• Suomi
Jalkapallo

29.6. Valioliiga: Crystal Palace – Burnley | Lontoossa ei maaleilla mässäillä!

Alkaa 29.06.2020 Klo. 22:00
29.6. Valioliiga: Crystal Palace – Burnley | Lontoossa ei maaleilla mässäillä!

Valioliigan viikkokierros startataan keskikastin kohtaamisella Crystal Palacen ja Burnleyn välillä. Joukkueet ovat otteluun lähdettäessä tasapisteissä ja marginaalit joukkueiden välillä ovat varsin pienet. Isännät ovat kuitenkin vierailijaa paremmassa tilanteessa, ja lähtevätkin otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina.

Onnistuuko Palace palaamaan jaloilleen?

Kotijoukkue Crystal Palacelle tarjoiltiin ruma selkäsauna vajaa viikko sitten nyttemmin mestariksi varmistuneen Liverpoolin toimesta – loppulukemat taululla olivat lopulta selkeät 4-0. Tulos ei kuitenkaan ollut missään nimessä häpeä Roy Hodgsonin ryhmälle, jonka kausi on ollut todella nousujohteinen. Tuleva Valioliigan mestari katkaisi Palacen neljän ottelun voittoputken, joissa Kotkat eivät päästäneet maaliakaan.

Palacella on ollut koko kauden ajan vaikeuksia maalinteon kanssa – joukkueen keskimääräinen maalimäärä peliä kohden onkin alle yhden. Maalinteko-ongelmaa toisaalta on etenkin viime aikoina kompensoinut erinomainen puolustus, johon on hyvä etenkin sarjan alempaa keskikastia vastaan tukeutua. Viime ottelussa itseään kolhinut Wilfried Zaha on olennainen osa Palacen hyökkäystä, ja norsunluurannikkolaisen kuntoutumista Burnley-otteluun toivotaankin Kotkien leirissä suuresti. Zahan lisäksi myös espanjalaiskassari Vicente Guaitan paluuta maanantain otteluun pidetään mahdollisena, ja toivotaan hartaasti.

 

William Hill

100€ Free Bet!

If your first bet loses, you get your stake back up to 100€ as a free bet!

 

Pystyykö Burnley nollaamaan isännät?

Yllättävää kyllä, Burnley on Liverpoolin jälkeen tällä kaudella eniten nollapelejä pelannut joukkue. Tuuri näyttelee toki suurta osaa kyseisessä tilastokummajaisessa, mistä nähtiinkin hyvä esimerkki myös torstaina. The Clarets onnistui kuin ihmeen kaupalla pitämään Watfordin nollilla ja ryösti lopulta täyden pistepotin Jay Rodriguezin toisen puoliajan maalilla. Tulos otettiin Burnley-leirissä avosylin vastaan aiemmin samalla viikolla Manchester Citylle kärsityn 5-0-murskatappion jälkeen.

Claretsin vire ei missään nimessä ole huono, itse asiassa vuosi 2020 on ollut sille hyvinkin otollinen. Tulokset kuitenkin mairittelevat Sean Dychen miehistöä jonkin verran, eikä kokoonpanotilanne ole yhtä suotuisa kuin ennen taukoa. Tyrää parantelevan Ashley Barnesin lisäksi myös Chris Wood on ulkona pelaavasta kokoonpanosta, joten hyökkäykseen on jouduttu tekemään muutoksia. Burnleyn tekeminen etenkin nimenomaan hyökkäyspäässä on tauon jälkeen ollut melko lailla hakemista, sillä edellä mainitun kaksikon pelityyli on hyvinkin omintakeinen, eivätkä korvaajat pysty sitä tarjoamaan.

Viihdyttävää ottelua ei kannata odottaa

Maanantain ottelu on ennakkoasetelmien mukaan hyvinkin tasainen, ja minkään sortin ylijuoksua on mahdoton odottaa. Kumpikin joukkue osaa tarvittaessa jäädyttää pelin, eikä olisi ihme vaikka ottelussa jäätäisiin todella vähäisille maalipaikoille. Kummankaan pelityyliin ei erityisemmin kuulu lähteä otteluissa painostamaan, vaan maalipaikat rakennetaan hitaasti ja harkiten. Maalilinja on vedetty syystäkin alas, mutta ”alle 2 maalia ottelussa” on vähintäänkin kokeilun arvoinen pelivalinta, sillä kyseessä voi hyvinkin olla yhden maalin peli.

Katsasta parhaat vedonlyöntibonukset 2020 meiltä!

Bonusvedot esittelee myös kaikki nettikasinot ja bonukset!

PELIVALINTA

Vihje: Alle 2.0 maalia Kerroin: 1.88