RISKITTÖMÄT VEDOT SUOMALAISILLE

Riskitön veto kuuluu ehdottomasti parhaiden vedonlyöntibonusten joukkoon, ja pelaajan näkökulmasta se on yksi nautinnollisimmista bonuksista. Saatat tässä kohtaa kysyä ”miksi se on niin maukas vedonlyöntibonus?”: koska kirjaimellisesti kaikki riskit ovat peliyhtiöllä. Toisin sanoen, pelaaminen on äärimmäisen vapauttavaa, kun käyttöön saa riskittömät vedot.

Vaikka itsessään vedonlyöntibonukset eivät olisi makuusi, Bonusvedot.com suosittelee jokaista pelaajaa ottamaan kaiken irti riskittömistä vedoista, kun sellaisia tulee vastaan. Vaikka ne ovat vuonna 2024 yleistyneet, kiitos vedonlyöntimarkkinoiden hurjan kilpailutilanteen, riskittömiä vetoja ei tule vastaan joka päivä. Parhaat riskivapaat vedot löydät luonnollisesti meiltä, joten merta edemmäksi kalaan sinun ei tarvitse tästä lähteä.

PARHAAT RISKITTÖMÄT VEDOT 2024 -LISTA

Bonusvetojen parhaat riskittömät vedot 2024 -lista auttaa sinua löytämään kaikki riskittömät vedot, mitä tällä hetkellä markkinoilta löytyy. Päivitämme listaa päivittäin, joten jos uusia riskittömiä vetoja ilmestyy, löydät ne ensimmäisenä tältä sivulta.

Jokainen bonus on tiimimme testaama, jonka ansiosta voit hakea riskittömät voitot rauhallisin mielin taskuun – pelihetkesi ovat takuulla turvallisissa käsissä. Kaikki peliyhtiöt ovat myös lisensoituja ja toimivat Maltan lisenssin alla, jonka ansiosta suomalaiset pelaajat saavat voitot verovapaasti.

Järjestä:

Lue lisää riskittömistä vedoista

Tällä sivulla käydään yksityiskohtaisesti läpi riskittömiin vetoihin liittyvät asiat. Voit hypätä suoraan mielenkiintoisen aiheen pariin klikkaamalla alapuolelta löytyviä linkkejä tai jatkaa lukemista järjestyksessä.

MIKÄ ON RISKITÖN VETO?

Riskitön veto on vedonlyöntibonus, jonka peliyhtiö myöntää joko uudelle tai vanhalle asiakkaalle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan riskittömien vetojen toimintaperiaate on se, että peliyhtiö antaa pelaajalle esimerkiksi 50€ riskittömän vedon. Ensiksi pelaajan täytyy kuitenkin lyödä 50€ arvoinen veto omalla rahalla. Vedon ratkettua pelaajalle palautetaan joko hänen käyttämänsä panos tai annetaan ilmainen veto, mikäli omalla rahalla pelattu veto on tappiollinen.

Toisin kuin ilmaisvedot, riskittömät vedot palauttavat voiton osuessa kohdalle myös panoksen. Luvassa eivät siis ole pelkät nettovoitot, vaan koko potti – ihan, kuten missä tahansa tavallisessa vedossa.

Vedonlyönti ilman riskiä

Jos vedonlyöjältä kysyttäisiin, millaista vedonlyönti olisi täydellisessä maailmassa, todennäköisesti jokainen vastaisi ”riskitöntä”. Ei siis ole todellakaan mikään ihme, että riskittömien vetojen suosio vedonlyöntibonusten osalta on jopa kaikkein korkein pelaajien keskuudessa. Kun peliyhtiö maksaa niin sanotusti kaikki viulut, ottamalla täyden vastuun riskeistä itselleen, paljon parempaa tilannetta on vaikea kuvitella. Ja mikä parasta, riskittömät vedot eivät sisällä käytännössä ottaen koskaan kierrätysvaatimuksia; mikäli sisältää, silloin sitä ei kannata pelata, koska tällöin kyseessä ei ole enää riskitön veto.

Pelaa vedonlyöntiä ilman riskiä - Riskittömät vedot
Vedonlyönti ilman riskiä – tavoittele voittoja riskittömästi.

MIKSI RISKITTÖMÄT VEDOT KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Riskittömät vedot kuuluvat heittämällä sinne parhaat vedonlyöntibonukset -kategoriaan, kuten todettua. Jo oikeastaan termi riskitön veto kertoo kaikki oleelliset syyt sille, miksi nämä kyseiset bonukset kannattaa hyödyntää aina. Ja, kuten kuvitella saattaa, riskittömiä vetoja ei ole tarjolla vuoden jokaisena päivänä, sillä peliyhtiöt eivät yksinkertaisesti kestäisi sitä; niin kova vedonlyöntibonus tässä on kyseessä. Samaan aikaan kilpailu vedonlyöntisivustojen välillä on vuonna 2024 niin hurjaa, että riskittömiä vetoja on tarjolla aiempaa useammin.

Se lienee itsestäänselvää, että riskittömistä vedoista kannattaa ottaa kaikki irti ja hyödyntää ne maksimaalisesti, koska niitä paremmaksi bonukset eivät muutu. Mutta mitä muita syitä sille sitten on, että riskittömiä vetoja kannattaa pelata aina, kun siihen mahdollisuus tarjoutuu? Seuraavassa käymme hieman tarkemmin riskittömän vedon käyttämiseen ja pelaamiseen liittyviä hyötyjä.

Uusien vedonlyöntisivustojen testaaminen

Olemme jo useampaan otteeseen nostaneet esille sen tosiasian, että kilpailu peliyhtiöiden välillä on suorastaan mielipuolisen hurjaa. Itse asiassa vuonna 2024 tilanne on se, ettei kilpailu bookkereiden välillä ole ollut koskaan näin kovaa. Tämä on luonnollisesti pelaajille loistava asia, sillä mitä kovempaa kilpailu on, sitä houkuttelevampia erilaiset tarjoukset ovat.

Nykypäivänä vedonlyöntisivustoja on useita satoja ja uusia vedonlyöntisivuja tulee tasaiseen tahtiin lisää. Valtaosa näistä sivustoista on varmasti pelaajille uusia tuttavuuksia, sillä monikaan ei ole yksinkertaisesti ehtinyt testaamaan niitä; ja, jos sitten onkin, niin niitä kirjaimellisesti uusia sivustoja syntyy koko ajan. Kun tarjolle tulee riskittömiä vetoja, esimerkiksi uudelle bookkereille, ne kannattaa hyödyntää ehdottomasti myös siinä mielessä, että pääset testaamaan uusia vedonlyöntisivustoja.

Pelaaminen ilman riskiä

Riskitöntä pelaamista parempaa ei ole olemassa. Kun pelaajalle tarjoillaan riskittömiä vetoja, ja vedon ollessa tappiollinen pelaajalle palautetaan vetoon panostettu rahasumma, tällöin kyse on kirjaimellisesti riskittömästä pelaamisesta. Sinulla ei toisin sanoen ole mitään mahdollisuuksia hävitä tällä lyömälläsi vedolla, koska saat vähintään panoksesi takaisin.

Riskittömät vedot voivat olla myös sellaisia, että tappiollisen vedon kohdalla pelaajalle annetaan panoksen palauttamisen sijaan ilmainen veto. Tällöin kyse ei ole täysin riskittömästä pelaamisesta: jos sekä riskitön veto että ilmainen veto ovat tappiollisia, pelaaja häviää alkuperäisen panoksensa. Tällainen muoto riskittömien vetojen suhteen on harvinaisempi, mutta myös ne kannattaa hyödyntää, sillä kyseessä on joka tapauksessa kertakaikkisen erinomainen vedonlyöntibonus.

Isompien voittojen hakeminen

Kun pelaajalle tarjotaan mahdollisuus pelata riskittömästi eli vastaan niin sanotusti kävelee riskittömiä vetoja, tarjoavat ne melkoisen mahdollisuuksien maailman. Kun nimittäin minkäänlaisia riskejä ei ole olemassa, voi pelaaja tehdä tällä saamallaan vedonlyöntibonuksella käytännössä ottaen mitä tahansa.

Voitollisessa vedonlyönnissä suositellaan aina sitä, että pelaaja pelaa single-vetoja ja rekkojen pelaaminen jätetään sitten hupipelaajille. Ja toki näin voi toimia myös riskittömien vetojen kohdalla, mikäli sitä haluaa pelata varman päälle. Samalla riskittömät vedot tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden hakea isoja voittoja. Jos siis haluat hieman hurvitella, etkä vain pelata varman päälle, suurempien voittojen kalastelu on riskittömillä vedoilla jopa suotavaa.

NÄIN RISKITÖN VETO KÄYTETÄÄN

Bonusvedot kävi edellä läpi syitä sille, miksi riskittömistä vedoista kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki irti. Mutta, miten sitten riskivapaat vedot hyödynnetään ihan konkretian tasolla eli miten pelaajan tulee toimia riskittömiä vetoja hyödyntääkseen?

Kyse ei ole todellakaan mistään ydinfysiikasta, vaan homma toimii käytännössä ottaen yhtä helpolla tavalla kuin itsessään vedonlyönti. Ensinnäkin olet jo oikealla sivustolla, sillä me tarjoamme suomalaisille pelaajille väylän hyödyntää kaikki tarjolla olevat riskittömät vedot. Seuraavaksi me annamme sinulle 25 sanan ohjeen, jonka jälkeen kykenet eittämättä hyödyntämään jokaisen vastaantulevan riskittömän vedon ilman ongelmia.

  1. Valitse riskitön veto listalta.
  2. Paina Pelaa -nappia siirtyäksesi sivustolle.
  3. Rekisteröi uusi pelitili omilla tiedoillasi.
  4. Tee talletus lunastaaksesi riskittömän vedon.
  5. Valitse kohteet ja pelaa lappu riskittömästi.

MITEN RISKITÖN VETO TOIMII?

Riskitön veto on itsessään vedonlyöntibonuksena hyvin yksinkertainen. Kun peliyhtiö päättää hemmotella joko uusia ja/tai vanhoja asiakkaitaan tällä upealla bonuksella, sinun tehtäväksi jää käytännössä vain lyödä vetoa; eikä sinun tarvitse periaatteessa edes jännittää, miten vedon kanssa käy. Toki talletus saatetaan tarvita, mikäli omat pelikassasi kyseisellä bookkerilla sitä vaatii, mutta joka tapauksessa kaikki hoituu vain muutamissa minuuteissa.

Pelaat aina omalla rahalla

Riskittömiä vetoja saatetaan joskus kuvailla myös termillä ilmaisveto, mutta itse asiassa näiden kahden asian välillä on olemassa eroja. Siinä, missä ilmaisvedoissa pelaajan ei välttämättä tarvitse tallettaa rahaa/pelitilillä ei tarvitse olla rahaa, riskittömät vedot edellyttävät oman rahan käyttöä. Tästä ei kannata kuitenkaan huolestua, sillä vaikka pelaat omalla rahallasi, kaikki riskit tuon kyseisen vedon osalta ovat peliyhtiöllä; bonuksen käyttäminen lähtee käyntiin omalla rahalla pelaamisesta, mutta sen jälkeen vedonlyöntisivustot hoitavat tarvittaessa tilanteen tasoituksen.

Hävitessä panos palautetaan

Kun peliyhtiön tarjoama riskitön veto on pelattu pelaajan toimesta, seuraavat askeleet riippuvat siitä, onko lyöty veto ollut voittava vai tappiollinen. Mikäli tuo lyöty veto on ollut voitollinen, tällöin pelaaja saa pitää täysin normaaliin tapaan sekä panostamansa summan että nettovoitot. Jos kuitenkin käy niin, että veto onkin tappiollinen, tällöin peliyhtiö palauttaa pelaajalla tämän panostaman summan. Kyse on siis kirjaimellisesti riskittömästä pelaamisesta, sillä omia rahojasi et voi menettää.

Panos voidaan palauttaa rahana tai ilmaisvetona

Kuten todettua, yleisesti ottaen riskittömät vedot toimivat siten, että sen omalla rahalla lyödyn vedon ollessa tappiollinen, pelaajalle palautetaan panos takaisin. Joissain harvoissa tapauksissa saattaa olla kuitenkin niin, että pelaajalle ei palauteta panosta, vaan hän saa sen sijaan ilmaisvedon. Tällöin mukana on siis pelaajan näkökulmasta tietynlainen riskielementti, sillä mikäli myös ilmaisveto on tappiollinen, tällöin pelaaja menettää rahansa. Toisaalta se ei muuta sitä tosiasiaa edelleenkään mihinkään, että ensimmäinen veto oli joka tapauksessa riskitön; itsessään tuolla vedolla häviäminen, kun ei ole mahdollista.

ONKO RISKITÖN VETO VAIN UUSILLE ASIAKKAILLE?

Riskitön veto on lähtökohtaisesti vedonlyöntibonus kaikille. Riskittömiä vetoja on siis tarjolla niin uusille kuin myös vanhoille asiakkaille; ainoastaan perusteet bonuksen jakamisen taustalla vaihtelevat – pelaajista riippuen. Yleisesti ottaen riskittömät vedot keikkuvat 5-25€ välimaastossa, mutta parhaimmillaan ne voivat olla jopa useita satoja euroja.

Uusille asiakkaille suunnattuna riskivapaa veto on luonnollisesti erinomainen mahdollisuus ryövätä pelaajia kilpailijoilta; kuten olemme todenneet, kilpailu pelaajista ei ole koskaan ollut näin kovaa ja siksi myös parhaat vedonlyöntibonukset ovat erinomaisia. Vanhojen pelaajien kohdalla kyse on puolestaan enemmänkin siitä, että heistä halutaan pitää kiinni, eikä heidän haluta karkaavan kilpailijoilla.

Vanhoille asiakkaille uskollisuusbonuksia

Kun pelaaja on ollut niin sanotusti saman bookkerin riveissä pitkään, pelaten pelisivustolla aktiivisesti, on kyseessä todella arvokas pelaaja peliyhtiön näkökulmasta. Tällaisista luottoasiakkaista halutaan totta kai pitää kiinni viimeiseen saakka, koska he ovat kuitenkin se peliyhtiön perusta, jonka varaan kaikki rakentuu; uusien asiakkaiden kohdalla tällaista samanlaista varmuutta ei ole. Uudet asiakkaat voivat toki hakea itselleen pysyvää luottosivustoa, ja tuoda oikeasti peliyhtiölle rahaa; samaan aikaan on kuitenkin mahdollista, että kyse on bonushuoraamisesta eli riskitön veto haetaan vain pois kuleksimasta.

Vanhoja asiakkaita siis halutaan hemmotella ja palkita siitä, että he ovat aktiivisia pelaajia. Monilla peliyhtiöillä onkin olemassa omat VIP-ohjelmansa ja/tai palkitsemisohjelmansa. Näiden ohjelmien kautta vanhoille asiakkaille jaetaan uskollisuusbonuksia. Käytännössä homma toimii siten, että mitä pidempään pelaaja on pelannut sivustolla ja mitä enemmän käyttänyt rahaa, sitä parempia bonukset ovat; jokainen voi siis nostaa omaa tasoaan ja siten esimerkiksi ne riskittömät vedot voivat olla paljon arvokkaampia.

Riskitön veto voidaan tarjota aktivoidakseen vanhoja asiakkaita

Kun pelaaja on avannut bookkerille pelitilin, mutta häntä ei ole kuulunut eikä näkynyt hetkeen, luonnollisesti peliyhtiö pyrkii aktivoimaan hänet pelaamaan. Kaikkein paras keino tähän aktivointiin on heittämällä se, että pelaajalle tarjotaan jokin maukas vedonlyöntibonus. Koska riskitön veto on ehdottomasti bonus sieltä parhaasta päästä, pelaajalle saatetaan laittaa sähköpostiviestiä ”pelitililläsi odottaa 5€ riskitön veto”.

Luonnollisesti kaikki fiksut pelaajat lähtevät hyödyntämään kaikki tarjolla olevat riskittömät vedot. Tällöin peliyhtiö saa siis haluamansa, sillä vanha epäaktiivinen pelaaja antaa riskittömiä vetoja lunastaessaan vedonlyöntisivustolle ikään kuin uuden mahdollisuuden. Ja mikäli tällainen pelaaja onkin innoissaan kenties joistain uusista muutoksista sivustolla, hän saattaa aktivoitua pysyvästi.

PARHAAT RISKITTÖMÄT VEDOT 2024

Kun kilpailu vedonlyöntimarkkinoilla on voimistunut viime vuosien aikana niin voimakkaasti, millaisia ne parhaat riskittömät vedot sitten oikein ovat vuonna 2024? Yleisesti ottaen riskittömien vetojen arvo on noin 5-25€, mutta asian laita ei ole suinkaan aina sama. Parhaimmillaan riskittömien vetojen arvo voi nimittäin kivuta jopa satoihin euroihin, jolloin niihin kannattaa tarttua kiireen vilkkaa kaksin käsin kiinni.

Riskittömiä vetoja on tarjolla usein myös tervetulotarjouksen yhteydessä, koska ne ovat niin jättimäinen houkutin jokaiselle vedonlyöjälle. Esimerkiksi monet uudet vedonlyöntisivustot ovat todenneet riskittömien vetojen ja ilmaisvetojen houkuttelevan uusia pelaajia reippaanlaisesti. Samalla riskitön veto on oiva mahdollisuus uusien asiakkaiden houkuttelemiseen myös vedonlyöntisivustoille, jotka haluavat valloittaa jonkin uuden markkina-alueen; tällöin tarjous suunnataan tietyssä maassa asuville henkilöille.

Parhaat riskittömät vedot tänä vuonna ja riskitön veto tarjoukset 2021
Parhaat riskittömät vedot tänä vuonna ovat jopa satojen eurojen arvoisia.

Lucky Casino – 25€ riskitön veto

Lucky Casino vedonlyöntibonus on erinomainen esimerkki siitä, millaisia innovaatioita uudet vedonlyöntisivustot tuovat mukanaan vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan. Kasinopuolestaan paremminkin tunnettu Lucky Casino tarjoaa nimittäin uusille pelaajille mahdollisuuden 10-25€ riskittömään ensimmäiseen vuorokauteen. Mikäli et pysty tuplaamaan tekemääsi talletusta ensimmäisten 24 tunnin sisällä, pelitilin avaamisesta, vähintään 2,00 kertoimilla, saat rahasi takaisin. Tämä tarjous ei siis mene sinne perinteiset riskittömät vedot -kategoriaan, vaan se on täysin omanlaisensa.

Gambola – 25€ riskitön veto

Kun edellä esiteltiin Lucky Casinon vedonlyöntibonus, Gambola vedonlyöntibonus menee täysin identtisenä samaan innovatiiviset uudet vedonlyöntibonukset -kategoriaan. Tarjolla on siis käytännössä ottaen 25€ veto ilman riskejä, mutta hieman erilaisella kaavalla toteutettuna kuin perinteisten riskittömien vetojen kohdalla. Toisin sanoen Gambola tarjoaa riskittömän ensimmäisen vuorokauden, jonka aikana sinun on mahdollista tuplata 10-25€ talletus. Mikäli et tässä tallettamasi summan tuplaamisessa onnistu, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.

MITEN ISOJA RISKITTÖMIÄ VETOJA TARJOTAAN?

Riskittömien vetojen määrä on noussut vuonna 2024, ja niitä on siis tarjolla yhä enenevissä määrin. Tämä on todella merkittävä muutos, sillä ajassa ei tarvitse mennä kovinkaan pitkälle taaksepäin, kun riskitön veto oli vielä harvinainen vedonlyöntibonus. Syy sille, miksi vedonlyöntisivustot eivät aiemmin halunneet tarjota riskittömiä vetoja, oli nimenomaan se, että riskit itse peliyhtiön kannalta ovat melkoiset. Toisin sanoen vedonlyöntisivut eivät haluaisi niitä edelleenkään tarjoilla, samaisesta syystä, mutta markkinoilla vallitseva kilpailutilanne pakottaa peliyhtiöt niin sanotusti korottamaan panoksia.

Koska riskittömät vedot ovat nimenomaan riskittömiä pelaajille, mutta erittäin riskialttiita peliyhtiöille, ne eivät yleensä ole kovinkaan suuria. Yleisesti ottaen pelaajille tarjoillaan riskittömiä vetoja arvoltaan muutamista euroista muutamaan kymmeneen euroon, mutta toki niitä suurempiakin riskittömiä vetoja löytyy. Ne ovat kuitenkin yleisesti ottaen sidottu erilaisiin kampanjoihin tai aktiivisten pelaajien palkitsemiseen.

Mutta oli sitten riskivapaa veto kokoluokaltaan minkä suuruinen tahansa, nämä vedonlyöntibonukset kannattaa hyödyntää aina; ainoa poikkeus ovat riskittömät vedot, jotka sisältävät kierrätysvaatimuksia, koska sillon ne eivät enää ole riskittömiä.

Katso isoja riskittömiä vetoja - täältä löydät suurimmat riskittömät vedot
Isoja riskittömiä vetoja on tarjolla jatkuvasti enemmän.

5-20€ riskittömät vedot ovat yleisimpiä

Kuten edellä todettua, pääsääntöisesti pelaajille tarjolla ovat korkeintaan parinkympin suuruisia. Toki tällaisillakin riskittömillä vedoilla voi tehdä aidosti rahaa ja erityisesti juuri nämä pienemmät riskittömät vedot ovat erinomaisia hieman suuremman kertoimen kalasteluun. Ja sitten, jos suurempi kerroin osuu kohdalleen esimerkiksi 10€ riskittömällä vedolla, sitä saa äkkiä lihaa luiden ympärille oman pelikassan suhteen.

50-100€ riskittömät vedot ovat usein kampanjatuotteita

Kun käsittelyssä ovat 50-100€ riskittömät vedot, niillä voidaankin sitten saada jo aikaan melkoista tulosta. Edelleenkin näiden riskittömien vetojen kohdalla voi käyttää sitä samaa henkeä eli lyödä sellaisia vetoja, joissa kertoimet ovat kohdallaan. Ja, koska panos on jo sen verran suuri, sitten sitä napsahtaa voittaessa kiinni jo selkeästi suurempi voittopotti.

Yleisesti ottaen tämän kokoluokan riskitön veto on jonkinasteinen kampanjatuote. Vedonlyöntisivustot esimerkiksi muuttelevat tervetulotarjouksiaan kohtalaisen usein, joten tarjolla oleva riskivapaa veto on pääsääntöisesti tarjolla vain rajoitetun ajan. Se on usein myös sidottu johonkin tiettyyn urheilutapahtumaan, jolloin se on siis rajallinen ja voimassa vain tietyn aikaa. Kun siis havaitset riskittömän vedon, joka menee jopa lähelle 100€ arvoltaan, se kannattaa hyödyntää välittömästi.

150-1000€ riskittömät vedot ovat usein Loyalty-bonuksia

Pelaajan pelatessa paljon samalla vedonlyöntisivustolla, nousee hänen tasonsa koko ajan. Tämän tason nousun suhteen kyse on erilaisista VIP-ohjelmista ja palkitsemisohjelmista, joita peliyhtiöillä on. Kun pelaaja on aktiivinen, ja pelaa paljon samalla sivustolla, hänen VIP-tasonsa nousee koko ajan ja sitä parempia palkinnot ovat.

Nämä palkinnot ovat yleisesti ottaen erilaisia vedonlyöntibonuksia. Kohtalaisen yleisiä Loyalty-bonuksia eli niin sanottuja uskollisuusbonuksia ovat riskittömät vedot. Ja nyt ei sitten puhutakaan ihan pienistä summista, vaan tietylle tasolle päästessään pelaajat voivat saada jopa 1000€ arvoisen riskittömän vedon. Vaikka kerroinvertailun vuoksi pelaajalla kannattaa olla pelitili usealla peliyhtiöllä, pääsääntöisesti sitä kannattaa pelata mahdollisuuksien mukaan omalla suosikkisivustolla, jolta löytyy palkitsemisohjelma.

MIKSI RISKITTÖMIÄ VETOJA TARJOTAAN?

Yksikään peliyhtiö ei luonnollisestikaan lähde jakamaan riskittömiä vetoja tuosta noin vaan huvin vuoksi, vaan totta kai heillä on omat päämääränsä. Ennen kaikkea kyse on siis kilpailemisesta muita vedonlyöntiyhtiöitä vastaan ja uusien pelaajien houkuttelemisesta juuri näiltä kilpailijoilta. Tämä tilanne onkin ollut omiaan johtamaan siihen, että parhaat vedonlyöntibonukset ovat nykypäivänä niin äärimmäisen erinomaisia.

Riskittömät vedot eivät ole kuitenkaan vain uusien rekisteröityvien pelaajien palkkio tai hupi, vaan myös vanhat asiakkaat saavat niitä. Riskittömiä vetoja voidaan siis ojentaa pelaajalle syystä tai toisesta, mutta aina sillä on jokin suurempi päämäärä. Tuolla päämäärällä ei ole kuitenkaan pelaajan näkökulmasta tippaakaan merkitystä, sillä meitä kiinnostaa vain se riskitön veto, jonka me saamme.

Houkutellaan uusia asiakkaita

Koska riskitön veto on yksi niistä vedonlyöntimarkkinoiden suosituimmista bonuksista, jollei jopa se kaikkein suosituin, ne houkuttelevat ihan jokaista pelaajaa. Jokainen vähääkään vedonlyöntiä harrastanut pelaaja, joka on käyttänyt vedonlyöntibonuksia, ymmärtää siis aidosti, millaisia mahdollisuuksia riskittömiin vetoihin liittyy; kun siis niitä tulee tarjolle, ne houkuttelevat uusia asiakkaita pelaamaan uudelle sivustolle. Jo pelkkä termi monikkomuodossa eli riskittömät vedot tulisi riittää kertomaan myös aloitteleville pelaajille, miten erinomaisesta bonuksesta tässä on kyse. Tuo termi nimittäin kertoo nimenomaan siitä, että kyse on riskittömistä vedoista pelaajan näkökulmasta, kun ne taas peliyhtiöille ovat melkoisen riskaapeleja.

Aktivoidaan vanhoja asiakkaita

Kun markkinoille ilmestyy uusi vedonlyöntisivusto, moni pelaaja ottaa ja lunastaa tarjolla olevan tervetulotarjouksen, samalla testaten sivustoa. Joillekin pelaajille kyse saattaa olla kuitenkin bonushuoraamisesta: pelaamaan tullaan ainoastaan vedonlyöntibonuksen takia, ja sen jälkeen palataan takaisin toisen peliyhtiön sivuille. Tällaiset pelaajat ovat siis usein erittäin epäaktiivisia bonuksen hyödynnettyään, joten heitä pyritään houkuttelemaan uusin bonuksin takaisin; mikäs sen parempi tapa kuin riskittömän vedon tarjoaminen. Vedonlyöntisivustot saattavat lahjoittaa riskittömät vedot näille epäaktiivisille asiakkailleen esimerkiksi tilanteessa, jossa peliyhtiö on tehnyt merkittäviä muutoksia sivustoonsa. Näin ollen pelaaja tulee ikään kuin tutustumaan uudenlaiseen sivustoon, ja tällöin hän saattaa myös jäädä pysyväksi asiakkaaksi.

Kampanjatuotteet urheilutapahtumissa

Vedonlyönti ja urheilu kulkevat aina käsi kädessä, vaikka vuonna 2024 on myös mahdollisuus lyödä vetoa vaikkapa politiikasta tai viihteestä. Suuret ja merkittävät urheilutapahtumat ovatkin oiva ajankohta vedonlyöntisivustoille aktivoida pelaajiaan, ja houkutella uusia asiakkaita sisään. Tästä nimenomaisesta syystä peliyhtiöt tarjoavatkin usein juuri erilaisten urheilun suurtapahtumien aikaan vedonlyöntibonuksia pelaajille. Ja, koska riskitön veto nyt vain on niin erinomainen bonus, kuten todettua, niitä on tarjolla normaalia enemmän tällaisten tapahtumien aikaan. Pelaajana sinun kannattaakin seurata aina eri vedonlyöntisivustojen tarjouksia, kun urheilumaailmassa tapahtuu jotain merkittävää – kuten Super Bowl tai Mestarien liigan finaali. Toki Bonusvedot.com pitää sinut aina ajan tasalla kaikkien bookkerien kuumimmista tarjouksista, joten meistä on valtava apu myös tässä suhteessa.

Uskollisuudesta palkitaan

Peliyhtiöt tarvitsevat totta kai uusia pelaajia, ja ennen kaikkea aktiivisia sellaisia, kasvattaakseen toimintaansa. Samaan aikaan ne vanhat jo olemassaolevat asiakkaat ovat kuitenkin kaiken perusta; ne ovat ikään kuin kivijalka, jonka varaan on hyvä rakentaa ja jonka ansiosta firman toiminta pysyy vähintäänkin tietyllä tasolla. Vaikka siis vedonlyöntibonuksia, kuten riskittömiä vetoja, saattaa ainakin tuntua olevan useammin tarjolla uusille asiakkaille, niitä irtoaa myös vanhoille asiakkaille. Toisin sanoen peliyhtiöt haluavat palkita asiakkaitaan uskollisuudesta, ja mitä aktiivisempi pelaaja on kyseessä, sitä maukkaampi riskittömiä vetoja on myös luvassa; kokoluokaltaan riskittömät vedot voivat nousta rahapelaajien keskuudessa jopa 1000€.

Mikä on riskittömän vedon kierrätysvaatimus - näin riskitön veto kierrätetään
Riskittömän vedon kierrätysvaatimus – pitääkö riskitön veto kierrättää?

RISKITTÖMÄN VEDON KIERRÄTYSVAATIMUS

Riskittömiin vetoihin saattaa sisältyä kierrätysvaatimus, mutta usein kyseessä on kierrätysvapaa riskitön veto. Juuri tämä on yksi niistä elementeistä, jotka tekevät riskittömistä vedoista niin kertakaikkisen erinomaisia vedonlyöntibonuksia. Yleisesti ottaen kaikki muut vedonlyöntibonukset sisältävät jonkinasteisen kierrätysvaatimuksen. Ja toki siis markkinoilla on myös muita kierrätysvapaita bonuksia, mutta ne ovat harvinaisempia.

Mikäli riskittömissä vedoissa sitten on jonkinasteinen kierrätysvaatimus, yleensä se on hyvin maltillinen. Käytännössä ottaen kaikkein yleisin kierrätysvaatimus riskittömien vetojen kohdalla on riskittömällä vedolla hankittujen pelivoittojen kierrätys kertaalleen. Tällaista kierrätysvaatimusta ei ole oikein missään muussa vedonlyöntibonuksessa: esimerkiksi talletusbonus, jossa on 4-kertainen kierrätysvaatimus, on vedonlyöjien näkökulmasta kertakaikkisen erinomainen.

Usein panos palautetaan käteisenä

Riskittömissä vedoissa pelaajalta edellytetään aina sitä, että hän lyö sen riskittömän vetonsa omalla rahallaan. Mikäli tuo veto on voitollinen, tällöin pelaaja saa totta kai pitää voittonsa – panos mukaan lukien; käteen eivät jää vain nettovoitot, jotka maksetaan ilmaisvetojen kohdalla, vaan myös panos tulee takaisin – ihan kuten missä tahansa tavallisessa vedossa.

Mikäli kuitenkin riskittömät vedot ovat tappiollisia, tällöin pelattu panos voidaan palauttaa pelaajalle useammalla kuin yhdellä eri tavalla. Kaikkein yleisimmin homma hoidetaan kuitenkin peliyhtiön toimesta siten, että pelaajalle maksetaan hänen panos takaisin. Jos siis kyseessä on esimerkiksi 50€ riskitön veto, ja se on tappiollinen, pelaaja saa käyttämänsä 50€ panoksen takaisin.

Ilmaisvedot tulee pelata kertaalleen

Kun sitten puhutaan siitä toisesta vaihtoehdosta, miten tappiollinen riskitön veto korvataan pelaajalle, palautettavan panoksen sijaan pelaaja saa ilmaisvedon. Sinällään tässä mallissa pelaajan kohdalla on olemassa myös riskejä, sillä luonnollisesti tuo ilmaisveto tulee pelata. Jos siis myös ilmaisveto on tappiollinen, tällöin pelaaja on hävinnyt sen siihen alkuperäiseen riskittömään vetoon asettamansa panoksen. Kun siis hyödynnät eri peliyhtiöiden tarjoamat riskittömät vedot, lue aina ne bonusehdot etukäteen, ettet sitten joudu pettymään.

Jos palautettavassa ilmaisvedossa on kierrätysvaatimus – älä käytä tarjousta!

Joissain harvinaisissa tapauksissa pelaaja saattaa törmätä tilanteeseen, jossa vedonlyöntibonusta mainostetaan riskittömänä vetona, mutta bonusehdoista selviääkin, ettei asia ole näin yksinkertainen. Tällaisissa tapauksissa tappiollinen riskitön veto hyvitetään pelaajalle ilmaisvetona, mutta sen sijaan, että ilmainen veto pelattaisiin vain kerran, se tuleekin kierrättää. Jos siis riskittömän vedon kautta mahdollisesti tuleva ilmaisveto sisältää kierrätysvaatimuksia, tällaiset bonukset kannattaa jättää käyttämättä.

Riskitön veto ei ole riskitön, mikäli palautukseen liittyy kierrätysvaatimus

Kun puhutaan riskittömästä vedosta, joka on vähintäänkin se pelaajan omalla rahalla lyöty veto, sen on oltava riskitön. Toki täytyy muistaa, että osa peliyhtiöistä ei palauta panosta, kun riskitön veto on tappiollinen; sen sijaan he antavat ilmaisvedon, jolla sitten täytyykin voittaa välttääkseen riskittömän vedon panoksen menettämisen.

Mutta täysin oma lukunsa ovat sitten nämä vedonlyöntibonukset, jotka mainostetaan riskittöminä vetoina, mutta eivät olekaan sitä. Tällaisissa ”riskittömissä vedoissa” pelaaja saa ilmaisvedon, riskittömän vedon ollessa tappiollinen. Mutta tuo ilmaisveto sisältääkin kierrätysvaatimuksen, jolloin riskittömyys on kaukana. Toisin sanoen pelaaja saa korvauksena tappiollisesta riskittömästä vedosta ilmaisvedon, joka sisältää paljonkin riskejä. Tällaiset vedot eivät ole millään muotoa riskittömiä, ja siksi nämä bonukset kannattaa jättää käyttämättä, koska ne ovat harhaanjohtavia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ RISKITÖN VETO ON?


Riskitön veto on vedonlyöntisivuston tarjoama etu tai lahja, joka voidaan tarjota niin uudelle kuin vanhalle asiakkaalle. Riskitön veto mahdollistaa nimensä mukaisesti riskittömän pelaamisen, sillä pääset lyömään vetoa tiettyyn summaan asti täysin riskittömästi. Mikäli vetosi ei voita, saat panoksen takaisin itsellesi oikeana rahana tai bonuksena – riippuen kyseisen bonuksen säännöistä.

MITÄ OVAT PARHAAT RISKITTÖMÄT VEDOT?


Parhaat riskittömät vedot ovat tietenkin talletusvapaita, mutta kovinkaan usein näin kovia tarjouksia ei vastaan tule. Myös talletuksella lunastettavat riskittömät vedot ovat lähes aina loistavia bonuksia, sillä tällä bonuksella pelaaja ei käytännössä voi tehdä tappiota. Tärkeää on myös huomioida riskittömän vedon mahdolliset kierrätysvaatimukset ja se, saako mahdolliset voitot nostettua verovapaasti.

MISTÄ TUNNISTAA PARAS RISKITÖN VETO?


Paras riskitön veto tarjoaa pelaajalle helpot kierrätysehdot sekä riskitöntä pelaamista mahdollisimman suureen summaan asti. Parhaat riskittömät vedot löytyvät useimmiten parhailta vedonlyöntisivustoilta, ja pääsetkin vertailemaan parhaita riskittömiä bonuksia helposti tällä sivulla.

MIKSI RISKITÖN VETO KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?


Riskittömät vedot ovat vedonlyöntisivustojen tarjoamia rahanarvoisia etuja, jotka kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa taskuun. Voit saada jopa täysin ilmaista rahaa vedonlyöntiin talletuksen yhteydessä tai pääset kokeilemaan vedonlyöntiä ilman riskiä. Ilmaista rahaa ei aivan joka päivä kävele vastaan, mutta vedonlyöntisivustot sitä totisesti jakavat.