UNIBET POKERI

LUNASTA: 10€ ilman talletusta
Unibet Bonus, Freeroll & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 10€ ilman talletusta

YLEISTIEDOT
 • URL unibet.com
 • Perustettu 1997
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 0€
 • Max. talletus Ei ole

Unibet on yksi maailman johtavia rahapeliyhtiöitä, joten on enemmän kuin luonnollista, että Unibet tarjoaa myös laadukkaan pokerihuoneen. Unibet on yksi maailman suosituimpia pokerisivustoja, eikä ihme. Turnauksia ja käteispelejä järjestetään Unibetilla yötä päivää vuoden jokaisena päivänä, joten pokeripelit pyörivät jatkuvasti. Unibet tarjoaa suomalaisille pelaajille myös poikkeuksellisen paljon kampanjoita ja kilpailuja, joten Unibet Pokeri kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun.

Unibet Pokeri käyttää omaa ohjelmistoa pokerissaan, jonka nimi on tuttavallisesti Unibet Poker. Käytettävyys Unibetilla on loistavaa, jonka ansiosta pelaaminen on oikein miellyttävää. Erilaisia pokeripelejä löytyy jokaiselle pelityylille ja pöytiä löytyy pelikassan koosta riippumatta. Tarjolla on runsaasti ilmaisia pokeriturnauksia eli niin sanottuja freerolleja, mutta löydät pokeriturnauksia myös satojen eurojen sisäänostoilla. Unibet Pokerilta löydät kattavasti käteispelejä ja turnauksia Texas Hold’emiin ja Omahaan sen eri variaatioissa.

UNIBET POKERIBONUS

Unibet Pokeri tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille hurjan 210€ arvoisen bonuspaketin. Unibet tervetulotarjous pokeriin sisältää 10 euroa ilmaista pelirahaa, jonka lisäksi jokaisella pelaajalla on mahdollisuus lunastaa jopa 200 euron bonus. Pelitilillesi lisätään 10 euroa ilmaista pelirahaa pokeriin pelkästä tilin avaamisesta, jonka jälkeen voit napata itsellesi jopa 200 euroa puhdasta käteistä. Unibet bonus pokeriin maksetaan osissa maksamasi raken mukaan ja sinulla on 60 päivää aikaa lunastaa 200 euron arvoinen pokeribonus. Bonus maksetaan pelitilillesi seuraavasti:

 • Saat pelitilillesi 1€ käteistä, kun olet päässyt 2€ rakeen
 • Saat pelitilillesi 4€ käteistä, kun olet päässyt 10€ rakeen
 • Saat pelitilillesi 15€ käteistä, kun olet päässyt 50€ rakeen
 • Saat pelitilillesi 80€ käteistä, kun olet päässyt 150€ rakeen
 • Saat pelitilillesi 140€ käteistä, kun olet päässyt 588€ rakeen

Tervetulotarjouksen lisäksi Unibet tarjoaa jatkuvasti suomalaisille pelaajille suunnattuja bonuksia pokeriin, joten Unibet kannattaa ehdottomasti napata haltuun. Unibetilta saat säännöllisesti talletusbonuksia, ilmaisia turnauslippuja ja käteispalautuksia pokeriin, jonka ansiosta Unibet on suuressa suosiossa myös kokeneiden pokerinpelaajien parissa!

Näin Unibet pokeribonukset lunastetaan

 1. Siirry Unibet Pokeriin tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili – saat 10 euroa ilmaista pelirahaa pokeriin
 3. Nappaa jopa 200€ Unibet Pokeribonus talteen ja nauti pelaamisesta yhdellä maailman suosituimmista pokerihuoneista!

Unibet Pokeriturnaukset

Unibet tarjoaa erinomaisen määrän erilaisia pokeriturnauksia viikon jokaisena päivänä. Turnauksia löytyy monipuolisesti kaikille pelityyleille, joten jokainen löytää varmasti mieluisia pokeriturnauksia Unibetilla. Unibet tarjoaa reilusti ilmaisia pokeriturnauksia eli freerolleja, mutta tarjolla on kattavasti myös turnauksia kaikenkokoisilla sisäänostoilla. Alapuolelta löydät turnausmuotoja, joita Unibet Pokeri tarjoaa:

 • Sit & Go -turnaukset — Turnaus alkaa heti, kun osallistujamäärä turnaukseen on täynnä. Sit & Go -turnauksia on saatavilla Unibetilla yhden- tai useamman pöydän turnausmuodoissa.
 • Usean pöydän turnaukset (MTT) — Multi-table -turnaukset ovat suosituimpia turnauksia nettipokerissa. Useamman pöydän turnauksiin voi osallistua jopa tuhansia pelaajia, jonka ansiosta palkintopotit voivat olla jopa miljoonia dollareita pienelläkin sisäänostolla.
 • Bounty -turnaukset — Bounty -turnauksissa pelaaja saa käteispalkinnon toisen pelaajan pudottamisesta. Pudotuspalkinto maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, ja pudotuspalkinto voi olla turnauksesta riippuen jopa satoja dollareita.
 • FAST -turnaukset — FAST -turnauksissa pöytäsi vaihtuu heti, kun käsi on päättynyt osaltasi. Mikäli luovutat käden, saat heti uudet kortit käteen seuraavassa pöydässä, joten FAST -turnaukset Unibetilla tarjoavat vauhdikasta pelaamista!
 • Freezeout -turnaukset — Freezeout -turnauksissa pelaaja ei voi ostaa itseään takaisin turnaukseen, mikäli pelaaja häviää kaikki pelimerkkinsä. Turnaus on pelaajan osalta ohi, kun hän on hävinnyt kaikki merkkinsä.
 • Rebuy -turnaukset — Rebuy -turnauksissa pelaaja voi ostaa itsensä takaisin turnaukseen ennalta määritetyn ajan puitteissa. Usein Rebuy on mahdollista turnauksen ensimmäisen tunnin ajan, mutta myös erilaisia Rebuy-aikoja on saatavilla turnauksen rakenteesta riippuen.
 • Heads-up -turnaukset — Heads-up -turnauksissa pelaajat pelaavat 1 vastaan 1 -muodossa. Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan pareittain, ja turnausta jatketaan turnauskaavion mukaisesti niin kauan, kunnes vain yksi pelaaja on jäljellä.

Unibet Pokeri pelivalikoima

 • No-Limit Texas Hold’em
 • Pot-Limit Texas Hold’em
 • Fixed-Limit Texas Hold’em
 • No-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Pot-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Fixed-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo

Unibet Pokeri mobiili

Unibet Pokeri mobiilissa voit pelata kaikkia pokeripelejä halutessasi vaikka mökiltä tai uimarannalta loistavan mobiilisovelluksen avulla. Unibet Pokeri app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan Unibet Pokeri sivustolta ja sovelluskaupasta. Pokerisovellus mobiililaitteelle on käytettävyydeltään suorastaan mahtava, jonka vuoksi suosittelemme kaikkia pokerinpelaajia kokeilemaan sovellusta mobiilipelaamiseen.

Unibet Pokeri Suomi – Suomalainen pokerisivusto

Unibet Pokeri on rakennettu täydellisesti suomalaisia pokeripelaajia varten, sillä pokerisivusto on kokonaisuudessaan suomenkielinen. Unibet tarjoaa vain suomalaisille suunnattuja pokeribonuksia jatkuvasti, jonka ansiosta suomalaisilla pelaajilla on erinomaiset oltavat Unibetilla. Unibet asiakaspalvelu auttaa ystävällisesti täydellä suomenkielellä, jonka ansiosta asiointi on helppoa ja nopeaa kaikissa mahdollisissa pattitilanteissa. Suomalaisille pelaajille on tietenkin tärkeää se, että voitot ovat verovapaat – Maltan lisenssi takaa kotimaisille pelaajille verovapaat voitot.

Unibet Pokeri kokemuksia

Bonusvedoilla on loistavat kokemukset Unibet Pokerista. Unibet on yksi maailman suosituimpia rahapeliyhtiöitä, eikä tämä yllätä ollenkaan. Myös pokerissa Unibet tarjoaa loistavan pelivalikoiman, sillä käteispelejä ja turnauksia on tarjolla reilusti. Käytettävyys Unibetin pokerihuoneella on erinomaista, jonka ansiosta pelikokemus on oikein mukava ja viihtyisä. Unibet asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan suurella ammattitaidolla kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin saa viimeistään muutamassa minuutissa.

Pokerivalikoima Unibetilla täyttää niin aloittelevan kuin kokeneemmankin pelaajan kriteerit, sillä Unibetilta löytyy kirjaimellisesti jokaiselle pelattavaa. Unibet pokeribonuksia on saatavilla jopa päivittäin, jonka ansiosta Unibet Pokeri kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun, mikäli tiliä ei vielä jostain syystä pokerisivustolle löydy.

Unibet Pokeri kotiutus

Unibet Pokeri tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. Unibet Pokeri talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen pokerisivusto tarjoaa korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta Unibet Pokeri kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

Unibet Pokeri kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa Unibet Pokeri kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! Unibet Pokeri ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

REKISTERÖIDY