NHL

1.8. NHL: New York Islanders – Florida Panthers | Isles vaikeuksissa Barkovin sotureita vastaan?

Alkaa 01.08.2020 Klo. 23:00
1.8. NHL: New York Islanders – Florida Panthers | Isles vaikeuksissa Barkovin sotureita vastaan?

Florida Panthers on vaarallinen joukkue, jonka riveistä löytyy pelottavan paljon tulivoimaa. Pystyykö kurinalaisesti pelaava New York Islanders lyijyttämään Panthersin kumoon, vai nappaako hyökkäysvoimainen Florida voiton lauantain kohtaamisesta?

Isles pelaa puolustuksen kautta

Barry Trotzin luotsaama New York Islanders pelaa kurinalaista jääkiekkoa, joka ei katsojille liiemmin iloa tarjoa. Islandersin pelitapa rakentuu puolustuspään kautta, ja vastustajan maalipaikat pyritään vähentämään minimiin. Viime vuoden pleijareissa Isles onnistui lyijyttämään Pittsburgh Penguinsin tyylipuhtaasti suorin lukemin, ja sama taktiikka jatkunee myös tänä vuonna. Panthersia vastaan puolustuksen täytyy toimia tehokkaasti, sillä floridalaisten riveistä löytyy hurja määrä taitoa.

Kurinalainen puolustuspelaaminen syö tehoja Islesin hyökkäyspäästä, ja joukkue olikin maalien suhteen vaisu runkosarjan aikana. Hyökkäykset rakentuvat usein vauhdikkaan Mathew Barzalin kautta, mutta pleijareissa suurennuslasin alle on syytä ottaa myös entinen superlupaus Jordan Eberle. Kanadalinen nakutti viime vuoden plejiareissa yhdeksän pistettä kahdeksaan otteluun, ja tehoja voidaan odottaa myös nyt, sillä maalivainu Eberlellä on edelleen kohdallaan.

 

NAPPAA USKOMATON 2000€ BONUS VEDONLYÖNTIIN!

Casumo Vedonlyönti

100% talletusbonus aina 2000€ asti tai 50€ ilmaisveto!

Kierrätysvaatimus: 0x & 10x
Minimikerroin: 1,60
Minimitalletus: 10€

 

Panthers onnekkaasti pleijareihin

Florida Panthers teki viime kesänä isoja hankintoja, kun joukkueen päävalmentajaksi saapui Joel Quenneville ja tolppieen väliin hankittiin Sergei Bobrovsky. Tulokset olivat kuitenkin jälleen viime vuosilta tutun vaisuja, eikä Panthers olisi normaaleissa oloissa päässyt pudotuspeleihin. Uudistuneen rakenteen ansiosta floridalaiset pääsivät kuitenkin mukaan pleijareihin, ja yllätysvalmiutta joukkueelta todellakin löytyy.

Panthersin hyökkäyksestä löytyy paljon laatua, sillä maaleja sylkevät Mike Hoffman ja Evgenii Dadonov kelpaisivat varmasti sarjan jokaiselle joukkueelle. Floridan ykkössentterinä häärää yksi parhaista kahden suunnan hyökkääjistä – Alexander Barkov. Myös Jonathan Huberdeau tuo myös loistavan määrän taitoa hyökkäykseen, ja Panthersin miehistöstä peräti viisi pelaajaa teki vähintään 20 maalia runkosarjan aikana. Panthersin puolustuksesta löytyy lujuutta, mutta joukkue päästi vastustajajoukkueet turhan tiuhaan tahtiin hyville maalipaikoille keskeytyneen kauden aikana. Päästetyt maalit olivatkin joukkueen ongelma runkosarjan aikana, jonka vuoksi pisteitä ei kertynyt odotettua tahtia.

Isles vaikeuksissa

New York Islanders lähtee lauantai-illan otteluun kertoimien puolesta suosikkina, mutta isoa eroa kertoimissa ei ole. Islandersilla on kasassa tasainen nippu, mutta Floridan materiaali on paperilla parempi, eikä Isles esiintynyt runkosarjan aikana kovinkaan kummoisesti. Bobrovskyn heikot otteet aiheuttivat runkosarjan aikana Panthersille haasteita, mutta pitkä tauko on voinut tehdä venäläisvahdille hyvää. Bobrovsky on parhaimmillaan yksi sarjan parhaista maalivahdeista, ja 31-vuotiaalla molarilla onkin oiva mahdollisuus näyttää todellinen tasonsa tulevissa otteluissa. Panthers on asetettu mielestämme otteluun turhaan altavastaajaksi, ja kupongille nappaammekin kohteen “Florida Panthers – Tasapeli Ei Vetoa” Unibetin 2.00 kertoimella.

PELIVALINTA

Vihje: Florida Panthers DNB Kerroin: 2.00
Lue kaikki vedonlyöntivihjeet, ja vedonlyöntibonukset meiltä!