PINNACLE

LUNASTA: Parhaat kertoimet!
Pinnacle Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS Parhaat kertoimet!

YLEISTIEDOT
  • URL pinnacle.com
  • Perustettu 1998
  • Lisenssi Malta
  • Min. talletus 10€
  • Max. talletus Ei ole

Pinnacle vedonlyönti on aktiivisen vedonlyöjän paratiisi. Maineikkaalta sivustolta löydät maailman parhaat kertoimet sekä markkinoiden ehdottomasti korkeimman palautusprosentin. Pinnaclella ei asiakkaan tarvitse huolehtia missään vaiheessa panosrajoista, jonka lisäksi arbitraasit ovat Pinnaclella täysin sallittuja – tästä ei vedonlyönti voi paremmaksi mennä! Pinnaclelta löydät hulppean määrän lajeja ja kohteita ja niin kuin edellä mainittiin – huippukertoimin!

Pinnacle bonus vedonlyöntiin

Pinnacle vedonlyönti ei ole enää pitkään aikaan tarjonnut minkään sortin ensitalletusbonusta, mutta maailman parhaat kertoimet riittävät kyllä korvaamaan tämän menetyksen. Harrastelijapeluria bonuksen puuttuminen ei ehkä alkuun miellytä, mutta pelaaja varmasti huomaa huippukertoimien merkityksen vietettyään aikaa Pinnaclella.

Näin pääset nauttimaan maailman parhaista kertoimista

  1. Siirry Pinnaclelle tästä
  2. Rekisteröi ilmainen pelitilisi
  3. Tee talletus ja nauti pelaamisesta maailman parhailla kertoimilla!
Pinnacle vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

Vedonlyönti: Kertoimet ja kohteet

Pinnacle tarjoaa hurjan määrän pelikohteita päivittäin, ja eri lajeja on tarjolla lukematon määrä. Pinnaclelta löydät kaikki suosituimmat lajit sarjat pelivalikoimasta, jonka lisäksi löydät pelikohteita myös hieman pienemmistä sarjoista.

Pinnaclen kohdevalikoimaan kuulu suomalaisten suosituimmat lajit ja sarjat kuten Liiga ja Valioliiga, mutta tämän lisäksi pienempiä ja tuntemattomampiakin lajeja on aina tarjolla.

Kertoimet Pinnaclella ovat tunnetusti markkinoiden parhaat, ja löydätkin maailman parhaat kertoimet päivittäin tältä vedonlyöntisivustolta. Myös Pinnacle livevedonlyönti tarjoaa loistavia kertoimia, ja löydätkin korkeimmat kertoimet usein jalkapallosta, jääkiekosta sekä tenniksestä!

Lue Pinnacle arvostelu & kokemuksia ja nappaa bonus!

Pinnacle mobiili

Pinnacle mobiilissa pääset pelaamaan helposti kaikkia suosikkipelejäsi loistavalla mobiilisivustolla. Pinnacle mobiilissa asiat hoituvat erittäin hyvin, sillä pelaaminen, kotiutukset, tallettaminen ja asiakaspalvelu ovat kaikki aina saatavilla mobiilissa. Pinnacle on panostanut mobiilikäytettävyyteen lisää aivan vasta, sillä vedonlyöntisivusto päivitti sivustoaan viime syksynä. Mobiilisivuston käytettävyys on erinomaista, eikä valittamista löydy Pinnaclen pöytäkoneversiostakaan.

Pinnacle kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

Pinnacle Suomi – Suomalainen vedonlyöntisivusto

Pinnacle on suosittu ja todella arvostettu vedonlyöntisivu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Sivusto on muuten täysin suomenkielinen, mutta asiakaspalvelu löytyy vain englanninkielisenä. Avulias asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan kaikissa mahdollisissa pattitilanteissa nopeasti suurella ammattitaidolla. Maltan lisenssin ansiosta Pinnacle tarjoaa kaikille suomalaisille pelaajilleen täysin verovapaat voitot!

Pinnacle kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

Pinnacle kotiutus

Pinnacle tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. Pinnacle talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen nettikasino ja vedonlyöntisivusto tarjoavat korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille, ja Pinnaclella tämä tapahtuu ilman kuluja. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta Pinnacle kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com–sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

Pinnacle kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa Pinnacle kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! Pinnacle ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

Pinnacle chat, sähköposti ja puhelin

Löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset helposti meidän listaltamme!

REKISTERÖIDY