• Suomi

NordicBet maksaa voitot jo kesken pelin!

Jalkapallo bonukset

NordicBet maksaa voitot ennen ottelun päättymistä!

NordicBetin varhainen voitonmaksu on nyt saatavilla myös Veikkausliigassa. NordicBet oli ensimmäinen vedonlyöntiyhtiö Suomen markkinoilla, joka otti käyttöön voitonmaksun jalkapallovedonlyönnissä kesken ottelun, ja nyt tämä palvelu laajenee entisestään useampiin eri sarjoihin.

Ennen ottelun alkua lyöty 1X2-veto maksetaan välittömästi voittona pelitilille, jos vedon kohteena ollut joukkue siirtyy kahden maalin johtoon – lopputuloksesta riippumatta.

Uudessa menetelmässä ovat mukana Suomen Veikkausliiga, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Ruotsin Allsvenskan, Norjan Elitserien, Tanskan Superliiga sekä Perun Primera División.

– Otetaan esimerkki tänään alkavasta Veikkausliigasta: Jos vedonlyöjä asettaa vedon TPS:n puolesta SJK:ta vastaan, ja TPS menee kahden maalin johtoon, vedonlyöjä saa voittorahansa heti. Jos SJK kuitenkin nousee tasapeliin tai voittoon asti, saavat tasapeliä tai voittoa pelanneet myös rahansa aivan normaalisti, selventää NordicBetin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Varhaisen voitonmaksun toimintamalli:

  1. Aseta yksittäinen 1X2-veto jossain kampanjassa mukana olevassa sarjassa ennen ottelun alkua.
  2. Jos valitsemasi joukkue nousee kahden maalin johtoasemaan, saat voittosi saman tien.
  3. Voitto maksetaan käteisenä ja vedon tulos katsotaan voitoksi huolimatta ottelun lopullisesta lopputuloksesta.

Talletuksen tuplaus NordicBetiltä

NordicBet tarjoaa uusille pelaajilleen myös talletuksen tuplauksen 100 euroon asti. Suomalaiset pelaajat saavat 100% talletusbonuksen 100 euroon asti, eli voit napata jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa talletuksesi päälle!

NordicBet

100% up to 100€

Wager: 6x
Minimum odds: 1,50

Tärkeät uutiset