Jalkapallo

14.1. Valioliiga: Arsenal – Crystal Palace | Kotijoukkue hyvässä iskussa

14.01.2021 Klo 22:00
14.1. Valioliiga: Arsenal – Crystal Palace | Kotijoukkue hyvässä iskussa

Valioliigan viikkokierroksen päättää ottelu Arsenalin ja Crystal Palacen välillä torstaina klo 22.00 alkaen.

Parempi Arsenal

Arsenalin pahin laskukausi on ohitse, joukkue on päässyt takaisin jaloilleen ja joukkue on saanut maistaa voittoa jo neljä peliä putkeen. Paikka Valioliigassa löytyy edelleen top 10 ulkopuolelta, mutta vastaavilla otteilla sarjasijoitus tulee nousemaan. Mikel Arteta on joutunut muokkaamaan miehitystään otteiden ollessa heikkoja, mutta nyt jonkinlainen pysyvyys kokoonpanoon tuntuisi löytyvän.

Alexandre Lacazette on Arsenal paras pistemies seitsemällä maalillaan. Ilahduttavasti nuori Bukayo Saka on nostanut pelillistä tasoaan viime viikoina ja on onnistunut tehoilemaan jo kolmen maalin edestä osumia. Nuori laituri voi olla jatkossakin isossa roolissa Arsenalissa. Arsenalin puolustus on toiminut ilahduttavan hyvin, mutta hyviin tekopaikkoihin murtautuminen on tuottanut koko kauden ongelmia, kuten myös Pierre-Emerick Aubameyangin märkä ruuti. Puolustaja Gabriel on sivussa ottelun alla, kuten myös valmentajan päätöksellä Özil ja Sokratis.

Tuttu Palacen tarina

Crystal Palace pelaa tutusti Valioliigan keskikastissa eikä tälläkään kaudella pitäisi olla huolta putoamistaisteluun joutumisesta. Palacella oli Valioliigassa heikko hetki joulukuussa, mutta Leicesteriä vastaan pelattu 1-1-tasapeli ja Sheffield Unitedista napattu 2-0 – voitto palauttivat junan jälleen raiteilleen.

Crystal Palace on yrittänyt pelata välillä erilaista jalkapalloa viiem vuosiin verrattuna, mutta tiivis puolustus ja riskitön pelitapa ovat se tyyli, jolla joukkue voi menestyä. Hyökkäyspeli on liikaa Zahan varassa, tähän tarvitaan tuleville kausille jokin ratkaisu, mikäli joukkue haluaa kehittyä. Zahan kahdeksan maalin jälkeen, Benteke on seuraavaksi paras maalintekijä kolmella osumallaan. Joukkueen peli ei ole ollut yhtä tasapainoista ja varmaa kuin viime kautena, mutta osasyy on loukkaantumista. Torstain ottelusta on myös isoja nimiä poissa, kun sivussa ovat Sakho, Wickham, Hennessey, Schlupp ja mahdollisesti Cahill. Isoja menetyksiä kaikki, josta miinusta vierasjoukkueelle.

Arsenal lapulle

Arsenal pääsee hyvässä iskussa Crystal Palacen kimppuun ja kotijoukkueen palaset näyttävät loksahtavan kohdalleen. Palacen puolustaminen on ollut tällä kaudella vieraskentällä virheherkkää eivätkä lukuisat poissaolot helpota joukkueen tehtävää Emirates Stadiumilla. Vaikka joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet viime vuosina tasaisia, kelpaa Arsenal vetolapuille mukaan jopa tasoitusvetojen kanssa tai ilman.

PELIVALINTA

Vihje: Arsenal -1.0 Kerroin: 2.08
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50