888 POKER (EI SUOMALAISILLE)

LUNASTA: 20$ ilman talletusta + 100% / 400$ (EI SUOMALAISILLE)
888 POKER (EI SUOMALAISILLE)

ARVOSANA

BONUS 20$ ilman talletusta + 100% / 400$ (EI SUOMALAISILLE)

YLEISTIEDOT
 • URL 888poker.com
 • Perustettu 2002
 • Lisenssi Malta
 • Min. talletus 10$
 • Max. talletus 400$

888poker on yksi maailman johtavista pokerihuoneista. 888poker on todella tunnettu pokerisivusto, joka on ollut maailman suosituimpia pokerisivustoja vuosikymmenien ajan. Käteispelejä ja turnauksia 888poker:lla on saatavilla monipuolisesti, jonka ansiosta pokeripelit pyörivät kellon ympäri päivästä riippumatta. Asiakasmäärä 888 pokerilla on jo valmiiksi suuri, ja 888poker tarjoaakin yhden markkinoiden parhaista pokerin kanta-asiakasohjelmia. 888poker:lta löydät myös reilusti erilaisia kampanjoita ja kilpailuja, joita sivusto tarjoaa jopa päivittäin pelaajilleen.

Käytettävyys 888 pokerilla on erinomaista, jonka ansiosta pelikokemus pokerihuoneella hakee vertaistaan. Pöydät toimivat sulavasti ja voit pokeripöytien kustomoiminen onnistuu helposti ja nopeasti omien mieltymysten mukaan. 888 poker on yksi maailman suurimmista rahapeliyhtiöistä, jonka ansiosta luotettavuus ja turvallisuus on tällä pokerisivustolla taattua.

888 tarjoaa paljon erilaisia pokerimuotoja, kuten: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven Card Stud ja Seven Card Stud Hi-Lo. Käteispelejä ja turnauksia järjestetään 888pokerilla ympäri vuorokauden, jonka ansiosta pelattavaa löytyy niin aamuvirkuille kuin yöeläimille. Käytettävyys 888:lla on erinomaista, jonka ansiosta pelaaminen on helppoa ja miellyttävää. Turhia bugeja ei tule vastaan, jonka ansiosta pelikokemus on oikein sulava.

888poker POKERIBONUS (EI SUOMALAISILLE)

888poker tarjoaa uusille asiakkailleen hulppeita etuja, sillä tarjolla on 20 dollarin edestä ilmaista pelattavaa ilman talletusta sekä talletuksen tuplaus jopa 400$ asti ensimmäiselle talletuskerralle.. Minimitalletus ensitalletusbonuksen lunastamiseksi on 10$. 888poker maksaa bonuksen suoraan pelitilille puhtaana käteisenä 10$ osissa. Saat automaattisesti pokeritilillesi 10$ käteistä aina, kun olet saavuttanut 100 saavutuspistettä. Pokeribonukset eivät todellakaan jää vain tähän, sillä 400 dollarin lisäksi 888poker antaa runsaasti ilmaislippuja 888pokerin pokeriturnauksiin. Saat ensimmäisen hyväksytyn talletuksen jälkeen seuraavat ilmaisliput:

 • 7 ilmaislippua joka päivä järjestettäviin 500$ Depositor’s Free -turnauksiin (Arvo 500 dollaria per lippu)
 • 2 ilmaislippua kaksi kertaa viikossa järjestettäviin 1000$ Depositor’s Free -turnauksiin (Arvo 1000 dollaria per lippu)
 • 1 ilmaislippu kerran viikossa järjestettävään First Depositor’s Challenge -turnaukseen (TOP-10 sijoittuneet voittavat paikan huikeaan Sunday Challenge -turnaukseen)

Talletusbonuksen lisäksi 888poker tarjoaa siis uskomattomat 20 dollaria ilmaista pelirahaa pokeriin ilman talletusta! Saat 20$ täysin ilmaiseksi heti, kun olet vahvistanut pokeritilin sähköpostiosoitteesi.

Näin 888poker bonukset lunastetaan (EI SUOMALAISILLE)

 1. Siirry 888pokerille tästä
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Nappaa 20$ ilmaista pelirahaa ilman talletusta!
 4. Talleta vähintään 10$ – Maksimibonus lunastetaan 400$ talletuksella
 5. Nappaa 888poker bonukset talteen ja nauti pelaamisesta!

888poker Pokeriturnaukset

888poker tarjoaa uskomattoman määrän erilaisia pokeriturnauksia vuoden jokaisena päivänä.  Turnauksia löytyy kattavasti pokerin eri variaatioissa, mutta eniten pelaajia vetävät luonnollisesti Texas Hold’em- ja Omaha -turnaukset. Turnauksia on saatavilla kaikille pelaajatyypeille ja pelikassoille, sillä tarjolla on paljon ilmaisia pokeriturnauksia eli freerolleja, mutta myös jopa tuhansien eurojen osallistumismaksun omaavia pokeriturnauksia. Alapuolelle olemme listanneet 888pokerilta löytyviä turnausvaihtoehtoja:

 • Sit & Go -turnaukset — Turnaus alkaa heti, kun osallistujamäärä turnaukseen on täynnä. Sit & Go -turnauksia on saatavilla 888pokerilla yhden- tai useamman pöydän turnausmuodoissa. 888poker on tuonut markkinoille myös BLAST Sit & Go -pelimuodon, jotka ovat neljän pelaajan Sit & Go -turnauksia. BLAST -turnausten palkintopotti määräytyy kertoimen mukaan, jolla sisäänosto kerrotaan. Kerroin voi olla mitä tahansa kahden ja 10 000 välillä!
 • Usean pöydän turnaukset (MTT) — Multi-table -turnaukset ovat suosituimpia turnauksia nettipokerissa. Useamman pöydän turnauksiin voi osallistua jopa tuhansia pelaajia, jonka ansiosta palkintopotit voivat olla jopa miljoonia dollareita pienelläkin sisäänostolla.
 • Bounty -turnaukset — Bounty -turnauksissa pelaaja saa käteispalkinnon toisen pelaajan pudottamisesta. Pudotuspalkinto maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, ja pudotuspalkinto voi olla turnauksesta riippuen jopa satoja dollareita.
 • Shootout -turnaukset — Shootout turnauksissa pelaajat pelaavat samassa turnauspöydässä niin kauan, kunnes pöydässä on enää yksi pelaaja. Pelaajat eivät siis vaihda pöytiä pelaajamäärien tasoittamisen vuoksi, kuten perinteisissä useamman pöydän pokeriturnauksissa.
 • SNAP Poker -turnaukset — SNAP Poker -turnaukset ovat 888pokerin oma innovaatio, jossa sinut sijoitetaan uuteen pöytään heti, kun olet luovuttanut kierroksen. Sinun ei tarvitse odottaa uutta jakoa samassa pöydässä, sillä sinulle jaetaan välittömästi uudet kortit pokeripöydässä!
 • Freezeout -turnaukset — Freezeout -turnauksissa pelaaja ei voi ostaa itseään takaisin turnaukseen, mikäli pelaaja häviää kaikki pelimerkkinsä. Turnaus on pelaajan osalta ohi, kun hän on hävinnyt kaikki merkkinsä.
 • Rebuy -turnaukset — Rebuy -turnauksissa pelaaja voi ostaa itsensä takaisin turnaukseen ennalta määritetyn ajan puitteissa. Usein Rebuy on mahdollista turnauksen ensimmäisen tunnin ajan, mutta myös erilaisia Rebuy-aikoja on saatavilla turnauksen rakenteesta riippuen.
 • Heads-up -turnaukset — Heads-up -turnauksissa pelaajat pelaavat 1 vastaan 1 -muodossa. Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan pareittain, ja turnausta jatketaan turnauskaavion mukaisesti niin kauan, kunnes vain yksi pelaaja on jäljellä.

888poker pelivalikoima

 • No-Limit Texas Hold’em
 • Pot-Limit Texas Hold’em
 • Fixed-Limit Texas Hold’em
 • No-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Pot-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Fixed-Limit Omaha & Omaha Hi-Lo
 • Seven Card Stud & Seven Card Stud Hi-Lo

888poker mobiili

888poker mobiilissa voit pelata kaikkia haluamiasi pokeripelejä mukavasti mobiilisovelluksen avulla. 888poker app on puhelimelle tai tabletille ladattava sovellus, jonka löydät suoraan 888poker sivustolta ja sovelluskaupasta. Mobiililaitteelle ladattava pokerisovellus toimii erinomaisesti, jonka ansiosta suosittelemme kaikkia pokerinpelaajia ainakin kokeilemaan mobiilisovellusta pelaamiseen.

Mobiilisovelluksen käytettävyys on erinomaista, jonka ansiosta pokerin pelaaminen on helppoa ja mukavaa. 888poker mobiilissa on kattavasti erilaisia ominaisuuksia, jonka ansiosta et jää mistään asiasta paitsi 888pokerin pöytäkoneversioon verrattaessa. Mobiilipokerin suosio on kasvanut viime vuosina järisyttävästi, jonka ansiosta myös 888 on panostanut pokerisovellukseensa. Kaikki pöytäkoneversiosta löytyvät käteispelit ja turnaukset ovat pelattavissa myös mobiilissa.

888poker kokemuksia

888poker on yksi maailman suosituimpia pokerisivustoja, eikä ihme. Bonusvedoilla on erinomaiset kokemukset 888pokerista, sillä sivusto tarjoaa loistavan valikoiman erilaisia käteispelejä ja pokeriturnauksia. Pelialusta toimii mahtavasti, ja pelaaminen on miellyttävän helppoa. Pelit ja turnaukset löytyvät helposti, sillä navigointi pokerisivulla on nopeaa ja vaivatonta. 888poker asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, jonka ansiosta saat aina nopeasti vastauksen ammattitaitoisilta asiakaspalvelijoilta.

Pelivalikoima 888pokerilla hakee vertaistaan, sillä käteispelejä ja turnauksia löytyy joka lähtöön. Pokerivalikoima täyttää niin aloittelevan kuin kokeneemmankin pokerinpelaajan kriteerit, jonka ansiosta pelattavaa löytyy jokaiselle. 888poker tarjoaa myös pokeribonuksia päivittäin, jonka ansiosta pelaajalla on erinomaiset oltavat tällä kokeneella pokerisivustolla.

888poker kotiutus

888poker tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtomenetelmiä. 888poker talletusmetodit sisältää kaikki perinteiset talletusvaihtoehdot, mutta myös erikoisempia menetelmiä on tarjolla. Alapuolelta löydät kaikki talletusvaihtoehdot sekä lisätiedot mahdollisista kuluista.

Korttitalletus: Visa/Mastercard

Lähes jokainen pokerisivusto tarjoaa korttitalletuksen. Korttitalletus on varma, turvallinen ja välitön tapa tehdä talletus pelitilille. Kortilla tallettaminen on todella turvallinen ja luotettava tapa lisätä rahaa pelitilille.

Verkkopankki: Trustly

Trustly tarjoaa verkkopankkitalletuksen ja vielä täysin ilmaiseksi. Trustly ohjaa tätä nykyä oman pankin sivuille, jossa pääset tekemään talletuksen turvallisesti ja nopeasti. Trustlyn kautta tehdyt talletukset ovat välittömiä eli talletussumma näkyy pelitilillä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Trustlyn kautta 888poker kotiutus on välitön lähes jokaiseen pankkiin, sillä se tarjoaa pikapankkinosto-mahdollisuuden – voittoja ei siis tarvitse pitkään odotella!

Nettilompakot: Skrill & Neteller

Nettilompakot ovat paras tapa siirrellä pelitilien välillä rahaa. Skrill ja Neteller kotiutus tarjoaa nopeimmat rahansiirrot myös talletuksissa, mutta ennen kaikkea kotiutus on nopein mahdollinen. Saat voittorahasi nettilompakkoon jopa minuuteissa, ja pääset sitä kautta nostamaan rahat pankkitilillesi tai tallettamaan toiselle pelisivustolle. Skrill ja Neteller tarjoavat myös omat pankkikortit, jotka toimivat pankkiautomaateissa ja kaupassa – Skrill Mastercard kannattaa ehdottomasti hankkia, jos nettilompakkoa käyttää!

Paysafecard

Paysafecard on tunnetusti turvallinen ja luotettava maksutapa. Talletukset onnistuvat turvallisesti ja nopeasti Paysafecard –koodin avulla, joita saa ostettua esimerkiksi R-kioskilta ja WKV.com –sivustolta. Talletukseen tarvitsen Paysafe-arvokoodin, joka näpytellään talletusta tehdessä. Pin-koodeja on eri arvoisia, ja suurimmat ovat jopa 100€ arvoisia.

888poker kotiutus onnistuu jopa sekunneissa! Saat kotiutuksesi pankkitilille jopa saman päivän aikana, nettilompakkoon tunneissa ja parhaimmassa tapauksessa 888poker kotiutus on pankkitililläsi sekunneissa! 888 ei viivästytä kotiutusta, vaan ne hoidetaan asianmukaisesti pois alta välittömästi – maksimissaan olemme joutuneet odottamaan kotiutusta vain 24 tuntia.

REKISTERÖIDY