OLYBET POKERI

LUNASTA: 2000$ käteisbonus
Olybet Pokeri Bonus, Freeroll & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 2000$ käteisbonus

YLEISTIEDOT
 • URL olybet.eu
 • Perustettu 2010
 • Lisenssi Viro
 • Min. talletus 10$
 • Max. talletus Ei ole

Olybet on erittäin kokenut rahapeliyhtiö, jonka ansiosta laatu on kohdallaan myös Olybetin pokerihuoneella. Käteispelejä ja turnauksia on tarjolla monipuolisesti, eikä pelaaminen keskeydy koskaan. Olybet tarjoaa suomalaisille pelaajille suunnattuja kampanjoita jatkuvasti, jonka ansiosta rahanarvoisia etuja on saatavilla lähes joka päivä. Olybetin käytettävyys on myös erittäin sulavaa, jonka ansiosta pelikokemukset Olybetilla ovat erinomaiset.

Pelivalikoimasta löytyy runsaasti pelattavaa pokerin eri variaatioissa, joista eniten pelaajia keräävät luonnollisesti Texas Hold’em ja Omaha. Käteispelejä löytyy toki myös muista pokerimuodoista paljon, sillä asiakasmäärä Olybetilla on valtava. Olybet tarjoaa myös varsin hulppean tervetulopaketin pokeriin, josta löydät tarkemmin tietoa tämän kappaleen alapuolelta.

Olybet Pokeribonus

Olybet Pokeri tarjoaa hulppean tervetulotarjouksen pokeriin uusille suomalaisille pelaajille. Olybet tervetulotarjous pokeriin sisältää käsittämättömän 2000$ arvoisen käteisbonuksen, jonka lisäksi Olybetin huikea kanta-asiakasohjelma tarjoaa käteispalautuksia jopa 100% asti. Käteisbonus maksetaan pelitilillesi seuraavasti:

 • Saat pelitilillesi 5$ käteistä jokaista nettorakena ja turnausmaksuna maksamaasi 25$ kohde. Voit lunastaa jopa 400 kertaa 5$, jonka ansiosta voit saada jopa 2000$ ylimääräistä käteistä! Käteisbonus on lunastettavissa ensimmäisen 90 päivän ajan, jonka jälkeen käteisbonusta ei ole enää mahdollista saada.

Näin Olybet pokeribonus lunastetaan

 1. Siirry Olybet Pokeriin tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Tee ensimmäinen talletus
 4. Nappaa jopa 2000$ pokeribonus talteen ja nauti pelaamisesta Olybetilla!

Olybet Pokeriturnaukset

Olybet tarjoaa monipuolisesti pokeriturnauksia vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta! Pokeriturnauksia Olybetilla on saatavilla jokaiselle pelityylille ja kaikenkokoisille pelikassoille, joten jokainen pelaaja löytää Olybetilta varmasti mieluisia turnauksia pokeriin. Alapuolelta löydät turnausmuotoja, joita Olybet Pokeri tarjoaa:

 • Sit & Go -turnaukset — Turnaus alkaa heti, kun osallistujamäärä turnaukseen on täynnä. Sit & Go -turnauksia on saatavilla Olybetilla yhden- tai useamman pöydän turnausmuodoissa.
 • Usean pöydän turnaukset (MTT) — Multi-table -turnaukset ovat suosituimpia turnauksia nettipokerissa. Useamman pöydän turnauksiin voi osallistua jopa tuhansia pelaajia, jonka ansiosta palkintopotit voivat olla jopa miljoonia dollareita pienelläkin sisäänostolla.
 • Bounty -turnaukset — Bounty -turnauksissa pelaaja saa käteispalkinnon toisen pelaajan pudottamisesta. Pudotuspalkinto maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, ja pudotuspalkinto voi olla turnauksesta riippuen jopa satoja dollareita.
 • Freezeout -turnaukset — Freezeout -turnauksissa pelaaja ei voi ostaa itseään takaisin turnaukseen, mikäli pelaaja häviää kaikki pelimerkkinsä. Turnaus on pelaajan osalta ohi, kun hän on hävinnyt kaikki merkkinsä.
 • Rebuy -turnaukset — Rebuy -turnauksissa pelaaja voi ostaa itsensä takaisin turnaukseen ennalta määritetyn ajan puitteissa. Usein Rebuy on mahdollista turnauksen ensimmäisen tunnin ajan, mutta myös erilaisia Rebuy-aikoja on saatavilla turnauksen rakenteesta riippuen.
 • Heads-up -turnaukset — Heads-up -turnauksissa pelaajat pelaavat 1 vastaan 1 -muodossa. Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan pareittain, ja turnausta jatketaan turnauskaavion mukaisesti niin kauan, kunnes vain yksi pelaaja on jäljellä.

Olybet Pokeri pelivalikoima

 • No-Limit Texas Hold’em
 • Pot-Limit Texas Hold’em
 • Fixed-Limit Texas Hold’em
 • No-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Pot-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Fixed-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Seven Card Stud & Seven Card Stud Hi-Lo

Olybet Pokeri mobiili

Olybet mobiilissa pääset pelaamaan kaikkia käteispelejä ja pokeriturnauksia mukavasti puhelimella tai tabletillasi loistavan pokerisovelluksen avulla. Olybet Pokeri app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan Olybet pokerisivustolta ja sovelluskaupasta. Olybet pokerisovellus on käytettävyydeltään loistava, jonka ansiosta suosittelemmekin kaikkia pokeripelaajia vähintään kokeilemaan mobiilisovellusta pelaamiseen.

Olybet Pokeri Suomi – Suomalainen pokerisivusto

Olybet Pokeri sopii suomalaisille pelaajille erinomaisesti, koska Olybet pokerisivusto on käännetty kokonaisuudessaan suomenkielelle. Löydät halutut asiat helposti ja nopeasti täydellisen suomenkielisyyden ansiosta, jonka lisäksi Olybet asiakaspalvelu auttaa luonnollisesti myös suomenkielellä. Suomalaisille pelaajille tärkeää on tietenkin myös se, että voitot ovat verovapaat – Viron lisenssi takaa kotimaisille pelaajille verovapaat voitot.

Olybet Pokeri kokemuksia

Meillä Bonusvedoilla on erinomaiset kokemukset Olybet Pokerista. Olybet tarjoaa loistavan pelivalikoiman pokeriin, sillä käteispelejä ja turnauksia on tarjolla monipuolisesti. Olybet on kokenut rahapelisivusto, jonka ansiosta asiat hoituvat myös pokerihuoneella niin kuin niiden kuuluu. Käytettävyys on erinomaista, jonka ansiosta pelaaminen on helppoa ja ennen kaikkea miellyttävä. Olybet asiakaspalvelu auttaa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ystävällisesti ja suurella ammattitaidolla, jonka ansiosta vastaukset saat nopeasti ja selkeästi.

Pelattavaa Olybetilta löytyy niin runsaasti, että pokerivalikoima täyttää varmasti niin aloittelevan kuin kokeneemmankin pokeripelaajan kriteerit. Olybet pokeribonuksia on tarjolla lähes päivittäin, joten suomalaisilla pelaajilla on loistavat oltavat Olybetilla.

Olybet Pokeri kotiutus

Olybet tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. Olybet Pokeri talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen pokerisivusto tarjoaa korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta Olybet Pokeri kotiutus on välitön lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

Olybet kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa Olybet kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! Olybet ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

REKISTERÖIDY