Serie A: Inter - AC Milan | Vedonlyöntivihjeet & Kertoimet    
Jalkapallo

17.10. Serie A: Inter – AC Milan | Derby della Madonnina lauantai-illan herkkuna!

Alkaa 17.10.2020 Klo. 19:00
17.10. Serie A: Inter – AC Milan | Derby della Madonnina lauantai-illan herkkuna!

Serie A:ssa päästään lauantai-iltana seuraamaan huikeaa ottelua, kun milanolaiset Inter ja AC Milan ottavat yhteen San Sirolla. Kumpi joukkueista nappaa Derby della Madonninasta voiton itselleen, vai päädytäänkö ottelussa pistejakoon?

Inter aloittanut kauden kaksijakoisesti

Interin kausi on käynnistynyt hieman sekavissa merkeissä. Sarja-avaus Fiorentinaa vastaan oli milanolaisilta nihkeä, mutta nihkeydestä huolimatta Antonio Conten miehistö onnistui lopulta taistelemaan täyden pistepotin avausottelusta itselleen. Toisella kierroksella Inter tyrmäsi Beneventon täysin pystyyn, mutta kolmannella kierroksella Nerazzuri pelasi vaisun ottelun laatujoukkue Laziota vastaan. Puolustuksellisesti Inter oli ottelussa hyvä, eikä se päästänyt taivaansinisiä kovinkaan hyville maalipaikoille. Nerazzurin ongelmat löytyivätkin hyökkäyspäästä, sillä Conten miehistö ei kyennyt pääsemään läpi Lazion tiukasta puolustuslinjasta.

Materiaaliltaan Inter kuuluu tällä kaudella sarjan ehdottomien huippujoukkueiden joukkoon, jonka vuoksi viime ottelua parempia esityksiä joukkueelta on syytä odottaa. Aivan optimiavauksella Inter ei toki lauantain otteluun pääse, mutta laajan rosterin ansiosta Conte saa jalkeille erinomaisen ryhmän.

Milan voittoputkessa

AC Milanin Serie A -kausi on kynnistynyt kolmella voitolla, mutta joukkueen vastustajat ovat olleet todella heikkoja. Eurooppa-liigan puolella Milan oli melkoisissa vaikeuksissa portugalilaista Rio Avea vastaan, mutta aivan liikaa painoarvoa yksittäiselle UEL-mittelölle ei toki ole syytä antaa. Milan ei lähtökohdiltaan kuulu Serie A:n kärkiseuroihin tällä kaudella, mutta potentiaalinen yllättäjä se toki on. Rossonerin riviestä löytyy mukava määrä yksilötaitoa, mutta joukkuepelin suhteen Milanin täytyy ottaa selviä kehitysaskelia, mikäli se mielii Eurooppaan ensi kaudeksi.

Milanolaisten leiristä kuului maaottelutauon aikana positiivisia uutisia, kun Zlatan Ibrahimovic tyrmäsi koronaviruksen. Ruotsalaistähti on vielä 37-vuotiaanakin yksi sarjan parhaista hyökkääjistä, ja Zlatan on elintärkeä pala nyky-Milanin hyökkäyspelaamista. Aivan parasta mahdollista avausta Rossoneri ei Zlatanin paluusta huolimatta saa jalkeille, sillä varmuudella sivussa ovat muun muassa Mateo Musacchio ja Ante Rebic. Myös Alessio Romagnolin pelaaminen on epävarmaa, sillä italialaistoppari on kärsinyt pohjevammasta kesästä lähtien.

Inter vahvoilla

Inter lähtee kertoimien valossa suosikkina Derby della Madonninaan, mutta mielestäni suosikin aseman pitäisi olla selvempi. Nerazzuri on jopa muutaman napsun punamustia laadukkaampi joukkue, ja markkinat ovat selvästi ylireagoineet Interin hieman sekavahkoon alkukauteen. AC Milan ei ole alkukauden aikana kohdannut vielä Interin tasoisia joukkueita, eikä Stefano Piolin miehistölle ole odotettavissa helppoa iltaa dynaamisen Interin paineen alla. Vetolapulle napataan kohde ”Inter – Tasapeli ei vetoa”, jolle tarjotaan erinomaista 1,709 kerrointa.

PELIVALINTA

Vihje: Inter DNB Kerroin: 1.709
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!