NHL

2.8. NHL: Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens | Habs suurissa vaikeuksissa!

Alkaa 02.08.2020 Klo. 03:00
2.8. NHL: Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens | Habs suurissa vaikeuksissa!

Pittsburgh Penguins avaa pudotuspelitaipaleensa sunnuntain vastaisena yönä, kun joukkue saa vastaansa legendaarisen Montreal Canadiensin. Nappaako Penguins ottelusta rutiinivoiton, vai kykeneekö Habs yllätykseen?

Pingviinit selvä suosikki ottelusarjaan

Pittsburgh Penguinsin osalta runkosarja oli melkoisen ailahteleva. Penguins kärsi tähtipelaajien loukkaantumisista erityisesti alkukauden aikana, sillä sivussa olivat muun muassa Sidney Crosby, Evgeni Malkin, Kris Letang sekä Jake Guentzel. Loukkaantumisista huolimatta Penguins pelasi vahvan alkukauden, mutta toipilaiden palatessa joukkue esiintyi heikosti. Pittsburghin tekeminen oli erityisen vaisua helmi-maaliskuussa juuri ennen kauden keskeytymistä, ja pitkä tauko onkin voinut toimia Pingviinien eduksi pudotuspelejä ajatellen.

Pittsburghin materiaali on tunnetusti vahva, ja joukkue onkin joka kaudella vakionimi pleijarikahinoissa. Crosbyn ja Malkinin kaltaiset supertähdet nostaisivat minkä tahansa joukkueen mukaan Stanley Cup -jahtiin, mutta Penguinsin rosteri on laadukas myös kahden tähtipelaajan ympärillä. Mike Sullivanin ryhmä on parhaimmillaan täysin pitelemätön, ja melkoinen ihme saa tapahtua, mikäli Montreal mielii tästä otteluparista jatkoon päästä.

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

 

Habs miltei tekemättömässä paikassa

Montrealilla kävi tuuri pleijaripaikkansa kanssa, sillä ennen runkosarjan keskeytymistä Habs majaili 10 pisteen päässä pudotuspeleistä. Canadiensin pistekeskiarvo oli kauden aikana 24. korkein, ja joukkue olikin viimeinen pudotuspeleihin päässyt joukkue. Pelillisesti Habs esiintyi runkosarjassa todella sekavasti, sillä joukkueen taso saattoi heitellä jopa yksittäisten otteluiden sisällä voimakkaasti. Tähtimaalivahti Carey Pricen heikko kausi ei auttanut pisteiden keruussa, ja kanadalaisen pitääkin onnistua nostamaan tasoaan, jotta Canadiensilla olisi edes teoriassa mahdollisuudet taistella jatkopaikasta.

Montrealin ykkösketju tulee saamaan melkoisesti minuutteja tulevissa otteluissa, sillä tulivoimaa Habsilta ei kovinkaan laajalta rintamalta löydy. Habsin kärkinimet Tomas Tatar, Brendan Gallagher ja Phillip Danault kantavat suurta vastuuta harteillaan, ja heidän täytyykin onnistua ottelusarjassa kovalla prosentilla. Canadiensin pitää onnistua maalinteon lisäksi myös puolustuspelissään timanttisesti, sillä maalintekokilpailuun joukkueella ei ole varaa Penguinsin kaltaista tähtisikermää vastaan.

Penguins vahvoilla

Pittsburgh Penguins lähtee ottelusarjaan selkeänä suosikkina, eikä tämä varmasti yllätä ketään. Montrealin materiaali kalpenee Penguinsin rinnalla melkoisesti, eikä heikko kokemus pudotuspeleistä ole Habsille eduksi. Uskomme Pingviinien nappaamaan avausottelusta helpohkon voiton, ja kupongille nappaammekin kohteen ”Pittsburgh Penguins -0.5” Unibetin 1.97 kertoimella.

PELIVALINTA

Vihje: Pittsburgh Penguins -0.5 Kerroin: 1.97
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!