SPEEDYBET

LUNASTA: 100% / 200€
Speedybet vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 200€

YLEISTIEDOT
 • URL speedybet.com
 • Perustettu 2018
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 20€
 • Max. talletus 200€

Speedybet on mielenkiintoinen uusi suomalainen vedonlyöntisivusto, jonka takaa löytyy kokenut Hero Gaming -kasinoyhtiö. Hero Gaming on saavuttanut suurta kansainvälistä menestystä, eikä syyttä. Speedybetin käytettävyys on erinomaista, kertoimet ovat kilpailukykyisiä ja kotiutukset nopeita. Speedybet tarjoaa myös erinomaisen ensitalletusbonuksen, sillä uudet suomalaiset asiakkaat voivat napata jopa 100% talletusbonuksen 200€ asti!

Speedybet bonus vedonlyöntiin

Speedybet tarjoaa loistavan tervetulotarjouksen kaikille uusille suomalaisille pelaajille, jonka avulla voit lunastaa 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti! Voit napata 400€ pelikassan vedonlyöntiin, sillä Speedybet tuplaa talletuksesi aina 200€ asti, eikä bonusta ole todellakaan kierrätyksellä pilattu. Talletusbonus on sidottu 16-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, jossa vain bonusrahan osuus tulee kierrättää. Kierrätysaikaa on ruhtinaalliset 60 vuorokautta, eikä minimikerroin 1.80 ole ollenkaan paha. Vain bonusrahalla lyödyt vedot kierrättävät kierrätysvaatimusta, mutta vedot oikealla rahalla antavat oikean rahan voittoja, joten kyseiset voitot ovat aina ilman kierrätysvaatimusta.

Näin Speedybet vedonlyöntibonus lunastetaan

 1. Siirry Speedybetille tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Talleta vähintään 20€, Maksimibonus lunastetaan 200€ talletuksella
 4. Nappaa jopa 200€ ylimääräistä pelirahaa ja nauti pelaamisesta Speedybetillä!

Speedybet vedonlyöntibonus tiedot

 • 100% talletusbonus aina 200€ asti
 • Mimitalletus 20€
 • Minimikerroin 1,80
 • 16-kertainen kierrätysvaatimus (vain bonusraha)
 • Kierrätysaika 60 vuorokautta

Vedonlyönti: Kertoimet ja kohteet

Speedybet tarjoaa erinomaisen vedonlyöntialusta, jolta löydät pelikohteita päivittäin hurjan määrän. Speedybetiltä löydät kaikki suomalaisten suosikkilajit ja sarjat kohdevalikoimasta, mutta tarjolla on myös hieman pienemmälle huomiolle jääneitä lajeja ja sarjoja.

Speedybet kohdevalikoima tarjoaa mahdollisuuden veikata kaikki kotimaisia suosikkilajeja ja sarjoja, kuten Veikkausliiga ja Liiga, joten pelivalikoimasta pelaaminen ei jää kiinni. Löydät loistavia kertoimia myös esimerkiksi tennikseen ja snookeriin, mutta voit veikata myös vaikka shakkia halutessasi!

Speedybet kertoimet ovat erinomaiset muuhun markkinaan verratessa, joten kilpailukykyisiä kertoimia vedonlyöntiin on aina tarjolla. Speedybet livevedonlyönti tarjoaa myös mahdollisuuden lyödä vetoa reaaliajassa jopa kellon ympäri, joten kohteita on tarjolla aikaisesta aamusta aina myöhään yöhön saakka!

Speedybet mobiili

Speedybet mobiilissa voit veikata suosikkipelejäsi helposti loistavan mobiilisivun tai mobiilisovelluksen avulla. Speedybet app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan Speedybet sivustolta ja sovelluskaupasta. Mobiililaitteelle ladatta sovellus vedonlyöntiin soveltuu mahtavasti pelaamiseen, jonka vuoksi suosittelemme ainakin kokeilemaan Speedybet sovellusta.

Navigointi Speedybetilla on helppoa ja nopeaa erinomaisesti toimivan hakutoiminnon ansiosta. Kaikki kohteet löytyvät helposti, eikä turhia viiveitä mobiilissa ole. Kaikki samat ominaisuudet kuin pöytäkoneversiossa on saatavilla myös mobiilissa.

Vedonlyönnin suosio mobiilissa on kasvanut viime vuosina valtavasti, jonka vuoksi myös Speedybet on panostanut paljon mobiilisivustoonsa. Käytettävyys mobiilissa on loistavaa, eikä minkäänlaisia ongelmia tule vastaan. Speedybet tarjoaa yhden parhaista mobiilialustoista vedonlyöntiin tällä hetkellä.

Speedybet Suomi – Suomalainen vedonlyöntisivusto

Speedybet on suunniteltu loistavasti suomalaisia pelaajia varten. Sivusto on kokonaisuudessaan suomenkielinen, eikä mitään käännösvirheitä tule sivustolla vastaan. Suomalainen asiakaspalvelu auttaa ystävällisesti ja ammattitaitoisesti kaikissa kysymyksissä suomenkielellä, jonka ansiosta vastaukset saat helposti ja nopeasti. Suomalaisille pelaajille on tärkee myös se, että voitot ovat verovapaat – Maltan lisenssi takaa kotimaisille pelaajille verovapaat voitot.

Speedybetiltä löydät säännöllisesti myös vain suomalaisille pelaajille suunnattuja kampanjoita ja tarjouksia. Kotimaisilla pelaajilla on miellyttävät oltavat, sillä kaikki suomalaisten suosikkilajit ja sarjat ovat aina saatavilla kohdevalikoimassa. Pääset nauttimaan päivittän kilpailukykyisistä kertoimista täysin suomenkielellä!

Speedybet kokemuksia

Speedybet on yksi parhaita uusia vedonlyöntisivustoja, eikä Bonusvedot -tiimillä ole muuta kuin hyvää sanottavaa tästä Hero Gamingin uudesta sivusta. Speedybet tarjoaa turvallisen ympäristön pelaamiseen ja rahansiirrot toimivat molempiin suuntiin nopeasti ja varmasti.

Speedybet tarjoaa loistavan alustan vedonlyöntiin, jonka ansiosta pelikokemus on erinomainen, eikä turhia bugeja tule sivustolla vastaan. Kohteet löytyvät helposti hakutoiminnon ansiosta, eikä veikkaaminen vie kuin muutaman sekunnin. Speedybet asiakaspalvelu on auttaa myös kaikissa mahdollisissa pattitilanteissa avuliaasti, eikä vastausta joudu odottamaan kuin maksimissaan muutaman minuutin.

Speedybetin kohdevalikoima on myös monipuolinen, jonka ansiosta sivusto sopii loistavasti niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekkin vedonlyöjälle. Kertoimet ovat todella kilpailukykyiset, jonka ansiosta Speedybet kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun!

Speedybet kotiutus

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta Speedybet kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY