PARTYPOKER

LUNASTA: Turnauslippuja heti alkuun!
Partypoker Pokeri Bonus, Freeroll & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS Turnauslippuja heti alkuun!

YLEISTIEDOT
 • URL partypoker.com
 • Perustettu 1997
 • Lisenssi Gibraltar
 • Min. talletus 10$
 • Max. talletus 20$

PartyPoker on yksi maailman suosituimmista pokerisivustoista. Party Poker on saavuttanut valtavan suosion viime vuosien aikana, jonka ansiosta pokerisivu on yksi maailman johtavia pokerihuoneita. Turnauksia ja käteispelejä on tarjolla reilusti, jonka lisäksi kampanjat ovat loistavia. Pelaajamäärä PartyPokerilla on valtava, eikä ihme. Party Poker tarjoaa erinomaisen kanta-asiakasohjelman ja reilusti hulppeita erikoistapahtumia.

Party Pokerin suosion ansiosta pokerisivustolta löytyy heikkotasoisia pelaajia, jonka ansiosta voittojen takomiseen on loistavat mahdollisuudet. PartyPoker pelivalikoima tarjoaa mahdollisuuden pelata pienen panoksen Texas Hold’em ja Omaha pelejä, jonka ansiosta pokeriuraa vielä aloitteleville pelaajille löytyy paljon pelattavaa. Käteispelejä on tarjolla monipuolisesti erilaisilla panoksilla, ja Party Poker on tullut tunnetuksi siitä, että sivuston käteispeleissä on harrastepelaajia yllättävän korkeillakin panostasoilla. Tämän ansiosta helppoja vastustajia, eli niin sanottuja ”paisteja” on mahdollista löytää paljon myös korkeilta panostasoilta

PartyPokerilta löydät lukuisia eri pokerimuotoja, kuten: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven Card Stud ja Seven Card Stud Hi-Lo. PartyPokerilla pelit pyörivät kellon ympäri, jonka ansiosta pokeripelejä löytyy aikaisesta aamusta aina myöhään yöhön asti.

PartyPokerin käytettävyys on ensiluokkaista, sillä sivustoa on päivitetty aivan viime aikoina merkittävästi. Pöydät toimivat nopeasti ja erilaisia ominaisuuksia on tarjolla monipuolisesti. Grafiikat ovat erinomaiset, eikä käytettävyydessä ole moitteen sijaa. Party Pokeria pidetään tunnetusti maailman turvallisimpana pokeriyhtiönä, ja PartyPoker onkin Lontoon pörssiin listattu yhtiö.

PARTYPOKER POKERI BONUKSET

Party Poker tarjoaa uusille asiakkailleen kaksi bonusvaihtoa ensimmäiselle talletukselle, joista jokainen uusi suomalainen voi valita itselleen mieluisen. Voit valita itsellesi bonuspaketin yhteen Party Pokerin suurimmista pokeripeleistä, jonka nimi on SPINS!  Voit napata taskuusi jopa 30$ arvosta ilmaisia turnauslippuja SPINS -peliin ensimmäisen kuuden päivän ajan. Pääpalkintona SPINS -pelissä on miljoona dollaria, joka on mahdollista voittaa  vain 5 dollarin arvoisella ilmaislipulla, joten melkoiset tienestit ovat mahdollisia. Alapuolelta löydät tarkemmat tiedot molemmista bonusvaihtoehdoista:

Bonus 1. Talleta 10$ ja saat 10$ edestä ilmaislippuja SPINS -peliin

 • Päivä 1: 1x $5 SPINS lippu + 5x $0.25 SPINS lippua
 • Päivä 2: 5x $0.25 SPINS lippua
 • Päivä 4: 5x $0.25 SPINS lippua
 • Päivä 6: 5x $0.25 SPINS lippua

Bonus 2. Talleta 20$ ja saat 30$ edestä ilmaislippuja SPINS -peliin

 • Päivä 1: 1x $5 SPINS lippu+ 5x $1 SPINS lippua
 • Päivä 2: 1x $5 SPINS lippu + 5x $1 SPINS lippua
 • Päivä 4: 4x $1 SPINS lippua
 • Päivä 6: 2x $3 SPINS lippua

Näin Partypokerin pokeribonus lunastetaan

 1. Siirry PartyPokerille tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Talleta vähintään 10$ – Maksimibonus lunastetaan 20$ talletuksella
 4. Nappaa jopa 30$ edestä ilmaisia turnauslippuja ja nauti pelaamisesta Partypokerilla!

Partypoker Turnaukset

PartyPoker tarjoaa erilaisia pokeriturnauksia monipuolisesti, jonka ansiosta jokaiselle pelityylille löytyy varmasti mieluinen turnaus. Partypokerin turnaukset pyörivät yötä päivää, jonka ansiosta pelattavaa riittää kellon ympäri. Turnausten sisäänostot vaihtelevat ilmaisturnauksista aina tuhansiin euroihin asti, joissa palkintopotit ovat jopa miljoonia euroja. Alapuolelle olemme listanneet Party Pokerilta löytyviä turnausvaihtoehtoja:

 • Sit & Go -turnaukset — Turnaus alkaa heti, kun osallistujamäärä turnaukseen on täynnä. Sit & Go -turnauksia on saatavilla Party Pokerilla yhden- tai useamman pöydän turnausmuodoissa.
 • Usean pöydän turnaukset (MTT) — Multi-table -turnaukset ovat suosituimpia turnauksia nettipokerissa. Useamman pöydän turnauksiin voi osallistua jopa tuhansia pelaajia, jonka ansiosta palkintopotit voivat olla jopa miljoonia dollareita pienelläkin sisäänostolla.
 • Bounty -turnaukset — Bounty -turnauksissa pelaaja saa käteispalkinnon toisen pelaajan pudottamisesta. Pudotuspalkinto maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, ja pudotuspalkinto voi olla turnauksesta riippuen jopa satoja dollareita.
 • Shootout -turnaukset — Shootout turnauksissa pelaajat pelaavat samassa turnauspöydässä niin kauan, kunnes pöydässä on enää yksi pelaaja. Pelaajat eivät siis vaihda pöytiä pelaajamäärien tasoittamisen vuoksi, kuten perinteisissä useamman pöydän pokeriturnauksissa.
 • Freezeout -turnaukset — Freezeout -turnauksissa pelaaja ei voi ostaa itseään takaisin turnaukseen, mikäli pelaaja häviää kaikki pelimerkkinsä. Turnaus on pelaajan osalta ohi, kun hän on hävinnyt kaikki merkkinsä.
 • Rebuy -turnaukset — Rebuy -turnauksissa pelaaja voi ostaa itsensä takaisin turnaukseen ennalta määritetyn ajan puitteissa. Usein Rebuy on mahdollista turnauksen ensimmäisen tunnin ajan, mutta myös erilaisia Rebuy-aikoja on saatavilla turnauksen rakenteesta riippuen.
 • Heads-up -turnaukset — Heads-up -turnauksissa pelaajat pelaavat 1 vastaan 1 -muodossa. Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan pareittain, ja turnausta jatketaan turnauskaavion mukaisesti niin kauan, kunnes vain yksi pelaaja on jäljellä.

Partypoker pelivalikoima

 • No-Limit Texas Hold’em
 • Pot-Limit Texas Hold’em
 • Fixed-Limit Texas Hold’em
 • No-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Pot-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Fixed-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Seven Card Stud & Seven Card Stud Hi-Lo

Partypoker mobiili

Partypoker mobiilissa pääset pelaamaan pokeria erinomaisen mobiilisovelluksen avulla. Partypoker app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan Party Poker sivustolta ja sovelluskaupasta. Mobiililaitteelle ladattava pokerisovellus toimii loistavasti, joten suosittelemme ehdottomasti vähintään kokeilemaan mobiilisovellusta pelaamiseen.

Käytettävyys mobiilissa on miellyttävää, sillä kaikki pokeripelit löytyvät helposti ja nopeasti. Mobiilissa on monipuolisesti ominaisuuksia, jonka ansiosta et jää mistään paitsi pöytäkoneversioon verrattaessa. Pokerin suosio mobiilissa on saavuttanut viime vuosina valtavan suosion, jonka ansiosta myös Party Poker on panostanut erinomaisesti mobiilisovellukseensa. Partypokerin mobiilialusta on mielestämme paras alusta mobiilipokeriin juuri nyt.

Partypoker Suomi – Suomalainen pokerisivusto

Partypoker on rakennettu loistavasti suomalaisia pelaajia varten, mutta valitettavasti ainakaan vielä sivustoa ei ole käännetty kokonaisuudessaan suomenkielelle. Pelaaminen ja asiointi onnistuu kuitenkin täysin englanniksi. Avulias ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu auttaa ystävällisesti kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, eikä vastauksia tarvitse odottaa pitkään. Suomalaisille pelaajille on luonnollisesti tärkeää se, että voitot ovat verovapaat – Gibraltarin lisenssi takaa kotimaisille pelaajille verovapaat voitot.

Partypoker tarjoaa jatkuvasti myös suomalaisille pelaajille suunnattuja kampanjoita ja kilpailuja. Kotimaisista pelaajista pidetään huolta jatkuvilla bonustarjouksilla, ja pokeripelit pyörivät sivustolla vuoden jokaisena päivänä.

Partypoker kokemuksia

Partypoker on ehdottomasti yksi maailman parhaita pokerisivustoja, ja monen mielestä Party Poker on kiivennyt jo laadukkuudessa legendaarisen Pokerstarsin ohi. Bonusvedoilla on loistavat kokemukset Partypokerista, sillä homma toimii juuri niin kuin sen pitää. Kotiutukset ovat nopeita, jonka lisäksi luotettavuus ja turvallisuus on todellakin tällä sivustolla kunnossa.

Party Pokerin pelialusta on loistava, jonka ansiosta pelaaminen on helppoa ja miellyttävää. Pelit ja turnaukset löytyvät helposti, ja pokeripelejä on tarjolla valtava määrä. Partypoker asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa mahdollisissa pattitilanteissa, joten apua on aina saatavilla.

Pelivalikoima Party Pokerilla on erinomainen, jonka ansiosta pelattavaa löytyy niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin pokeripelaajalle. Turnauksia ja käteispelejä on saatavilla kaikenkokoisille pelikassoille, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivia pelejä Party Pokerilla.

Partypoker kotiutus

Partypoker tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. Partypoker talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen pokerisivusto tarjoaa korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta Partypoker kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

Partypoker kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa Party Poker kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! Party Poker ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

REKISTERÖIDY