Jalkapallo

1.5 Valioliiga: Everton – Aston Villa | Isännillä motivaatioetu puolellaan

1.5.2021 Klo. 22.00
1.5 Valioliiga: Everton – Aston Villa | Isännillä motivaatioetu puolellaan

Valioliigassa Everton tarvitsee pisteitä, kun se kohtaa ilman Jack Grealishia pelaavan Aston Villan.

Evertonin näytönpaikka

Everton ei meinaa millään löytää tasaisuutta tekemisiinsä, mutta kaikesta huolimatta joukkue taistelee edelleen pääsystä kärkikuusikkoon. Edellisen kierroksen 1-0-vierasvoitto Arsenalista oli tavoitteen kannalta iso tulos, mutta joukkue on edelleen hyvin vaikeasti ennustettava. Voitollaan Everton päätti kuuden ottelun voitottoman putken, ja kuusi viimeisintä ottelua ovat sujuneet saldolla 1-3-2.

Evertonin vahvuus on sen hyökkäys, sillä puolustuspää ei nimekkäistä pelaajista huolimatta pysty kuin harvoin todella laadukkaisiin esityksiin. Dominic Calvert-Lewin kylvää tuhoa pääpalloillaan, ja vaikka hyökkääjällä on vaikeampi jakso menossa, on hän alati vaarallinen. Myös Richarlison ja James Rodriguez pelaavat hyvää kautta, kolmikko on yhteensä viimeistellyt 26 osumaa joukkueelleen. Doucoure ja Gmamin ovat edelleen sivussa, mutta muuten joukkueella on jalkeilla vahva joukkue. Everton tarvitsee loppukaudelta vielä voittoja, jotta paikka kuuden joukkoon varmistuu.

Aston Villa ailahtelee ilman kapteeniaan

Aston Villan kausi on kääntynyt hienoiseen laskuun, ja joukkue on pudonnut kymmenen parhaan joukosta. Suurin syy laskuun on ykköstähti Jack Grealishin poissaolo loukkaantumisten myötä, ja etenkin joukkueen hyökkäystehot ovat olleet laskussa. Kuuden viime ottelun saldo on 1-2-3, edellisellä kierroksella joukkue tasasi pisteet 2-2-tasapelissä West Bromwichia vastaan. Villan peleissä sattuu ja tapahtuu, eikä joukkueen fokus pysy kasassa täyttä 90-minuuttista.

Ollie Watkins on vastannut huutoon ja onnistunut maalinteossa jo 12 kertaa. Myös Traore ja El-Ghazi ovat onnistuneet mukavasti hyökkäävinä keskikenttäpelaajina. Aston Villa on silti liikaa Grealishin varassa ja joukkue ei pysty parhaaseen suoritukseen ilman kapteeniaan. Aston Villalla on liian pitkä matka enää europeleihin oikeuttavaan sijaan, joten ohipelejejäkin loppukauden aikana saattaa tulla.

Evertonin puolesta vielä kerran

Everton on ollut todella vaikeasti ennustettava joukkue ja täten haastava kohde vedonlyönnin näkökulmasta. Joukkueella on selkeä tarve pisteille ja Arsenal-voitto loi varmasti uskoa, joten kotivoiton pelaamiselle on perusteita. Lisäksi kotijoukkueen kokoonpano on laadukkaampi etenkin hyökkäyssuuntaan, ja tulosta on odotettavissa. Luotetaan vielä kerran Evertoniin että joukkue pystyy hyvään suoritukseen.

PELIVALINTA

Vihje: Everton Kerroin: 2.040
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI