BET2U

LUNASTA: 100% / 300€
BET2U

ARVOSANA

BONUS 100% talletusbonus 300€ asti vain Bonusvedoilta!

YLEISTIEDOT
  • URL bet2u.com
  • Perustettu 2014
  • Lisenssi Curaçao
  • Min. talletus 10€
  • Max. talletus 300€

Bet2U vedonlyönti ei välttämättä ole kaikille suomalaisille pelaajille se tutuin nimi vedonlyöntimarkkinoilla, mutta itse asiassa kyseessä on sivusto, joka perustettiin jo vuonna 2014. Sivusto on tunnettu paitsi anteliaista bonuksista, myös maukkaista kertoimista ja laajasta kohdevalikoimasta. Kaiken lisäksi meillä on tarjota sinulle eksklusiivinen bonus, joten kyseessä on tämän bonuksen kera ehdottomasti katsastamisen arvoinen vedonlyöntisivusto.

BET2U BONUS

Bet2U bonus on jo itsestään kilpailukykyinen muihin vedonlyöntisivustoihin verrattuna, mutta Bonusvedot on tehnyt siitä sinulle vieläkin maukkaamman tällä eksklusiivisella bonustarjouksellamme, jonka olemme neuvotelleet teille Bet2U:lta. Tarjolla on siis 100% talletusbonus aina 300€ saakka tekemäsi ensitalletuksen yhteydessä.

Kaiken kukkuraksi tässä spesiaalibonuksessa kierrätysehdot ovat todella maltilliset. Sinun tarvitsee kierrättää bonusraha vedonlyönnissä ainoastaan viisi kertaa, eikä edes minimikerroin 1,80 rajoita liikaa pelikohteiden valintaa. Tällaisia bonustarjouksia, joissa kierrätysvaatimukset ovat näin maltilliset, ei todellakaan kasva jokaisella oksalla, joten bonus kannattaa ehdottomasti hyödyntää nyt meidän kauttamme.

Bet2U vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

  • Eksklusiivinen 100% talletusbonus 300€ saakka Bonusvedoilta
  • Kierrätysvaatimus ainoastaan 5-kertainen
  • Minimikerroin kierrätyksessä 1,80
  • Minimitalletussumma 10€
  • Kierrätysaikaa 30 vuorokautta
Bet2U vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

BET2U BONUSKOODI

Bet2U bonuskoodia ei tarvita ensitalletusbonuksen lunastamiseksi, vaan se tapahtuu rekisteröitymisen yhteydessä, kun suuntaat tässä artikkelissa olevista linkeistä pelaamaan Bet2U:lle.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Bet2U kierrätysvaatimukset ovat vähintäänkin maltilliset, kuten jo edellä todettua. Bonusvetojen eksklusiivinen bonustarjous sisältää ainoastaan 5-kertaisen kierrätysvaatimuksen, eikä sitä ole myöskään kertoimella pilattu, sillä minimikerroin kierrätyksessä on 1,80. Lisäksi kierrätysaikaa on tarjolla 30 vuorokautta, joten mikään kiire sinulle ei missään nimessä tule kierrätystä tehdessäsi.

Koska Bet2U kierrätysvaatimukset ovat näin vaatimattomat eli suomeksi sanottuna helpot, tarjolla oleva 100% ensitalletusbonus aina 300€ saakka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Ja mikäli et halua tehdä 300€ ensitalletusta, pienempikin talletus riittää, alkaen aina 10€.

Maksimikotiutus on 5x pelaajan ensitalletussumma. Eli jos hyödynnät maksimibonuksen 300€ talletuksella, voit kotiuttaa enintään 1500€ bonuksen kierrättämisen jälkeen.

Lue Bet2U arvostelu & kokemuksia ja nappaa 300€ Bonus!

KERTOIMET & KOHTEET

Bet2U kertoimet ovat eittämättä kilpailukykyiset vedonlyöntimarkkinoilla ja jopa markkinatoppien löytäminen on mahdollista. Näin on etenkin jalkapallon kohdalla, jossa Bet2U tarjoaa nimenomaan altavastaajille korkeampia kertoimia kuin monet muut kilpailevat vedonlyöntisivustot. Kertoimet tällä sivustolla eivät siis todellakaan petä, joten siinä on yksi erittäin hyvä syy lisää avata pelitili tälle bookkerille.

Myös Bet2U kohdetarjonta on erittäin laaja. Tarjolla ovat totta kai ne kaikkein suurinta suosiota suomalaisten pelaajien keskuudessa nauttivat lajit ja liigat, kuten NHL, Valioliiga, NBA ja kotoinen SM-liiga, mutta pelattavaa löytyy myös selkeästi pienempiin lajeihin ja sarjoihin: voit esimerkiksi pelata Naisten Salibandyliigan eli F-liigan kohteita. Juuri hieman ne pienemmät lajit tarjoavatkin oivan mahdollisuuden maukkaiden kertoimien kalasteluun, etenkin niiden altavastaajien kohdalla, joskaan myöskään ennakkosuosikkien pelaamista ei ole missään nimessä liian pienillä kertoimilla pilattu.

Voit olla ylipäätään varma, että pelattavaa Bet2U:lla riittää aina ja erittäin kilpailukykyisin kertoimin, sillä yksittäiseen otteluun saattaa olla tarjolla jopa yli 400 erilaista kohdetta.

Bet Builder

Bet2U ei valitettavasti tarjoa vedonlyöjien keskuudessa huippusuosioon noussutta Bet Builder -ominaisuutta. Lienee kuitenkin vain ajan kysymys, milloin tämä sivusto tuo Bet Builder -ominaisuuden osaksi tarjontaansa, perustuen juuri sen valtaisaan suosioon pelaajien silmissä.

Bet2U kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Bet2U live-vedonlyönti on kovaa luokkaa siinä, missä myös ennakkoon tapahtuva vedonlyönti. Kohdetarjonta on suorastaan käsittämättömällä tasolla, etenkin jalkapallon puolella, ja pelattavaa riittää niin lajista kuin lajista. Kun otteluissa tapahtuu jotain dramaattista, kohteet aukeavat muuttuneen tilanteen jälkeen sutjakasti ja myös kertoimet ovat kohdallaan. Bet2U on siis oiva valinta myös livebetsaamisesta pitäville ja sillä rahaa tahkoaville.

Valitettavasti Bet2U ei tarjoa ainakaan toistaiseksi live streameja, mutta onneksi tarjolla olevat tilastopaketit ovat sitä luokkaa, ettei sitä tarvitse todellakaan lähteä silmät sidottuina lyömään vetoa. Ja kuka tietää, kenties Bet2U saattaa tuoda myös live streamit jossain vaiheessa tarjontaansa, sillä ne nauttivat suosiota vedonlyöjien keskuudessa.

BET2U MOBIILI

Bet2U mobiili tarjoaa pelaajille niin ikään erinomaisen pelaamiskokemuksen, sillä sivusto toimii mallikkaasti ja sutjakasti. Mobiilivedonlyönti tarjoaa mahdollisuuden pelata kaikkia samoja kohteita kuin perinteinen tietokoneen ääressä istuskelu ja kaiken kukkuraksi betsaaminen on mahdollista paikasta riippumatta.

Mobiilipuolella pelaajat pääsevät nauttimaan samoista huippukertoimista, laajasta kohdetarjonnasta ja erinomaisista vedonlyöntibonuksista kuin myös desktop-versiossa eli tietokoneella. Lisäksi tarjolla on erillinen applikaatio älylaitteille, eikä se todellakaan varasta esimerkiksi puhelimestasi kaikkea muistia. Bet2U mobiiliapplikaatio on ladattavissa heti, kun olet astunut sivustolle mobiililaitteellasi.

Bet2U kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

BET2U SUOMI

Bet2U on käännetty osittain suomen kielelle, joskin hämmentävää on se, että osa sivustosta on edelleen kääntämättä. Toisin sanoen suomalaiselle pelaajalle on luvassa hieman erikoinen sekoitus englantia ja suomea, mutta sen ei kannata antaa haitata, sillä kyseessä on suomalaispelaajan näkökulmasta varsin laadukas kokemus, jossa kertoimet, bonukset ja kohdevalikoima ovat kohdallaan.

Yksi selkeä miinus on kuitenkin se, että Bet2U operoi Curacaon lisenssin alaisuudessa, mikä tarkoittaa sitä, että verovapaat voitot ovat suomalaisille pelaajille vain kaukainen haave. Curacaon lisenssin alla operoivat vedonlyöntisivustot ovat eittämättä laadukkaita ja luotettavia, sillä niitä monitoroidaan todella tarkalla silmällä, eikä itse lisenssi irtoa todellakaan helposti, mutta verolliset voitot tuovat hieman ikävän jälkimaun. Myös asiakaspalvelu on tarjolla vain englanninkielisenä ja myös Usein Kysytyt Kysymykset -osio on niin ikään englanniksi.

BET2U KOTIUTUS

Bet2U kotiutus onnistuu kätevästi esimerkiksi sellaisia nettilompakoita kuin Skrilliä ja Netelleriä käyttäen. Ylipäätään tarjolla ovat kaikki suomalaisten suosiota nauttivat koitutus- ja talletustavat, joten ei tämä homma nyt rahan siirtymisestä paikasta A paikkaan B jää missään nimessä kiinni. Toki suomalaisille tutut verkkopankkimaksut olisivat mukava lisä, mutta ilman niitäkin pärjää erinomaisesti, sillä melkoisen monelta meistä löytyy luottokortti tai sitten käyttöön voi ottaa nettilompakon.

Bet2U kotiutus tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Etenkin nettilompakkoja käyttäessä siirrot sujuvat molempiin suuntiin vauhdikkaasti, joten ikuisuuksia sinun ei tarvitse todellakaan odottaa kotiutuksia.

Bet2U chat, sähköposti ja puhelin

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu Bet2U:lla on kertakaikkisen ensiluokkaista. Joskus asiakaspalvelijan saapumista live chatiin saattaa joutua odottaa tovin verran, etenkin kaikkein ruuhkaisimpina aikoina, mutta palvelu on ensiluokkaista ja äärimmäisen ammattitaitoista. Me täällä Bonusvedoilla asetimme ensimmäisen vastaan tulevan asiakaspalvelijan todelliseen testiin, kysymällä kaikki mahdolliset kysymykset ja niihin tuli vastaus ilman sen pidempiä mietintätuokioita, tietotaidon ollessa kohdallaan.

Bet2U asiakaspalvelu palvelee pelaajia 24/7 eli kellon ympäri päivästä toiseen, joten apua on aina tarjolla. Vastauksia kysymyksiin on saatavilla myös sähköpostitse, mikäli kyseessä ei ole niin kiireellinen asia, että se vaatisi vastauksia tässä ja nyt. Kaiken kaikkiaan Bet2U asiakaspalvelun taso on sellaista luokkaa, että siitä on vaikea paljon paremmaksi vetää, joskin tietysti suomenkielinen asiakaspalvelu olisi jättimäinen plussa.

BET2U KOKEMUKSIA

Bet2U kokemuksia voi eittämättä kuvailla positiivisiksi. Sivusto toimii mallikkaasti laitteesta riippumatta, vaikka se ei välttämättä visuaalisuudeltaan ole se kaikkein kaunein sivusto. Oman erikoisuutensa tuo sivuston kääntäminen vain osittain suomeksi, mutta monille pelaajille nämä ovat toisarvoisia seikkoja, kun puhutaan vedonlyönnistä.

Bet2U kertoimet ovat kilpailukykyisiä, etenkin altavastaajille on löydettävissä jopa markkinatoppeja ja kohdevalikoima on todella laaja: tästä toimii oivana esimerkkinä 400+ kohteen tarjonta muun muassa yksittäiseen Valioliiga-otteluun. Ikävä puoli Bet2U:lla on Curacao-lisenssi, jonka myötä verovapaat voitot jäävät suomalaispelaajien osalta vain haaveeksi, ja 5x kotiutuskatto bonusvoitoissa, mutta mukava Bonusvetojen eksklusiivinen bonus auttaa paikkaamaan tätä miinusmerkkistä puolta; se, kun on kaiken lisäksi varustettu varsin maltillisilla kierrätysvaatimuksilla.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Bet2U oli aiemmin rekisteröity nimellä Bet2U.com B.V. rekisteröidyn firman alle, mutta yhtiön nimi muutettiin vuoden 2020 aikana muotoon B2 Game Services B.V.. Yhtiö on toistaiseksi keskittänyt kaikki voimavaransa Bet2U-sivustoonsa, mikä on eittämättä hyvä asia, mutta nimen muutoksen voisi povata tarkoittavan myös muiden vedonlyönti- ja kasinobrändien perustamista, mikä kertoo positiivista kieltä yrityksen kehityssuunnasta.

Yhtiölle eli Bet2U-sivustolle on myönnetty Curacao-lisenssi, joka tarkoittaa luotettavuutta ja turvallisuutta, sillä ihan jokaiselle pyrkyrille tuota lisenssiä ei myönnetä. Suomalaisittain siinä on kuitenkin ikävä jälkikaiku, sillä verovapaat voitot vaatisivat esimerkiksi Maltan lisenssiä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO BET2U LUOTETTAVA?

Bet2U on eittämättä luotettava sivusto. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mahdollisesti vedonlyöntimarkkinoille pyrkivät vilpilliset toimijat saavat lähtöpassit alta aikayksikön ja niin negatiivisen maineen pelaajien keskuudessa, ettei niiden palveluja käytä enää kukaan. Sivusto toimii Curacao-lisenssin alla, joten jo se itsessään takaa luotettavuuden sivustoa käytettäessä. Tunnetut maksumenetelmät pitävät puolestaan huolen siitä, että rahansiirto on turvallista.

MIKSI BET2U BONUS KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Bet2U bonus on saatavilla Bonusvedoilta eksklusiivisena tarjouksena eli kyseessä on 100% talletusbonus aina 300€ saakka. Se siis kannattaa ehdottomasti hyödyntää, etenkin, kun kierrätysvaatimukset ovat todella maltilliset. Kun tähän yhdistetään laaja kohdevalikoima ja laadukkaat kertoimet, Bet2U bonus on ehdottomasti jotain sellaista, mistä suomalaispelaajien tulee ottaa kaikki ilo irti.

MIKÄ ON BET2U BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

Kuten todettua, Bet2U bonus eksklusiivisena tarjouksena Bonusvedoilta on maistuva ja se pitää sisällään erittäin maltilliset kierrätysvaatimukset. Bonusraha tulee kierrättää tarjouksemme kautta ainoastaan viisi kertaa, minimikerroin on 1,80, joka ei rajoita liiaksi pelaajan pelivalintoja, ja aikaa kierrättämiseen on varattu ruhtinaallisesti eli 30 vuorokautta.

Kun siis bonuksen kohdalla kaikki ehdot ovat mukavasti mintissä, sen kummemmin bonuksen hyödyntämistä ei kannata miettiä – kunhan vain muistatte bonusvoitoissa olevan katon, josta mainittiin jo aiemmin.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?

Bet2U ansaitsee ehdottomasti oman erityismainintansa siitä, että kauttamme tarjolla oleva 100% talletusbonus 300€ saakka on lunastettavissa myös Skrill- ja Neteller -talletuksilla eli näitä nettilompakoita käyttäen. Kyseessä ei ole suinkaan mikään automaatio vedonlyöntialalla, vaan enemmänkin harvinaisuus, sillä useimmissa tapauksissa ensitalletusbonus ei ole hyödynnettävissä Skrillillä tai Netellerillä.

MILLAINEN ON BET2U VIP?

Bet2U VIP-ohjelmaa ei ole erikseen olemassa, vaan sivusto tarjoaa samat edut kaikille pelaajilleen. Tarjolla on erilaisia bonuksia, jotka löytyvät sivustolla erikseen Promotions-välilehden takaa. Bet2U tarjoaa Reload-bonuksia, ilmaisvedot ovat yksi tarjolla olevista bonuksista ja sitten on tietenkin talletusbonukset – meiltä löydät ensitalletusbonuksen eksklusiivisena.

Vaikka siis Bet2U ei tarjoile mitään erillistä VIP-ohjelmaa, se pitää huolta myös vanhoista asiakkaistaan tarjoamalla heille rahanarvoisia etuja.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY