Jalkapallo

9.4 Valioliiga: Fulham – Wolverhampton | Kotijoukkue kipeästi pisteitä vailla

9.4.2021 Klo. 22.00
9.4 Valioliiga: Fulham – Wolverhampton | Kotijoukkue kipeästi pisteitä vailla

Valioliigassa taistellaan pisteistä jo perjantaina, kun Fulham kohtaa Wolverhamptonin klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Fulhamilla tulee kiire

Fulham pyrkii nousemaan pois putoajan paikalta, mutta viimeinen steppi kohti säilymistä on jäänyt ottamatta. Joukkue on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan ja kuuteen viime peliin mahtuu vain yksi voitto. Ero edellä olevaan Newcastleen on edelleen vain kolme pistettä, mutta Fulham on pelannut yhden ottelun enemmän. Mahdollisuudet pelastaa sarjapaikka on kierros kierrokselta vähemmän.

Fulhamin peli on kehittynyt paljon kauden aikana, mutta joukkueen hyökkäyspää on auttamatta liian heikko. Joukkue on viimeistellyt selkeästi alle maalin per peli-tahdilla, eikä helpotusta ole näkyvissä. Bobby Reid ja Ademola Lookman ovat joukkueen parhaat hyökkääjät viidellä ja neljällä osumalla, Lookman on ottelusta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Josh Maja aloitti vahvasti kesken kauden joukkueessa, mutta on toistaiseksi jäänyt kahteen maaliin. Ilman heikkoa hyökkäämistä Fulham olisi korkeammalla sarjataulukossa.

Wolves jää alempaan keskikastiin

Wolverhampton taipui lopulta 2-3-tappioon West Hamia vastaan ja pelasi samalla jo viidennen peräkkäisen voitottoman ottelun. Kausi päättynee alemmassa keskikastissa, mutta akuuttia uhkaa putoamisesta ei ole. Joukkue on pelannut selkeästi heikoimman kautensa pitkään aikaan, mutta toki isoilla loukkaantumisilla on osansa. Joukkue kaipaa Raul Jimeneziä hyökkäyspelinsä johtajaksi, mutta miehen paluuta pelikentille on vaikea arvioida aivotärähdyksen jälkeen.

Rui Patricio palasi Wolvesin maalille oman päävammansa jälkeen West Ham-ottelussa joka on hyvä asia vierailijoiden kannalta. Ruben Neves ja Pedro Neto petraavat myös koko ajan hyökkäyspäässä, tehoja löytyy mukavasti molemmilta. Wolvesin paketti ei ole yhtä tiivis kuin aikaisempina kausina, mutta kuuteen viime otteluun parikin nollapeliä mahtuu mukaan. Kausi on ollut iso pettymys, mutta joukkue pelannee vielä muutaman hyvänkin ottelun loppukauden aikaa, ja voitto Fulhamista varmistaisi viimeistään sarjapaikan ensi kaudeksi.

Fulham ottaa riskiä?

Fulham on Valioliigan huonoin kotijoukkue ainoastaan kahdella voitollaan. Saldo on heikko, ja kotikentällä maalihanat ovat olleet totaalisen jumissa jo pidemmän aikaa. Joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä aikaa sarjapaikan pelastamiseen on ainoastaan seitsemän ottelua. Riskejä on otettava, eikä Fulham ole parhaimmillaan kun sen on otettava pallonhallinta itselleen. Wolves osoitti West Hamia vastaan pystyvänsä hyviinkiin esityksiin, mutta tasainen 90-minuuttinen olisi tässä vaiheessa kautta hyvä löytää. Kotijoukkue on tilanteessa jossa se joutuu ottamaan jo hieman riskejä, joten pelataan molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa, Wolves pystyy parhaimmillaan iskemään todella hanakasti vastaan.

PELIVALINTA

Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 2.070
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI