POKERSTARS

LUNASTA: 100% / 600$
Pokerstars Bonus, Freeroll & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 600$

YLEISTIEDOT
 • URL pokerstars.com
 • Perustettu 2000
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 20$
 • Max. talletus 600$

PokerStars on maailman suosituin ja tunnetuin pokerihuone. PokerStars on ylivoimaisesti maailman johtavin pokerisivusto, joka raivaa tietä muille pokerisivustoille uskomattomalla pelivalikoimallaan. Asiakasmäärä PokerStarsilla on uskomattoman suuri, mutta tämä ei ole ollenkaan ihme. PokersStars tarjoaa järisyttävän monipuolisesti käteispelejä ja turnauksia sivuillaan, jonka ansiosta suurin osa ihmisistä suuntaakin PokerStarsille, mikäli he haluavat nettipokeria pelata.

PokerStars tarjoaa markkinoiden parhaan kanta-asiakasohjelman, jonka ansiosta pelaajat keräävätkin pisteitä sivustolla mielellään. PokerStarsin käytettävyys on huippuluokkaa, sillä PokerStarsin ohjelmisto on yksi markkinoiden parhaita pokeriohjelmistoja. Pelaajamassan vuoksi pelaajien taso vaihtelee PokerStarsilla voimakkaasti, jonka vuoksi vastaan voi tulla heikkojen pelaajien lisäksi myös todella kovia pokerinpelaajia.

PokerStarsilla pääset pelaamaan lukuisia eri pokerimuotoja, kuten: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven Card Stud ja Seven Card Stud Hi-Lo, Razz, H.O.R.S.E., H.O.S.E., Badugi, Mixed Hold’em, Mixed Omaha Hi-Lo, 2-7 Triple Draw, Five Card Draw ja 2-7 Draw Lowball. PokerStarsilla käteispelit ja turnaukset pyörivät vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, joten pelattavaa löytyy aina.

POKERSTARS POKERIBONUS

PokerStars tarjoaa uusille suomalaisille pelaajilleen kaksi erilaista tervetulotarjousta, joista jokainen voi valita itselleen mieluisen bonuspaketin. Löydät alapuolelta tarkemmat tiedot molemmista bonusvaihtoehdoista uusille kotimaisille asiakkaille PokerStarsilla:

Bonus 1. Talleta 20$ ja saat 30$ ylimääräistä pelirahaa PokerStarsille

 • Päivä 1: 10 x 0,50 $ Spin & Go -lippua – 10 mahdollisuutta voittaa jopa 5 000 $
 • Päivä 2: 5 x 1 $ Spin & Go -lippua – 5 mahdollisuutta voittaa jopa 10 000 $
 • Päivä 3: 5 x 1 $ Spin & Go -lippua – 5 mahdollisuutta voittaa jopa 10 000 $
 • Päivä 4: 5 $ rahabonus
 • Päivä 5: 5 x 1 $ Spin & Go -lippua – 5 mahdollisuutta voittaa jopa 10 000 $
 • Päivä 6: 5 $ rahabonus

Ensimmäisen bonuksen lunastamiseksi syötä PokerStars bonuskoodi THIRTY talletuksen yhteydessä.

Bonus 2. 100% talletusbonus jopa 600$ asti

Toisen bonuksen lunastamiseksi syötä PokerStars bonuskoodi STARS600 talletuksen yhteydessä.

Talletuksen jälkeen sinun on kerättävä lunastuspisteitä pelaamalla oikean rahan pelejä PokerStarsilla. Mikäli toisin ei mainita, ansaitset 5 lunastuspistettä jokaisesta rakena tai turnausmaksuna maksamastasi dollarista (5,5 pistettä per 1€). PokerStars-tilillesi lisätään 10 dollaria oikeaa rahaa aina, kun saavutat 180 lunastuspistettä. Sinulla on neljä kuukautta aikaa kerätä lunastuspisteet jokaisen hyväksytyn talletuksesi jälkeen ansaitaksesi pisteitä ja vapauttaaksesi bonuksesi. Voit tehdä kolme talletusta bonuksen lunastamiseksi, mutta talletukset tulee tehdä 60 päivän sisällä ensimmäisestä hyväksytystä talletuksesta.

Näin PokerStars pokeribonus lunastetaan

 1. Siirry PokerStarsille tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Valitse mieluinen bonustarjous ja talleta vähintään 20$
 4. Nappaa jopa 600$ PokerStars bonus ja nauti pelaamisesta suositulla PokerStarsilla!

PokerStars Turnaukset

PokerStars tarjoaa erilaisia pokeriturnauksia uskomattoman kattavasti, jonka ansiosta jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti mieluisia turnauksia. PokerStarsin turnaukset pyörivät yötä päivää vuoden jokaisena päivänä, jonka ansiosta pelattavaa riittää aina kellon ympäri. Turnausten sisäänostot vaihtelevat ilmaisturnauksista aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti, joissa palkintopotit ovat jopa miljoonia euroja. Alapuolelle olemme listanneet PokerStarsilta löytyviä turnausvaihtoehtoja:

 • Sit & Go -turnaukset — Turnaus alkaa heti, kun osallistujamäärä turnaukseen on täynnä. Sit & Go -turnauksia on saatavilla PokerStarsilla yhden- tai useamman pöydän turnausmuodoissa.
 • Usean pöydän turnaukset (MTT) — Multi-table -turnaukset ovat suosituimpia turnauksia nettipokerissa. Useamman pöydän turnauksiin voi osallistua jopa tuhansia pelaajia, jonka ansiosta palkintopotit voivat olla jopa miljoonia dollareita pienelläkin sisäänostolla.
 • Bounty -turnaukset — Bounty -turnauksissa pelaaja saa käteispalkinnon toisen pelaajan pudottamisesta. Pudotuspalkinto maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, ja pudotuspalkinto voi olla turnauksesta riippuen jopa satoja dollareita.
 • ZOOM -turnaukset — Zoom -pokeriturnaukset ovat PokerStarsin erikoisuus. Zoom -turnauksissa pöytäsi vaihtuu jokaisen käden jälkeen, jonka ansiosta pelaat useita eri pelaajia vastaan, etkä vain yhden pöydän pelaajien kanssa.
 • Shootout -turnaukset — Shootout turnauksissa pelaajat pelaavat samassa turnauspöydässä niin kauan, kunnes pöydässä on enää yksi pelaaja. Pelaajat eivät siis vaihda pöytiä pelaajamäärien tasoittamisen vuoksi, kuten perinteisissä useamman pöydän pokeriturnauksissa.
 • Freezeout -turnaukset — Freezeout -turnauksissa pelaaja ei voi ostaa itseään takaisin turnaukseen, mikäli pelaaja häviää kaikki pelimerkkinsä. Turnaus on pelaajan osalta ohi, kun hän on hävinnyt kaikki merkkinsä.
 • Rebuy -turnaukset — Rebuy -turnauksissa pelaaja voi ostaa itsensä takaisin turnaukseen ennalta määritetyn ajan puitteissa. Usein Rebuy on mahdollista turnauksen ensimmäisen tunnin ajan, mutta myös erilaisia Rebuy-aikoja on saatavilla turnauksen rakenteesta riippuen.
 • Heads-up -turnaukset — Heads-up -turnauksissa pelaajat pelaavat 1 vastaan 1 -muodossa. Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan pareittain, ja turnausta jatketaan turnauskaavion mukaisesti niin kauan, kunnes vain yksi pelaaja on jäljellä.

PokerStars vuosittaiset turnaussarjat

World Championship of Online Poker (WCOOP)

World Championship of Online Poker on PokerStarsin vuosittain järjestämä turnaussarja, jossa pelaajat ympäri maailmaa pääsevät kamppailemaan miljoonien dollareiden arvoisista rahapalkinnoista. Vuonna 2019 WCOOP -takuupoteissa oli yli 75 miljoonaa dollaria, joten melkoisista summista on kyse! Turnauksia turnaussarjassa nähtiin yhteensä 73 ja turnauksia käydään useassa eri pokerin variaatioissa. WCOOP on nettipokerin suurin turnaussarja, joka kerää pöytiin myös maailman parhaat pokerinpelaajat!

Spring Championship of Online Poker (SCOOP)

Spring Championship of Online Poker on PokerStarsin joka keväänä järjestämä turnaussarja, joka kerää pelaajia ympäri maailmaa taistelemaan kymmenien miljoonien dollareiden arvoisista palkintosummista. Vuoden 2020 turnaussarjassa oli suurempi takuupotti kuin koskaan – 85 miljoonaa dollaria! Sisäänostot turnauksiin alkavat vain 2,20 dollarista, joten hyvin pienellä osallistumismaksulla on mahdollisuus päästä nappaamaan himoittuja palkintoja!

Turbo Series

Turbo Series on PokerStarsin järjestämä suosittu turnaussarja, joka koostuu eri pelimuotojen turbo-nopeudella käytävistä turnauksista. Turnaussarjat on saavuttanut valtavan suosion sen viihdyttävyyden vuoksi ja viimeisin Turbo Series järjestettiin 5.-19.4.2020. Turnauksissa oli yhteensä huikea yli 25 miljoonan dollarin takuupotti ja turnauksen osallistumismaksut lähtivät vain 11 dollarista.

MicroMillions

MicroMillions on PokerStarsin turnaussarja, jossa pelaajilla on mahdollisuus napata valtavia palkintopotteja todella pienillä sisäänostoilla. MicroMillionsissa osallistumismaksut lähtevät vain 1,10 dollarista, joten halvalla on mahdollisuus taistella suurista voitoista! Viimeisin MicroMillions -tapahtuma pelattiin 19.-26.4.2020, joka huipentui 11 dollarin sisäänoston Sunday Storm Anniversary -turnaukseen, jossa takuupotissa oli järisyttävät miljoona dollaria!

PokerStars pelivalikoima

 • No-Limit Texas Hold’em
 • Pot-Limit Texas Hold’em
 • Fixed-Limit Texas Hold’em
 • Mixed Texas Hold’em
 • No-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Pot-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Fixed-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Mixed Omaha Hi-Lo
 • Seven Card Stud & Seven Card Stud Hi-Lo
 • Razz
 • H.O.R.S.E.
 • H.O.S.E.
 • Badugi
 • 2-7 Triple Draw
 • Five Card Draw
 • 2-7 Draw Lowball

PokerStars mobiili

PokerStars mobiilissa voit pelata pokeria mahtavan mobiilisovelluksen avulla. PokerStars app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan PokerStars sivustolta ja sovelluskaupasta. PokerStars mobiilisovellus on yksi markkinoiden parhaita pokerialustoja mobiilipelaamiseen, joten suosittelemme ainakin kokeilemaan mobiilipokeriin suunniteltua sovellusta pelaamiseen.

Pelaaminen toimii saumattomasti ja pelikokemus on erinomainen loistavasti toimivan mobiilisovelluksen ansiosta. Käteispelit ja erilaiset turnaukset löytyvät käden käänteessä. PokerStars on panostanut valtavasti mobiilisovellukseensa ja se myös näkyy. PokerStarsin mobiilialusta on yksi markkinoiden parhaita mobiilisovelluksia nettipokeriin.

PokerStars Suomi – Suomalainen pokerisivusto

PokerStars on suunniteltu täydellisesti suomalaisille pokerinpelaajille. Pokerisivu on käännetty täysin suomenkielelle, jonka ansiosta kaikki hoituu kotimaisella kielellä. Pelaaminen ja asiakaspalvelu löytyy suomeksi, joten vastaukset kysymyksiin saat helposti täysin suomenkielellä. Suomalaisille pelaajille suuressa osassa on se, että voitot ovat verovapaat – Maltan lisenssi takaa kotimaisille pelaajille verovapaat voitot. PokerStars tarjoaa säännöllisesti suomalaisille pelaajille kohdennettuja bonustarjouksia pokeriin, jonka ansiosta rahanarvoisia etuja on tarjolla jopa päivittäin. Käteispelit ja turnaukset pyörivät vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta, joten PokerStars on suomalaisten pokerinpelaajien taivas.

PokerStars EU

PokerStars EU avattiin vuonna 2012 palvelemaan PokerStarsin eurooppalaisia asiakkaita. PokerStars EU:n ansiosta eurooppalaisille pelaajille on mahdollista järjestää yksinoikeudellisia turnauksia ja bonustarjouksia. PokerStars EU omistaa Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämän pelilisenssin, jonka ansiosta sivusto tarjoaa täysin verovapaat pokerivoitot suomalaisille pelaajille. PokerStars EU on liikenteeltään maailman kolmanneksi suurin pokerisivusto, eli melkoisesta pelaajamäärästä on kyse, kun pelaajamäärään ei ole laskettuna PokerStarsin Euroopan ulkopuolisia pelaajia.

PokerStars kokemuksia

PokerStars on vielä vuonna 2023 maailman ylivoimaisesti paras pokerihuone. PokerStars on vakiinnuttanut asemansa valtavalla työmäärällä, joten nykyinen kärkipaikka on ehdottomasti täysin ansaittu. PokerStars tarjoaa järisyttävän määrän erilaisia pokeriturnauksia kaikille pelaajille, joten jokainen uusi ja kokenut pokerinpelaaja löytää varmasti mieluista pelattava tältä sivustolta.

Bonusvedoilla on oikein lämpimät kokemukset Pokerstarsista, sillä asiat hoituvat tällä jättisivulla loistavasti. Pelaajamassat ovat toki valtavia, jonka vuoksi suurimmissa turnauksissa pelaajia voi olla jopa kymmeniä tuhansia. Turnauksia löytyy kuitenkin myös pienemmillä pelaajamäärillä, jonka vuoksi suuresta asiakasmäärästä ei tarvitse pelästyä. Kotiutukset PokerStarsilla maksetaan nopeasti, eikä turvallisuudesta tarvitse huolehtia tällä valtavan luotettavalla pokerisivulla.

PokerStars kotiutus

PokerStars tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. PokerStars talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen pokerisivusto tarjoaa korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta PokerStars kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

PokerStars kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa PokerStars kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! PokerStars ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

REKISTERÖIDY