Jalkapallo

1.8. Serie A: Juventus – AS Roma | Jatkuuko vieraiden vahva vire?

Alkaa 01.08.2020 Klo. 21:45
1.8. Serie A: Juventus – AS Roma | Jatkuuko vieraiden vahva vire?

Juventus on jo Serie A:n kauden 19/20 mestariksi kruunattu ja jäljellä on enää kotiottelu Romaa vastaan. Vierailijallakaan ei ottelussa panosta ole, sillä se on viidennen sijan ja Eurooppa-liigan paikan jo varmisanut. Kumpikin joukkue tulee varmasti kierrättämään pelaajia runsaalla kädellä panoksettomassa ottelussa, mikä kelpaa Romalle loistavasti.

Juventus jälleen mestari

Juventus nappasi Maurizio Sarrin debyyttikaudella jo yhdeksännen perättäisen scudetton, mutta edelliskausiin nähden paljon epävarmemmin. Torinolaiset eivät ole tällä kaudella olleet tilastollisesti sarjan parhaita hyökkäys- tai puolustuspäässä, joten mestaruus olisi hyvinkin voinut matkata eri osoitteeseen. Ylivoimainen materiaali kuitenkin toi jälleen mestaruuden Vanhalle rouvalle, joka lähtee ensi kaudella tavoittelemaan kymmenettä perättäistä scudettoaan.

Torinolaismestari on ollut kaikkea muuta kuin varma viime viikkoina – plakkarissa on muun muassa tappiot Udineselle ja aiemmin tällä viikolla alemman keskikastin Cagliarille. Juventus on voittanut vain kaksi viimeisestä seitsemästä ottelustaan Serie A:ssa ja katseet vaikuttavatkin olevan jo ensi viikon Mestarien liiga-ottelussa, jossa Sarrin ryhmä on pakkovoiton edessä. Italialaisluotsi tulee varmasti kierrättämään pelaajia merkityksettömässä liigaottelussa, eikä Cristiano Ronaldon huilaaminenkaan ihme olisi maalikuninkuuden karattua jo neljän maalin päähän.

 

NAPPAA USKOMATON 500€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Bettilt Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 500€ asti!

Kierrätysvaatimus: 10x
Minimikerroin: 2,00

 

Romalla takana mukiinmenevä kausi

Roma varmisti edellisottelun Torino-voitollaan Serie A:n viidennen sijan ja Eurooppa-liigan paikan ensi kaudeksi. Paulo Fonsecan ryhmä on toki vielä mukana kyseisessä kilpailussa tälläkin kaudella, mutta nyt joukkueella on varmuus kansainvälisestä futiksesta myös ensi kaudella. Heikosti ottelutauolta kolmella perättäisellä tappiolla palannut I Giallorossi käänsi kelkkansa totaalisesti ja seilaa nyt seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa – kuusi näistä Roma on voittanut.

Erinomaisessa iskussa oleva Roma lähtee Juventus Stadiumille itseluottamusta täynnä, vaikkei se mistään suuremmasta lauantaina pelaakaan. Fonseca tulee eittämättä torinolaisen managerikollegansa tavoin pyörittämään pelaajarulettia, mikä tosin tasaa puntteja Roman suuntaan. Pääkaupunkilaisilla on Juventuksen tapaan ensi viikolla edessään euro-ottelu – mikä olisikaan parempi tapa hakea siihen itseluottamusta kuin voitto Serie A:n mestarista.

Roma venyy pisteille

Kumpikin joukkue tulee lähtemään lauantain panoksettomaan otteluun selvästi normaalia heikommilla kokoonpanoilla, mikä tasapainottaa voimasuhteita rankasti. Roma ei materiaalillisesti tule pahasti jalkoihin jäämään ja erinomaisen formin myötä luotammekin vieraiden venymistä vähintään pisteelle. Pelikupongille nipataan ”Roma +0.5”, jolloin myös tasapelillä rahastetaan.

PELIVALINTA

Vihje: Roma +0.5 Kerroin: 1.72
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!