FEZBET

LUNASTA: 100% / 200€
Fezbet Vedonlyöntibonus - ilmaisveto, kokemuksia, arvostelu (2021)

ARVOSANA

BONUS 100% / 200€

YLEISTIEDOT
 • URL fezbet.com
 • Perustettu 2020
 • Lisenssi Curaçao
 • Min. talletus 20€
 • Max. talletus 200€

FezBet voi olla monelle vedonlyöjälle uusi tuttavuus, sillä kyseessä on yksi uusimmista vedonlyöntisivustoista maailmassa. FezBetiltä löydät erinomaiset kertoimet, mahtavat bonukset ja kampanjat sekä erinomaisen käytettävyyden. FezBet tarjoaa pikapelaamista Trustlyn kautta, jonka ansiosta saat kotiutukset välittömästi pankkitilille. Uusille suomalaisille asiakkaille on saatavilla hulppea 100% talletusbonus 200€ asti, jonka lisäksi vanhoille pelaajille on tarjolla säännöllisesti erilaisia tarjouksia!

FezBet vedonlyöntibonus – 100% talletusbonus 200€ asti

FezBetin vedonlyöntibonus on helppo lunastaa, sillä tervetulotarjous on saatavilla kaikille uusille kotimaisille pelaajille. Bonukset eivät toki jää vain ensimmäiselle talletukselle, sillä FezBetiltä löydät säännöllisesti bonuksia myös vanhoille asiakkaille, joista voit napata jopa 500€ arvoisia ilmaisvetoja ja talletusbonuksia! FezBet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 200€ asti, jonka saat panostamalla talletussummasi yhden kerran minimikertomella 1.50. Panostamisen jälkeen ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluun live-chatin kautta, jonka jälkeen he jysäyttävät talletusbonuksen tilillesi!

Talletusbonus on sidottu 5-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, jossa yhdistelmävedoissa minimikerroin on 1,50 per kohde ja singlevedoissa minimikertoimena toimii 2,00. Kierrätysaikaa on mukavat 30 päivää, joten kierrättämisen kanssa ei todellakaan tule kiire! Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on 20 euroa. Tervetulotarjousta ei voi lunastaa Skrill- tai Neteller-talletuksella.

Näin FezBet vedonlyöntibonus lunastetaan

 1. Siirry FezBetille tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Tee ensitalletus – Minimitalletus on 20€
 4. Pelaa talletuksesi vähintään 1,50 kertoimella
 5. Saat talletussummaasi vastaavan määrän bonusrahaa – maksimibonus on 200€!

FezBet vedonlyöntibonus tiedot

 • Lunasta jopa 200€ bonusrahaa!
 • Minimitalletus 20€
 • Minimikerroin yhdistelmät 1,50 & singlet 2,00
 • Kierrätysaika 30 vuorokautta
 • Kierrätysvaatimus 5x

Vedonlyönti: Kertoimet ja kohteet

FezBet tarjoaa monipuolisen pelivalikoiman, sillä saatavilla on jopa yli 50 000 kohdetta joka kuukausi. FezBetiltä löydät kaikki suomalaisten suosikkilajit ja -sarjat, mutta tämän lisäksi tarjolla on runsaasti vedonlyöntikohteita myös hieman pienemmälle huomiolle jääneisiin lajeihin ja sarjoihin.

FezBet kohdevalikoimaan kuuluu kaikki suosituimmat sarjat, kuten Valioliiga ja Bundesliiga, mutta onpahan tarjolla myös pingistä ja sulkapalloa!

Kertoimet FezBetillä ovat erinomaiset, jonka ansiosta voit löytää päivittäin markkinoiden kärkipään kertoimia tältäkin sivustolta. FezBet livedonlyönti tarjoaa myös kohteita kellon ympäri jokaisena päivänä viikossa, jonka ansiosta pelattavaa löytyy aina.

FezBet mobiili

FezBet mobiilissa pääset pelaamaan kaikki suosikkipelejäsi helposti loistavan mobiilisivun avulla, joka on optimoitu mobiililaitteelle. Mobiilisivuston avulla pelaaminen onnistuu nopeasti, sillä käytettävyys on erinomaisella tasolla. Kertoimet ja kohteet löytyvät sulavasti hakuntoimintoa käyttäen, jonka avulla navigointi on helppoa kuin heinänteko. FezBet on panostanut mobiilisivustoonsa merkittävästi, eikä ihme. Mobiilipelaaminen on vuonna 2023 jo suositumpaa kuin perinteisellä tietokoneella pelaaminen. Mobiilialusta on erinomainen, mutta myöskään FezBetin pöytäkoneversiosta ei löydy valittamisen aihetta.

Lue Fezbet arvostelu & kokemuksia ja nappaa 200€ Bonus!

FezBet Suomi – Suomalainen vedonlyöntisivusto

FezBet sopii suomalaisille pelaajille kuin nenä päähän, sillä pelaaminen onnistuu mukavasti suomenkielellä. Sivusto on käännetty kokonaisuudessaan suomenkielelle, jonka lisäksi myös asiakaspalvelu on saatavilla omalla äidinkielellä. FezBet tarjoaa säännöllisesti suomalaisille pelaajille erilaisia bonuksia ja kampanjoita, jonka ansiosta kotimaisilla pelaajilla on loistavat oltavat tällä sivustolla! Suomalaisten suosituimmat lajit ja sarjat ovat aina saatavilla, jonka ansiosta kohdevalikoimasta pelaaminen ei todellakaan jää kiinni.

Fezbet kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

FezBet kokemuksia

Meillä Bonusvedoilla on erinomaiset kokemukset FezBetistä. Tämä uusi vedonlyöntisivusto on tullut ryminällä markkinoille, eikä ihme. Meille suomalaisille bonukset tunnetusti kelpaavat ja FezBet tarjoaa yhden markkinoiden parhaista uusista bonuksista! Bonuksia ja kampanjoita löytyy runsaasti, jonka ansiosta rahanarvoisia etuja on saatavilla myös ensimmäisen talletuksen jälkeen.

FezBet tarjoaa turvallisen peliympäristön ja Trustly -palvelun avulla rahansiirrot toimivat molempiin suuntiin jopa sekunneissa – kenelle ei välittömät kotiutukset kelpaisi? Käytettävyys on loistavaa, jonka ansiosta pelikokemus on miellyttävä.

Kertoimet ovat kunnossa ja asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, ja tämä on erinomaisen sivuston merkki. Erilaisia kohteita löytyy kuin sieniä sateella, jonka ansiosta sivusto sopii varmasti niin aloittelevalle kuin hieman kokeneemmallekkin vedonlyöjälle.

Fezbet chat, sähköposti ja puhelin

FezBet kotiutus

FezBet tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. FetBet talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät talletusvaihtoehtoja sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen nettikasino ja vedonlyöntisivusto tarjoavat korttitalletuksen. Korttitalletus on varma ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille, jonka lisäksi kortilla tallettaminen on kuitenkin todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta FezBet kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

FezBet kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa FezBet kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! FezBet ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY