ESPORTS VEDONLYÖNTI

Esports ja vedonlyönti kävelevät tänä päivänä lähestulkoon käsi kädessä. Vedonlyöntisivustot ovat ottaneet askeleen kohti eSports-maailmaa, ja sponsorisopimukset sekä vedonlyöntikohteet kuuluvat nyt myös elektronisen urheilun sceneen intensiivisesti. Asiantuntijaosasto on vielä hiukan suppea, mutta varsinkin nuoremmasta ikäpolvesta on kouliutumassa E-urheilun todellisia asiantuntijoita.

Esports - E-urheilu, e-vedonlyönti & kilpapelaaminen

MITÄ ON ESPORTS?

Esports tarkoittaa videopelien kilpailullista pelaamista. Suosituimmat ja yleisimmät pelit pelataan tietokoneella, mutta myös pelikonsoleille kuten Xboxille ja Playstationille löytyy omat pelinsä – konsolipelaajat kilpailevat myös esimerkiksi FIFA:n ja NHL:n parissa.

Keskitymme kuitenkin tässä artikkelissa eSportsin suosituimpiin peleihin ja kategorioihin. Esports voidaan myöntää omaksi lajikseen, jonka sisään lukeutuu erilaisia alalajeja. E-urheilu –käsitteen alle listataan esimerkiksi kategoriat FPS, MOBA ja RTS. Nämä kolme kategoriaa ovat koko scenen suurimmat alalajit, ja näiden alalajien alle lukeutuu myös suurin osa eSports-peleistä.

MOBA – MULTIPLAYER ONLINE BATTLE ARENA

MOBA-pelit ovat pääsääntöisesti joukkuepelejä. Tämän kategorian alle lukeutuvissa peleissä on tarkoituksena tuhota toisen joukkueen tukikohta. Peleissä on useita erilaisia hahmoja valittavana, ja jokaisella hahmolla on omat ominaisuudet, heikkoudet ja vahvuudet. Taktisesti peli on vaikea, sillä viiden pelaajan joukkueen tulee pystyä pelaamaan yhdessä todella hyvin, ja hahmojen tulee olla synkassa keskenään – tämän vuoksi taktiikoita joutuu harjoittelemaan varsin paljon, jos pelissä haluaa oikeasti menestyä.

MOBA-peleissä kartta eli peliympäristö ei muutu, vaan se pysyy täysin samana kerrasta toiseen. Suosituimmat MOBA-pelit pelataan viiden hengen joukkueissa, ja tämä vaikeuttaakin juuri strategian valintaa, sillä hahmovalinnat ja pelaajien vahvuudet tulee pystyä synkronoimaan keskenään. Peliin kannattaa valita useamman tyyppinen hahmo, jotta joukkueen potentiaali olisi mahdollisimman monipuolinen.

Suosituimmat MOBA-pelit

 • DOTA 2
 • League Of Legends
 • Smite

FPS – FIRST PERSON SHOOTER

FPS-pelit ovat myös kilpailullisella tasolla usein joukkuepelejä, mutta näistä peleistä löytyy monesti myös Deathmatch-pelimuoto, jolloin pelaat yksin muita vastaan. Kilpailullisella tasolla pelit pelataan pääsääntöisesti viiden hengen joukkueissa, ja jokaisella joukkueen jäsenellä on oma tehtävä riippuen siitä, mitkä ovat kyseisen pelaajan vahvuudet ja heikkoudet.

FPS-peleissä yksi on ylitse muiden. Pitkään pelaajien suosiossa pyörinyt Counter Strike –pelisarja on ottanut todella FPS-kategorian haltuun. Uusin pelisarjan peli on Counter Strike: Global Offensive eli CS:GO, joka on noussut yhdeksi suosituimmista eSports-peleistä kautta maailman. Vaikutus tähän näkyy suuresti myös vedonlyönnin kannalta, sillä vedonlyöntikohteita löytyy tolkuton määrä, ja yhä useampi vedonlyöntisivusto tarjoaa CS:GO kertoimia otteluihin.

FPS-PELIT & PELINKULKU

FPS-pelit pelataa pääsääntöisesti viiden hengen joukkueissa. Usein joukkueita on kahdenlaisia – puolustava joukkue, joka esimerkiksi CS:GO:ssa pyrkii eliminoimaan hyökkäävän joukkueen tai purkamaan pommin, ja sitten on hyökkäävä joukkue, joka yrittää joko eliminoida puolustavan joukkueen jäsenet tai räjäyttää pommin.

CS:GO vedonlyönti - Esports vedonlyönti

COUNTER STRIKE

Tällä hetkellä Counter Striken kilpailullisessa karttavalikoimassa on seitsemän karttaa, joista pelaavat joukkueet valitsevat ottelussa pelattavat kartat. Kartat eli peliympäristöt eroavat toisistaan todella paljon, mutta olennaisin tekijä jokaisessa kartassa on uniikki pohjapiirros. Karttojen päivitysten ja muutosten myötä myös joukkueiden taktiikat vaihtelevat – tämä tuo pelin strategisen puolen esiin.

Aivan kuten esimerkiksi tenniksessä pelaajat pärjäävät paremmin eri alustoilla, eSports-joukkueet pärjäävät paremmin eri kartoissa. Joukkueet pelaavat ja harjoittelevat tietyissä kartoissa enemmän kuin toisia, ja tämä johtaakin juuri siihen, että toisissa kartoissa pärjätään paremmin, ja toisissa kartoissa ollaan aivan purjeissa.

ESPORTS VEDONLYÖNTI: KOHTEET JA KERTOIMET

Esports ja vedonlyönti on jäätävässä kasvussa. Monelle tuntemattomana käsitteenä tuleva eSports tekee todellista nousua maailmanlaajuisesti, ja se aletaan tätä nykyä mieltämään jo urheilulajina. Periaatteessa tämä on aivan oikein – jokaisella joukkueella on pääsääntöisesti valmentaja, hieroja, psykologi ja ties mitä muita tukihenkilöitä. Käytännössä koko tiimi on samantyyppinen kuin jalkapallojoukkueen henkilökunta valmennusryhmineen päivineen.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat eSports-kohteita ja kertoimia melko hyvin, mutta suurimmat ja tunnetuimmat vedonlyöntisivustot ovat ottaneet suuremman harppauksen tätä sceneä kohti, ja tarjoavat todella kattavan kohdevalikoiman eri eSports peleihin.

Esports vedonlyöntisivut & bonukset

TOP-5 ESPORTS VEDONLYÖNTI SIVUT

[table_list num=”5″ cat=”E-urheilu” sort=”rating”]

ESPORTS VEDONLYÖNTI & HUOMIOITAVAT ASIAT

Elektroninen urheilu eli eSports on tällä hetkellä yksi varmasti nopeimmin kasvavista sceneistä – tämä kattaa niin urheilun kuin vedonlyönnin. Suuri osa vedonlyöntisivuista tarjoaa vain rajallisesti kertoimia eSportsiin, mutta suuremmat ja tunnetummat peliyhtiöt ovat alkaneet petrata tällä saraa – asiantuntijoita on rajallisesti vielä, joten kertoimet saattavat laahata isollakin kädellä.

E-vedonlyönti - Vihjeet, Kohteet & Kertoimet

Perinteisiin urheilulajeihin verrattaessa eSports erottuu monellakin tapaa näiden joukosta. Tässä on muutama isompi yksittäinen tekijä, jotka eSportsin perinteisistä urheilulajeista erottaa:

Voimasuhteet

Verrattaessa isompiin urheilulajeihin kuten jalkapalloon, jossa suuremmat joukkueet dominoivat sarjoja vuodesta toiseen, eSportsissa voimasuhteet vaihtelevat paljon nopeammin, ja joukkueiden huipulla pysyminen on todellisen työn takana – yli kuusi kuukautta huipulla putkeen on todella merkittävä saavutus. Voimasuhteista ei pysy perillä, ellei intensiivisesti seuraa joukkueita, kokoonpanomuutoksia ja pelejä – eSports Live Streamit ovat kultaakin arvokkaampia tässä.

Pelaajat

Suosituimmissa eSports peleissä on pääsääntöisesti viiden hengen joukkueet – poislukien Overwatch, jossa on kuuden hengen joukkueet. Yksittäisen pelaajan merkitys on täten huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi jalkapallossa, sillä rosteri on paljon kapeampi. Pelaajan korvaaminen sairastapauksissa tai rosterimuutoksissa vaikuttaa koko joukkueen tekemiseen merkittävästi esimerkiksi kommunikoinnin ja ryhmätyöskentelyn merkeissä.

Kokoonpanomuutokset

Esimerkiksi jalkapalloon verrattuna eSports joukkueet kierrättävät pelaajia todella tiuhaan tahtiin, ja harva joukkue pitää samat pelaajat yli vuoden putkeen rosterissa – CS:GO on tässä ehdottomasti ylitse muiden, sillä rosterimuutokset tapahtuvat varsin tiuhaan tahtiin.

ESPORTS VEDONLYÖNTI: ENNAKKOTIEDOT JA TILASTOT

eSports vedonlyönti ja vedot kannattaa ajoittaa mahdollisimman viimetinkaan niin sanotusti. Tämä johtuu siitä, että kriittisimmät tiedot kuten karttavalinnat julkistetaan monesti vain muutamaa minuuttia ennen ottelun alkua – Tämä pätee varsinkin Counter Strikeen kohdistuvassa vedonlyönnissä. HLTV on erinomainen sivusto tilastojen tarkasteluun.

Edelliset kohtaamiset

Edelliset kohtaamiset on varmasti parhaiten suuntaa antava tilasto. Aiemmin mainittiin jo karttavalintojen ja kokoonpanojen merkitys, mutta näiden ollessa kunnossa seuraavana vuoroon pääsee juurikin tämä tilasto. Edellisiä otteluita on turha kuitenkaan tiirailla vuoden takaa, sillä kokoonpano on todennäköisesti muuttunut siihen nähden – voimasuhteet ovat näin ollen muuttuneet.

Kuntopuntari

Kuntopuntari antaa todellista tietoa joukkueen tasosta. Tätä tilastoa ei kuitenkaan voi käyttää liian pitkältä ajalta, vaan suositeltava aikaväli on maksimissaan kolme kuukautta. Tämän aikavälin tarkastelu varmistaa tiedot joukkueen tason mahdollisesta noususta, karttaosaamisen kehittymisestä ja ylipäätään pelaamisen parantumisesta sekä tasaisuudesta. Vastaavasti tilastosta saa selville mahdolliset tulostason heikentymiset, koska liian pitkältä ajalta eivät menestykset enää paina tilastoinnissa.

Esports pelimuodot - LAN ja Online eroavat toisistaan

ESPORTS VEDOLYÖNTI & PELIMUOTO: LAN VAI ONLINE?

Tämä on yksi todella kriittinen tekijä eSports-vedonlyöntiä ajatellen. Onlinessa suurimpana ongelmana ovat mahdolliset yhteysongelmat. Yhteysongelmat voivat johtaa viivästyksiin tai jopa yhteyden katkaisuun, jolloin pelaaminen on varsin katkonaista, ja otteluissa tulee taukoja, kun pelaajaa koetetaan saada takaisin serverille. Online-peleissä myös huijaaminen on paljon helpompaa, sillä kukaan ei ole pelaajien tietokoneita tarkastanut juuri ennen pelin aloittamista – toki peleissä on valvovia botteja, jotka huomaavat suurimmat huijaukset varsin herkästi.

LAN-pelit ja –turnaukset ovat monestakin syystä paljon parempia vedonlyönnin ja pelaamisen kannalta. Pelit pelataan offlinessa, ja esimerkiksi DDOS-hyökkäykset sulkeutuvat pois LAN-peleissä. Huijaaminen on lähes mahdotonta LAN-peleissä, sillä pelaajat käyttävät pääsääntöisesti turnauksen järjestäjien tietokoneita, ja pelaajat ovat valvovan silmän alla koko pelin ajan.

COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE – CSGO

Counter Strike: Global Offensive, eli CS:GO on yksi maailman suosituimmista ensimmäisen persoonan ampumispeleistä. Valtavan suosion myötä CS:GO esports on yksi menestyneimmistä kilpapeleistä viimeisen 2010-luvulla, eikä vauhti ole hyytynyt vuonna 2021! Pelijulkaisija Valve on kehittänyt pelin rinnalle valtavan kilpailullisen puolen, jonka ansiosta CS:GO esports vedonlyönti on suosituin elektronisen urheilun vedonlyöntilaji. CS:GO on yksinkertainen, mutta koukuttava peli, joka on helppo sisäistää, vaikka et olisi koskaan itse peliä pelannut. Alapuolelle olemme listanneet parhaat CS:GO vedonlyöntisivut ja uudet bonukset esportsiin, jonka lisäksi avaamme CS:GO pelinkulkua.

PELINKULKU

Counter-Strike: Global Offensive, eli CS:GO on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat vastakkain. Yksi ottelu koostuu kahdesta 15 kierroksen puoliskosta, ja ensimmäisen joukkue joka saavuttaa 16 kierrosvoittoa voittaa ottelun. Mikäli molemmat joukkueet ovat saaneet 15 kierrosvoittoa ja peli on tasan 15-15, ratkaistaan kartan voittaja jatkoajalla.

Joukkueet on jaettu kahteen joukkueeseen, jotka ovat nimeltään ”Terrorists” ja ”Counter-Terrorists”. Terroristit eli T-puoli pyrkii asettamaan pommin pommipaikalle, joita jokaisessa kartassa on kaksi (Pommipaikka A ja B). Terroristit voittavat kierroksen, mikäli joukkue onnistuu asettamaan ja räjäyttämään pommin, tai jos joukkue onnistuu eliminoimaan CT-joukkueen. CT-puoli pelaa puolustavana joukkueena ja he pyrkivät estämään T-puolta asettamasta pommia pommipaikalle. CT-joukkue voittaa kierroksen, mikäli T-puoli ei onnistu asettamaan pommia kierroksen aikana tai jos se onnistuu purkamaan pommin, kun pommi on asetettu pommipaikalle. Näiden lisäksi CT-puoli voi eliminoida koko vastassa olevan joukkueen, jolloin CT:t voittavat kierroksen.

CS:GO ottelut pelataan eri kartoissa, jotka valitaan ennen ottelua niin sanotusta kilpailullisesta karttavalikoimasta. Karttoja on CS:GO karttapoolissa tällä hetkellä seitsemän, jotka olemme listanneet tämän kappaleen alapuolelle. Mikäli Joukkue A valitsee ensimmäisen kartan, saa Joukkue B valita haluaako se aloittaa kartan T- vai CT-puolella. Mikäli ottelusarja käydään BO3 tai BO5 periaatteella, eli ottelussa pelataan parhaimmillaan kolme tai viisi karttaa, saa viimeisessä kartassa oman puolensa valita ennen karttaa pelattavan puukkokierroksen voittaja. Jokaisella joukkueella on vahvoja sekä hieman heikompia karttoja, jonka vuoksi joukkueet pelaavat usein tiettyjä karttoja ja välttelevät itselleen heikompia karttoja.

CS:GO VEDONLYÖNTI

CS:GO eli Counter Strike vedonlyönti on saavuttanut viime aikoina valtavan suosion, eikä ihme. Peliä on helppo seurata ja otteluita käydään päivittäin erinomainen määrä. Erilaisia liigoja ja sarjoja on tarjolla monipuolisesti, jonka ansiosta CS:GO vedonlyöntikohteita riittää aikaisesta aamusta aina myöhään yöhön asti. CS:GO vedonlyönti noudattaa hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin perinteinen ureilu, sillä voit lyödä CS:GO:ssa tuttuja vetoja muista lajeista. Tarjolla on perinteiset voittajaveto, kartan voittaja, kierroksen voittaja, mutta tarjolla on myös kohteita esimerkiksi seuraavasta taposta tai pistoolikierroksen voittajasta.

Voittajaveto

Voit veikata Counter Strikessa ottelun voittajaa, kuten perinteisessä urheilussa ja muissa esports peleissä. CS:GO ottelun voittaja on joukkue, joka saavuttaa ensin 16 kierrosvoittoa. Kartta voi edetä myös jatkoajalle, mikäli kaksi joukkuetta on tasatilanteessa 15-15 kierrosvoittojen suhteen.

Kierroksen voittaja

Counter Strikessa voit veikata myös yksittäisen kierroksen voittajaa. Kierroksen voittajasta vetoa lyödessä on syytä ottaa huomioon joukkueiden ja kartan voimasuhteet, sillä osa kartoista on hyvin CT-painotteisia, kun taas toiset kartat voivat olla enemmän T-painotteisia.

Tulosveto

CS ottelut käydään usein BO3-periaatteella, mutta suurten turnausten finaalit pelataan usein BO5-tavalla, jossa ottelusarjan voittoon vaaditaan kolme karttavoittoa. BO3-muodossa käytävän ottelun voittaa joukkue, joka saavuttaa ensin kaksi karttavoittoa. Voit veikata ottelun voittajaa tulosvetomuodossa, kuten perinteisessäkin urheilussa. Voit veikata Joukkue A:n 2-0 voittoa tai vaikkapa Joukkue B:n 1-2 häviötä.

Tasoitusvedot

Tasoitusveto eli handicap vedot ovat mahdollisia myös Counter Strikessa. Voit lyödä altavastaajana otteluun lähtevää joukkuetta BO3-formaatissa käytävään otteluun +1.5 karttatasoituksella, jolloin vetosi voittaa, mikäli joukkue voittaa yhden kartan. Voit lyödä myös kierrostasoitusvetoja, joita ovat esimerkiksi -2.5 kierrosta tiettyyn karttaan. Vetosi voittaa, mikäli joukkueesi voittaa kartan vähintään 3 kierroksen erolla vastustajaan nähden.

Turnausvedot

Ottelukohtaisten vetojen lisäksi voit veikata koko CS-turnauksen voittajaa. Voit lyödä vetoa esimerkiksi Astraliksen turnausvoitosta, jolloin vetosi voittaa, mikäli legendaarinen tanskalaisjoukkue nostaa pokaalia turnauksen päätteeksi.

Erikoisvedot

Edellä mainittujen yleisimpien CS:GO vedonlyöntikohteiden lisäksi voit vuonna 2021 veikata mitä erikoisempiakin Counter Strike vedonlyöntikohteita. Voit lyödä vetoa esimerkiksi pistoolikierroksen voittajasta, seuraavasta taposta, kuka saa eniten tappoja kartassa tai ottelussa, montako kertaa pommi puretaan kartan aikana ja jopa puukkotappojen määrää on mahdollista veikata!

CS:GO LIVE VEDONLYÖNTI

Lähes kaikki parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat CS:GO kohteita myös livevedonlyöntiin. Livevedonlyönti mahdollistaa vedonlyönnin otteluiden aikana, ja voitkin seurata pelinkulkua live streamin tai vedonlyöntisivuston kautta reaaliajassa. Vedonlyöjät voivat seurata ottelun etenemistä ja seurata momentumin vaihtumista. Counter Strike livevedonlyönti mahdollistaa loistavien kertoimien nappaamisen, sillä osa sivustoista voi laahata hieman perässä pelitapahtumiin nähden!

CS:GO VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2021

Parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat monipuolisesti CS:GO kohteita vedonlyöntiin. Kohteita löytyy yksittäisiin otteluihin parhaimmillaan jopa satoja, joten pelivalikoima Counter Strikeen on todellakin kunnossa vuonna 2021! CS:GO kasvaa jatkuvasti, jonka ansiosta kehitys myös CS:GO vedonlyönnin parissa on myös taattua. Kaikki sivustollamme esiteltävä esports vedonlyöntisivut ovat turvallisia ja luotettavia, jonka ansiosta huolta ei tarvitse kantaa kun nappaat parhaat esports bonukset taskuun ja nautit voitoista Counter Striken parissa!

CS:GO vedonlyönti - Suomalainen CS:GO-joukkue | Parhaat CS:GO vedonlyönti kohteet 2020

ENCE – Suomen suosituin CS:GO joukkue

ENCE on suomen suurin esports organisaatio, joka perustettiin vuonna 2013. Alun perin ENCE eSports nimellä toiminut seura toimii nykyisin pelkällä ENCE niellä ja joukkueen lippulaivana toimii heidän Counter Strike –joukkue, joka on niittänyt myös maailmalla menestystä.

ENCE ponnahti uudella rosterillaan maailman kärkijoukkueiden joukkoon vuonna 2018, jolloin joukkue saavutti vaihtelevaa menestystä kansainvälisissä turnauksissa. ENCE:n suurin saavutus oli Katowice Major –turnauksessa saavutettu finaalipaikka, jonka suomalaisjoukkue ansaitsi kaatamalla pudotuspeleissä maailman kärkijoukkueita, kuten Natus Vincere ja Team Liquid. Finaalissa ENCE hävisi tanskalaisjoukkue Astralikselle varsin selvin lukemin, mutta suomalaisjoukkue saavutti altavastaajana valtavan fanikunnan, jotka sympatisoivat piskuisen suomalaisjoukkueen urhoollista menestystarinaa.

Suurta keskustelua sosiaalisessa mediassa aiheutti kuitenkin vuoden 2019 elokuussa ENCE:n tekemä rosterimuutos, jossa Miikka ”suNny” Kemppi tuli joukkueeseen rakastetun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tilalle. Viime aikoina ENCE:n menestys ei ole ollut mairittelevaa, mutta kaikki varmasti pitävät peukkuja suomalaisjoukkueen puolesta. Alapuolelle olemme listanneet ENCE CS:GO –joukkueen aktiiviset jäsenet tällä hetkellä.

Pelaajat

Aleksi ”allu” Jalli

Miikka ”suNny” Kemppi

Jere ”sergej” Salo

Elias ”Jamppi” Olkkonen

Joonas ”doto” Forss

Valmentaja

Eetu ”sAw” Saha

Analyytikko

Slaava ”Twista” Räsänen

DOTA 2

Dota 2 vedonlyönti – DOTA 2 eli Defence of the Ancients 2 on Valve Corporationin kehittämä videopeli, ja kyseessä on yksi maailman suosituimmista peleistä. Dota 2 on ilmainen MOBA eli multiplayer online battle arena –peli, jota pelaa ympäri maailmaa miljoonat pelaajat päivittäin. Dota 2 on myös yksi suosituimmista esports peleistä, sillä pelin kilpapelaaminen on kehittynyt monipuoliseksi ja erilaisia turnauksia järjestetään säännöllisesti. Suurimmissa Dota 2 –turnauksissa palkintopotit ovat jopa useita miljoonia dollareita ja vuoden ykkösturnauksessa The Internationalissa kokonaispotti on jopa yli 20 miljoonaa dollaria!

PELINKULKU

Dota 2 –pelissä kaksi viiden hengen muodostamaa joukkuetta pelaavat vastakkain hyvin samaan tapaan kuin esimerkiksi League of Legendsissä. Jokainen pelaaja hallitsee omaa hahmoaan, jolla on uniikki erityisominaisuus. Jokaisella hahmolla on oma roolinsa, jonka lisäksi kaikilla pelin hahmoilla on tietyt vahvuudet ja heikkoudet. Joukkue muodostuu viiden hahmon yhdistelmästä, jolla joukkueet pyrkivät saavuttamaan mahdollisimman vahvan joukkueen minimoiden hahmojen heikkoudet.

Dota 2 -otteluissa päätavoite on tuhota vastassa olevan joukkueen päärakennus, jota kutsutaan nimellä Ancient. LoLin tapaan pelaajat keräävät pelissä kultaa, joilla he voivat vahvistaa omia hahmojaan. Kultaa pelaajat pystyvät keräämään eliminoimalla erilaisia hahmoja pelissä, tappamalla vastustajiaan tai tuhoamalla vihollisen rakennuksia. Dota 2 -ottelun voittaja on joukkue, joka onnistuu ensin tuhoamaan vastustajan Ancientin.

DOTA 2 vedonlyönti - Parhaat vedonlyöntisivut DOTA 2 vedonlyöntiin

DOTA 2 VEDONLYÖNTI

Dota 2 voi näyttää monimutkaiselta peliltä katsojalle, mutta vedonlyönnillisesti peli on varsin yksinkertainen. Dota 2 vedonlyönti oikealla rahalla sisältää täysin samoja kohteita kuin perinteisissä urheilulajeissa ja esimerkiksi CS:GO ja League of Legends, joten tuttuja vedonlyöntikohteita Dota 2 peliin on saatavilla runsaasti. Dota 2 –turnauksia ja sarjoja järjestetään vuoden ympäri, jonka ansiosta pelattavaa Dota 2 vedonlyöntiin löytyy päivittäin useamman ottelun verran.

Voittajaveto

Dota 2 vedonlyönnissä voit veikata ottelun voittajaa, mikä on yleisin vetomuoto myös perinteisen urheiluvedonlyönnin puolella. Dota 2 ottelut pelataan usein paras kolmesta periaatteella, jossa voittaja on joukkue, joka voittaa ensimmäisenä kaksi karttaa.

Kartta voittajaveto

Voit veikata myös yksittäisen kartan voittajaa, sillä Dota 2 vedonlyöntiin on tarjolla runsaasti myös karttakohtaisia vetoja. Karttakohtainen voittaja koskee yksittäistä karttaa, ja voitkin napata erinomaiset kertoimet esimerkiksi joukkueiden hahmojen perusteella.

Tulosveto

Dota 2 otteluissa pelataan lähes aina useampi kuin yksi kartta, jonka ansiosta Dota 2 tulosveto on myös mahdollista. Voit veikata paras viidestä systeemillä pelattavaan otteluun esimerkiksi Joukkue A:n 3- 0 voittoa, mutta voit lyödä vetoa halutessasi myös vaikka 1-3 tappiosta.

Tasoitusvedot

Dota 2 mahdollistaa myös tasoitusvetojen eli handicap vetojen lyömisen. Voit veikata ottelun voittajaa eri tasoituslinjoilla, joita on esimerkiksi +1.5 ja -1.5 karttaa. Mikäli lyöt joukkueelle -1.5 karttaa, täytyy veikkaamasi joukkueen voittaa ottelu vähintään kahden kartan erolla. Jos lyöt vetoa +1.5 tasoituksella, riittää vedon osumiseen yhden kartan tappio.

Yli/alle vedot

Voit lyödä vetoa myös yli/alle muodossa. Esimerkkikohteita Dota 2 vedonlyöntiin ovat esimerkiksi yli 2.5 tai alle 2.5 karttaa. Mikäli ottelussa nähdään kaksi tai vähemmän karttaa, voittaa alle 2.5 kartan veto. Yli 2.5 kartan osumiseen ottelussa täytyy pelata vähintään kolme karttaa.

Turnausvedot

Yksittäisten otteluiden lisäksi myös turnausvedonlyönti on olennainen osa Dota 2 vedonlyöntiä. Voit veikata esimerkiksi suosikkijoukkueesi voittoa yksittäisestä turnauksesta, joista suurin turnaus on kerran vuodessa järjestettävä The International.

Erikoisvedot

Perinteisten esports vedonlyöntikohteiden lisäksi Dota 2 vedonlyöntiin on tarjolla myös erilaisia erikoisvetoja. Voit veikata ottelun ensimmäistä tappoa, eniten tappoja keräävää pelaajaa tai jopa ottelun kestoa minuuteissa.

DOTA 2 LIVE VEDONLYÖNTI

Parhaat esports vedonlyöntisivustot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet myös Dota 2 livevedonlyöntiin. Dota 2 –pelin hurjan suosion ansiosta Dota 2 vedonlyöntikohteita on tarjolla upea määrä, jonka ansiosta voit lyödä vetoa videopelistä reaaliajassa. Voit seurata ottelua live streamin tai vedonlyöntisivuston kautta, joiden pohjalta voit hyödyntää saamaasi tietoa myös vedonlyönnillisesti.

Parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat kattavan mahdollisuuden myös Overwatch livevedonlyöntiin. Overwatch otteluita seuraa jopa miljoonia silmäpareja, jonka vuoksi myös vedonlyöntikohteita on tarjolla kattava määrä. Voit seurata kamppailuja live streamin tai vedonlyöntisivuston kautta reaaliajassa, jonka ansiosta voit hyödyntää näkemääsi informaatiota myös vedonlyönnillisesti.

DOTA 2 VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2021

Dota 2 vedonlyöntikohteita on nykyisin tarjolla lähes kaikkialla. Parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat kattavasti kohteita esportsiin ja Dota 2 –peliin, joten pelaajia herkutellaan upealla kohdevalikoimalla! Voit napata pelikassan täytteeksi parhaat Dota 2 bonukset, joiden avulla voit kasvattaa pelikassaasi entisestään!

THE INTERNATIONAL

The International, joka tunnetaan myös nimellä TI, on Valveen järjestämä vuosittainen Dota 2-turnaus. The International on vuoden odotetuin ja arvostetuin turnaus, jossa myös palkintopotti on valtava. Vuonna 2019 turnaus järjestettiin Shanghaissa, jolloin kokonaispotti oli yli 34 miljoonaa dollaria. Viime vuoden turnauksen voitti vuoden 2018 tapaan OG, jossa pelasi myös kaksi suomalaista pelaajaa. Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen voittivat himoitun pystin jo toistamiseen, jonka lisäksi suomalaiset Dota 2 pelaajat nappasivat itselleen muhkeat rahapalkinnot!

LEAGUE OF LEGENDS

League Of Legends vedonlyönti – League of Legends, eli tuttavallisemmin LoL on Riot Gamesin julkaisema ilmainen moninpeli. League of Legends on yksi maailman menestyneimmistä peleistä, eikä ihme. Pelin valtavan suosion ansiosta LoLin ympärille on kehittynyt vuosien aikana loistava kilpailullinen skene ja League of Legends turnausten palkintopotit lasketaan jopa miljoonissa euroissa! League of Legendsiä pelaa päivittäin jopa 30 miljoonaa pelaaja, joten kyseessä on uskomattoman suosittu peli.

PELINKULKU

League of Legends on MOBA-peli, eli multiplayer online battle arena, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat vastakkain. Jokainen pelaaja valitsee itselleen ottelun alussa uniikin sankarin 130 hahmon joukosta, joiden avulla pelaajat yrittävät muodostaa mahdollisimman vahvan joukkueen. Pelaajien suorittama drafti ja hahmojen yhteensopivuus ovat hyvin tärkeässä osassa otteluiden aikana, mutta myös yksilötaidolla on luonnollisesti merkityksensä ottelun lopputuloksen kannalta. Jokaisella hahmolla on erilaisia kykyjä, jonka vuoksi erilaiset hahmot soveltuvat eri rooleihin.

Pelaajat keräävät otteluiden aikana kultaa, jolla he voivat ostaa hahmolleen tavaroita. Kultaa pelaajat voivat ansaita eliminoimalla vastustajan hahmoja ja taistelijoita, tuhoamalla vihollisen torneja, mutta lisäksi pelaajat ansaitsevat jatkuvasti kultaa myös passiivisesti. Tavaroiden avulla pelaajat pystyvät kehittämään hahmojensa kykyjä, joiden avulla hahmojen nopeus ja tuhoamisvoima kasvaa. Joukkueiden päätehtävänä on tuhota toisen joukkueen Nexus, joka sijaitsee vastustajan tukikohdassa. Peli päättyy, kun toinen joukkueista tuhoaa vastustajan Nexuksen

League Of Legends vedonlyönti - Parhaat vedonlyöntisivut League Of Legends vedonlyöntiin

LEAGUE OF LEGENDS VEDONLYÖNTI

League of Legends on saavuttanut suuren suosion myös vedonlyöjien keskuudessa. League of Legends kilpapelaaminen on hyvin suosittua, jonka ansiosta turnauksia ja sarjoja järjestetään jatkuvasti ympäri maailmaa. League of Legends vedonlyönti sisältää perinteisten vedonlyöntikohteiden lisäksi myös erikoiskohteita, joita ovat muun muassa tappotasoitus vedot, jotka tarjoavat mukavia kertoimia varsinkin pelistä enemmän tietäville. Erikoisvetojen lisäksi voit kohdevalikoima sisältää kohteita kuten karttakohtainen voittajaveto, tasoitusvedot sekä yli/alle vedot.

Voittajaveto

League of Legendsissä voit veikata ottelun voittajaa, kuten perinteisessäkin urheilussa. Kartan ja ottelun voittaa se joukkue, joka onnistuu ensin tuhoamaan vastustajan tukikohdassa sijaitsevan Nexuksen. League of Legendsissä ei ole varsinaista peliaikaa, joten pelien kesto vaihtelee hyvin paljon pelien välillä.

Kartta voittajaveto

League of Legendissä ottelut ratkaistaan usein BO3-formaatilla, joka tarkoittaa sitä, että ottelun voittoon vaaditaan kaksi karttavoittoa. Tarjolla onkin usein karttakohtaisia voittajavetoja, jonka ansiosta voit lyödä haluamasi joukkueen voittamaan tietyn kartan.

Tulosveto

Kuten kerroimme yläpuolella, League of Legends ottelut ratkaistaan lähes aina useamman kartan otteluissa, jonka vuoksi myös perinteinen tulosveto League of Legendsissä on mahdollista. Voit veikata suosikkijoukkueesi voittoa suoraan kahdessa kartassa 2-0 lukemin, mutta voit tietenkin veikata myös 2-1 voittoa tai vaikka 0-2 tappiota.

Tasoitusvedot

Tasoitusveto eli handicap veto on myös mahdollista LoL vedonlyönnissä. Voit veikata ennakkosuosikin suoraa voittoa -1.5 tasoituksella, jolloin vetosi osuu mikäli veikkaamasi joukkue voittaa vähintään kahden kartan erotuksella. League of Legendsissä myös tappotasoitus vedot ovat yleisiä. Voit lyödä esimerkiksi suosikkijoukkueellesi -8.5 tappoa tiettyyn karttaan, jolloin vetosi voittaa, mikäli joukkueesi saa kartassa yhdeksän tai enemmän tappoa kuin vastustaja.

Yli/alle vedot

Myös tässä elektronisen urheilun pelissä voit veikata yli/alle vetoja, jotka ovat hyvin tuttuja myös perinteisen urheilun puolelta. Usein League of Legends ottelut ratkaistaan BO3- eli paras kolmesta periaatteella, jonka vuoksi karttoja nähdään vähintään kaksi. Yleisimpi yli/alle vetoja ovatkin yli/alle kaksi karttaa. Mikäli lyöt otteluun yli 2,5 karttaa kohteen, voittaa vetosi jos ottelussa nähdään vähintään kolme karttaa.

Turnausvedot

Yksittäisten otteluiden lisäksi League of Legendsissä voit veikata myös turnauksen voittajia. Voit veikata esimerkiksi Team Liquidin voittamaan legendaarisen League of Legends World Championshipin, joka on LoL-pelaajien himoituin turnaus.

Erikoisvedot

Edellä esiteltyjen yleisimpien League of Legends vedonlyöntikohteiden lisäksi voit veikata myös erikoiskohteita LoLiin. Voit veikata esimerkiksi ensimmäisen tapon saavaa joukkuetta, tai montako tornia kartassa tuhotaan. LoL vedonlyöntikohteita on nykyisin tarjolla hurja määrä, joten kohteista pelaaminen ei ainakaan jää kiinni!

LEAGUE OF LEGENDS LIVE VEDONLYÖNTI

Parhaat esports vedonlyöntisivustot tarjoavat monipuolisesti kohteita myös League of Legends livevedonlyöntiin. LoL livevedonlyönti mahdollistaa vetojen lyömisen samaan aikaan, kun seuraat kamppailua live streamin tai vedonlyöntisivuston kautta, jonka ansiosta voitkin seurata ottelun tapahtumia loistavasti ja näin saamaan edun vedonlyönnillisesti.

LEAGUE OF LEGENDS VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2021

Lähes kaikki parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat kattavasti kohteita League of Legendsiin niin ennen otteluita, kuin myös livevedonlyönnissä. Olemme listanneet sivuillemme parhaiden vedonlyöntisivustojen lisäksi myös kaikki uudet esports vedonlyöntisivut, joiden ansiosta pääset helposti mukaan League of Legends vedonlyönnin pariin. Nappaa samalla uudet esports vedonlyöntibonukset taskuun ja nauti LoLin ihmeellisestä maailmasta!

LEAGUE OF LEGENDS WORLD CHAMPIONSHIP

League of Legends World Championship on Riot Gamesin vuosittain järjestämä LoLin suurin ja arvostetuin turnaus. Turnauksia järjestetään ympäri maailmaa ja palkintopotit LoL World Championship –turnauksissa ovat valtavia ja finaaleja on parhaimmillaan seurannut reaaliaikaisesti lähes 100 miljoonaa silmäparia! Turnaukseen joukkueet ansaitsevat paikkansa keräämällä pisteitä pienemmistä sarjoista ja turnauksista, jonka ansiosta vuoden odotetuimpaan turnaukseen pääsevät ainoastaan maailman parhaat joukkueet! Viime vuonna turnaus järjestettiin Pariisissa Ranskassa. Turnauksen voitti kiinalaisjoukkue FunPlus Phoenix, joka voitti finaalissa G2 Esportsin suoraan 3-0 lukemin. Mestaruuden nappaava joukkue pääsee nostamaan himoittua, jopa 32-kiloa painavaa Summoner’s Cup –pokaalia voittonsa kunniaksi!

OVERWATCH

Overwatch vedonlyönti – Overwatch on yksi maailman suosituimmista peleistä, joka on upea MOBA:n sekä FPS:n yhdistelmä. Overwatch julkaistiin vuonna 2014 Blizzard Entertainmentin toimesta, ja peli saavuttikin heti markkinoille saavuttuaan valtavan suosion pelaajien keskuudessa. Overwatch kilpapelaaminen kerää katsojia ympäri maailmaa miljoonittain, ja erilaisia sarjoja sekä liigoja on jatkuvasti käynnissä lukuisia. Overwatch League on liigoista seuratuin, jossa on mukana myös useita suomalaisia pelaajia. Sarjassa pelaavat organisaatiot sijaitsevat Yhdysvalloissa, joten valitettavasti suomalaisia esports organisaatioita ei ole Overwatch Leaguessa mukana.

PELINKULKU

Overwatchissa kaksi kuuden hengen muodostamaa joukkuetta pelaavat vastakkain hyvin katsojaystävällisessä pelissä. Jokainen pelaaja pelaa uniikilla hahmolla, jolla on ainutlaatuinen erikoisominaisuus, jonka lisäksi eri hahmoilla on omat vahvuudet ja heikkoutensa. Overwatchin yhdistellessä FPS- ja MOBA-pelien parhaita puolia peli on saavuttanut suosiota molempien pelimuotojen kannattajilta. Overwatch on sekoitus yksilö- ja joukkuepelaamista, mikä tekeekin pelistä erittäin mielenkiintoisen myös katsojan näkökulmasta.

Kuuden hengen joukkueet pelaavat toisiaan vastaan useassa eri pelimuodossa, joista jokaisesta kerromme tämän kappaleen alapuolella hieman tarkemmin. Overwatch kilpapelaamisen puolella pelimuodot ovat Assault, Escort, Hybrid (Assaultin ja Escortin sekoitus) sekä Control. Overwatchissa karttoja on melkoinen määrä verrattuna muihin esports kilpapeleihin, joten monipuolisuutta on pelissä tarjolla.

PELIMUODOT

Assault

Tässä pelimuodossa kaksi joukkuetta on jaettu hyökkäävään ja puolustavaan joukkueeseen. Puolustavalla joukkueella on hallussaan kaksi pistettä kartassa, jotka hyökkäävä joukkue pyrkii valtaamaan. Hyökkäävän joukkueen täytyy ensin pystyä valtaamaan Piste A, ennen kuin he voivat edetä valtaamaan seuraavan pisteen. Mikäli hyökkäävä joukkue onnistuu valtaamaan molemmat pisteet kierroksen aikarajan sisällä, voittaa hyökkäävä joukkue kyseisen kartan. Mikäli puolustava joukkue onnistuu estämään hyökkäävän joukkueen valtaamasta molempia pisteitä, voittaa puolustava joukkue kartan. Puolustavat pelaajat syntyvät peliin aina samasta kohdasta, mutta hyökkäävän joukkueen syntymispaikka riippuu pisteestä, jota joukkue on sillä hetkellä yrittämässä vallata.

Assault kartat

 • Hanamura
 • Horizon Lunar Colony
 • Paris
 • Temple of Anubis
 • Volskaya Industries

Escort

Escort pelimuoto on hyvin yksinkertainen, sillä toinen joukkue yrittää kuljettaa tavaran ennalta määrättyyn kohteeseen omalta aloituspisteeltään. Puolustava joukkue pyrkii estämään kuljetusta parhaansa mukaan, jotta hyökkäävä joukkue ei saa kuljetettua tavaraa perille aikarajan puitteissa. Hyökkäävä joukkue voittaa mikäli se saa kuljetettua tavaran perille aikarajan sisällä. Puolustava joukkue voittaa luonnollisesti mikäli se onnistuu estämään hyökkäävän joukkueen kuljetuksen kierroksen aikarajan puitteissa. Ennen pelin alkamista puolustavalla joukkueella on hetki aikaa valmistella puolustustaan ennen kuin hyökkäävä joukkue pääsee pois omalta syntymäalueeltaan.

Escort kartat

 • Dorado
 • Havana
 • Rialto
 • Route 66
 • Junkertown
 • Watchpoint: Gibraltar

Hybrid

Hybrid pelimuoto on yhdistelmä Assaultista ja Escortista. Hybrid alkaa aina ensin Assault pelimuodolla, jonka jälkeen peli muuttuu Escortiksi, mikäli hyökkäävä joukkue onnistuu valtaamaan pisteen Assault pelimuodossa. Valtaamaltaan pisteeltä hyökkäävä joukkue saa Escortista tutun tavaran, jonka joukkue pyrkii kuljettamaan päätöspisteelle puolustavan joukkueen estäessä. Hyökkäävä joukkue voittaa, mikäli se saa kuljetettua tavaran määrättyyn pisteeseen. Puolustava joukkue voittaa, mikäli se saa estettyä hyökkäävän joukkueen kuljetuksen kierroksen aikarajan puitteissa.

Hybrid kartat

 • Numbani
 • Hollywood
 • King’s Row
 • Eichenwalde
 • Blizzard World

Control

Control on pelimuoto, jossa joukkueet taistelevat kentällä olevasta pisteestä paras kolmesta systeemissä. Joukkueen etenemisprosentti kasvaa heidän hallitessaan ennalta määrättyä pistettä ja se joukkue, joka saavuttaa ensin 100 prosentin rajan voittaa kartan. Mitä enemmän joukkueen pelaajia on pisteen alueella, sitä nopeammin joukkue kerää prosentteja itselleen. Prosenttimäärä ei kuitenkaan nopeudu kuin kolmeen pelaajaan asti, joten neljäs pelaaja ei enää nosta prosentin kasvunopeutta. Control pelimuodossa ei ole aikarajaa, joten peli ratkeaakin vain pistemäärän perusteella.

Control kartat

 • Lijiang Tower
 • Nepal
 • Ilios
 • Oasis
 • Busan
Overwatch vedonlyönti - Parhaat vedonlyöntisivut Overwatch vedonlyöntiin

OVERWATCH VEDONLYÖNTI

Overwatch on suosittu kilpapeli, jonka ansiosta pelin ympärillä järjestetään paljon turnauksia ja erilaisia sarjoja. Overwatch on yksi suosituimmista ja seuratuimmista peleistä esports yhteisöissä, jonka ansiosta myös vedonlyöntikohteita Overwatchiin on tullut markkinoille viime vuosina runsaasti. Voitkin lyödä vetoa Overwatchista päivittäin loistavilla kertoimilla, sillä kaikki parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat monipuolisesti kohteita Overwatchiin.

Voittajaveto

Voit veikata Overwatchisa ottelun voittajaa, mikä on varsin tuttu vetomuoto myös perinteistä urheilusta. Otteluita pelataan eri formaateilla, joista esimerkkinä on paras kolmesta systeemi. Kyseisessä pelimuodossa ottelun voittaja on ensimmäisen joukkue, joka saavuttaa kaksi karttavoittoa.

Kartta voittajaveto

Overwatchissa voit tietenkin veikata myös yksittäisen kartan voittajaa. Osa joukkueista on erikostunut tiettyihin karttoihin ja pelimuotoihin, jonka vuoksi voitkin saada hyvällä taustatyöllä napattua erinomaisia kertoimia taskuun.

Tulosveto

Overwatch ottelut sisältävät usein useamman pelimuodon ja kartan, jonka vuoksi myös tulosveto on tässä pelissä hyvä vaihtoehto vedonlyöntiin. Voit veikata paras kolmesta systeemillä pelattaviin otteluihin esimerkiksi Joukkue A:n 2-0 voittoa tai vaihtoehtoisesti vaikka Joukkue B:n 0-2 häviötä.

Tasoitusvedot

Tasoitusveto eli handicap veto on mahdollista luonnollisesti myös Overwatch vedonlyönnissä. Voit lyödä tasoitusvetoja Overwatchissa yksittäisin karttoihin, mutta lyödä handicap vetoja myös kokonaisiin ottelusarjoihin. Mikäli lyöt esimerkiksi suosikkijoukkueesi voittoa -1.5 tasoituksella, voittaa vetosi jos lyömäsi joukkue voittaa ottelun vähintään kahden kartan erolla.

Yli/alle vedot

Yli/alle vedot ovat myös suosittu vedonlyönnin muoto Overwatchissa. Voit lyödä vetoa esimerkiksi karttamääristä, joista esimerkkinä käy yli 2.5 kartan vedonlyöntikohde otteluun. Mikäli ottelussa pelataan vähintään kolme karttaa niin vetosi voittaa.

Turnausvedot

Turnausvedonlyönti on myös mielenkiintoinen osa Overwatch vedonlyöntiä, sillä voit yksittäisten otteluiden sijaan lyödä vetoa myös kokonaisten Overwatch turnausten voittajista. Kertoimet vaihtelevat eri vedonlyöntisivustojen välillä runsaasti, jonka vuoksi suosittelemmekin kilpailuttamaan parhaat esports kertoimet tarkasti.

Erikoisvedot

Yleisimpien Overwatch vedonlyöntikohteiden lisäksi tarjolla on myös iso liuta erilaisia erikoisvetoja. Voit veikata esimerkiksi yksittäisen pelaajan tappojen määrää ottelussa tai ensimmäisen tapon saavaa joukkuetta.

OVERWATCH LIVE VEDONLYÖNTI

Parhaat esports vedonlyöntisivut tarjoavat kattavan mahdollisuuden myös Overwatch livevedonlyöntiin. Overwatch otteluita seuraa jopa miljoonia silmäpareja, jonka vuoksi myös vedonlyöntikohteita on tarjolla kattava määrä. Voit seurata kamppailuja live streamin tai vedonlyöntisivuston kautta reaaliajassa, jonka ansiosta voit hyödyntää näkemääsi informaatiota myös vedonlyönnillisesti.

OVERWATCH VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2021

Overwatch vedonlyönti kohteita on tarjolla lähes kaikilla vedonlyöntisivuilla, mutta parhaat esports vedonlyöntisivustot aina kattavasti kohteita myös tähän esports peliin. Meiltä Bonusvedot.com -sivustolta löydät kaikki parhaat Overwatch vedonlyöntisivut ja bonukset, jonka ansiosta voit hypätä mukaan miljoonien ihmisten fanittamaan peliin helposti ja turvallisesti!

OVERWATCH LEAGUE

Overwatch League eli OWL on Blizzard Entertainmentin ja Major League Gaming –organisaation hallinnoima maailman suurin ja arvostetuin ammattilaissarja Overwatch videopelille. Overwatch Leaguen kausi koostuu runkosarjasta ja pudotuspeleistä, jonka voittaja kruunataan kyseisen kauden mestariksi. Sarjassa on mukana 20 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen erilliseen divisioonaan. Overwatch Leaguen palkintopotti on melkoisen hulppea, sillä sarjassa on jaossa jopa 5 miljoonaa dollaria. Overwatch League joukkueita on ympäri maailmaa, mutta ottelut pelataan Yhdysvalloissa. Hallitseva mestari sarjassa on San Francisco Shock.

VALORANT

VALORANT vedonlyönti – VALORANT on Riot Gamesin uusi ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jonka odotetaan järisyttävän pelimaailmaa. VALORANT on saavutti jo ennen pelin julkaisua valtavan suosion eri medioissa ja kyseessä onkin yksi odotetuimmista pelijulkaisuista vuosiin!

MIKÄ ON VALORANT?

VALORANT on Riot Gamesin uusin potentiaalinen hittipeli, joka on saavuttanut suuren suosion kilpapelaajien keskuudessa jo ennen pelin virallista julkaisua. Riot Games on tunnettu League of Legendsistä, joka on yksi maailman suosituimmista peleistä, joten suuret odotukset ovat myös VALORANT:in harteilla.

VALORANT on hyvin mielenkiintoinen sekoitus, sillä peliin on otettu paljon vaikutteita muun muassa Counter-Strikesta (CS:GO), Overwatchista sekä Tom Clancy’s Rainbow Six: Siegesta. VALORANT –pelissä kaksi viiden hengen joukuetta kohtaavat toisensa erilaisissa kartoissa. Jokainen pelaaja valitsee itselleen hahmon, jolla on oma erityiskyky. VALORANT on kiinnittänyt kilpapelaajien huomion, jonka vuoksi esimerkiksi moni CS:GO ja Overwatch –pelaaja on päättänyt yrittää mahdollisuuksiaan päästä VALORANT ammattilaiseksi.

Valorant vedonlyönti - Vihjeet & Ohjeet Valorant vedonlyöntiin (2020)

VALORANT PELINKULKU

VALORANT ottelussa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat vastakkain. Jokainen pelaaja valitsee itselleen hahmon, jotka ovat Valorant agentteja. Jokaisella hahmolla on uniikki kyky, jonka vuoksi esimerkiksi Hahmo A voi olla vain yhdellä pelaajalla käytössä ottelun aikana.

Toinen joukkueista pelaa ensin hyökkääjinä ja toinen puolustajina. Joukkueet vaihtavat puolia, kun 12 kierrosta on pelattu. Hyökkääjien tehtävänä on päästä asettamaan pommi (Pommi tunnetaan myös nimellä Spike) pommipaikalle. Puolustavan joukkueen tehtävänä on estää hyökkäävää joukkuetta asettamasta pommia kierroksen aikaraja puitteissa. Mikäli toinen joukkue eliminoi koko vastustajajoukkueen, voittaa se kierroksen. VALORANT ottelun voittaa joukkue, joka saavuttaa ensin 13 kierrosvoittoa.

VALORANT EKONOMIA

Ennen jokaista kierrosta jokainen pelaaja saa CS:GO:n tapaan rahaa, jota kutsutaan VALORANTissa Credsiksi. Credsejä voi käyttää ennen kierrosta tapahtuvassa ostovaiheessa uusien aseiden, suojien tai kykyjen ostamiseen. Credsien saamiseen vaikuttaa edelliskierroksen suoritus, sillä pelaaja saa enemmän Credsejä mikäli hän sai tappoja, asetti pommin eli Spiken tai jos joukkue voitti tai hävisi kierroksen.

VALORANT KARTAT

Valorant kartat - Valorant vedonlyönti Haven

HAVEN

Haven on mielenkiintoinen kartta, sillä kartassa on kolme pommipaikkaa, mikä ei ole yleistä muissa peleissä. Puolustajien täytyy siis puolustaa kolmea paikkaa kartassa, mikä on hyvin vaikeaa taitavia hyökkääjiä vastaan. Pommipaikat ovat lähellä toisiaan, jonka ansiosta hyökkääjät voivat vaihtaa helposti ja nopeasti pommipaikkaa tarvittaessa. Puolustajat voivat toki myös pelata hieman aggressiivisemmin Havenissa, sillä kartta on normaalia isompi, jonka ansiosta karkuun pääsee helpommin. Kolme pommipaikkaa tuo uuden ulottuvuuden Haveniin, jonka ansiosta kartta on saanut valtavasti kehuja pelaajilta ympäri maailman.

Valorant kartat - Valorant vedonlyönti Bind

BIND

Bind on myös kiintoisa kartta, vaikka Bindissä pommipaikkoja on Havenista poiketen kaksi. Bindin erikoisuus on se, että kartassa ei ole ollenkaan keskikohtaa eli niin sanottua ”midiä”. Joukkueilla on suorat väylät molemmille pommipaikoille, jonka ansiosta kartta on hyvin vauhdikas ja jopa kaoottinen. Bind sisältää on kaksi teleporttia, joiden avulla pelaajat voivat siirtyä nopeasti pommipaikalta toiselle. Teleportin käyttäminen aiheuttaa kuitenkin valtavan äänen, jonka vuoksi jokainen pelaaja saa tiedon, kun teleporttia käytetään.

VALORANT VEDONLYÖNTI

RIOT Games julkaisi ensimmäiset suunnitelmansa VALORANT esportsin ympärille huhtikuun puolivälissä. RIOT Games julkaisi yleiset säännöt ja ehdot VALORANT-turnauksiin, jotta myös pienemmät toimijat voivat järjestää helposti omia VALORANT-turnauksia.  VALORANT-turnaukset on jaettu kolmeen eri kokoluokkaan, joita ovat pienet turnaukset, keskikokoiset turnaukset sekä Major turnaukset.

Pienet VALORANT-turnaukset eivät saa ylittää palkintopotillaan 10 000 dollarin summaa, mutta keskikokoisissa turnauksissa palkintopotti saa olla maksimissaan 50 000 dollaria. VALORANT Major turnaukset järjestetään suurten turnausjärjestäjien toimesta, eikä voittokattoa ole turnauksille asetettu. Suuria kansainvälisiä turnausjärjestäjiä ovat muun muassa ESL ja DreamHack, jotka ovat jo osoittaneet mielenkiintonsa uutta peliä kohtaan.

RIOT Games on kehittänyt League of Legendsistä yhden maailman suurimmista kilpapeleistä, joten VALORANT:sta on odotettavissa myös valtava menestys. Odotukset ovat korkealla ja me Bonusvedoillakin odotamme innolla, mitä VALORANT vedonlyönti tuo vuonna 2021 tullessaan!

VALORANT VEDONLYÖNTISIVUSTOT 2021

Tulemme listaamaan sivuille kaikki parhaat ja uudet VALORANT vedonlyöntisivut, jotta voit dominoida vedonlyöntimarkkinoita myös tässä elektronisen urheilun pelissä. Voit napata pelikassan täytteeksi tulevaisuudessa tietenkin myös parhaat VALORANT bonukset, joiden avulla voit jopa moninkertaistaa pelikassasi! Bonusvedot tulee olemaan tiiviisti mukana, kun Valorant vedonlyönti kehittyy, sillä kertoimissa tulee olemaan mukavasti ilmaa uuden pelin tullessa mukaan vedonlyöntiin!

PINNACLE VALORANT VEDONLYÖNTI

Pinnacle on ensimmäinen suuri vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa vedonlyöntikohteita VALORANTiin. Pinnaclelta löydät tunnetusti markkinoiden parhaat kertoimet, jonka ansiosta tämä arvostettu vedonlyöntisivu on valtavassa suosiossa suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa. Ensimmäiset VALORANT vedonlyöntikohteet ovat auki Solary Cup -turnaukseen, johon joukkueet ansaitsivat paikkansa karsintojen kautta. Palkintopotti turnauksessa ei vielä päätä huimaa, sillä yhteispotissa on 5000 euroa. Palkintopotin sijaan voittajalle on luvassa kunniaa ja valtavaa huomiota, sillä turnaus tulee varmasti keräämään suuren määrän katsojia ympäri maailmaa. Alapuolelta pääset tsekkaamaan Pinnaclen tarjoamat maailman ensimmäiset VALORANT kertoimet.

[single_affiliate title=”Pinnacle” size=”big”]

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OVATKO CS:GO VEDONLYÖNTISIVUT HUIJAUSTA?


Meiltä löydät vain luotettavat esports vedonlyöntisivut, jonka ansiosta voit pelata sivustoilla ilman huolta. Suosittelemme pelaamaan vain lisensioiduilla vedonlyöntisivustoilla, sillä lisenssin omaavat sivustot ovat erittäin turvallisia!

MITÄ ON SKINI VEDONLYÖNTI?


CS:GO skini vedonlyönnissä voit veikata CS:GO pelin sisäisillä kosmeettisilla esineillä, kuten aseiden skineillä. Usein vedonlyöntisivustot järjestävät myös arvontoja, joissa pääpalkintoina on arvokkaita skinejä, joihin voit ostaa lipun halvalla skinillä.

MITKÄ OVAT PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUT CS:GO VEDONLYÖNTIIN?


Olemme Bonusvedot –tiimin kanssa koonneet sivuillemme kaikki parhaat esports vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat monipuolisesti CS:GO vedonlyöntikohteita päivittäin. Löydät sivuiltamme vain luotettavat ja turvalliset CS:GO vedonlyöntisivut.

VOINKO VOITTAA OIKEAA RAHAA CS:GO VEDONLYÖNNISTÄ?


Tietenkin! CS:GO on saavuttanut valtavan suosion vedonlyöjien keskuudessa, jonka ansiosta lähes kaikki perinteiset vedonlyöntisivustot tarjoavat kohteita Counter Strikeen muun esportsin lisäksi. Voit lyödä oikean rahan vetoja CS:GO otteluista ja voittaa riihikuivaa käteistä vedoistasi!

MITEN CS:GO VEDONLYÖNTI TOIMII?


Elektronisen urheilun vedonlyönti on hyvin samanlaista perinteisiin urheilulajeihin, kuten esimerkiksi jalkapalloon ja jääkiekkoon verrattuna. Voit veikata ottelun voittajaa, mutta tämän lisäksi tarjolla on perinteiset tasoitusveto, tulosveto ja yli/alle –vedot.

MITÄ ON CS:GO VEDONLYÖNTI?


CS:GO vedonlyönnissä voit veikata oikealla rahalla tai pelinsisäisillä tavaroilla Counter Strike: Global Offensive -otteluita. CS:GO vedonlyönti on yksinkertaista ja helppo oppia, sillä peli on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä.

MITKÄ OVAT PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUT OVERWATCH VEDONLYÖNTIIN?


Meidän sivustoltamme löydät kattavasti erilaisia esports vedonlyöntisivuja, jonka ansiosta löydät Bonusvedot.comista myös parhaat vedonlyöntisivustot Overwatch vedonlyöntiin! Kaikki sivustollemme listatut vedonlyöntiyhtiöt ovat luotettavia ja turvallisia, jonka lisäksi olemme itse testanneet kaikki sivustot läpi henkilökohtaisesti.

ONKO OVERWATCH LIVE-VEDONLYÖNTI MAHDOLLISTA?


Kyllä! Löydät livekohteita Overwatchiin lähes jokaiselta vedonlyöntisivustolta.

VOINKO VOITTAA OIKEAA RAHAA OVERWATCH VEDONLYÖNNISTÄ?


Kyllä voit! Voit lyödä vetoa Overwatchista aivan samaan tapaan kuin muistakin esports peleistä, jonka ansiosta voit voittaa oikea rahaa myös Overwatch videopelistä.

MITEN OVERWATCH VEDONLYÖNTI TOIMII?


Overwatch vedonlyönnissä kohteita on kattavasti ja monipuolisesti. Voit veikata esimerkiksi ottelun voittajaa, mutta tarjolla on myös paljon erilaisia tasoitus- ja yli/alle vetoja. Myös erilaisia turnausvetoja ja erikoiskohteita on runsaasti tarjolla.

MITÄ ON OVERWATCH VEDONLYÖNTI?


Overwatch vedonlyönti toimii täysin samalla tavalla kuin perinteinen urheiluvedonlyönti. Kertoimet perustuvat joukkueiden tasoeroihin, kuntopuntariin sekä viime aikaisiin tuloksiin. Voit lyödä vetoa Overwatchista lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla!

MITKÄ OVAT PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUT DOTA 2 VEDONLYÖNTIIN?


Meidän sivuiltamme löydät lukuisia esports vedonlyöntisivuja, jonka ansiosta löydät Bonusvedot.comista myös parhaat vedonlyöntisivustot Dota 2 vedonlyöntiin! Kaikki sivuillemme listatut vedonlyöntisivustot ovat luotettavia ja olemme itse testanneet kaikki sivustot läpi.

MITÄ ON DOTA 2 VEDONLYÖNTI?


Dota 2 vedonlyönti eroa juurikaan perinteisestä urheiluvedonlyönnistä. Voit pelata samoja kohteita kuin esimerkiksi jalkapallossa ja jääkiekossa, sillä tarjolla on suositut voittajaveto, tasoitusvedot, yli/alle vedot sekä myös erikoiskohteita.

MITEN DOTA 2 VEDONLYÖNTI TOIMII?


Dota 2 vedonlyöntikohteita on tarjolla runsaasti niin ennen otteluita, kuin myös livevedonlyönnissä. Dota 2 pelissä kaksi joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan pyrkien tuhoamaan vihollisen päärakennuksen, eli Ancientin. Ensimmäisenä vastustajan Ancientin tuhoava joukkue voittaa ottelun.

ONKO DOTA 2 LIVE-VEDONLYÖNTI MAHDOLLISTA?


Kyllä on! Löydät livekohteita Dota 2 peliin lähes kaikilta vedonlyöntisivustoilta.

VOINKO VOITTAA OIKEAA RAHAA DOTA 2 VEDONLYÖNNISTÄ?


Kyllä! Voit veikata Dota 2 peliä oikealla rahalla, kuten muitakin esports pelejä. Tämän ansiosta voit voittaa Dota 2 vedonlyönnistä oikeaa rahaa!