Serie A: Napoli - Atalanta | Vedonlyöntivihjeet & Kertoimet    
Jalkapallo

17.10. Serie A: Napoli – Atalanta | Hakeeko La Dea pisteet itselleen?

Alkaa 17.10.2020 Klo. 16:00
17.10. Serie A: Napoli – Atalanta | Hakeeko La Dea pisteet itselleen?

Serie A jatkuu maaottelutauon jälkeen lauantaina, kun Atalanta saapuu Napolin vieraaksi Stadio San Paololle. Pystyykö La Dea hakemaan pisteet itselleen, vai nappaako Partenopei pistepotin taskuunsa?

La Dea on aloittanut kauden ryminällä

Atalanta on aloittanut kautensa vauhdilla, kuten jokainen varmasti osasi odottaa. La Dea on napannut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kolme voittoa, eikä maaleja ole näistä kamppailuista puuttunut. Kolmeen ensimmäiseen otteluun Atalanta on paukuttanut käsittämättömät 13 maalia, ja joukkueen hyökkäyspelaamista on ollut jälleen ilo katsoa. Omissa on alkukauden aikana soinut viisi kertaa, mutta se ei Gian Piero Gasperinin miehistöä hidasta, sillä La Dea paukuttaa aina itse muutaman maalin vastustajaa enemmän.

Mikäli La Dea kykenee ylläpitämään nähdyn kaltaisen tason koko kauden ajan, on sillä kaikki edellytykset taistella jopa mestaruudesta. Joukkueen pelitapa on toki hyvin kuluttava, mutta ainakaan vielä alkukauden otteluissa väsymystä ei ole odotettavissa. Aivan ykköskokoonpanolla Atalanta ei lauantain otteluun pääse, sillä ykkösvahti Pierluigi Gollini ja topparit Mattia Caldara sekä Cristiano Piccini ovat matsista sivussa. Laatua La Dean rosterista löytyy kuitenkin sen verran laajalta säteeltä, etteivät poissaolot bergamolaisten menoa juuri hidasta.

Napolilla pitkä ottelutauko

Myös Napoli on aloittanut kauden voitokkaasti, mutta Partenopein vastustajat ovat olleet selvästi Atalantaa heikompia. Napoli kaatoi avaukierroksella Parman vieraissa 0-2 lukemin, eikä Genoastakaan ollut Gennaro Gattuson miehistölle mitään vastusta. Atalantan tapaan Napoli on tunnettu hyökkäävästä pelityylistä, jossa pelataan usein yltiöpäisen rohkeasti. Gattuso on toki pyrkinyt viemään sinipaitojen pelaamista hieman puolustusvoittoisempaan suuntaan, mutta tästä huolimatta Partenopein vahvuudet löytyvät ehdottomasti hyökkäyspäästä.

Napoli joutui normaalia pidemmälle ottelutauolle ennen maaottelutaukoa, sillä joukkueen ottelu Juventusta vastaan peruttiin koronatilanteen vuoksi. Viimeisimmän ottelunsa Napoli onkin siis pelannut 24. syyskuuta, eli taukoa on kertynyt melkoinen määrä. Napolin mahdolliset poissaolot ovat selvästi Atalantaa merkittävämpiä, sillä keskikentän maestrona alkukauden otteluissa ollut Piotr Zielinski on ottelusta sivussa, eikä tähtihyökkääjä Loreno Insignen odoteta lauantaina pelaavan.

Hakeeko La Dea täyden pistepotin itselleen?

Atalanta lähtee lauantain otteluun kertoimien valossa pienenä altavastaajana, joka on hieman kummallista. Arvioissani La Dea on tällä hetkellä Napolia edellä, eikä kotietukaan ole niin merkittävä, kuin kertoimet antavat ymmärtää. Atalanta on perustasoltaan Napolia laadukkaampi joukkue, ja mahdolliset poissaolot puoltavat vierailijoita vielä lisää. Pelilapulle napataan Atalantaa pienellä varmistuksella, joka palauttaa panoksen, mikäli ottelu päättyy tasapeliin.

PELIVALINTA

Vihje: Atalanta DNB Kerroin: 1.990
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!