BETFAIR

LUNASTA: 100% bonus aina 100€ asti!
Betfair bonus - Lue arvostelu & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% talletusbonus aina 100€ asti!

YLEISTIEDOT
 • URL betfair.com
 • Perustettu 1999
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 10€
 • Max. talletus 100€

Betfair on yksi maailman legendaarisimmista bookkereista, joka on erityisesti kokeneiden vedonlyöjien suosiossa. Perinteisen vedonlyöntipuolen lisäksi Betfair tarjoaa niin sanotun vedonlyöntipörssin, jossa pelaajat voivat myydä omia kertoimia haluamallaan riskitasolla. Maltan pelilisenssin alla operoiva Betfair tarjoaa suomalaisille pelaajille myös verovapaat voitot, joten mikäs sen parempaa!

BETFAIR BONUS

Betfair tarjoaa uusille pelaajille loistavan tervetulotarjouksen vedonlyöntiin. Voit napata mehevän 100% talletusbonuksen aina 100 euroon asti, joten pelaamisen voi aloittaa parhaimmillaan mehevällä 200 euron kassalla. Mukavasta bonusrahan määrästä huolimatta tätä tarjousta ei ole hankalalla kierrätysvaatimuksella pilattu, sillä Betfair bonus sisältää vain 3x kierrätysvaatimuksen. Kierrätysaikaa bonuksessa on erinomaiset 90 päivää, joten kiireen ei pitäisi puskea päälle hitaammankaan vedonlyöjän päälle.

Betfair tarjoaa monipuolisen kohdevalikoiman niin Prematch- kuin live-vedonlyönnin puolelta, jonka ansiosta pelattavaa löytyy varmasti jokaiseen makuun – vuorokauden ajasta riippumatta. Vedot saa sisään niin tietokoneella, kuin mobiilissa, joten Betfair bonuksen kierrätys onnistuu näppärästi laitteesta riippumatta.

Betfair vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus 100 euroon asti
 • Bonuskoodi ZSKABW
 • Kierrätysvaatimus 3x
 • Minimikerroin 1,60
 • Kierrätysaikaa 90 päivää
 • Minimitalletus 10 euroa
 • Bonus on lunastettavissa vain Pankkikortti- tai Paypal-talletuksella

BETFAIR BONUSKOODI

Betfair vedonlyöntibonus on lunastettavissa erillisellä bonuskoodilla. Pelaajan tulee syöttää Betfair bonuskoodi ZSKABW rekisteröitymisen yhteydessä, jotta hän on oikeutettu tervetulotarjoukseen.

Betfair vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Betfairin herkullinen vedonlyöntibonus on varustettu helpolla kierrätysvaatimuksella, joka sopii loistavasti myös aloitteleville vedonlyöjille. Bonussumma tulee kierrättää vain kolme kertaa, eli kyseessä on yksi markkinoiden helpoimmista kierrätyskertoimista. Mikäli lunastat maksimibonuksen 100 euron talletuksella, tulee sinun panostaa vedonlyönnissä yhteensä 600 euroa ennen kotiutusta.

Minimikerroin bonuksessa on kierrätyskertoimen tapaan heppoinen, sillä kierrätys tulee suorittaa vaatimattomalla 1,60 kertoimella. Kyseinen minimikerroin on voimassa myös yhdistelmävedoissa, eli yksittäisen kohteen kertoimen täytyy olla vähintään 1,60. Kierrättely onnistuu varmasti leppoisissa merkeissä, sillä kierrätysaikaa pelaajalle on varattu 90 vuorokautta.

KERTOIMET JA KOHTEET

Betfairin kohdevalikoima on yksi markkinoiden laajimmista. Perinteisten kohteiden lisäksi tarjolla on käsittämätön määrä erilaisia erikois- ja sivukohteita, jotka täyttävät varmasti myös kokeneiden vedonlyöjien vaatimukset. Betfair tarjoaa varmasti kaikki suomalaisten suosimat lajit sekä sarjat, jonka lisäksi tarjolla on erinomainen määrä myös hieman pienemmälle huomiolle jääneitä sarjoja.

Betfairin kohdelista on siis takuulla taattua laatua, eikä ole ihme, että tämä bookkeri keikkuu vuodesta toiseen maailman suosituimpien vedonlyöntisivustojen joukossa. Myös kertoimien osalta Betfair vedonlyönti on laadukas.

Oman mausteensa kertoimiin tuo Betfair vedonlyöntipörssi, josta voit päästä nappaamaan ajoittain melkoisia markkinatoppeja, jotka lyövät muut bookkerit mennen ja palatessa. Toki myös normaalin vedonlyönnin puolelta markkintoppeja on löydettävissä, mutta ei aivan samassa määrin, kuin vedonlyöntipörssistä.

Bet Builder

Betfair tarjoaa myös huippusuositun Bet Builder -ominaisuuden. Oman vedon rakentaminen onnistuu kätevästi ”Same Game Multi” -napin kautta, joka löytyy ottelun kohdelistasta. Voit siis yhdistellä saman ottelun eri kohteita yhdelle lapulle, jonka avulla pääset halutessasi tavoittelemaan todellisia jättikertoimia.

Lue Betfair arvostelu & kokemuksia ja nappaa 100€ Bonus!

LIVE-VEDONLYÖNTI JA LIVE STREAM

Live-vedonlyönti Betfairilla on markkinoiden kärkeä, kuten tämän tason bookkerilta sopii odottaa. Kohdevalikoima on laadukas, ja kohteet ovat auki aina viimeisiin peliminuutteihin asti. Mobiilipuoli toimii näppärästi, eikä vetojen asettamiseen kulu kallisarvoista aikaa, sillä vedot hyväksytään alta aikayksikön.

Prematch-puolen tapaan kohdevalikoima on siis korkeaa laatua, jonka ansiosta Betfair live-vedonlyönti täyttää varmasti jokaisen suomalaisen vedonlyöjän tarpeet. Betfair live-stream mahdollistaa myös otteluiden katsomisen reaaliaikaisesti. Live-lähetyksiä on tarjolla hulppea määrä, ja erityisesti jalkapallon on todella kattavasti edustettuna sivustolla.

Betfair tarjoaa myös kattavat tilastot jokaisesta livematsista, joka on tietenkin iso plussa. Laadukkaat tilastot tuovat tärkeää tukea vetopäätöksiin, eikä betsejä tarvitse iskeä sisään pelkkien omien havaintojen perusteella.

BETFAIR MOBIILI

Betfair on panostanut viime aikoina isosti mobiilikäytettävyyteen. Tämä ei toki varsinaisesti yllätä, sillä markkinoilla menestymiseen jokainen vedonlyöntisivusto tarvitsee laadukkaan mobiilipuolen. Betfair mobiilin ulkoasu on yksinkertainen, eikä turhia säliä ole jätetty roikkumaan.

Kaikki tärkeimmät asiat löytyvät kätevästi muutamassa sekunnissa, eikä navigointiin kulu turhaa aikaan. Huippuluokan käytettävyyden takeena on myös sivuston keveys. Jokainen ikkuna päivittyy salamannopeasti, jonka ansiosta eri otteluiden välillä on näppärä vaihdella.

Betfair tarjoaa selaimessa toimivan mobiilipuolen lisäksi erillisen mobiilisovelluksen, jonka voit ladata ilmaiseksi puhelimen tai tablettisi sovelluskaupasta. Mikäli siis suosit pelaamista mobiilissa, sopii Betfair sinulle kuin nenä päähän.

Betfair kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

BETFAIR SUOMI

Betfair on panostanut viime vuosien aikana isolla kädellä myös Suomen markkinaan. Suomalaiset pelaajat pääsevät nauttimaan verovapaista bonuksista, laadukkaista bonustarjouksista sekä turvallisesta rahaliikenteestä. Saatavilla ovat kaikki suomalaisten suosimat maksutavat, jotka takaavat nopeat rahansiirrot kaikkiin suosituimpiin suomalaisiin pankkeihin.

Betfair Suomi tarjoaa kotimaisille pelaajille myös verovapaat voitot, joten vaikka isompi voittopotti osuisi kohdalle, ei sinun tarvitse maksaa Suomen verokarhulle mitään maksuja. Suomenkielisiä sivuja Betfair ei valitettavasti vielä tällä hetkellä tarjoa, mutta tämän voi odottaa muuttuvan lähitulevaisuudessa.

Yhtiö on viime aikoina pyrkinyt nappaamaan entistä suurempaa jalansijaa pohjoismaisilta rahapelimarkkinoilta, joten suomenkieliset sivut ovat tällä hetkellä vain ajan kysymys.

BETFAIR KOTIUTUS

Betfair on taattua laatua myös kotiutusten suhteen, sillä tällä sivustolla kotiutuspyyntöjä ei tarvitse kauaa odotella. Erilaisia maksutapoja löytyy saitilta kymmeniä, jonka ansiosta Betfair kotiutus onnistuu varmasti myös sinun suosimalla rahansiirtomenetelmällä.

Pankkisiirrot hoituvat näppärästi suositun Trustly-palvelun kautta, eikä korttinostojen kilahtamistakaan tarvitse kauaa odotella. Nopeimmin kotiutukset hoituvat kuitenkin nettilompakoilla, joita myös me Bonusvedoilla suosittelemme lukijoillemme.

Rahat siirtyvät nettilompakoihin välittömästi ilman viivettä, jonka ansiosta Betfair kotiutus onnistuu jopa muutamassa minuutissa. Kattavan rahansiirtovalikoiman sekä kotiutusten nopeuden ansiosta Betfair ansaitsee sulan hattuunsa, sillä kokonaisuus on markkinoiden ehdotonta kärkeä.

Betfair kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Betfairin asiakaspalvelu auttaa sivuston asiakkaita usealla eri kielellä. Valitettavasti suomenkielistä asiakaspalvelua ei ainakaan vielä ole tarjolla, mutta suomalaiset asiakkaat voivat olla yhteydessä Betfair asiakaspalveluun muun muassa englanniksi.

Livechat palvelee pelaajia aikaisesta aamusta myöhään iltaan asti, joten reaaliaikaista apua on tarjolla lähes vuorokauden ympäri. Asiakkaat voivat olla yhteydessä Betfair asiakaspalveluun myös sähköpostin välityksellä. Sähköpostitse apua on tarjolla 24/7, jonka ansiosta vastauksia ongelmiin sopii odottaa myös aamuyön tunteina.

Betfair on tunnettu myös eri SoMe-alustojen asiakaspalvelustaan, sillä pelaajat voivat olla yhteydessä yhtiön asiakaspalvelijoihin myös Twitterissä ja Facebookissa.

BETFAIR KOKEMUKSIA

Betfair ei syyttä ole yksi markkinoiden arvostetuimmista vedonlyöntisivustoista. Kohdevalikoima on erittäin kattava, eikä kertoimistakaan juuri moitittavaa löydy. Vedonlyöntiin on tarjolla myös herkullinen tervetuliaistarjous, jonka avulla pelaaja saa mukavan boostin pelikassaan. Edellä mainittujen asioiden lisäksi Betfair kerää pisteet kotiin erinomaisen mobiilipuolensa ansiosta, joka on alan parhaimmistoa.

Nykyisin valtaosa pelaajista iskee vedot sisään älypuhelimella, joten on erittäin tärkeää, että käytettävyys mobiilissa on sulavaa. Mobiiliin Betfairilla on todella panostettu, jonka ansiosta kyseessä on yksi maailman parhaista bookkereista mobiilivedonlyönnin ystäville. Esille täytyy nostaa myös Betfairin vedonlyöntipörssi, joka on erityisesti ammattipelaajien suosiossa.

Erilaisia kohteita on tarjolla laadukkailla kertoimilla liki sarjatasosta riippumatta, ja pörssistä löytyy varmasti pelattavaa jokaiseen makuun. Tämä bookkeri on yksi Bonusvedot -tiimin suosikeista, eikä ketään varmasti yllätä se, että hyviä Betfair kokemuksia löytyy internetin jokaisesta nurkasta.

Betfair chat, sähköposti ja puhelin

TIETOA YHTIÖSTÄ

Betfair perustettiin vuonna 1999 ja se on kasvanut vuosien saatossa yhdeksi maailman suurimmista toimijoista rahapelialalla. Alkujaan Betfair on lähtöisin Isosta-Britanniasta, mutta vuosikymmenien aikana yhtiö on levittäytynyt myös muualle maailmaan.

Betfairilla on rahapelien tarjoamiseen oikeuttava pelilisenssi muun muassa Maltalla, Australiassa, Saksassa ja Italiassa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO BETFAIR LUOTETTAVA?


Betfair on erittäin luotettava yhtiö, joka on toiminut alalla jo vuosikymmenien ajan. Kyseessä on yksi markkinoiden arvostetuimmista vedonlyöntisivustoista, joka on kerännyt erilaisia palkintoja vuosien aikana useissa eri kategorioissa, joten tällä sivustolla voit pelata turvallisin mielin.

Pelaajien turvallisuuden takaavat myös Maltan peliviranomaiset, jotka valvovat Betfairin toimintaa vuoden jokaisena päivänä. Maltan lisenssijärjestelmän alaisuudessa toimiva Betfair on siis jatkuvan valvonnan kohde, eikä yhtiöllä ole varaa virheisiin piskuisen saarivaltion suurennuslasin alla.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ BETFAIR BONUS?


Betfairin vedonlyöntibonus on erinomainen kokonaisuus. Vedonlyöntiin on tarjolla 100% talletusbonus aina 100 euroon asti, joten pelaamisen voi aloittaa jopa 200 euron kassalla. Verrattain suuresta bonussummasta huolimatta tervetulotarjouksen kierrätysvaatimukset on pidetty erittäin maltillisina, jonka ansiosta kyseessä on pelaajalle erittäin edullinen bonus.

Näin helpoilla kierrätyksillä varustettuja tervetuliaisbonuksia ei markkinoilta liikaa löydy, joten mikäli haluat buustia pelikassaasi helposti, on Betfair bonus syytä napata taskuun. Kyseessä on yksi tämän hetken parhaista bonuksista, jota ei kannata päästää lipumaan ohitse.

MIKÄ ON BETFAIR BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


Betfair vedonlyöntibonus tulee kierrättää 3 kertaa, jonka jälkeen bonussumma muuttuu kotiutettavaksi käteiseksi. Mikäli siis nappaat täyden 200 euron bonuksen, tulee sinun panostaa vedonlyönnissä yhteensä 600 euroa ennen kotiutusta. Kierrätysaikaa on järisyttävät 90 päivää, joten kierrättely onnistuu kaikessa rauhassa.

Minimikerroin Betfairin bonuksessa on single-vedoissa 1,60. Myös yhdistelmävedoissa jokaisen kohteen kertoimen täytyy olla vähintään 1,60 jotta kierrätysvaatimus edistyy.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Betfairin tervetulobonus ei ikävä kyllä ole lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksella. Tämä on kuitenkin varsin yleistä, sillä nettilompakot mahdollistavat ensitalletuksella tarjottavien bonusten hyväksikäytön turhan helposti.

Tervetulotarjoukset ovat saatavilla vain ensimmäisen talletuskerran yhteydessä, joten yhtiöiden täytyy turvata myös oma nahkansa väärinkäytöksiltä. Tämän vuoksi bonus on lunastettavissa vain pankkikortti- tai Paypal-talletuksella, jotta Betfair voi olla varma, että kyseinen pelaaja lunastaa tervetulotarjouksen takuulla ensimmäisen kerran.

MILLAINEN ON BETFAIR VIP?


Betfairin VIP-ohjelma sisältää viisi tasoa, jotka ovat Aruba, Atlantic City, Macau, Las Vegas ja Monaco. Legendaarinen Monaco on korkein mahdollinen VIP-taso, joka takaa pelaajalle henkilökohtaisen tilinhoitajan, joka on töissä vain häntä varten.

Betfairin VIP-ohjelmaan on mahdollista päästä helposti mukaan, sillä ensimmäiselle tasolle vaadittavat pisteet on helppo ansaita. Aruba-tason saavutettuaan pelaajat voivat aktiivisuudellaan hilata itseään kaikessa rauhassa ylöspäin taso kerrallaan.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY