten riskittömät vedot toimivat?

Riskittömät vedot toimivat hyvin yksinkertaisella kaavalla. Mikäli pelaajalle myönnetään esimerkiksi 50€ riskitön veto, pääsee hän lyömään vedon 50€ panoksella. Ja, jos sitten käy niin, että veto ei ole voittava, peliyhtiö toimittaa pelaajalle uuden 50€ vedon. Pelaaja ei siis voi millään muotoa hävitä ensimmäisellä vedollaan, jonka hän lyö omalla rahallaan, vaan hän saa vähintäänkin uuden mahdollisuuden.

Joissain tapauksessa riskitön veto edellyttää sitä, että pelaaja pelaa ensiksi omalla rahalla ja saa vasta sen myötä itselleen riskittömän vedon. Äärimmäisen positiivista näissä riskittömissä vedoissa on se, että ne ovat usein muotoa riskittömät vedot ilman kierrätystä. Pelaaja saa siis pitää kaikki voittonsa itsellään silloin, kun nämä bonukset ovat kierrätysvapaita. Markkinatilanne muuttuu siis pelaajien osalta koko ajan yhä parempaan suuntaan, ja uusien vedonlyöntisivustojen huimat bonukset pakottavat myös perinteiset vedonlyöntisivut reagoimaan.

Riskitön veto edellyttää omalla rahalla pelaamista

Oli sitten kyseessä millainen riskitön veto tahansa – riskittömät vedot ilman kierrätystä tai ilman talletusta – pelaajan on aina pelattava omalla rahalla. Tästä ei siis pääse yli, eikä ympäri, mutta sinällään kyse on lähinnä vain muodollisuudesta. Kun siis pelaaja on pelannut vetonsa omalla rahalla, hän saa aina korvaavan vedon tilalle, mikäli oma veto ei ole voittava.

Ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin

MIKSI PELAAJILLE JAETAAN ILMAISTA PELIRAHAA?

Pelaajille jaetaan vuonna 2021 enemmän kaikenlaisia mahdollisia vedonlyöntibonuksia kuin koskaan aiemmin. Tämä on totta kai pelkästään positiivinen asia suomalaisille vedonlyöjille, sillä vedonlyöntibonukset mahdollistavat esimerkiksi oman pelikassan kasvattamisen normaalia nopeammin. Pelaajia siis halutaan hemmotella mahdollisuuksien mukaan, koska se on tällaisessa nykyisen kaltaisessa kilpailutilanteessa äärimmäisen tärkeää.

Pelaajille on siis nykypäivänä jaossa ilmaista pelirahaa, ja se saattaa tietenkin hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa. Vedonlyöntibonuksiin voi kuitenkin aina luottaa, kun vedonlyöntisivustolla on asianmukainen pelilisenssi. Esimerkiksi EU-lisenssit ovat hyvin luotettavia pelilisenssejä, ja sivustoja, joille ne myönnetään, monitoroidaan todella tarkalla silmällä. Yleisesti ottaen kaikkein luotettavin pelilisenssi vedonlyöntimarkkinoilla on MGA lisenssi, joka on Maltan peliviranomaisten myöntämä.

Kiristyvä kilpailu suurin yksittäinen tekijä

Kun sitten mennään syvällisemmin niihin juurisyihin tämän pelaajille jaettavan ilmaisen pelirahan osalta, löytyy sille ennen kaikkea yksi juurisyy: kilpailutilanne. Vedonlyöntimarkkinat eivät ole toisin sanoen olleet koskaan näin kilpaillut kuin ne nyt ovat. Peliyhtiöt kilpailevat siis keskenään samoista asiakkaista, yrittävät napata niitä kilpailijoiltaan ja pitää samaan aikaan kiinni nykyisistä asiakkaistaan; siksi vedonlyöntibonukset 2021 ovat heittämällä parempia kuin koskaan aiemmin.

Näiden vedonlyöntibonusten suuruutta vahvistaa vain entisestään se, että kilpailuun tulee mukaan koko ajan uusia vedonlyöntisivustoja. Siksi siis ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat koko ajan parempia, koska nämä uudet sivustot pakottavat myös vanhemmat sivustot mukaan samaan. Näin ollen meidän pelaajien kannattaa toivoa, että tämä tilanne vain jatkuu ja jatkuu, koska se tarkoittaa bonusten paranemista entisestään.

Bonuksia sekä uusille että vanhoille asiakkaille

Vedonlyöntibonuksia ei jaeta suinkaan vain uusille asiakkaille, vaikka niistä puhutaankin paljon enemmän. Tämä puhe toki johtuu täysin ymmärrettävästi siitä, että esimerkiksi ilmaisveto ja riskitön veto ovat kaikkein suurimpia nimenomaan tervetulotarjousten yhteydessä. Niitä kuitenkin jaetaan myös vanhoille asiakkailla, esimerkiksi VIP-ohjelman tai erillisen palkitsemisohjelman kautta. Vaikka siis riskittömät vedot ja ilmaisvedot eivät ole vanhoille asiakkaille välttämättä yhtä hyviä, niitä on joka tapauksessa jaossa kaikille pelaajille.

Miten ilmaisveto kannattaa hyödyntää

MITEN ILMAISVETO KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Ilmaisveto, tai ennemminkin sellaisen saaminen, edellyttää usein sitä, että ensiksi pelaajan tulee lyödä saman arvoinen veto omalla rahalla. Tällöin siis ensimmäinen veto lyödään omalla rahalla, joten sen vedon kanssa kannattaa harkita tarkkaan, miten sen pelaa. Kaikkein järkevin kaava on lyödä se oma veto varman päälle, mahdollisia ehtoja noudattaen (esimerkiksi minimikerroin). Näin kannattaa toimia siksi, koska vedon osuminen on ”varmoja kohteita” pelaamalla todennäköisempää. Kun omalla rahalla lyöty veto osuu maaliin, sen jälkeen pelaajalla ei ole enää mitään riskejä; ilmaisveto vaiheeseen päästessään pelaaja ei pelaa enää omilla rahoillaan.

Itsessään ilmainen veto tarjoaa puolestaan mahdollisuuden maukkaan voittopotin hakemiseen. Toki, jos haluat tälläkin vain kasvattaa pelikassaasi, silloin voi olla järkevää ottaa varman päälle. Samalla tulee kuitenkin muistaa, että ilmaisvedon osuessa saat vain nettovoitot. Jos siis esimerkiksi lyötä 100€ vedon kertoimella 1,30, pelikassasi kasvaa vain 30€ vedon osuessa. Ilmaisvedolla on siis mahdollisuus hieman irroitella, sillä kuten todettua – sinulla ei ole tuossa kohtaan enää minkäänlaisia riskejä. Parhaassa tapauksessa voit tehdä esimerkiksi 100€ ilmaisvedolla mukavasti rahaa: jos kerroin lapullasi on 5,00, tällöin saat 400€ nettovoitot.

Jokainen tietenkin taaplaa tyylillään eli mitään yhtä ja oikeaa aukotonta vastausta siihen ei ole olemassa, miten ilmaisvedot kannattaa hyödyntää. Mutta nyt teillä on ainakin tiedossa se, että millaisilla tavoilla ilmaisvedot voi esimerkiksi hyödyntää.

Ilmaisvetoa sitovat usein kierrätysehdot

Kun mietitään ilmaisia vetoja, niitä koskevat usein erilaiset kierrätysehdot. Toki poikkeuksia sääntöön löytyy niin ikään, kiitos vuoden 2021 massiivisen kilpailutilanteen bookkerien välillä. Yksi esimerkki tällaisista poikkeuksista on Mr Green ilmaisveto. Tämän kyseisen vedonlyöntibonuksen kohdalla ei ole minkäänlaisia kierrätysehtoja, joten pääset kotiuttamaan kaikki ilmaisvedolla tekemäsi rahat välittömästi, mikäli niin haluat toimia.

Mutta, kuten siis todettua, useissa tapauksissa ilmaisiin vetoihin liittyy erilaisia kierrätysehtoja. Nämä kierrätysehdot tulee siis läpäistä, ennen kuin pelaaja on saanut muutettua bonusrahan konkreettiseksi käteiseksi. Toisissa bonuksissa nämä kierrätysehdot saattavat olla todella haastavia läpäistäväksi, mutta parhaat vedonlyöntibonukset sisältävät yleisesti ottaen maltilliset kierrätysvaatimukset. Ja, koska ilmainen veto kuuluu eittämättä näihin parhaiden vedonlyöntibonusten joukkoon, useimmiten ne kierrätysehdot ovat nimenomaan maltilliset.

Mutta millaisia ehtoja ilmaisvedot sitten voivat pitää sisällään? Seuraavassa pureudumme tähän asiaan hieman laajemmin.

Kierrätysvaatimus

Kierrätysvaatimus viittaa yleisesti ottaen siihen, miten moninkertaisesti bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä ennen mahdollisuutta rahan kotiutukseen. Yleisesti ottaen 10-kertainen kierrätysvaatimus ei ole vielä paha, mutta sen yli menevät ovatkin sitten asia erikseen. Parhaimmillaan kierrätysvaatimus voi olla esimerkiksi 4-kertainen. Käytännön osalta se tarkoittaa siis sitä, että mikäli saat 100€ ilmaisvedon (4-kertainen), sinun on pelattava bonusrahalla yhteensä 400€ edestä. Itsessään tuon kierrätyksen voi yrittää läpäistä pelaamalla varman päälle, esimerkiksi 100€ vetoja minimikertoimella. Toinen vaihtoehto on puolestaan mennä All In -taktiikalla. Tällä taktiikalla ensimmäinen veto lyödään isolla kertoimella, ja sen jälkeinen seuraava veto isolla panoksella ja pienellä kertoimella; tällaisella taktiikalla kierrätys hoituu siis vauhdikkaasti.

Minimikerroin

Minimikerroin on erittäin tärkeä määrittävä tekijä niiltä osin, miten maltilliset kierrätysehdot ilmainen veto sisältää. Yleisesti ottaen nyrkkisääntönä pidetään sitä, että 1,80 on maltillinen minimikerroin, mutta sen ylitse menevät minimikertoimet asettavatkin sitten jo enemmän haasteita. Tämä perustuu ennen kaikkea siihen, että mitä korkeampi tuo minimikerroin on, sitä enemmän se rajaa pois kohteita. Parhaimmillaan minimikerroin voi olla vain 1,40, jolloin kyseessä on suorastaan loistelias bonusehto pelaajan näkökulmasta. Voitollisessa vedonlyönnissä pelataan harvoin tuollaisia kertoimia, ja ylipäätään se ei rajaa käytännössä ottaen mitään järkeviä pelattavia kohteita pois vaihtoehtojen joukosta.

Aikarajoitus

Ilmaisvedot pitävät lähes poikkeuksetta sisällään kierrätysehtojen osalta jonkinasteisen aikarajoituksen. Aikarajoituksella tarkoitetaan kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, millaisella aikataululla sinun tulee hoitaa bonusrahan kierrätys. Yleisin aikarajoitus on 30 päivää, joka on enemmän kuin riittävästi aikaa kierrätyksen läpivientiin. Tuolloin pelaajan ei tarvitse lyödä vetoja hätiköiden ja sitä saa rauhassa metsästää niitä kaikkein parhaat odotusarvot sisältäviä kohteita. Aikarajoitus voi olla myös seitsemän päivää – sekin on kohtalaisen yleinen – mutta sekään ei ole missään nimessä mikään mahdoton ehto; se saattaa vaikuttaa hieman omiin kohdevalintoihin. Joissain vedonlyöntibonuksissa aikarajoitus voi olla myös puoli vuotta tai jopa täysin rajaton. Kannattaa kuitenkin aina tarkastaa se, pitääkö ilmaisveto pelata jonkin tietyn ajan sisällä: monesti se tulee pelata 3-7 päivän aikana.

Panosraja

Mikäli ilmaisveto pitää kierrätysehtojen osalta sisällään panosrajan, on se melkoinen irvoke ja se heikentää selvästi ilmaisvedon houkuttelevuutta. Tokikaan sen takia ei välttämättä kannata jättää hyödyntämättä bonusta, mutta samalla tulee tiedostaa se, että ilmaiset vedot ovat hankalampia kierrätyksen osalta. Mikäli pelaajalla on esimerkiksi rajallinen määrä aikaa hyödyntää ilmainen veto ja panosraja eli maksimipanos on todella alhainen, homma menee mutkikkaaksi; tällöin vetoja joutuu lyödä määrällisesti paljon enemmän. Onneksi vuonna 2021 Bonusvedot.com voi todeta, että panosrajat ovat nykyisin todella harvinaisia bonuksessa kuin bonuksessa.

Kohde, sarja- ja pelimuotorajoitukset

Jotkin ilmaisvedot saattavat edellyttää sitä, että pelaajan saama ilmainen veto pelataan johonkin tiettyyn sarjaan tai lajiin. Muita rajoituksia voivat olla esimerkiksi kohderajoitukset, jolloin pelaaja voi käyttää ilmaisvedon vain tietynlaisiin kohteisiin. Lisäksi ilmaisvedossa voi olla myös pelimuotorajoitus, jolloin pelaajalle voi jäädä vaihtoehdoksi pelata esimerkiksi vain single veto tai yhdistelmäveto. Bonusehdot ja kierrätysehdot, sekä myös bookkerin säännöt kannattaa siis lukea aina ennen bonuksen hyödyntämistä. Näin toimimalla vältytään erilaisilta mahdollisilta ongelmatilanteilta ja ennen kaikkea pelaaja tietää, kannattaako kyseinen ilmaisveto hyödyntää. Käytännössä ottaen me voimme kuitenkin todeta, että lähtökohtaisesti jokainen ilmainen betsi kannattaa hyödyntää.

Ilmainen vedonlyönti

ILMAINEN VEDONLYÖNTI ON AIDOSTI MAHDOLLISTA

Suomalaiset ovat hieman pessimististä kansaa ja usein suomalaiset suhtautuvatkin asiaan kuin asiaan ”pessimisti ei pety” -asenteella. Se on tietenkin tietyssä mielessä ihan tervepäinen suhtautumistapa, sillä näin sitä välttyy niiltä pahoilta pettymyksiltä, kun niihin varautuu jo ennakkoon. Toisaalta pessimismissä kortin kääntöpuoli on se, että joitain asioita on vaikea uskoa todeksi, mikäli ne ovat liian hyviä ollakseen totta. Tällöin siis liian hyvältä kuulostavat tarjoukset saattavat jäädä tyystin hyödyntämättä, mikä taas on todella harmillinen asia.

Ilmainen vedonlyönti saattaakin kuulostaa suomalaisen korvaan nimenomaan siltä, että se on liian hyvää ollakseen totta. Jos esimerkiksi ilmaisvedot tai riskittömät vedot jäävät hyödyntämättä tästä syystä, on se harmillinen asia pelaajille, koska sitä hukkaa rahanarvoisia etuja. Tässä kohtaa kannattaa siis aidosti luopua siitä pessimistin asenteesta ja uskoa, että ilmainen vedonlyönti on mahdollista.

Mutta mitä sitten on tämä ilmainen vedonlyönti ja miten ilmaista pelirahaa voi saada? Esimerkiksi ilmaisvedot ilman talletusta ovat kirjaimellisesti sitä ilmaista pelirahaa. Tällöin pelaajan ei tarvitse tallettaa pelitililleen senttiäkään, hän ei lyö vetoa omilla rahoillaan, eikä tilillä tarvitse välttämättä olla edes rahaa. Toki tällainen ilmainen veto pitää usein sisällään kierrätysvaatimuksia, mutta myös kierrätys hoituu tämän bonusrahan kautta. Ja myös riskittömät vedot tuovat mukanaan sitä ilmaista pelirahaa. Toki pelaajan täytyy ensiksi pelata riskitön veto omalla rahalla, mutta siitä saatava riskivapaa veto mahdollistaa tämän bonuksen muodostumisen ilmaiseksi pelirahaksi; joskaan satavarmaa se ei ole, kun kyseessä on riskitön veto.

OVATKO RISKITÖN VETO JA ILMAINEN VETO PARHAITA VEDONLYÖNTIBONUKSIA?

Kun puhutaan siitä, millaisia parhaat vedonlyöntibonukset 2021 ovat, ne ovat parempia kuin koskaan aiemmin vedonlyönnin historiassa. Tämä on seurausta siitä, että vedonlyöntimarkkinat ovat äärimmäisen kilpaillut ja kilpailu koventaa aina niin sanotusti panoksia. Vedonlyöntisivustojen on kyettävä vähintäänkin vastaamaan kilpailijoiden huutoon tai laitettava paremmaksi: tämä on uusien asiakkaiden hankkimisen ja vanhojen säilyttämisen kohdalla elinehto. Vedonlyöntibonukset ovat se yksittäinen suurin houkutin, jolla etenkin niiden uusien pelaajien hankkiminen on mahdollista.

Kun sitten vertaillaan erilaisia tarjolla olevia bonuksia, ilmaisvedot ja riskitön veto menevät ehdottomasti sinne parhaat vedonlyöntibonukset -kategoriaan; tässä kohtaa haluammekin muistuttaa, että Bonusvedot.com tarjoaa suomalaisille pelaajille nimenomaan nämä markkinoiden parhaat bonukset. Tietenkin esimerkiksi silloin nämä bonukset ovat parhaimmillaan, kun tarjolla on ilmaisveto ilman talletusta, ilmaisveto ilman kierrätystä tai kierrätysvapaat riskittömät vedot. Mutta, vaikka nämä bonukset eivät olisikaan näin erinomaisia – tarjolla on tavallinen ilmainen veto tai riskitön veto – ovat ne silti erinomaisia.

Kun siis ilmaiset vedot ja riskittömät vedot kävelevät sinua niin sanotusti vastaan, älä jää koskaan empimään sitä, kannattaako ne hyödyntää. Yleisesti ottaen kaikki vedonlyöntibonukset kannattaa hyödyntää; toisilla niistä se kotiutettavan rahan tekeminen on vain hieman helpompaa kuin toisilla.

POIMINTOJA: ILMAISIA VETOJA JA RISKITTÖMIÄ VETOJA

Ilmaisten vetojen ja riskittömien vetojen suosio on vähemmän yllättäen jättimäinen, sillä kuuluvathan ne ehdottomasti parhaat vedonlyöntibonukset -kategoriaan. Meidän pelaajien onneksi niitä onkin tarjolla vuonna 2021 enemmän kuin koskaan, sillä vedonlyöntisivustojen välinen kilpailu on niin hurjaa. Toisin sanoen bookkerit joutuvat tarjoamaan koko ajan kovempia ja kovempia vedonlyöntibonuksia, menestyäkseen kilpailussa muita vastaan.

Ylipäätään nämä ilmaiset vedot ja riskittömät vedot ovat myös kokoluokaltaan suurempia kuin koskaan, juuri edellä mainitusta syystä. Eivätkä nämä bonukset ole todellakaan heikkenemässä tasoltaan, sillä uusia vedonlyöntisivustoja tulee markkinoille koko ajan – kertakaikkisen maukkaiden bonustarjousten kera.

Seuraavassa esittelemme muutamia peliyhtiöitä, jotka tarjoavat meille ilmaisvetoja ja/tai riskittömiä vetoja.

Mr Green

Mr Green vedonlyöntibonus uusille pelaajille on 100€ ilmaisveto, mikäli päätät hyödyntää sen maksimaalisesti; me suosittelemme ehdottomasti nappaamaan nimenomaan 100€ ilmaisvedon. Kyseessä on kaiken kukkuraksi kierrätysvapaa ilmainen veto, joten se tekee tästä todella herkullisen bonuksen. Sinun tulee ensiksi lyödä oma veto 100€ panoksella, minimikertoimella 1,50, ja sen myötä pääset pelaamaan ilmaisen vedon. Tämän ilmaisen vedon voit käyttää singlenä tai yhdistelmävetona – livevetona tai ennakkovetona.

LeoVegas

LeoVegas vedonlyöntibonus on Mr Greenin tapaan niin ikään 100€ ilmaisveto – kun siis teet 100€ ensitalletuksen ja lyöt sillä 100€ vedon; voit toki pelata myös pienemmällä summalla, jolloin ilmainen vetosi on sen mukainen kokoluokaltaan. Ihan Mr Greenille tämä bonus ei pärjää, sillä minimikerroin tuossa omalla rahalla lyömässäsi vedossa on 1,80. Vedon lyötyäsi saat siis saman suuruisen ilmaisvedon. Ilmaisvedossa ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, sillä se kuuluu kierrätysvapaat ilmaisvedot -kategoriaan.

William Hill

William Hill vedonlyöntibonus on puolestaan 100€ riskitön veto. Luonnollisesti tuon riskittömän vedon suuruus määräytyy sen mukaan, millaisella panoksella lyöt ensiksi oman vetosi. Mikäli siis häviät omalla vedollasi, saat saman arvoisen riskittömän vedon käyttöösi. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, eikä William Hill ole asettanut myöskään minkäänlaista minimikerrointa. Muistathan käyttää bonuskoodia SPORTS!

Spin Sports

Spin Sports vedonlyöntibonus on maksimaalisesti hyödynnettynä peräti 200€ ilmainen veto. Koska kyseessä on tuplaten suurempi ilmaisveto kuin edellä esiteltyjen kilpakumppanien vastaavat, tähän bonukseen liittyy kierrätysvaatimus. Bonusraha tulee siis kierrättää vedonlyönnissä viisi kertaa, mutta minimikerroin on naurettavan alhainen 1,30; jokaisen pelivalinnan tulee siis omata vähintään kerroin 1,30.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN RISKITTÖMÄT VEDOT JA ILMAISVEDOT EROAVAT TOISISTAAN?

Siinä, missä riskittömät vedot edellyttävät aina sitä, että pelaaja pelaa ensiksi omalla rahallaan, ilmaisvedot poikkeavat parhaassa tapauksessa tästä kaavasta. Riskitön veto toimii siis siten, että pelaaja lyö ensiksi vedon. Mikäli tuo veto ei ole voittava, annetaan hänelle ilmaiseksi veto, jolloin kyse on siis riskittömästä pelaamisesta.

Ilmainen veto voi sen sijaan olla saatavilla ilman talletusta, ja tämä on se suurin yksittäinen erottava tekijä näiden bonustyyppien välillä. Lisäksi ilmaisvedoissa pelaaja saa pitää vain nettovoitot, kun taas riskittömissä vedoissa myös panos kuuluu osaksi maksettavaa voittosummaa.

MILLAISIA ILMAISVETOJA ON TARJOLLA?

Ilmaisia vetoja on olemassa erilaisia. Niistä ehdottomasti parhaat ovat ilmaisvedot ilman kierrätystä ja ilmaisveto ilman talletusta. Etenkin jälkimmäisenä mainitun kohdalla homma on todella maukasta pelaajalle, sillä ilmaisvedon saaminen ei edellytä sinulta yhtikäs mitään.

Kierrätysvapaissa ilmaisvedoissa on puolestaan se erinomaisuus, että kaikki voitot saa puhtaana käteen – ilman kierrätysprosessia. Ilmainen veto voi kuitenkin edellyttää veikkaamista omalla rahalla ennen sen saamista, tai kierrätysprosessin läpäisyä.

MITÄ BONUSEHTOJA ILMAISVETO JA RISKITÖN VETO VOIVAT SISÄLTÄÄ?

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot voivat pitää sisällään useita erilaisia kierrätysehtoja. Kaikkein yleisimmät ovat kierrätysvaatimus, minimikerroin ja aikaraja. Tällaisen bonuksen kohdalla pelaajan tulee siis kierrättää bonusraha X-kertaa vedonlyönnissä, tietyllä minimikertoimella ja tietyn aikarajan puitteissa.

Lisäksi ilmainen veto ja riskitön veto voivat sisältää myös panosrajoituksen, joka on onneksi todella harvinainen, sekä kohde-, sarja- ja pelimuotorajoituksia.

ONKO OLEMASSA SELLAISTA KUIN ILMAINEN VEDONLYÖNTI?

Ilmainen vedonlyönti on ihan aikuisten oikeasti mahdollista, vaikka se saattaakin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Pelaaja voi saada esimerkiksi ilmaisvedot ilman talletusta, jolloin hänen ei tarvitse tehdä mitään sen eteen, että ilmaisveto kilahtaa hänen pelitililleen. Tarjolla voi siis olla ihan aidosti ilmaista pelirahaa, niin uusille kuin vanhoille asiakkaille, ja niistä kannattaa ehdottomasti ottaa aina kaikki ilo irti.

Ja tietyllä tapaa olemassa on myös muita ilmaisia tapoja lyödä vetoa, joskin tällaisten bonusten saaminen saattaa edellyttää jotain. Esimerkiksi riskitön veto voitaisiin luokitella tähän kategoriaan, vaikka ensiksi pelaajan tuleekin pelata omalla rahallaan.

DMCA.com Protection Status