Jalkapallo

30.4 Valioliiga: Southampton – Leicester | Kettulauma janoaa voittoa

30.4.2021 Klo. 22.00
30.4 Valioliiga: Southampton – Leicester | Kettulauma janoaa voittoa

Valioliigassa pelataan perjantaina yksi ottelu, kun Southampton ja Leicester kohtaavat klo 22.00 alkavassa kamppailussa.

Southamptonin eväät on syöty

Southamptonin kausi on kääntynyt kovaan laskuun. Joukkue oli alkukaudesta aivan Valioliigan kärkisijoilla, mutta kauden mittaan se on valunut hiljalleen alaspäin ja sijoitus on 15. Uhkaa putoamisesta ei ole, kiitos heikon pohjakolmikon, mutta Southamptonin vire ei lupaa hirveästi loppukaudesta. Kuuden viime ottelun saldo on 2-0-4, mutta kolme viimeisintä ottelua joukkue on hävinnyt.

Loukkaantumiset ovat kiusanneet Southamptonia kovasti kauden aikana, ja poissaoloja on myös Leicester-ottelun alla. Sivussa on mm. Smallbone, Bertrand, Obafemi, sekä mahdollisesti kymmenen liigamaalin Danny Ings. Ingsin poissaolo olisi iso kolaus joukkueen haaveille taistella voitosta, vaikka Che Adams kohtalainen korvaaja kärjessä onkin. Southamptonilla oli mahdollisuus kääntää kausi positiivisen puolelle FA Cupin välierissä juuri Leicesteriä vastaan, mutta tuloksena oli 0-1-tappio.

Leicester matkalla Eurooppaan

Leicester taistelee erittäin kovaa paikasta Mestarien liigaan ja on Valioliigassa kolmannella sijalla, neljä pistettä Chelsean edellä. Joukkue on pärjännyt viime viikot hyvin, takana on kolme peräkkäistä voittoa, paikka FA Cupin finaaliin ja kuuden viime ottelun saldo on 4-0-2. Leicester kohtaa Valioliigassa vielä mm. Manchester Unitedin, Tottenhamin ja Chelsean, joten ohjelma on tiukka.

Kelechi Iheanacho on ollut viime viikot ilmiliekeissä. Hyökkääjä on löytänyt paikkansa Jamie Vardyn viereltä kahdella kärjellä pelattaessa. Iheanacho on tehnyt viimeiseen 14 otteluun yhtä monta maalia, Valioliigassa kasassa on jo 10 osumaa ja hyökkääjä teki voittomaalin FA Cupin välierässä. Leicester kärsii edelleen mm. Harvey Barnesin ja James Justinin poissaoloista, mutta etenkin hyökkäyssuuntaan joukkue tekee niin hyviä asioita että tulosta tulee.

Vierasvoitto lähempänä

Leicester kaipaa vielä pisteitä varmistaakseen paikkansa kärkinelikossa. Southamptonilla ei akuuttia uhkaa putoamisesta ole, ja tulokset ovat olleet heikkoja viime aikoina. Leicester on vienyt tämän kauden ensimmäisen kohtaamisen ja FA Cupin ottelun nimiinsä, joten kettulaumalla on pieni henkinen ylilyöntiasema. Leicester on pystynyt ratkomaan viime viikkoina tiukkojakin otteluita aivan ottelun viime hetkillä, vierasvoitosta saatavaa kakkosen kerrointa kannattaa kokeilla perjantai-illan ratoksi.

PELIVALINTA

Vihje: Leicester Kerroin: 2.010
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI