Jalkapallo

2.5 Valioliiga: Tottenham – Sheffield United | Rohkeampi Tottenham?

2.5.2021 Klo. 21.15
2.5 Valioliiga: Tottenham – Sheffield United | Rohkeampi Tottenham?

Valioliigassa uuteen komentoon siirtynyt Tottenham kohtaa sarjajumbo Sheffield Unitedin. Ottelu alkaa klo 21.15.

Tottenhamilla selkeä tavoite

Tottenhamin kausi on ollut erittäin värikäs. Vain muutamaa päivää ennen EFL Cupin finaalia joukkue erotti Jose Mourinhon ja vetovastuun loppukauden ajaksi sai Ryan Mason. Joukkue oli cup-finaalissa täysin Manchester Cityn jyrän alla ja tuloksena oli 0-1-tappio. Valioliigassa joukkueelle on edelleen panosta, sillä Tottenham taistelee vielä paikasta kuuden parhaan joukkoon ja ensi kauden europeleihin.

Mason on sanonut että loppukaudella pitää nähdä agressiivinen Tottenham, ja nyt kun joukkue ei ole mukana enää missään muussa kilpailussa, voi se keskittyä täysillä Valioliigaan. Nilkkavammastaan toipunut Harry Kane ja Son Heung-Min ovat isossa roolissa, sillä parhaimmillaan kaksikko on täysin pysäyttämätön, joukkue elää ja kuolee kaksikon tehoista. Kuuden viime ottelun saldo on 2-2-2, mutta tavoitteen täyttymiseksi joukkueen tulisi napata lähes maksimipisteet jäljellä olevista otteluista.

Sheffield United pelailee kauden alta pois

Sheffield Unitedin putoaminen sarjaporrasta alemmaksi on ollut varmaa jo viikkoja. Joukkue on Valioliigan huonoin joukkue ollut kauden alusta alkaen ja mm. edellisten siirtoikkunoiden epäonnistumiset näkyvät sarjajumbon tekemisessä selkeästi. Unitedin  kuuden viime ottelun saldo on 1-0-5, joukkue kaatoi edellisellä kierroksella Brightonin 1-0. Voitosta on turha kuvitella alkavan mitään isompaa voittoputkea, sillä koko kaudella joukkue on juhlinut voittoa vain viidesti.

Sheffield United on tehnyt vähiten ja päästänyt toiseksi eniten maaleja Valioliigassa, joten paikka sarjan hännillä ei ole yllätys. David McGoldrick on positiivinen pilkahdus seitsemällä osumallaan, mutta muuten ilonaiheet ovat vähissä. Unitedilla on suuria ongelmia murtautua hyviin maalintekopaikkoihin, ongelmia on sekä pelin rakentelussa kuin hyökkäysten päättämisessä. Sivussa ovat edelleen mm. Sharp ja O´Connell, joista hieman miinusta vierasjoukkueelle.

Tottenhamin pakko voittaa

Tottenhamilla on selkeä tavoite ja motivaatio loppukaudelle, kun taas Sheffield United tyytyy pelailemaan kauden alta pois. United on hävinnyt seitsemän vierasottelua jo peräkkäin ja on vaikea nähdä, miten joukkue pystyisi uhmaamaan Tottenhamia vieraskentällä. Mason on luvannut loppukaudeksi rohkeamman Tottenhamin ja on mielenkiintoista nähdä, kääntyykö tämä selkeästi aktiiviseksi pelaamiseksi etenkin hyökkäyssuuntaan. Tottenham on megasuosikki Unitedia vastaan ja kotivoittoa voi ryydittää parilla osumalla.

[elementor-template id=”8694″]

PELIVALINTA

Vihje: Tottenham & ottelussa yli 2.5 maalia Kerroin: 1.970
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI