Jalkapallo

10.4 Valioliiga: Manchester City – Leeds | Maalijuhlat luvassa

10.4.2021 Klo. 14.30
10.4 Valioliiga: Manchester City – Leeds | Maalijuhlat luvassa

Valioliigassa iltapäiväpelinä nähdään mestaruudessa kaksin käsin kiinni olevan Manchester Cityn ja Leedsin välinen kohtaaminen. Ottelu alkaa jo klo 14.30.

Cityn mestaruus sinettiä vaille

Manchester Cityn meno ei hyydy. Joukkue kaatoi edellisellä Valioliigakierroksella sarjakolmosena olevan Leicesterin vieraskentällä vakuuttavasti 2-0. Viikolla Mestarien liigan puolivälierissä City kohtasi kotonaan Dortmundin, tuloksena oli jälleen voitto, tällä kertaa 2-1-lukemin. Kuuden ottelun voittoputkessa etenevä City johtaa Valioliigaa 14 pisteen erolla Manchester Unitediin.

Cityn vahvuus on niin laaja materiaali, että jokaiselle pelipaikalle löytyy ehdotonta eliittiä oleva pelaaja ja pelaajisto on pysynyt virkeänä ja ennenkaikkea ehjänä raskaan kauden aikana. Cityllä ei loukkaantumisia ole riesana, vaan kaikki avainpelaajat ovat ehjänä. Ensi viikolla edessä on ratkaiseva toinen osaottelu Dortmundia vastaan, joka saattaa vaikuttaa kokoonpanovalintoihin lauantain ottelussa. Mahdollisesta kierrätyksestä huolimatta Cityn taso kentällä ei laske.

Leeds lunastanut paikkansa Valioliigassa

Leeds on pelannut mukiinmenevän kauden Valioliigaan nousun jälkeen ja on turvallisesti keskikastissa. Joukkueen peli on ailahdellut pitkin kautta, mutta hyökkäävä ja viihdyttävä pelityyli on hurmannut useaan otteeseen kauden aikana. Leedsin otteluista on muodostunut usein maalintekokilpailuita, mutta parhaimmillaan joukkue osaa myös puolustaa erittäin tiiviisti. Sarjapaikka on jo varma ensi kaudeksi, joten loppukauden joukkue voi pelata paineitta. Kuuden viime ottelun saldo on 3-1-2.

Patrick Bamford on 14 maalillaan pelannut upean läpimurtokauden Valioliigassa. Rafinha ja Jack Harrison ovat loistaneet keskikentällä hyökkäävässä roolissa läpi kauden, Harrison on City-ottelusta poissa lainapestistään johtuen. Leedsin materiaali ei ymmärrettävästi ole yhtä laaja kuin Manchester Cityllä, mutta myös Leeds on säilynyt hyvin terveenä ja ilman isoja loukkaantumisia. Leedsin maalisuhde koko kaudelta on 47-48, joka kertoo kaiken joukkueen kaudesta ja pelityylistä.

City ei lepsuile

Manchester City on massiivinen suosikki Leedsiä vastaan kotonaan. Aikaisempi kohtaaminen päättyi viime lokakuussa 1-1-lukemiin, mutta tällä kertaa nähtäneen enemmän osumia. City saattaa kierrättää pelaajistoaan mutta Gabriel Jesus ja Sergio Aguero ovat viime aikoina olleet hyvässä vireessä hyökkäyspäässä. City vie voiton, mutta odotettavissa voi olla hyvin viihdyttävä ja maalirikaskin ottelu.

PELIVALINTA

Vihje: Manchester City & ottelussa yli 2.5 maalia Kerroin: 1.810
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI