Jalkapallo

5.5 Valioliiga: Wolverhampton – West Ham | Vierasjoukkue niukka suosikki

5.4.2021 Klo. 22.15
5.5 Valioliiga: Wolverhampton – West Ham | Vierasjoukkue niukka suosikki

Valioliigakierroksen päättää ottelu Wolverhamptonin ja West Hamin välillä. Ottelu alkaa maanantaina klo 22.15.

Wolves keskikastissa

Wolverhamptonin kausi on ollut vaikea, mutta joukkue pelaa turvallisesti keskikastissa ilman pelkoa putoamistaistelusta. Sijoitus sarjassa on 14 eikä toiveita kymmenen joukkoon pääsemisestä juurikaan ole. Joukkueen peli on kehittynyt kauden mittaan ja katseet on varmasti käännetty myös jo ensi kautta kohti. Kuuden viime ottelun saldo on 2-2-2, mutta joukkueella on neljä voitotonta peliä peräkkäin.

Wolves on saanut puolustuspelinsä lähelle viime kausien tasoa, ja viimeisimmät ottelut ovat Manchester City-tappiota lukuunottamatta olleet todella tasaisia, eikä Wolves päästä helpolla maaleja. Rui Patricio loukkaantui pahannäköisesti yhteentörmäyksessä useampi viikko sitten, eikä pelannut maajoukkueen mukana Portugalin paidassa. Luottovahti on kuitenkin palannut takaisin pelikuntoon ja ollee avauksessa West Hamia vastaan. Wolvesin suurin haaste on sen vaikeudet maalinteon suhteen, joukkue viimeistelee edelleen alle maalin per peli-tahdilla, joka on auttamatta liian vähän.

West Ham matkalla Eurooppaan?

West Hamin vahva vire on kestänyt hyvin koko kauden ajan, mutta paikka neljän parhaan joukkoon saattaa olla liian kova tavoite. Kuuden joukkoon joukkueella on hyvä sauma ja sitä kautta Eurooppa-liigaan eteneminen. Joukkueen pelillinen selkäranka on vahva ja isoilta loukkaantumisilta on vältytty, mistä kiitos fysiikkavalmennukselle. Kuuden viime ottelun saldo on 4-1-2, ennen maajoukkuetaukoa joukkue pelasi viihdyttävän ottelun Arsenalia vastaan joka päättyi lopulta pistejakoon lukemin 3-3.

West Hamin hyökkäyspeli piristyi kesken kauden kun Jesse Lingard saapui joukkueeseen lainapestillä. Lingard on onnistunut maalinteossa seitsemään otteluun viidesti ja tuonut oman mausteensa hyökkäyspeliin. Tomas Soucek loistaa myös keskikentällä ja on onnistunut pöllyttämään maaliverkkoja jo yhdekseen otteeseen. Keskikentän Declan Rice on selkeä menetys loukkaantumisen vuoksi, kuten myös puolustaja Obgonna.

West Ham kaipaa pisteitä

Wolves on ollut viime aikoina niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa, mutta West Ham rypi jopa putoamistaistelussa viime kaudella. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa West Ham nappasi voiton kotonaan peräti 4-0-lukemin. Ottelusta on odotettavissa tällä kertaa tasaisempi, mutta West Ham on vieraskentälläkin niukka suosikki Wolvesia vastaan. Ottelusta voi muodostua maalin ottelu, ja West Hamin parempi viimeistely ja juonikkaampi peli kääntää peli-idean vierasmenestyksen puoleen. Tämä on ottelu josta West Hamin on saatava pisteitä säilyttääkseen asemansa kärkikuusikossa.

 

 

 

PELIVALINTA

Vihje: West Ham & ottelussa alle 3.5 maalia Kerroin: 3.350
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50