Veikkausliiga: HIFK - FC Inter | Vedonlyöntivihjeet & Kertoimet    
Jalkapallo

14.9. Veikkausliiga: HIFK – FC Inter | Mielenkiintoiset joukkueet vastakkain Stadissa!

Alkaa 14.09.2020 Klo. 18:30
14.9. Veikkausliiga: HIFK – FC Inter | Mielenkiintoiset joukkueet vastakkain Stadissa!

Bolt Arenalla päästään maanantai-iltana seuraamaan mielenkiintoista kamppailua, kun HIFK isännöi FC Interiä. Pystyvätö isännät jatkamaan voittoputkeaan, vai nappaako Inter pitkästä aikaa täyden pistepotin itselleen?

HIFK dramaattiseen voittoon Stadin derbyssä

HIFK on esiintynyt vaikean alkukauden jälkeen pirteästi, ja stadilaiset ovatkin nousseet vaivihkaa mukaan mitalitaistoon. Jullit olivat valmentavaihdoksen jälkeen pitkässä pisteputkessa, mutta elokuun puolivälin jälkeen joukkue koki muutaman harmittavan tappion, vaikka pelillisesti joukkue pelasi varsin hyvin. Tällä hetkellä HIFK on kuitenkin kahden ottelun voittoputkessa, kun joukkue on napannut täyden pistepotin niin Hongalta, kuin HJK:lta.

Viime torstain Stadin derbystä ei vauhtia puuttunut, kun HIFK paukutti kolme maalia ensimmäisen puolituntisen aikana. HIFK ei sinänsä peliä ensimmäisellä puoliajalla hallinnut, mutta joukkue käytti maalipaikkansa korkealla prosentilla hyväksi. Toinen puoliaika mentiin täysin HJK:n komennossa, ja Klubi nousikin Roope Riskin ja Tim Väyrysen maaleilla 3-1 takaa-ajoasemasta tasoihin. HIFK kuitenkin kaatoi kylmää vettä klubilaisten niskaan 89. minuutilla, kun puolustaja Eero-Matti Auvinen pukkasi uransa toisen Veikkausliiga-maalin upeaan paikkaan.

Pelillisesti HIFK on esiintynyt Teemu Kankkusen selvästi alkukautta paremmin. Materiaali Julleilla on toki kunnossa, joten hyviä esityksiä osattiin odottaa, mutta vieläkin parempaan peliin joukkueella on varaa. Erityisesti hyökkäyspäässä joukkueella on ollut vaikeuksia luoda laadukkaita maalipaikkoja, sillä HJK-ottelua lukuun ottamatta stadilaiset eivät ole maaleilla liikaa päässeet juhlimaan. Luis Henriquen lähdön jälkeen Sakari Tukiainen on kuitenkin noussut uudeksi ykköskärjeksi, ja isokokoinen hyökkääjä on esiintynyt viime otteluissa todella väkevästi.

Interin viime ottelut menneet penkin alle

Inter aloitti kauden vahvasti, mutta viime otteluissa turkulaiset eivät ole vakuuttaneet. Sinimustat ovat napanneet kolmesta viime ottelustaan vain yhden pisteen, ja viimeisimmän voittonsa turkulaiset nappasivat 18.8. RoPSista, joka on sarjan heittopussi. Interin ongelmana on ollut erityisesti puolustuspelaaminen, sillä omissa on soinut viime otteluissa turhan usein. Kahteen viime otteluun turkulaiset ovat päästäneet viisi maalia, joka on aivan liian suuri määrä, mikäli Inter mielii voitoista taistella.

Hyökkäyspelaamisessa Interillä ei kauden aikana ongelmia ole ollut, sillä joukkue on onnistunut luomaan laadukkaita maalipaikkoja ottelusta toiseen. Maanantai-illan otteluun Inter saa jälleen lisää tulivoimaa hyökkäykseen, kun Filip Valencic on Jose Riveiron käytettävissä. Slovenialainen on parhaimmillaan täysin ylivoimainen pelaaja Veikkausliigaan, ja Valencicin paluu sinimustien riveihin vahvistaa turkulaisten jo ennestään vahvaa hyökkäyskalustoa melkoisesti.

Maalimääristä löytyy mielenkiintoista pelattavaa

Kumpikaan joukkueista ei ole kauden aikana liikoja peruutellut, jonka ansiosta vauhtia sekä vaarallisia tilanteita tullaan maanantai-iltana varmasti näkemään. Myös ilman Valencicia maaleja sopisi odottaa, mutta slovenialaisen paluu nostaa maalien todennäköisyyttä entisestään. Maalimääristä löytyy mielenkiintoista pelattavaa, sillä linjana ottelussa on vain 2,25 maalia. Overi kelpaa pelilapulle mainiosti, sillä molemmilta joukkueilta löytyy hyvin tulivoimaa, eikä joukkueiden puolustuspelaaminen ole viime otteluissa vakuuttanut.

PELIVALINTA

Vihje: Yli 2.25 maalia Kerroin: 1.806
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja nappaa parhaat veikkausbonukset!