Jalkapallo

1.5 Valioliiga: Chelsea – Fulham | Vierasjoukkueen puhti poissa

1.5.2021 Klo. 19.30
1.5 Valioliiga: Chelsea – Fulham | Vierasjoukkueen puhti poissa

Valioliigassa pelataan jo viimeisiä kierroksia ja taistelu sarjapaikoista sekä europaikoista ensi kaudelle käy kuumana. Chelsea kohtaa Fulhamin kotikentällään klo 19.30 alkaen.

Chelsea erittäin vahvassa vireessä

Chelsealla on menossa kovat viikot. Joukkue taistelee Real Madridin kanssa Mestarien liigan finaalipaikasta, edessä on FA Cupin finaali myöhemmin toukokuussa ja Valioliigassa joukkue on taistelussa mukana kärkinelikossa.Kuuden viime ottelun saldo on komea 3-2-1, ja Tomas Tuchelin tulon jälkeen Chelsea on ollut etenkin puolustussuuntaan yksi Euroopan parhaimmista seurajoukkueista.

Koska Mestarien liigan jälkimmäinen välieräottelu on edessä ensi viikolla, Tuchel todennäköisesti kierrättää osaa pelaajistoaan. Chelsean materiaali on laaja Valioliigan tasolla ja taso ei hirveästi laske kierrätystenkään myötä. Kai Havertz saanee paikan avauksesta, mutta muuten kokoonpanoja odotetaan mielenkiinnolla. Isoja poissaoloja Chelsealla ei ole, joten tärkeään Valioliiga-kamppailuun joukkue pääsee hyvistä asemista.

Fulhamilta polttoaine loppunut

Fulham näytti kevättalvella nousevansa tosissaan mukaan taisteluun sarjapaikan uusimisesta, mutta viime viikkojen heikot otteet povaavat joukkueelle putoamista. Kuuden viime ottelun saldo on 1-1-4, edellinen voitto on maaliskuun alkupuolelta. Fulhamin puolustus ei ole ollut enää yhtä tiivis kuin parhaimmillaan tällä kaudella, jonka lisäksi heikko maalinteko on syönyt pisteitä kauden aikana. Fulhamia vähemmän maaleja on tehnyt vain sarjajumbo Sheffield United, ja heikko viimeistely on koitumassa Fulhamin kohtaloksi.

Fulham on tehnyt 26 osumaa vähemmän kuin Chelsea, ja tasoero on selkeä kotijoukkueen eduksi. Fulham on tyvipäässä myös vierasotteluiden taulukossa, eikä loppukauden osalta vieraspeleistä ole odotettavissa kauheasti pisteitä. Fulhamilla ei isompia kokoonpanohuolia ole, mutta joukkueen peli ei ole toiminut ollenkaan kauden tärkeimmillä hetkillä. Joukkueen olisi löydettävä pian tehoja hyökkäyspäässä, sillä seitsemän pistettä erottaa joukkueen sarjapaikan uusimisesta tällä hetkellä, kun pelejä on jäljellä viisi.

Chelsea lähempänä voittoa

Chelsea on ollut todella vakuuttava kevätkauden ja tällä hetkellä joukkue miehittää Valioliigan neljättä sijaa. Puolustuspeli on ollut todella hyvässä vireessä yhtä työtapaturmaa lukuunottamatta, ja kotikentällä peli on ollut vakuuttavaa. Pienistä kierrätyksistä huolimatta Chelsea tarvitsee vielä pisteitä pitääkseen paikkansa neljän joukossa. Molemmilla joukkueilla motivaatiota riittää, mutta Chelsean vakuuttava puolustus ja selkeä pelitapa kannustavat pelaamaan kotivoiton puolesta.

PELIVALINTA

Vihje: Chelsea & ottelussa alle 3.5 maalia Kerroin: 2.050
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI