Jalkapallo

11.4 Valioliiga: Crystal Palace – Chelsea | Vierasvoitosta peli-ideaa

10.4.2021 Klo. 19.30
11.4 Valioliiga: Crystal Palace – Chelsea | Vierasvoitosta peli-ideaa

Valioliigassa Crystal Palace kohtaa Chelsean klo 19.30 alkavassa ottelussa.

Palace turvallisesti keskikastissa

Crystal Palacen loppukausi sujuu mukavasti pelaillen Valioliigan keskikastissa. Sijoitus on tällä hetkellä kolmastoista ja piste-ero kymmenen kärkeen on liian iso. Joukkueen vire on pysynyt viime viikot hyvänä, sillä kuuden ottelun saldo on 2-3-1. Edellisellä kierroksella Palace nousi 1-1-tasapeliin ottelun loppuhetkillä Evertonia vastaan.

Zaha ja Benteke ovat viime aikoina pelanneet Palacen kärjessä ja jälki on ollut kohtalaista. Zaha on edelleen kaikki kaikessa joukkueen hyökkäyspeliä ajatellen, mikäli vastustaja pystyy pelaamaan Zahan tehokkaasti pois pelin ytimestä, on Palace heti ongelmissa. Palacelle on edelleen kokoonpanohuolia, kun sivussa jatkavat Sakho, Tomkins, Ferguson ja Batshuaiy. Mahdollisesti sivussa ovat myös Clyne ja Wickham. Poissaoloista miinusta isännille.

Chelsean työtapaturma

Chelsea koki ensimmäinen tappion Thomas Tuchelin alaisuudessa viime viikonloppuna, kun West Bromwich yllätti joukkueen 2-5-tappiossa. Tappiota edesautti Thiago Silvan ulosajo ensimmäisellä puoliajalla, ja Silva onkin ainoa poissaolo Palacea vastaan. Chelsea palasi normaalin tuloskuntoon viikolla Mestarien liigassa, kun vieraskentällä se nappasi vakuuttavan 2-0-voiton Portosta. Chelsea taistelee kahdella rintamalla, sillä Mestarien liigan lisäksi joukkue on mukana raivoisassa taistelussa  pääsystä Valioliigan neljän parhaan joukkoon.

Chelsean puolustusta on kehuttu viikkotolkulla ja se onkin ollut pitkän aikaa Manchester Cityn jälkeen vakuuttavin. Hyökkäyspää on edelleen välillä liian staattinen ja ratkaisut hyökkäyskolmanneksella ontuvat. Otteet ovat parantuneet ja tehoja on löytynyt, mutta viime keväänä ostettu kaksikko Timo WernerKai Havertz on jättänyt edelleen parantamisen varaa. Chelsealla ei ole varaa kierrättää liikaa pelaajiaan, vaan parhaita tarvitaan varmistamaan riittävän hyvä sijoitus Valioliigan puolella.

Vierasjoukkueen puolustus pitää

Chelsean puolustus on ollut rautaa ja kuudesta viime ottelusta se on viidesti pitänyt maalinsa puhtaana. Joukkue on hyvässä vireessä ja vaikka se taisteleekin kahdella rintamalla, pitäisi tankissa vielä olla bensaa jäljellä. Palace on tasainen joukkue, mutta suurimmat ongelmat sillä piilee hyökkäyspelissä. Kuudesta viimeisimmästä keskinäisestä kohtaamisesta Chelsea on vienyt nimiinsä kaikki, joukkue on muutenkin pelannut seitsemän vierasottelua peräkkäin häviämättä. Mikäli Chelsean keskittyminen on tässä eikä seuraavassa ottelussa, nappaa joukkue vierasvoiton ja voi hyvinkin puolustaa Palacen nollille.

PELIVALINTA

Vihje: Chelsea voittaa päästämättä maalia Kerroin: 2.220
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI