Jalkapallo

21.2 Valioliiga: Manchester United – Newcastle | Vierasjoukkue karmeassa tilanteessa

21.2.2021 Klo. 21.00
21.2 Valioliiga: Manchester United – Newcastle | Vierasjoukkue karmeassa tilanteessa

Valioliigasuununtain pelit päättävässä ottelussa Manchester United hamuaa pisteitä kotiottelussaan Newcastlea vastaan. Ottelu alkaa klo 21.00.

United vahvassa vireessä

Manchester Unitedin vire uhkuu hyvää kuntoa, kun joukkue on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa saldolla 3-3-0. Viikolla pelatussa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa United kaatoi Real Sociedadin komeasti vieraskentällä 4-0 ja antoi samalla myrskyvaroituksen iskukyvystään. Bruno Fernandes oli tässäkin ottelussa mies paikallaan kahdella maalillaan, Valioliigassa Fernandes on iskenyt jo tehot 14+9. United on jopa hieman yllättäen tehnyt Valioliigassa eniten maaleja, 50 osumaa 24:ssä ottelussa on hyvä suoritus, joskin helmikuun alun 9-0-voitto Southamptonista hieman vääristää tilastoa.

United on pelannut viime viikot hyvin etenkin puolustussuuntaan. Evertonia vastaan pelattu 3-3-tasapeli oli poikkeus, sillä muuten joukkueen alakerta on pysynyt hyvin tiiviinä. Luke Shaw loistaa laitapakkina ja on samalla antanut jo viisi maaliin johtanutta syöttöä etenkin erikoistilanteissa. Unitedilla on käsissään joukkue, jolla pitäisi pystyä ottamaan paikka neljän parhaan joukossa, etenkin kun Liverpool ja Tottenham pelaavat pelaavat heikompaa jaksoa.

Newcastle syöksyssä

Newcastlen kausi saa koko ajan synkempiä ja synkempiä piirteitä mitä pidemmälle vuosi etenee. Joukkue on ensimmäisen säilyjän paikalla 25:llä pisteellään, mutta vahvaa jaksoa pelaava Fulham on noussut jo kolmen pisteen päähän Newcastlesta. Newcastle hävisi viime kierroksella Chelsealle 0-2 ja kuuden viime ottelun saldo on 2-0-4. Ongelmia tuottaa etenkin ykköshyökkääjä Callum Wilsonin poissaolo loukkaantumisen myötä, kymmenen sarjamaalin Wilsonia on hankala paikata nykyjoukkueen pelaajista kenenkään, ja Wilson on oletettavasti viikkoja vielä sivussa.

Newcastle on pelannut koko kauden juuri ja juuri maalin per peli-tahdilla, mutta Wilsonin poissaollessa tahti voi laskea entisestään. Huolta tuo myös puolustuspään vuotaminen, sillä 40 päästettyä maalia on luku jolla joukkue on päästetyissä maaleissa viiden huonoimman joukkueen joukossa. Myös Fabian Schär jatkaa sivussa puolustuksesta, joka aiheuttaa joukkueella ongelmia vikkeliä Unitedin pelaajia vastaan. Kaiken kaikkiaan Newcastle on tiukassa paikassa ja joutunee taistelemaan sarjapaikastaan vielä toden teolla.

United ei kompastu Newcastleen

Manchester United lähtee jatkamaan vahvaa virettään Newcastlea vastaan. Tällä kaudella vahvasti etenkin vieraskentällä esiintynyt United on kotitilastoissa seitsemäntenä saldolla 5-3-4, mutta viimeisimmässä kotiotteluissa peli on kulkenut mallikkaasti. Newcastle on kolmanneksi huonoin vierasjoukkue saldolla 3-2-7, ja viime aikojen vire ja loukkaantumistilanne puoltavat kotijoukkueen voittoa. Unitedilta sivussa saattaa olla Edinson Cavani ja Scott McTominay, mutta Fernandesin johtamalla joukkueella on paljon hyviä vaihtoehtoja kärkeen ja keskikentälle, ainakin enemmän kuin Newcastlella. United on kuudesta viime ottelustaan neljässä pitänyt maalinsa puhtaana, ja vierasjoukkueen maalittomuus houkuttaa edelleen.

 

 

PELIVALINTA

Vihje: Manchester United voittaa päästämättä maalia Kerroin: 2.220
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50