COMEON

LUNASTA: 50€ ilmaisveto
ComeOn Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä

YLEISTIEDOT
  • URL comeon.com
  • Perustettu 2010
  • Lisenssi Malta
  • Min. talletus 10€
  • Max. talletus 300€

ComeOn! on kasvanut viimeisten vuosien aikana yhdeksi suurimmista vedonlyöntisivustoista, eikä ihme. Comeon! tarjoaa loistavat kertoimet vedonlyöntiin, jonka lisäksi sivusto tarjoaa uusille asiakkaille kaksi mahtavaa bonustarjousta ensimmäiselle talletukselle! Bonusvetojen kautta uusi asiakas saa mahdollisuuden valita ensitalletuksen yhteydessä erinomaisen 400% talletusbonuksen 40€ asti, tai hulppean 100% talletusbonuksen jopa 300€ asti.

ComeOn vedonlyönti bonus tiedot

ComeOn vedonlyönti bonus tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden lunastaa mieluinen vedonlyöntibonus kahdesta eri vaihtoehdosta!

Bonus 1. 100% talletusbonus 300€ asti

Ensimmäinen bonustarjous tarjoaa uudelle asiakkailleen huiman 100% talletusbonuksen jopa 300€ asti. Pääset siis aloittamaan vedonlyönnin maukkaalla 600€ pelikassalla, eikä kierrätysvaatimus ole haastava. Talletusbonus on sidottu 6-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, jossa kupongin yhteiskertoimen tulee minimissään olla 2,00. Kierrätysvaatimus edistyy vedoilla, joissa on vähintään kaksi kohdetta minimikertoimella 1,50. Bonusta ei voi lunastaa Skrill-, Paysafe-, Neteller-, ukash- tai Webmoney-talletuksilla.

Bonus 2. 400% talletusbonus 40€ asti

Toinen bonustarjous tarjoaa pelaajalle mahtavan 400% talletusbonuksen aina 40€ asti. Uusi asiakas pääseekin näin aloittamaan vedonlyönnin oikein mukavalla 50€ pelikassalla. Talletusbonus on sidottu 6-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, joka ei ole ollenkaan paha! Kupongilla tule olla vähintään kaksi kohdetta minimikertoimella 1,50 per kohde, jotta kierrätys edistyy. Bonusta ei voi lunastaa Skrill-, Paysafe-, Neteller-, ukash- tai Webmoney-talletuksilla.

Näin ComeOn vedonlyönti bonus lunastetaan

  1. Siirry ComeOnille tästä
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Valitse mieluinen bonustarjous ja tee talletus – bonus lisätään tilillesi automaattisesti!
  4. Nauti pelaamisesta jopa 600€ pelikassalla!

Comeon vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

Vedonlyönti – Kertoimet ja Kohteet

ComeOn tarjoaa laajan kattauksen vedonlyöntiin, ja suomalaiset vedonlyönnin harrastajat pääsevätkin lyömään vetoa monipuolisesti. ComeOn kohdevalikoima on erinomainen, ja vedonlyöntisivustolta löydät kohteita kattavasti niin suurista lajeista hieman pienempiin. ComeOn tarjoaa myös loistavat kertoimet, jonka ansiosta pääset lyömään vetoa usein jopa markkinoiden parhailla kertoimilla. ComeOnin kertoimet ovat mahtavia erityisesti jääkiekossa, tenniksessä ja jalkapallon live-vedoissa.

Lue Comeon arvostelu & kokemuksia ja nappaa 300€ Bonus!

ComeOn mobiili

ComeOn mobiilissa pääset pelaamaan suosikkilajejasi todella helposti joko mobiilisovelluksen tai erinomaisen mobiilisivun kautta. ComeOn app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan ComeOn sivustolta. Mobiilisivusto on erinomainen, mutta suosittelemme silti kokeilemaan mobiililaitteelle ladattavaa sovellusta pelaamiseen.

Mobiilisivuston ja sovelluksen kautta pelaaminen on vaivatonta. Lajit ja kohteet löytyvät helposti ja nopeasti hakutoimintoa käyttäen, joten navigointi onnistuu leikiten. Vedonlyönti mobiilissa on nostanut suosiotaan merkittävästi viime vuosien aikana. Tämän vuoksi myös vedonlyöntisivustot mukaan lukien ComeOn ovat panostaneet mobiilikäytettävyyteen. ComeOn tarjoaa yhden parhaista mobiilialustoista markkinoilla, eikä pöytäkoneversiossakaan ole valittamista.

Comeon kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

ComeOn Suomi – Suomalainen vedonlyöntisivusto

ComeOn on panostanut ja rakentanut sivustonsa suomalaisia pelaajia varten. Sivusto on käännetty täysin suomenkielelle, ja myös asiakaspalvelu auttaa ammattitaitoisesti suomenkielellä. Tärkeää suomalaisille pelaajille on myös se, että voitot ovat verovapaat – Maltan lisenssi takaa kotimaisille pelaajille verovapaat voitot.

ComeOn tarjoaa suomalaisille pelaajille suunnattuja kampanjoita, tarjouksia ja kilpailuja jatkuvasti. Kotimaisten pelaajien tärkeys näkyy myös todella suuresti pelivalikoimassa, sillä suomalaisten suosituimmat lajit ja sarjat ovat aina tarjolla.

Comeon kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ComeOn kokemuksia

Bonusvedoilla on vain positiiviisia kokemuksia ComeOnista. Pelaaminen Comeonilla on tehty helpoksi, sillä sivusto toimii erinomaisesti ja homma toimii kuin rasvattu. ComeOn vedonlyönti on onnistunut rakentamaan itsestään luotettavan ja toimivan vedonlyöntisivuston, ja sivuston ensitalletusbonus onkin yksi parhaista maailmassa.

Käytettävyys on mahtavaa ja asiat ComeOnilla löytyvät helposti. Sivusto toimii nopeasti, ja kampanjat ovat erinomaisia – parhaat kertoimet ja kohteet löytyvät ComeOnilta. Rahansiirrot toimivat nopeasti ja talletusmenetelmiä on sen verran, ettei pitäisi jäädä ainakaan niistä kiinni. ComeOn asiakaspalvelu on todella auttavainen ja ammattitaitoinen.

Suomenkielinen asiakaspalvelu osaa auttaa kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa, ja jos VIP-statuksen saa, niin oma asiakaspalvelu löytyy esimerkiksi Whatsappista. Asiakaspalvelua tarjotaan aamusta iltaan, joten oli ongelma mikä tahansa, niin apua on aina tarjolla. ComeOn pelivalikoima on erinomainen, ja se täyttää niin aloittavan kuin kokeneemmankin vedonlyöjän kriteerit.

Comeon chat, sähköposti ja puhelin

ComeOn kotiutus

ComeOn tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. ComeOn talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla, kuten talletus laskulla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen nettikasino ja vedonlyöntisivusto tarjoavat korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille, ja ComeOnilla tämä tapahtuu ilman kuluja. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta ComeOn kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

Talletus Laskulla: Zimpler

Zimpler tarjoaa jopa kolme erilaista talletustapaa. Pääset Zimpler mobiilitalletusta käyttämällä tallettamaan turvallisesti luotto- ja pankkikorteilla, verkkopankilla tai voit jopa käyttää talletusta laskulla! Zimpler talletus laskulla takaa maksun turvallisuuden, sillä saat talletuksestasi laskun, jossa on 14 vuorokautta maksuaikaa. Lasku toimitetaan sinulle sähköpostiin, ja sitä kautta saat maksutiedot, ja maksat laskun turvallisesti omassa verkkopankissasi.

ComeOn kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa ComeOn kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! ComeOn ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO COMEON LUOTETTAVA?


ComeOn on perinteikäs vedonlyöntisivusto, joka on erittäin luotettava valinta suomalaisille pelaajille. Peliyhtiö on toiminut markkinoilla jo vuosikymmenien ajan, joka kertoo paljon kyseisen yhtiön sivustojen luotettavuudesta.

ComeOn operoi kaiken lisäksi Maltan pelilisenssin alaisuudessa, joka taka akotimaisille pelaajille turvallisen peliympäristön. Saarivaltion tarkat lisenssiviranomaiset valvovat ComeOnin toimintaa jatkuvasti, jonka ansiosta sivustolla voi pelata myös tulevaisuudessa äärimmäisen turvallisesti.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ COMEON BONUS?


ComeOn tarjoaa kaksi erilaista tervetulotarjousvaihtoehtoa uusille pelaajilleen, joista molemmat ovat ehdottomasti hyödyntämisen arvoisia. Pienemmällä pelikassalla varustetuille pelaajille 400% talletusbonus tuo huiman määrän pelirahaa pienellä talletuksella, ja isommalla holvilla varustetut pelaajat voivat napata ensitalletuksen tuplana todella suureen summaan asti.

Bonuksen kannattavuuteen vaikuttaa myös se, että kierrätysvaatimukset ovat erittäin maltilliset. Suurista bonusprosenteista ja bonussummasta huolimatta kierrätysehto on pidetty reiluna, jonka ansiosta ComeOnin vedonlyöntibonus kannattaa hyödyntää, mikäli tiliä tälle suosikkisaitille ei vielä ennestään löydy.

MIKÄ ON COMEON BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


ComeOn bonuksen kierrätysvaatimus on molemmissa tarjouksissa 6x. Talletusbonus tulee siis kierrättää kuusi kertaa vedonlyönnissä, jonka jälkeen bonusvarat muuttuvat kotiutettavaksi käteiseksi.

Kierrätysvaatimuksen edistämiseksi vetokupongilla pitää olla vähintään kaksi valintaa, joiden molempien tulee olla lyöty vähintään 1,50 kertoimella. Kierrätysaikaa ComeOn bonuksessa on 30 päivää, joten kierrätyksen kanssa ei pitäisi tulla kiire.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Ikävä kyllä ComeOnin vedonlyöntibonus ei ole lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksella. Tämä on varsin yleinen sääntö vedonlyöntiyhtiöiden tervetulotarjouksissa, sillä nettilompakot mahdollistavat bonusten hyväksikäytön turhan helposti.

Ensitalletusbonuksen käyttämisen jälkeen pelaaja voi kuitenkin tallettaa ComeOnille nettilompakoilla. Yleisesti ottaen vanhoille pelaajille tarjottavat bonustarjoukset ovat lunastettavissa ComeOnilla myös Skrill- ja Neteller-maksutavoilla, mutta tervetulotarjouksen hyödyntäminen ei valitettavasti onnistu kyseisillä talletusmenetelmillä.

MILLAINEN ON COMEON VIP?


ComeOn pitää vanhoista pelaajistaan hyvää huolta. Kaikille pelaajille tarjotaan päivittäisiä kierrätysvapaita etuja, jotka kulkevat myös Päivän Tarjous -nimellä. Huolenpito korostuu merkittävällä tavalla ComeOnin kanta-asiakasohjelmassa, sillä aktiiviset pelaajat pääsevät nauttimaan melkoisista eduista.

Tarjolla on aina vain parempia bonuksia, kampanjoita ja kilpailuja sekä henkilökohtainen tilinhoitaja, joka pyrkii täyttämään pelaajan kaikki toivomukset. VIP-asiakkaille avoinna olevista kilpailuista pelaajat voivat voittaa lomamatkoja tai vaikka VIP-liput F1-osakilpailuun, joten hulppeita etuja on toden totta tarjolla.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY