Jalkapallo

3.5 Valioliiga: Burnley – West Ham | Vierasjoukkueella pakkovoiton paikka

3.5.2021 Klo. 22.15
3.5 Valioliiga: Burnley – West Ham | Vierasjoukkueella pakkovoiton paikka

Valioliigassa pelataan maanantaina. Klo 22.15 alkavassa ottelussa Burnley kohtaa West Hamin.

Burnleyn sarjapaikka lähes varma

Burnleyn viime aikojen vire on ollut hyvä, ja joukkue on hyvillä otteillaan lunastanut sarjapaikan Valioliigasta lähes varmasti myös ensi kaudeksi. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, edellisellä kierroksella joukkue kaatoi Wolverhamptonin 4-0. Burnley on saanut kärkipari Chris Wood Matej Vydra hyvän duon, ja Wood mätti Wolvesin verkkoon puhtaan hattutempun. Tehotuokiosta huolimatta Burnleyn hyökkäyspeli on Valioliigan heikoimpia.

Burnley on kohtalaisen heikko kotijoukkue, eikä se ole pystynyt voittamaan kuin 25% kauden kotiotteluistaan. Burnleyn puolustuspeli ei ole myöskään ollut kovinkaan vakuuttavaa, vaan joukkue päästää maaleja sarjan keskiarvoa enemmän. Paikka ensi kaudeksi Valioliigaan on jo siis lähes varma, mutta pelin pitäisi kehittyä nähtyä enemmän. Isoja loukkaantumisia joukkueella ei ole, joten sen puolesta joukkue lähtee hyvässä tilanteessa West Hamin kimppiin.

West Ham kaipaa voittoa

West Ham on taistellut koko kauden upeasti Valioliigan kärkipäässä. Kaksi peräkkäistä tappiota ovat heikentäneet joukkueen asemia, mutta paikka kuuden joukkoon on omissa käsissä. West Ham on ollut etenkin hyökkäyssuuntaan erittäin aktiivinen ja vaarallinen, joukkue pystyi toissakierroksella miehen vajaallakin nousemaan 0-2-tappiolta hetkeksi tasoihin Newcastlen vieraana. Kuuden viime ottelun saldo 2-1-3 ei riitä taistelussa Valioliigan suuria vastaan.

Jesse Lingard on paljon vartijana kun West Ham rakentaa ja päättää hyökkäyksiään- Lingard on yhdeksällä osumallaan joukkueensa tehokkain maalintekijä yhdessä Tomas Soucekin kanssa. West Ham on poissaoloistaan huolimatta pystynyt kovaan tulokseen hyökkäyspäässä, ja juuri se on joukkueen ase ennakolta heikompia vastaan. West Hamin on uskallettava hyökätä kuten se on tehnyt tähänkin asti, vaikka poissaolijoiden listalla on Masuaku, Rice ja mahdollisesti Antonio.

Vierasvoitosta ideaa

West Hamilla ei ole kaikkein vaikein loppuohjelma, mutta nyt joukkue tarvitsee täyden pistepotin jotta unelma pysyy elossa. Kauden ensimmäisen kohtaamisen West Ham voitti kotonaan 1-0, ja voitto on todennäköisin lopputulos myös vierasmatsissa. Mikäli West Ham uskaltaa pelata omaa peliään ja hermokontrolli pysyy kurissa, on vierasvoitto lähellä.

[elementor-template id=”8694″]

PELIVALINTA

Vihje: West Ham Kerroin: 2.430
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI