UUDET VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2024

Uudet vedonlyöntisivut ovat monien pelaajien arvostamia, sillä ne tarjoavat poikkeuksellisen hyviä etuja ja niillä pääsee nauttimaan uusista innovaatioista. Tällaiset tuoreet ja kekseliäät pelisivut menestyvät vuodesta toiseen, sillä kukapa ei haluaisi pelata uusimmilla vedonlyöntiyhtiöillä ensimmäisenä?

Listaamme tälle sivulla uudet vedonlyöntisivut, jotta sinä voisit pelata aina niillä kaikista uusimmilla pelisivustoilla helposti ja nopeasti, sekä ennenkaikkea turvallisesti. Jokainen sivuiltamme löytyvä uusi vedonlyöntisivu testataan huolellisesti ennen listaamista, jonka ansiosta voit pelata aina rauhallisin mielin.

Uudella vedonlyöntisivustolla pelaaminen on aina mielenkiintoisempaa kuin perinteisillä, jo asemansa vakiinnuttaneilla yhtiöillä. Vaikka jokainen uusi vedonlyöntisivu ei sinua miellyttäisikään, etkä välttämättä jää pelisivustolle pitempiaikaiseksi asiakkaaksi, voit silti hyödyntää niiden tarjoamat edut. Eiköhän jatketa matkaa kohti vuoden parhaita tulokkaita!

UUDET VEDONLYÖNTISIVUT HUHTIKUU 2024

Tästä alapuolelta löydät kaikki uudet vedonlyöntisivut huhtikuussa 2024. Jokainen esitellyistä vedonlyöntiyhtiöistä on testattu henkilökohtaisesti meidän toimesta ja todettu luotettavaksi. Tämän lisäksi jokainen listan uusi vedonlyöntisivu on lisensoitu, eli suomalaiset pelaajat voivat pelata niillä turvallisesti sekä täysin laillisesti.

Järjestä:

Olemme koonneet sinua varten huolellisesti eri uudet vedonlyöntisivut yllä olevaan listaan. Voit vertailla erilaisia pelipaikkoja käyttämällä listan yläpäästä löytyvää hakutoimintoa, jonka avulla voit järjestää listan esimerkiksi bonusten tai julkaisuhetken perusteella. Saat enemmän uusia vedonlyöntisivuja näkyviin klikkaamalla ”Näytä Lisää” -nappia.

MITÄ OVAT UUDET VEDONLYÖNTISIVUT?

Uudet vedonlyöntisivut ovat rahapelaamiseen erikoistuneita nettisivuja, jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla. Tänä päivänä uudet vedonlyöntisivustot ovat monesti perinteisten, jo asemansa vakiinnuttaneiden peliyhtiöiden käsialaa, mutta aina asia ei ole näin. Maailmasta löytyy runsaasti myös täysin uusia vedonlyöntisivustoja, jotka on perustettu ja tuotu markkinoille sellaisen yhtiön toimesta, joka ei ole pelialalla aiemmin toiminut.

Valtaosa tämän hetken parhaista uusista vedonlyöntisivuista toimii eurooppalaisen pelilisenssin alaisuudessa, eli esimerkiki Maltan tai Viron peliviranomaisten valvonnassa. Toki markkinoilta löytyy myös muun muassa Curacaon lisenssin alla operoivia yhtiöitä, mutta aivan samaa suosioon ne eivät ole yltäneet – monesta syystä johtuen. Suosituimmat uudet vedonlyöntisivut toimivatkin Euroopassa, ja tällä sivulla kerromme myös tarkemmin syitä siihen – jatka siis ihmeessä lukemista.

Uudet vedonlyöntisivut voivat olla myös niin sanotusti ”uusvanhoja”. Hyvä esimerkki tällaisesta sivustosta on Expekt, joka lanseerattiin uudelleen kevään 2022 aikana. Vanhalle Expekt vedonlyöntisivustolle tehtiin selvä parannus sekä ulkoasun että käytettävyyden osalta, ja pelattavuus tuotiin nykyaikaan Pay N Play -toiminnon avulla. Uudet vedonlyöntisivut voivat siis olla hyvin erilaisia ja ne tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja moneen eri makuun.

PARHAAT UUDET VEDONLYÖNTISIVUT 2024

Parhaat uudet vedonlyöntisivut 2024 ovat niitä pelipaikkoja, jotka ovat vuoden ehdottomia ykkössivustoja. Meille suomalaisille julkaistaan vuosittain pitkä lista uusia vedonlyöntisivustoja, joten olisihan se kumma, mikäli osa niistä ei olisi parempia kuin toiset.

Tänä päivänä markkinoille saapuu vuositasolla useita kymmeniä uusia vedonlyöntisivuja, eikä jokainen niistä tietenkään ole edes kokeilemisen arvoinen. Pelaajien onneksi joukosta löytyy kuitenkin myös sellaisia uutuuksia, jotka ovat upeita pelipaikkoja ja joille kelpaa jäädä lyömään vetoa pidemmäksi aikaa.

Valtavan tarjonnan vuoksi me Bonusvedoilla olemme halunneet listata yhdelle sivulle parhaat uudet vedonlyöntisivut 2024. Meidän mielestä parhaimmat tulokkaat pitäisi pystyä löytämään helposti ja kätevästi saman katon alta, ja tämän vuoksi keräämmekin kokeilemisen arvoisia uutuuksia viikoittain päivitettävällä listallemme.

Kaikki alapuolella esitellyt uudet vedonlyöntisivut on julkaistu tämän tai viime vuosien aikana, ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaispelaajien keskuudessa välittömästi. Meidän kokemukset näistä pelipaikoista ovat kehumisen arvoiset ja voimmekin suositella jokaista vedonlyöntisivua hyvillä mielin.

PARAS UUSI VEDONLYÖNTISIVU

Monella pelaajalla on oma mielipide siitä, mistä parhaat uudet vedonlyöntisivut koostuvat, mutta seuraavaksi katsomme meidän suosikkimme.

Tämä saitti tarjoaa erinomaisen kokonaisuuden, jonka ansiosta se ansaitsee mielestämme paras uusi vedonlyöntisivu -tittelin ylivoimasella äänivyöryllä. Nopeat kotiutukset, kilpailukykyiset kertoimet ja laadukas kohdevalikoima takaa sen, että se jättää muut uudet vedonlyöntisivut jälkeensä ilman epäilyksiä. Tämän hetken paras uusi vedonlyöntisivu mahdollistaa leppoisat pelihetket jokaiselle pelaajatyypille ja sen vuoksi voimmekin suositella sitä niin aloitteleville kuin kokeneille vedonlyöjille.

Bonusvedot -tiimin mielestä on paras uusi vedonlyöntisivu 2024 on XLBet, joka tarjoaa hyviä kertoimia ja laajan kohdevalikoiman, sekä verovapaat voitot. Uusille pelaajille on lisäksi tarjolla erinomainen tervetulotarjous, joka ei toki yllätä, kun kyseessä on suositun Pressenter Groupin tuore pelipaikka.

TurboVegas perustettiin vuonna 2020, mutta Suomen markkinoille se saapui vasta kevään 2022 aikana. Tämä meidän mielestämme paras uusi vedonlyöntisivu on vallannut suomalaispelaajien sydämet laadukkaalla kokonaispaketilla sekä huippuluokan käytettävyydellä.

Uudet pelaajat saavat ensitalletukselleen 100% talletusbonuksen 100€ asti, eli saat aloitusboostiksi 100€ ylimääräistä pelirahaa käytettäväksi vedonlyöntiin. TurboVegas tarjoaa pelaajilleen myös jatkuvan käteispalautuksen, jonka avulla saat tappiollisen viikon osuessa kohdalle osan hävityistä rahoista takaisin – riihikuivana käteisenä tietenkin.

Lisäksi TurboVegas on täysin rekisteröintivapaa pelisivusto, jonka ansiosta kotiutukset kilahtavat pankkitilille viimeistään muutamassa minuutissa viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta. Tämä paras uusi vedonlyöntisivu on meidän ehdottomia suosikkeja, ja uskomme sen sopivan kuin nenä päähän myös monelle muulle vedonlyönnin ystävälle.

UUSIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT

Osa pelaajista etsii jatkuvasti kaikista uusimpia pelipaikkoja. Uusimmat vedonlyöntisivut ovat juuri näitä, eli se on julkaistu aivan hiljattain, jopa saman viikon aikana kun ne ovat meidän sivuille päässeet. Testaamme luonnollisesti jokaisen uuden bookkerin huolellisesti, joten vaikka kyseessä olisikin todella tuore pelimesta, on jokainen listattu saitti takuulla luotettava.

Yhtä ja ainoaa syytä sille, miksi uusia vedonlyöntisivuja metsästetään niin kiihkeästi ei ole. Yleensä pelaajat kuitenkin haluavat hyödyntää uusimpien pelipaikkojen tarjoamat bonukset, jotka ovat ensimmäisten kuukausien aikana todella kovia. Niiden avulla uusimmat vedonlyöntisivut voi laittaa testiin ylimääräisen pelirahan turvin, ja ajoittain suomalaiset pelaajat voivat kokeilla uusia bookkereita jopa täysin riskittömästi.

Alapuolelta voit katsoa uusimmat vedonlyöntisivut 2024, jotka on julkaistu viime kuukausien aikana. Tiimimme on myös arvostellut jokaisen sivuston, ja voitkin lukea meidän omat kokemukset uusista pelipaikoista, joiden avulla saat varmasti paremman kuvan tuoreen yhtiön tarjonnasta.

Päivitämme tämän sivun listoja jatkuvasti, ja lisäämme yläpuolelle aina uusia vedonlyöntisivuja kun niitä julkaistaan. Suosittelemmekin pitämään Bonusvedot.comin listoja tarkkaan silmällä, sillä löydät parhaat uudet pelipaikat ensimmäisenä meiltä.

UUDET SUOMALAISET VEDONLYÖNTISIVUT

Suomalaisille pelaajille on tarjolla jatkuvasti uusia vedonlyöntisivuja. Uudet suomalaiset vedonlyöntisivut aiheuttavat aina kihelmöintiä pelaajien keskuudessa, sillä tarjolla on usein innovatiivisia ominaisuuksia, joita ei markkinoilla ole ennen nähty. Löydät meiltä kaikki suomalaisille suunnatut vedonlyöntisivustot luotettavasti ja turvallisesti, jonka lisäksi voit lukea meidän omat kokemukset jokaisesta listatusta yhtiöstä.

Kaikki tältä sivulta löytyvät uudet suomalaiset vedonlyöntisivut ovat lisensoituja ja turvallisia. Olemme myös itse pelanneet jokaisella sivuiltamme löytyvällä peliyhtiöllä, jonka ansiosta voit valita minkä tahansa pelipaikan rauhallisin mielin, sillä kaikki ovat takuulla luotettavia. Löydät listalta tietenkin myös runsaan kattauksen suomalaisia vedonlyöntisivuja, jotka on julkaistu vuonna 2024.

Mikäli siis haluat löytää hyvät uudet vedonlyöntisivustot suomalaisille, jotka tarjoavat ensiluokkaisen peliympäristön, olet saapunut oikeaan paikkaan. Autamme sinua löytämään tämän hetken parhaat uutuudet ja mikä olisikaan parempi tapa tutustua uuteen vedonlyöntisivustoon, kuin lukea meidän vinkit uuden pelipaikan valintaan.

Uusimmat vedonlyöntisivut suomalaisille

UUDET VEDONLYÖNTISIVUT JA BONUKSET

Yksi menestyksen avaintekijöistä sille, miksi uudet vedonlyöntisivut ovat suosittuja, ovat niiden tarjoamat hyvät vedonlyöntibonukset. Jos etsit parasta tervetuliaistarjousta, kannattaa ensimmäisenä suunnata katse uusien vedonlyöntisivustojen tarjontaan. Kilpailu asiakkaista on kovaa ja yksi parhaista keinoista houkutella uusia pelaajia sivustolle on tarjoa muita parempia bonuksia.

Millaisia bonuksia uudet vedonlyöntisivustot sitten oikein tarjoavat? Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä bonuksia on nykyisin hyvin paljon erilaisia. Jotkin uusimmat veikkaussivut luottavat perinteisiin talletusbonuksiin, toiset uskovat pienen kierrätyksen etuihin tai jopa täysin kierrätysvapaisiin tarjouksiin. Välillä tarjolla saattaa olla myös bonuksia ilman talletusta.

Suosituimpia vedonlyöntisivustojen tarjoamia bonuksia ovat kuitenkin edelleen talletusbonukset, ilmaisvedot sekä käteispalautukset.

 • Talletusbonus on bonus, jonka kautta pelaaja saa ylimääräistä bonusrahaa tililleen. Mikäli sinulle myönnetään esimerkiksi 100% ja talletat 100 euroa, saat tilillesi ylimääräiset 100 euroa bonusrahaa. Tämän jälkeen sinulla on yhteensä 200 euron edestä pelirahaa, joten pääset aloittamaan pelaamisen selvästi normaalia suuremmalla kassalla.
 • Ilmaisvedoilla tarkoitetaan vedonlyöntiin myönnettäviä ilmaisia vetoja, jotka pelataan peliyhtiön rahoilla. Sinun ei siis tarvitse asettaa vetoa omalla rahalla, vaan panoksen maksaa vedonlyöntisivusto.
 • Käteispalautukset eli cashback-bonukset ovat tänä päivänä suosittuja etuja. Ne palauttavat osan hävityistä rahoista, eli jos tappiollinen viikko osuu kohdalle, voit saada osan rahoista takaisin tilillesi.
 • Uudet kekseliäät tarjoukset. Uudet vedonlyöntisivut kehittelevät usein innovatiivisia etuja, jotka voivat poiketa aiemmin tunnetuista tarjouksista melkoisella tavalla. Me tietenkin kerromme, mikäli tällaisia uudenlaisia bonuksia saapuu markkinoille, jonka vuoksi suosittelemme pitämään tätä sivua tarkkaan silmällä.

Maininnan arvoinen asia on myös se, että peliyhtiöillä on nykyään käytössään selvästi enemmän rahaa kampanjointiin kuin aiemmin. Suurempi budjetti yhdistettynä tiukkaan kilpailutilanteeseen on johtanut siihen, että uudet vedonlyöntisivut tarjoavat jatkuvasti parempia tarjouksia.

Bonustrendien kehitys ei siis ole tapahtunut vain sattuman kautta, vaan markkinan yleinen kehittyminen sekä peliyhtiöiden kasvu on tuonut pelaajille entistä parempia etuja. Näistä pääset nauttimaan myös meidän kautta, sillä löydät listoiltamme reilusti poikkeuksellisen kovia bonuksia, jotka olisivat olleet aiemmin pelkkää utopiaa.

NÄIN LÖYDÄT UUDET VEDONLYÖNTISIVUT

Uusia vedonlyöntisivustoja saapuu markkinoille viikoittain, ja vaikka vaihtoehtojen laajuus on ehdottomasti positiivinen asia, voi parhaat uudet vedonlyöntisivut olla vaikea löytää. Tuoreimmat peliyhtiöt eivät nimittäin välttämättä ole ehtineet vielä markkinoida itseään kunnolla, jonka vuoksi ne kaikkein parhaat saitit voivat jäädä helposti huomaamatta ilman Bonusvedot.com -tiimin apua.

Me saamme kontaktiverkostomme kautta tiedon uusimmista sekä vasta suunnitteilla olevista uusista vedonlyöntisivustoista ensimmäisenä. Voimmekin esitellä lukijoillemme uudet vedonlyöntisivut heti niiden ilmestyessä ja jokainen uusi vedonlyöntisivu on myös arvosteltu asiantuntijoidemme toimesta. Lue alta miten valitset itsellesi sopivan uuden pelipaikan:

 1. Löydä uudet vedonlyöntisivut listaltamme. Voit hyödyntää hakutyökaluja (esim. Suurin bonus, bonusprosentti, perustamisvuosi, meidän arvosana)
 2. Lue arvostelut uusista vedonlyöntisivuista. Kun olet löytänyt mukavan vedonlyöntisivun, on hyvä lukea muiden kokemuksia. Bonusvetojen arvosteluissa kerrotaan rehellisesti arviot peliyhtiöiden hyvistä ja vähemmän hyvistä puolista.
 3. Siirry vedonlyöntisivustolle. Löydät vedonlyöntiarvosteluista sekä listoista REKISTERÖIDY -napin. Klikkaamalla sitä pääset valitsemallesi vedonlyöntisivustolle ja saat käyttöösi Bonusvetojen tarjoamat edut.
 4. Tarkista uusi vedonlyöntisivu Muista tarkistaa vedonlyöntisivusto ja sen bonukset sekä mahdolliset muut kampanjat ennen pelaamisen aloittamista. Katso myös että uusi pelipaikka vastaa odotuksiasi ja tarjoaa sinulle sopivat maksutavat.
 5. Luo tunnus. Kun olet tehnyt kaiken tarvittavan, voit luoda tunnuksen. Täytä rekisteröitymislomake ja vahvista sähköpostisi tai puhelinnumerosi. Tee tämän jälkeen talletus, nappaa mahdolliset bonukset talteen ja nauti pelaamisesta!

Jos siis haluat pysyä alan trendien perässä ja olla ensimmäisenä paikalla kun uudet vedonlyöntisivut saapuvat, kannattaa pitää tätä sivua silmällä. Et joudu kahlaamaan internetin syövereissä tunteja vertaillaksesi uusia peliyhtiöitä, vaan me teemme sen puolestasi ja tarjoamme työkalut, jotta voisit valita juuri itsellesi sopivimman bookkerin.

Listattuna uudet vedonlyöntisivut joilla suomalaiset voivat pelata
Parhaat uudet vedonlyöntisivut suomalaisille pelaajille

MIKSI UUDET VEDONLYÖNTISIVUT KANNATTAA TARKISTAA?

Uudet vedonlyntisivut ovat vedonlyöntimaailman tuoreimpia pelimestoja. Niiden suosio on suuri ja ne vetävät pelaajia puoleensa vuodesta toiseen, mutta moni voi silti miettiä, miksi uudet vedonlyöntisivut ovat pelaajien suosiossa?

Miksi juuri minun pitäisi valita uudet vedonlyöntisivut ja minkä vuoksi en pelaisi tutulla ja turvallisella peliyhtiöllä? Näihin kysymyksiin on varmasti monta eri vastausta, pelaajatyypistä riippuen. Seuraavaksi esittelemme kuitenkin meidän mielestä parhaat syyt sille, miksi uudet vedonlyöntisivut kannattaa ottaa haltuun.

 • Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat uudenlaisia ja parempia bonuksia. Markkinoiden tulokkailla on kova työ erottua massasta ja houkutella uusia pelaajia sivustolleen, sillä kilpailu vanhempien peliyhtiöiden kanssa on kovaa. Tämän vuoksi uusilta sivustoilta on mahdollista saada normaalia parempia etuja, joiden avulla pelaamisen pääsee aloittamaan normaalia suuremmalla rahamäärällä. Se voi tarkoittaa tavallista kookkaampaa talletusbonusta tai vaikka kierrätysvapaata ilmaisvetoa, jonka avulla on mahdollista tehdä kivat voitot.
 • Monipuolisuus ja innovatiiviset sivut. Uudet vedonlyöntisivustot tuovat markkinoille rohkeasti uusia innovaatioita, jotka vievät pelikokemusta eteenpäin. Tällä voidaan tarkoittaa esimerkiksi poikkeuksellisen hyvää käytettävyyttä tai kaunista ulkoasua, joka voi pohjautua johonkin tiettyyn teemaan. Moni uusi vedonlyöntisivu on räjäyttänyt markkinan viime vuosien aikana, ja kun pelaajamassaa on kertynyt, ovat myös perinteiset peliyhtiöt ottaneet nämä innovaatiot käyttöönsä. Uudet vedonlyöntisivut ovatkin siis vieneet markkinaa eteenpäin melkoista kyytiä ja mikäl haluat testata uusimmat trendit ensimmäisinä, ovat uudet pelisivustot oikea paikka siihen.
 • Uudet maksutavat ovat yksi merkittävimmistä syistä uuden pelipaikan valintaan. Viime aikoina tilivapaat vedonlyöntisivut ovat olleet kovassa nosteessa ja uudet vedonlyöntisivut ovat olleet järjestään niitä pelisivuja, jotka mahdollistavat rekisteröintivapaan pelaamisen. Uusilla maksutavoilla ei kuitenkaan tarkoiteta vain pikapelaamista, sillä ne voivat tarkoittaa myös muun muassa kryptomaksamista. Monet perinteiset peliyhtiöt eivät mahdollista kryptovaluutoilla maksamista, mutta nykyään markkinoilta löytyy runsaasti uusia vedonlyöntisivuja, jotka mahdollistavat talletukset ja kotiutukset myös niillä.
 • Vastuullinen pelaaminen uusilla vedonlyöntisivuilla. Nykyisin yhä suurempi osa uusista vedonlyöntisivustoista haluaa toimia eettisesti oikein ja panostaa vastuulliseen pelaamiseen isolla kädellä. Vastuullinen pelaaminen on ollut myös Suomessa otsikoissa vuosien aikana, mutta toisinkuin joissain piireissä väitetään, huolehtivat ulkomaiset uudet vedonlyöntisivut erinomaisesti pelaajien hyvinvoinnista. Tänä päivänä jokainen uusi vedonlyöntisivu tarkkailee pelaajien toimintaa ja niiltä on saatavissa apua, mikäl pelaamisesta on tullut – tai jos siitä on tulemassa ongelma.

UUDET VEROVAPAAT VEDONLYÖNTISIVUT

Verovapaa vedonlyöntisivu – onko sellaisiakin olemassa? Kyllä on, ja reilusti onkin! Verovapaus on yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein asia pelipaikan valinnan suhteen, ja se on myös Bonusvedot.com tiimin arvoasteikossa korkealla. Löydät sivuiltamme aina uudet verovapaat vedonlyöntisivut, jotka maksavat suomalaisille voitot verottomasti – ja täysin laillisesti tietenkin.

Mutta mikä määrittää sen, onko uusi vedonlyöntisivu verovapaa? Tähän kysymykseen on lyhyt ja ytimekäs vastaus: vedonlyöntiyhtiön lisenssi. Löydät vedonlyöntisivustojen hallinnoimat lisenssit jokaisen esittelymme yhteydestä ja voit sen kautta varmistua siitä, mitkä uudet vedonlyöntisivut maksavat voitot suomalaisille verovapaasti.

Tämän ja viime vuoden parhaita uusia verovapaita vedonlyöntisivuja ovat muun muassa seuraavat uudet tulokkaat:

Meidän suosituksemme on, että pelaat vain verovapailla sivustoilla, sillä verojen maksaminen on aivan turhaa, mikäli verottomia vaihtoehtoja on tarjolla.

Löydät uusimmat verovapaat vedonlyöntisivut ensimmäisenä tältä sivulta.

Uudet vedonlyöntisivut: lisenssi ratkaisee verovapauden

Suomalaiset pelaajat saavat verovapaat voitot uusilta vedonlyöntisivuilta, mikäli peliyhtiöllä on hallussaan ETA-lisenssi, eli Euroopan talousalueella myönnetty lisenssi. Eurooppalaisia pelilisenssejä ovat Maltan, Viron, Gibraltarin ja Mansaaren lisenssit, jotka ovat myös arvostetuimpia lisenssejä.

Suosituin verovapaa pelilisenssi on Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämä lisenssi, mutta jatkuvassa nousussa on myös rakkaan naapurimaamme Viron myöntämä lisenssi. Sen alla seilaavat muun muassa suomalaisten suosiossa olevat Coolbet ja Olybet, sekä Betsson Groupin alunperin perustama Schnellwetten.

Valtaosa Bonusvetojen listoilta löytyvistä uusita vedonlyöntisivuista toimii Eurooppalaisen lisenssin alla, mutta ajoittain voit löytää sivustoltamme myös Curacaon lisenssillä varustettuja vedonlyöntisivustoja. Niitä listaamme kuitenkin vain silloin, jos ne tarjoavat jotain poikkeuksellista. Tämä voi tarkoittaa normaalia parempia bonuksia, laajempaa kohdevalikoimaa tai esimerkiksi salamannopeita kotiutuksia, joita suomalaiset tunnetusti arvostavat.

Lähtökohtaisesti listamme kuitenkin sisältävät vain verovapaita peliyhtiöitä ja mikäli veroja täytyy voitoista maksaa, ilmoitamme sen aina.

UUSIEN VEDONLYÖNTISIVUJEN KEHITYS

Nettivedonlyönti käynnistyi muutama vuosi ensimmäisten nettikasinoiden ilmestymisen jälkeen. Historian ensimmäinen vedonlyöntisivusto on vuonna 1996 perustettu Intertops, joka on toiminnassa vielä tänäkin päivänä. Intertopsin jälkeen markkinoille alkoi saapumaan uusia vedonlyöntisivustoja tasaiseen tahtiin, ja vedonlyönti netissä saavutti nopeasti valtavan suosion ympäri maailman. Lukuisia uusia yhtiöitä saapui markkinoille ja monet kivijalkayhtiöt toivat omat uudet vedonlyöntisivut täydentämään tarjontaa.

Aivan kuten kasinomarkkinoilla, kasvoi kilpailutilanne myös vedonlyöntisivustojen välillä nopeasti. Uudet vedonlyöntisivut tarjosivat toinen toistaan parempia bonuksia asiakkaiden houkuttelemiseksi, eivätkä tarjoukset toki rajoittuneet vain uusille pelaajille. Korotettuja kertoimia ja käteispalautuksia oli tarjolla myös vanhoille asiakkaille, ja kohdevalikoima jatkoi kasvamistaan hurjalla tavalla, mikä nosti nettipelaamisen suosiota entisestään.

Vuonna 2000 markkinoille saapui yksi alan pioneereista, kun uusi vedonlyöntisivu Betfair avasi ovensa. Toisinkuin muut vedonlyöntisivustot, Betfair ei itse määrittänyt tarjolla olleita kertoimia, vaan se mahdollisti pelaajille omien kertoimien myymisen. Niin sanottu ”Pelaajalta-Pelaajalle vedonlyönti” valloitti markkinat nopeasti ja vedonlyöntipörssit saavuttivat jo muutamassa vuodessa erityisesti ammattivedonlyöjien suuren suosion. Vuosien saatossa markkinoilla on nähty monia vedonlyöntipörssejä, mutta Betfair on yhä alan ehdoton ykkösnimi, jonka asemaa ei ole onnistuttu horjuttamaan.

Teknlogian kehittyessä myös live-vedonlyönti tuli mahdolliseksi vuonna 2002. Vedonlyöjät pääsivät ensimmäistä kertaa elämässään lyömään vetoa jo käynnissä olevista otteluista ja live-vedonlyönti olikin jättimenestys. Lähes jokainen vedonlyöntisivu otti live-vedonlyönnin välittömästi osaksi tarjontaansa, ja tämän jälkeen live-vedonlyönti onkin niittänyt suurta suosiota. Tänä päivänä live-kohteita on tarjolla kellon ympäri ja yksittäisiin otteluihin voi olla tarjolla jopa satoja erilaisia kohteita.

2010-luvulle tultaessa uudet vedonlyöntisivut toivat markkinoille lukuisia uusia innovaatioita. Suurimpia näistä olivat mobiilivedonlyöntisivut sekä rekisteröintivapaa pelaaminen. Mobiililaitteiden yleistyminen arkikäytössä johti 2010-luvun puolivälissä siihen, että yli 50% kaikista vedoista lyötiin joko puhelimella tai tabletilla. Rekisteröintivapaa pelaamisen taas mahdollisti aiempaa helpomman vedonlyönnin ja viime vuosien aikana tilivapaat uudet vedonlyöntisivut ovatkin tehneet vahvan vaikutuksen myös suomalaisiin pelaajiin. Tähän päättyy meidän katsaus alan kehitykseen, mutta pidä sivua tarkkaan silmällä, sillä kirjoitamme tänne kaikki vedonlyönimaailman tuoreimmat käännekohdat.

Esittely mitä etuja uudet vedonlyöntisivut tarjoavat
Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat monipuolisia etuja – katso parhaat edut

UUSIEN VEDONLYÖNTISIVUSTOJEN KERTOIMET

Tärkeimpänä asiana vedonlyöjälle on tietenkin vedonlyöntisivuston kohteiden määrä sekä kertoimet. Suurimmat sivustot eivät läheskään aina tarjoa parhaita kertoimia, vaikka laajat kohdevalikoimat voivatkin olla selvästi yleisempiä perinteisellä vedonlyöntisivustolla. Uudet vedonlyöntisivut käyttävät usein kolmannen osapuolen tarjoamia kertoimia, joten pelivalikoima on aina kunnossa ensimmäisestä päivästi lähtien.

Voit löytää uusilta vedonlyöntisivustoilta kilpailukykyisiä kertoimia useisiin lajeihin, jonka lisäksi voit löytää ajoittain jopa markkinoiden parhaat kertoimet!

Tärkein asia vedonlyöjälle on tietenkin löytää ylikertoimia ja markkinoiden korkein kerroin. Kertoimien vertailu kannattaa aina, sillä se on avain voitolliseen vedonlyöntiin. Nykyisin markkinoilla on sivustoja, jotka tekevät vertailun puolestasi, mutta tälläisiä kerroinsivustoja on vain muutamia suomalaisille pelaajille. Uudet vedonlyöntisivustot kannattaa käydä tarkkaan läpi ja selvittää, tarjoavatko ne kuinka hyviä kertoimia perinteisiin toimijoihin nähden, joita ovat esimerkiksi Pinnacle, Mr Green, Unibet tai Betsson.

Kokeneemmat vedonlyöjät ovat usein käyttäneet jo tervetulotarjoukset sekä uudet vedonlyöntibonukset, jonka vuoksi kertoimet ovat pääosassa uutta vedonlyöntisivustoa valitessa. Vedonlyöntibonukset ovat usein vain hetkellinen etu, jonka vuoksi pääsääntöinen pelaaminen kannattaa keskittää muutamalla sivustolle.

Parhaita kertoimia tarjoavia uusia vedonlyöntisivuja olemme listanneet tälle sivulle, ja päivitämme listaa aktiivisesti, jotta juuri sinulla on mahdollisuudet maksimoida voittosi markkinoiden parhailla kertoimilla!

Uusilla vedonlyöntisivustoilla epätehokkaat markkinat

Zulabet on monelle varmasti uusi vedonlyöntisivusto, mutta kokemusta yritykseltä löytyy myös toisen vedonlyöntisivun puolesta, joka on Betinia. Kaiken kaikkiaan Zulabet on varsin loistava esimerkki peliyhtiöstä, jonka kertoimet laahaavat markkinoiden muita kertoimia jäljessä.

Esimerkkinä on NBA-pelaajavedot ja ylipäätään NBA-vedonlyönti, sillä Zulabet tarjoaa markkinatoppeja juurikin niinä hetkinä, kun tulee yllättäviä poissaoloja tai joku pelaaja pelaakin. Parhaita linjoja pelaajavetoihin ja loistavia ylikertoimia NBA:n pariin löytää Zulabetiltä, kun jaksaa vaan päivystää mahdollisia poissaoloja ja niiden varmistumisia – pistelinjat ovat heittäneet yleiseen markkinaan verrattuna jopa kuudella pisteellä.

Uudet vedonlyöntisivustot saattavat tarjota siis järjettömiä ylikertoimia varsinkin niinä hetkinä, kun yllättäviä kokoonpanomuutoksia tulee tai jotain varmistuu – viive on välillä aivan järjetön. Kannattaa siis tarkkailla ja kokeilla uusia vedonlyöntisivuja, sillä saatat saada todella suuren edun verrattuna muihin vedonlyöntiyhtiöihin uudelta veikkaussivulta. Zulabet kannattaa kokeilla, sillä tarjolla on kaiken lisäksi jopa 100% talletusbonus aina 200€ asti!

MOBIILIPELAAMINEN UUSILLA VEDONLYÖNTISIVUSTOILLA 2024

Mobiilipelaamisen suosi on kasvattanut suosiotaan valtavasti viime vuosien aikana. Vedonlyönti mobiilissa on olennainen osa monen pelaajan päivittäistä pelaamista, sillä tänä päivänä suurin osa vedoista lyödään puhelimella tai muulla älylaitteella. Vedonlyöntisivuston toimivuus mobiililaitteilla on nykyään niin tärkeä asia, että myös uudet vedonlyöntisivut tarjoavat erinomaisesti optimoidut mobiilisivustot heti ensimmäisestä päivästään lähtien.

Muutaman viime vuoden aikana markkinoille on saapunut muutama poikkeuksellisen kova uusi vedonlyöntisivu juuri mobiilipelaamisen saralla. Näitä ovat esimerkiksi LeoVegas, Rizk sekä Casumo, jotka kuuluvat myös tämän hetken suosituimpien vedonlyöntisivustojen ykkösketjuun. Uusien toimijoiden esiinmarssi on hieno asia myös sen kannalta, että se pakottaa vanhat peliyhtiöt reagoimaan. Tämän ansiosta mobiilipelaaminen vedonlyöntisivustoilla kehittyy jatkuvasti, eikä markkina pysähdy paikoilleen.

Pääsääntöisesti mobiilisivuilla on tarjolla kaikki samat ominaisuudet kuin sivustojen täysversiossakin. Kotiutus, asiakaspalvelu ja pelaaminen onnistuu siis myös mobiilissa vaivattomasti, jonka ansiosta pelaaminen uusilla vedonlyöntisivustoilla on mutkatonta. Voit kirjautua pelitilillesi käyttäjätunnuksella ta verkkopankkitunnuksilla myös mobiilissa, joten uudet vedonlyöntisivut ovat todellakin ajan hermolla.

Uudet vedonlyöntisivut mobiilissa

Mobiilipelaamisen suosiosta ei siis ole epäselvyyttä, ja uudet vedonlyöntisivut mobiilissa ovat suositumpia kuin koskaan aiemmin. Suosion kasvu tuskin tulee pysähtymään jatkossakaan, sillä tietokoneet väistyvät ainakin arkikäytössä puhelinten, tablettien ja muiden älylaitteiden tieltä. Uusia vedonlyöntisivustoja mobiiliin ilmestyy jatkuvasti lisää ja tulevien vuosien aikana niitä on varmasti jälleen satoja enemmän. Löydät uudet mobiilivedonlyöntisivustot helposti alapuolen listasta, johon on koottu vuoden 2024 uusia veikkaussivuja.

Uusimmat mobiilivedonlyöntisivustot

Kaikista uusimpia vedonlyöntisivuja voit vertailla tällä sivustolla
Katso uusia vedonlyöntisivuja helposti Bonusvedot.com

VANHAT VEDONLYÖNTISIVUSTOT VS. UUDET VEDONLYÖNTISIVUT

Uusilla vedonlyöntiyhtiöillä on valtava työ haastaa pitkään markkinoilla toimineet vanhat vedonlyöntiyhtiöt. Suosikkisivut ovat vakiinnuttaneet paikkansa vedonlyöntimaailmassa, joten uusia ideoita ja ominaisuuksia on pakko tuoda markkinoille, jotta kilpailu asiakkaista on mahdollista. Perinteisiä vedonlyöntisivuja ovat esimerkiksi Nordicbet, Unibet sekä Pinnacle, jotka ovat toimineet vedonlyöntimarkkinoilla jo pitkään menestyksekkäästi.

Vanhojen vedonlyöntisivujen ei tarvitse uudistaa toimintaansa kovinkaan paljoa, sillä he ovat saaneet jo kerättyä vakiintuneen asiakaskunnan. Tämän vuoksi uudet vedonlyöntisivut pyrkivät tuomaan markkinoille uusia innovatiivia ominaisuuksia, joilla he pyrkivät erottumaan kokeneista tekijöistä.

Uudet vedonlyöntisivustot ovat tulleet viime vuosina markkinoille ryminällä. Hyviä esimerkkejä nopeasti suuren arvostuksen saaneista vedonlyöntisivuista on Rizk ja XLBet, jotka ovat pystyneet houkuttelemaan asiakkaita mielenkiintoisilla lähestymiskulmillaan. Rizk tarjoaa loistavia bonustarjouksia, jotka ovat todella kovia verrattuna muuhun markkinaan ja XLBet tarjoaa päivittäisiä bonuksia ilman kierrätysvaatimusta, joten nämä sivut kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun.

UUDET VEDONLYÖNTISIVUT: PLUSSAT JA MIINUKSET

Yläpuolella käsittelimme, miten uudet vedonlyöntisivut eroavat vanhoista ja perinteisistä vedonlyöntisivustoista. Nyt kuitenkin on aika suunnata katse siihen, millaisia hyviä ja huonoja puolia uusimmissa pelisivustoissa on, eli mitkä ovat niiden plussat ja miinukset.

Pääsääntöisesti uudet vedonlyöntisivut ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia pelipaikkoja ja yleensä ne ovat äärimmäisen laadukkaita. Joitakin heikkouksia näihinkin sivustoihin kuitenkin kuuluu, joten pieni oppimäärä Bonusvedot -tiimin toimesta on varmasti hyväksi.

Tästä alapuolelta voit katsoa, mitkä ovat meidän mielestämme uusien vedonlyöntisivustojen parhaat puolet, ja mitä mahdollisia miinuksia niihin voi liittyä. Eiköhän mennä asiaan.

Plussat:

 • Lähtökohtaisesti paremmat bonukset
 • Uudet vedonlyöntisivut uskaltavat kokeilla uusia ominaisuuksia
 • Saat yleensä kotiutukset nopeammin
 • Mobiiliversio on monesti todella hyvä ja nopea
 • Usein miellyttävämpi pelikokemus

Miinukset:

 • Nettisivut voivat olla puutteelliset
 • Joskus kohdevalikoima suppeampi
 • Suomenkielinen versio voi puuttua
Tämän vuoden uudet vedonlyöntisivut listattuna
Katso uudet vedonlyöntisivut tänä vuonna – katso uusimmat vedonlyöntisivustot

UUSIEN VEDONLYÖNTISIVUJEN LUOTETTAVUUS

Uudet vedonlyöntisivut ovat voimakkaan tarkkailun alla jo pelkästään lisenssinsä vuoksi, sillä nykyisin pelilisenssiä ei saa, mikäli turvallisuus ei ole kunnossa. Meidän sivustoltamme löydät vain luotettavia ja turvallisia vedonlyöntisivustoja, jotka olemme henkilökohtaisesti testanneet. Internetin ihmeelliseen maailmaan on eksynyt toki myös epäluotettavia sivuja, mutta nämä on melko helppo tunnistaa.

Usein tällaisillä vedonlyöntisivuilla on käännösvirheitä, eikä sivustosta löydy oikein mitään tietoa hakukoneista. Vielä selvemmäksi asian tekee se, jos löydät kokemuksia kyseisestä kasinosta esimerkiksi Googlen kautta, joissa kerrotaan menetetyistä rahoista.

Uusilla vedonlyöntisivustoilla on paljon pelissä heti alusta alkaen, jonka vuoksi virheisiin ei ole varaa. Uudet vedonlyöntisivut ovat usein jonkin suuren vedonlyöntiyhtiön alaisuudessa, jonka vuoksi turvallisuus on taattua.

Tällainen uusi vedonlyöntisivusto on esimerkiksi Casino Winner, joka on jättimäisen Betsson Groupin käsialaa. Maalaisjärkeä kannattaa kuitenkin käyttää myös uutta pelipaikkaa valitessa, mutta helpoimmalla pääset, kun valitset uuden sivuston Bonusvedot.comista, sillä meiltä löydät vain turvallisia vaihtoehtoja.

UUSILLA VEDONLYÖNTISIVUSTOILLA KÄYTETÄÄN UUSINTA TEKNIIKKAA

Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat usein uusia innovatiivisia ideoita ja ominaisuuksia, mutta ne ovat myös tietoisia mikä toimii ja mikä ei. Nykyisin sivustot tarjoavat vedonlyönnin, kasinon sekä pokerin omilla sivuillaan, joten voidaankin puhua melkoisen monipuolisesta palvelusta!

Vuonna 2024 vedonlyöntisivustojen täytyy toimia täydellisesti, jotta menestyminen on mahdollista jatkuvasti kasvavilla rahapelimarkkinoilla. Suomalaiset pelaajat arvostavat selkeyttä ja toimivuutta. Vedonlyöntisivuston täytyy toimia nopeasti ja sivuston selaamisen tulee olla vaivatonta. Kohdevalikoiman täytyy olla selkeä, jonka lisäksi vetojen asettamisen täytyy tapahtua helposti ja nopeasti.

Nykyisin monella uudella vedonlyöntisivustolla on kaunis ja jopa taiteellinen ulkoasu, mutta käytettävyys nettikasinolla ei saa kärsiä yhtään. Uudet vedonlyöntisivustot kilpailevat armottomilla markkinoilla, jossa uudet asiakkaat lähtevät nopeasti toiselle vedonlyöntisivustolle, jos sivusto ei toimi sulavasti.

Uudet vedonlyöntisivut ovat lähes aina yhdistelmä uutta ja vanhaa. Sivustoilta löydät perinteisten vedonlyöntisivustojen parhaat puolet ja toimimattomat sekä turhat ominaisuudet on jätetty pois.

MITEN UUDET VEDONLYÖNTISIVUT TOIMIVAT TULEVAISUUDESSA

Tulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään jälleen pitkän listan uusia vedonlyöntisivuja. Seuraavaksi katsomme, millaiselta tulevaisuuden vedonlyöntisivut todennäköisesti näyttävät. Tästä alta voit lukea, minkälaiset uudet vedonlyöntisivustot tulevat valtaamaan markkinat meidän mielestä:

 • Uudet vedonlyöntisivut ilman rekisteröitymistä – edellä mainitut pelisivustot ovat hyvin suosittuja jo nyt, mutta niitä tullaan varmasti näkemään entistä enemmän jatkossa. Pelaamisen helppous viehättää ja rekisteröintivapaus on valloittanut pelaajien sydämet, joten olisihan se melkoinen ihme, mikäli niiden synty loppuisi yhtäkkiä.
 • Uudet kryptovedonlyöntisivustot – viime vuosien aikan erilaiset kryptovaluutat ovat nostaneet suosiotaan ja niitä käytetään yhä enemmissä määrin myös arkikäytössä. Kryptoilla toimivia vedonlyöntisivustoja ei tällä hetkellä kovinkaan montaa markkinoilta löydy, mutta Bonusvedot -tiimi on varma, että uusia kryptovedonlyöntisivuja tullaan varmasti näkemään lähitulevaisuudessa paljon.
 • Uusia vedonlyöntisivustoja jotka tarjoavat innovatiivisia bonuksia – pelaajat rakastavat uudenlaisia etuja, ja niistä päästään takuulla nauttimaan myös tulevien vuosien aikana. Gambola tervetulotarjouksen tapaiset riskittömät bonukset tulevat yleistymään, sillä ne ovat olleet todella suosittuja suomalaispelaajien keskuudessa.

UUDET VEDONLYÖNTISIVUT KOKEMUKSIA

Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat lähes aina poikkeuksellisia ominaisuuksia, jonka ansiosta ne ovatkin erittäin mielenkiintoisia pelaajan näkökulmasta. Uusia vedonlyöntisivuja saapuu maailmaan hurjaa tahtia, ja tämähän suomalaiselle vedonlyöjälle kelpaa. Valinnanvaraa riittää runsaasti, ja kilpailutilanne on kovempi kuin koskaan aiemmin. Me Bonusvedoilla tietenkin pidämme kilpailutilanteen kiristymisestä, sillä sen ansiosta tarjolla on jatkuvasti parempia bonuksia.

Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat nykyteknologian ansiosta edistyksellistä pelaamista, sillä esimerkiksi rekisteröintivapaa pelaaminen on nykyisin mahdollista. Kotiutukset ovat nopeampia kuin koskaan aiemmin, eikä niitä tarvitse odotella edes viikonloppuisin. Myös rekisteröintivapaa pelaaminen on yleistynyt myös vedonlyönnin puolella, jonka ansiosta pelaamisen aloittaminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Me Bonusvedoilla emme malta odottaa mitä uudet vedonlyöntisivut tuovat tullessaan uudella vuosikymmenellä, mutta tulemme varmasti näkemään loistavia uutuuksia!

UKK – UUDET VEDONLYÖNTISIVUT

TARJOAVATKO UUDET VEDONLYÖNTISIVUT VEROVAPAAT VOITOT?


Suomalaiset pelaajat saavat kaikilta EU-lisenssin alla toimivilta vedonlyöntisivustoilta voitot verovapaasti. Esimerkiksi Maltan pelilisenssin alla toimivat uudet vedonlyöntisivut takaavat suomalaiselle vedonlyöjälle verottomat voitot.

MIKSI KANNATTAA KOKEILLA KAIKKI UUDET VEDONLYÖNTISIVUT?


Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan kaikki uudet vedonlyöntisivut, jotta löydät oman suosikkisi. Oman lempparin löytämisen lisäksi uusilta vedonlyöntisivustoilta löydät laadukkaat kertoimet sekä poikkeuksellisen herkulliset tervetulotarjoukset, jotka kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa taskuun.

TARJOAAKO UUDET VEDONLYÖNTISIVUSTOT BONUKSIA?


Lähes jokainen uusi vedonlyöntisivu tarjoaa pelaajille bonuksia vedonlyöntiin. Poikkeuksiakin toki löytyy, mutta meiltä löydät kaikki parhaat ja luotettavat uudet vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat markkinoiden maistuvimmat bonukset. Mikäli sivusto ei tarjoa tervetulobonusta, tarjoaa se usein jotain muita etuja asiakkaille. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi normaalia korkeampia kertoimia tai panosrajoja.

MITEN LÖYTÄÄ PARHAAT UUDET VEDONLYÖNTISIVUSTOT?


Voit vertailla uusia vedonlyöntisivustoja kätevästi sivuiltamme. Olemme koonneet parhaimmat uudet vedonlyöntisivut yhdelle listalle, jonka lisäksi voit lukea jokaisesta esittelemästämme sivustosta kattavan arvostelut, jotka on kirjoitettu omien kokemuksiemme pohjalta. Löydät siis parhaan uusien vedonlyöntisivujen vertailun tältä sivulta, ja päivitämme listojamme tietenkin jatkuvasti, jotta pääset nappaamaat parhaimmat uudet saitit ensimmäisenä haltuun.