RABONA

LUNASTA: 100% / 200€
Rabona Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 200€

YLEISTIEDOT
 • URL rabona.com
 • Perustettu 2018
 • Lisenssi Curaçao
 • Min. talletus 10€
 • Max. talletus 200€

Rabona vedonlyönti ilmestyi markkinoille vuoden 2019 lopulla ja se on noussut suomalaisten pelaajien suosioon todella nopeassa tahdissa. Rabonan bonukset ovat maukkaita, kertoimet ovat kunnossa ja sivuston käytettävyys on huipputasoa, joten sivuston nopeasti saavuttama suosio ei ole kenellekään mikään varsinainen yllätys.

RABONA BONUS

Rabona tervetuliaistarjous on erinomainen uusille pelaajille. Uusille suomalaisille pelaajille on tarjolla kertakaikkisen erinomainen 100% talletusbonus aina 200€ saakka ja bonuksen kierrätysvaatimukset ovat hyvin maltilliset. Single-vedoissa kierrätys hoituu minimikertoimella 2,00 ja yhdistelmävedoissa minimikerroin yksittäisten kohteiden osalta on oltava vähintään 1,50. Bonussumma muuttuu kotiutettavaksi rahaksi, kun Rabona bonus on kierrätetty vedonlyönnissä viisi kertaa. Kierrätyksen kanssa ei pitäisi varsinaisesti tulla kiire, sillä bonukselle on varattu kierrätysaikaa 30 päivää.

Rabona vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus 200€ saakka
 • Singleissä minimikerroin on 2,00, yhdistelmävedoissa yksittäisen kohteen minimikerroin on 1,50
 • Bonuksen kierrätysvaatimus on 5-kertainen
 • Kierrätysaikaa on 30 vuorokautta
 • Minimitalletus on 10€
 • Bonusta ei ole mahdollista lunastaa Skrill- tai Neteller-talletuksella
Rabona vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

RABONA BONUSKOODI

Rabonalla ei tarvita bonuskoodia ensitalletusbonuksen lunastamiseksi, vaan se tapahtuu ilman sellaista.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Rabonan kierrätysvaatimukset ovat pelaajan näkökulmasta erittäin maltilliset. Minimikerroin on single-kohteiden osalta 2,00 ja yhdistelmävedoissa yksittäisten kohteiden minimikerroin on 1,50. Kierrätysvaatimus on varsin matala eli 5-kertainen, joten se ei ole homma eikä mikään. Kierrätysaikaa bonukseen on varattu 30 päivää, joten liiallinen kiire sen kanssa ei missään nimessä tule. Bonus on kierrätettävissä niin live-vedonlyönnissä kuin myös prematch-vedoissa.

Lue Rabona arvostelu & kokemuksia ja nappaa 200€ Bonus!

KERTOIMET & KOHTEET

Kertoimet ja kohteet ovat kunnossa, joten ei ole mikään yllätys, että Rabona on saavuttanut nopeasti melkoisen suosion sekä kokeneiden vedonlyöjien että aloittelevien vedonlyöjien keskuudessa. Kohteita löytyy monipuolisesti eri lajeihin ja liigoihin, eikä kertoimissa ole todellakaan valitettavaa. Pelaaminen ei siis jää kohdevalikoimasta tai kertoimien laadusta kiinni ja suomalaisten suosikkilajit löytyvät Rabonalta. Niiden kaikkein suosituimpien sarjojen ohella pelattavaa löytyy monipuolisesti myös pienempiin sarjoihin, joten Rabona on tehty jokaiselle vedonlyöjälle.

Bet Builder

Rabona ei valitettavasti tarjoa ainakaan vielä toistaiseksi suosittua Bet Builder -ominaisuutta, mutta ei olisi mikään ihme, mikäli näiltä osin nähtäisiin muutos hyvinkin nopealla aikataululla, sillä Bet Builder on erittäin suosittu pelimuoto pelaajien keskuudessa. Voisi siis hyvinkin kuvitella, että Rabona Bet Builder ilmestyy käyttöön jo aivan lähitulevaisuudessa.

Rabona kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Live-vedonlyönti ei tarjoa pettymystä Rabonan kohdalla millään muotoa. Oli sitten kello mitä tahansa, livekohteita on tarjolla aina, ja kun sivuston toimivuus on huippuluokkainen, vedonlyönti tapahtuu todella nopeasti. Toisin kuin monet muut sivustot, kohteita ei pidetä live-vedonlyönnissä kiinni pitkään, kun ottelussa on nähty esimerkiksi maali, ja myös liven puolella kertoimet ovat kohdallaan.

Rabona ei tarjoa valitettavasti vielä ainakaan toistaiseksi Live streameja, mutta koska Live-lähetykset nauttivat vedonlyöjien keskuudessa melkoista suosiota, voisi hyvinkin kuvitella, että Rabona live streamit ovat tulevaisuudessa totisinta totta.

RABONA MOBIILI

Rabona mobiili tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vedonlyöntiin älylaitteilla eli puhelimella ja tabletilla. Koska Rabonan mobiili toimii sutjakasti ja varmasti, pelaajat pääsevät käsiksi kaikkiin samoihin kosteisiin ja ominaisuuksiin kuin desktop-pelaajat.

Huippukertoimet koskettavat siis yhtälailla sekä mobiilikäyttäjiä että desktopilla pelaavia ja samat sanat pätevät yhtiön erinomaisiin bonuksiin. Rabonan mobiilisivusto tarjoaakin oivan mahdollisuuden lyödä vetoa mistä käsin tahansa eli fyysinen sijainti ei estä pelaamista, olit sitten kotisohvalla tai vaikka pikkujouluissa. Rabona mobiili onkin oiva ratkaisu pelaajalle, joka nauttii vedonlyönnistä puhelinta ja/tai tablettia käyttäen.

Rabona kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

RABONA SUOMI

Rabona Suomi on totisinta totta, sillä yhtiön sivut ovat tarjolla suomen kielellä. Sivujen käännöstyö on toteutettu asiansa osaavien ammattilaisten voimin ja tiukka seula on pitänyt huolen siitä, ettei hölmöjä käännösvirheitä ole nähtävillä. Rabona huomioi erinomaiset suomalaiset pelaajat, sillä erilaisia bonuksia ja tarjouksia on tarjolla eksklusiivisesti suomalaisille pelaajille; kiitos tämän, kyseessä on vedonlyöntisivusto, joka on suomalaisten mieleen.

Kohdevalikoimasta löytyvät myös kaikki suomalaisten suosimat urheilulajit ja urheilusarjat, joten Rabona Suomi on saavuttanut nopeasti suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa suosion. Rabona Suomi on siis jokaiselle suomalaiselle pelaajalle erinomainen valinta bookkeriksi.

RABONA KOTIUTUS

Rabona kotiutus toimii nopeasti ja erilaisia kotiutustapoja on tarjolla useita erilaisia. Suosittu maksupalvelu Trustly takaa pelivoittojen kätevän kotiuttamisen suoraan verkkopankkiin, sillä raha liikkuu aina turvallisesti pelaajan ja tämän vedonlyöntiyhtiön välillä. Kaiken kukkuraksi Trustly tarjoaa nopeat kotiutukset nimenomaan jokaiseen suomalaiseen pankkiin ja nostot näkyvät omalla pankkitilillä alta aikayksikön – jopa sekunneissa.

Kotiutus onnistuu Rabonalla myös nettilompakoihin ja niissäkin on varaa mistä valita. Rabona kotiutus ilmestyy nettilompakoihin välittömästi nostopyynnön hyväksynnän jälkeen, joten pelaajan ei todellakaan tarvitse odotella pitkään rahojaan. Voitot on nostettavissa pankkitilille myös pankkikortin kautta ja myös tämä menetelmä on sekä nopea että turvallinen.

ASIAKASPALVELU

Rabona asiakaspalvelu ratkaisee mahdolliset ongelmat erittäin nopeasti, kiitos ammattitaitoisten asiakaspalvelijoiden. Asiakaspalvelua saa niin livechatin muodossa kuin myös sähköpostitse ja siten sinua askarruttaviin kysymyksiin on tarjolla aina nopeat vastaukset. Kaikkein nopein tapa asioiden selvittämiseen on live chat, jossa siis puhut suoraan asiakaspalvelijan kanssa, mutta myös sähköposti on toimiva tapa, mikäli asia ei ole kiireellinen tai vaihtoehtoisesti kyseessä on hieman haasteellisempi probleema.

Lisäksi Rabonan Usein Kysytyt Kysymykset -osio on aina auttamassa pelaajia niiden kaikkein yleisimpien kysymysten äärellä, joten vastauksia voi hakea nopeasti ja vaivattomasti myös tätä reittiä pitkin. Rabona asiakaspalvelu on kuitenkin aina läsnä pelaajia varten, joten kysymysten kanssa ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa arpomaan, kun vastauksia on tarjolla nopeassa tahdissa.

Rabona chat, sähköposti ja puhelin

RABONA KOKEMUKSIA

Meidän kokemuksemme Rabonasta ovat yksinomaan positiiviset. Pelaajien ei tarvitse arpoa minkään asioiden suhteen, sillä asiat hoidetaan laatutakuulla eli juuri, kuten kuuluukin. Rabona kokemuksia parantavat entisestään erinomaiset bonukset, joista erinomainen konkreettinen esimerkki on tervetuliaistarjous, sekä kilpailukykyiset kertoimet että sivuston erinomainen käytettävyys. Rabonan tervetuliaistarjoukseen kuuluvaa ensitalletusbonusta ei ihan jokaisen kulman takaa löydä, joten tämä bonus kannattaa ehdottomasti ottaa talteen ja hyödyntää.

Ensitalletus takaa pelikassaan mukavan nosteen, etenkin kun kierrätysvaatimus on varsin maltillinen. Rabona ensitalletusbonus onkin maukas tarjous jokaiselle pelaajalle, aina aloittelijasta siihen kaikkein kokeneimpaan pelaajaan. Kun myöskään minimikerroin ei ole mikään kanto kaskessa ja kierrätykselle on varattu reippaasti aikaa, pelaaminen Rabonalla on mielekästä.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Rabonan taustalla häärii suosittu Tranello Limited -yhtiö. Tranellon muita brändejä ovat muun muassa sellaiset vedonlyöntisivustot kuin Campobet, Librabet ja Zulabet, joten kokemuksen puutteesta homma ei jää kiinni, kuten ei myöskään mistään muusta.

Rabonan kertoimet ovat samat kuin näillä edellä mainituilla sivustoilla, joten kertoimien laadussa ei ole todellakaan mitään valittamista. Tranello tarjoaa jokaiselle pelaajalle luotettavan ja turvallisen vaihtoehdon vedonlyöntiin ja se onkin täysin ansaitusti todella arvostettu toimija omalla alallaan.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO RABONA LUOTETTAVA?

Rabona on erittäin luotettava vaihtoehto jokaisella suomalaiselle vedonlyöjälle, sillä kun taustalla häärii Tranello Limitedin kaltainen kokenut yhtiö, joka on operoinut rahapelien parissa jo pitkään, homma toimii kaikin puolin.

Mikäli vedonlyöntimarkkinoille päätyy vilpillisiä toimijoita, joiden toiminnassa ilmenee erilaisia huijauksia, sana kiirii ympäri markkinaa välittömästi ja maine on menetetty. Rabonalla ei kuitenkaan tätä vaaraa ole, sillä sivuston taustalla toimiva Tranello Limited pitää tästä huolen laadukkaalla työllään, josta on satanut paljon kehuja yhtiön suuntaan. Suomalaiset pelaajat voivatkin luottaa aina siihen, että Rabonalla he pääsevät pelaamaan aina turvallisesti, ilman sen kummempaa ylimääräistä päänvaivaa.

MIKSI RABONA BONUS KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Rabona bonus on erittäin maukas tarjous lähteä kasvattamaan pelikassaa välittömästi, sillä tarjolla on jopa 200 euroa ylimääräistä pelirahaa ensitalletuksen yhteydessä, ja kaiken kukkuraksi kierrätysvaatimukset ovat varsin maltilliset. Tervetuliaisbonus tulee kierrättää ainoastaan viisi kertaa, eikä minimikerroinkaan päätä huimaa.

Rabona bonus kannattaa siis hyödyntää ehdottomasti, etenkin kun rahojen kotiutus on mahdollista jo muutaman lyödyn vedon jälkeen. Kierrätysaikaakin on reippaasti, sillä sitä on tarjolla kuukauden päivät, mikä tällaisilla kierrätysehdoilla on hyvin vähän.

MIKÄ ON RABONA BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

Rabona bonus tulee kierrättää ainoastaan viisi kertaa. Minimikerroin kierrätyksessä on single-vetojen osalta 2,00 ja yhdistelmävedoissa yksittäisen kohteen kerroin tulee olla lapulla vähintään 1,50. Koska kyseessä on maltillinen minimikerroin, se ei vaikuta rajoittavasti pelaajan pelivalintoihin.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?

Tervetulobonus ei ole valitettavasti tarjolla nettilompakkotalletuksella, mikä tosin on täysin ymmärrettävää, sillä se mahdollistaisi bonusten hyväksikäytön. Kyseessä onkin alalla nykyisin hyvin yleinen käytäntö, sillä lähes poikkeuksetta jokainen vedonlyöntiyhtiö on päättänyt evätä oikeuden bonuksiin nettilompakoilla tehtävien talletusten osalta.

MILLAINEN ON RABONA VIP?

Vaikka Rabona ei tarjoakaan varsinaista erillistä VIP-ohjelmaa, aktiivisesti pelaavat pelaajat pääsevät joka tapauksessa nauttimaan ensiluokkaisesta palvelusta, muun muassa tarjolla olevien kampanjoiden ja kilpailujen muodossa, joita järjestetään useita kertoja viikossa. Bonusten osalta tarjolla on erilaisia bonusmuotoja niin ilmaisrahasta, talletusbonuksiin ja ilmaisvetoihin.

Toisin sanoen Rabona ei tarvitse erillistä VIP-ohjelmaa pitääkseen asiakkaansa tyytyväisinä ja heistä myös kiinni.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY