Jääkiekko

19.2. NHL: Columbus Blue Jackets – Nashville Predators | Hynesin joukkueella hankalaa

Alkaa 19.02.2021 Klo. 02:00
19.2. NHL: Columbus Blue Jackets – Nashville Predators | Hynesin joukkueella hankalaa

Columbus Blue Jackets ja Nashville Predators kohtaavat ensi yön NHL-kierroksella toisensa. Ottelu pelataan Nationwide Areenalla kello 02:00.

Predatorsin pelaaminen surkeaa

John Hynesin luotsaama Nashville Predators on pelannut kuluvalla kaudella todella huonosti. Joukkueen pelaaminen tökkii tällä hetkellä jokaisella osa-alueella, mutta hyökkäyspelaamisen ongelmat ovat ne suurimmat. Predatorsin maaliero on tällä hetkellä 35:52, joka ei todellakaan ole hyvä. Predators tekee keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,33 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa kolisee 3,47 maalin verran – näillä määrillä on todella vaikea pelata voittavaa kiekkoa, toki Predators ei sitä pelaakkaan. John Hynes ei sovellu ollenkaan tämän ryhmän valmentajaksi, eikä olisi ihme, jos Hynes vapautettaisiin tehtävistään lähitulevaisuudessa. Hynes ei saa pelaajistaan juuri mitään irti, joka kyllä näkyy joukkueen suorittamisessa.

Tortorellan karavaani kulkee

John Tortorellan luotsaama Columbus Blue Jackets on alkukauden kömmellyksien jälkeen alkanut pelaamaan huomattavasti paremmin. Jack Roslovicin ja Patrik Laineen tulo joukkueen vahvuuteen on ollut todella hyvä lisäys hyökkäyspelaamiseen ja viimeistelytehokkuuteen – pojat ovat nakuttaneet yhteensä 16 pistettä yhdeksään edelliseen peliin. Tortorellan joukkue pelaa todella ”työntäyteistä” kiekkoa, joka ei välttämättä ole maailman kauneinta katsottavaa, mutta tehokasta ja voittavaa pelaamista se on. Columbus Blue Jacketsin puolustus on hieman vuotanut viime peleissä, mutta sitä ongelmaa tuskin tulee olemaan heikosti viimeistelevää Predatorsia vastaan. Varsinkaan nyt, kun Zach Werenski palaa takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Sinitakit lapulle

Kotijoukkue Columbus Blue Jackets kelpaa lapulle varsin hyvin, sillä Nashville Predators on tällä hetkellä todella huono. Eikä asiaa auta yhtään se, että kokoonpanosta puuttuu vieläkin Ryan Johansen ja Mattias Ekholm. Nashville Predatorsin kärkipelaajat ovat olleet täysin unessa, ainoastaan Filip Forsberg on pelannut omalla tasollaan, mutta yhden pelaajan olemassaolo ei riitä. Predatorsin hyökkäyskalusto on yksinkertaisesti tällä hetkellä liian kapea voittaakseen pelejä. Predatorsin heikko erikoistilannepelaaminen on myös suuri kysymysmerkki Blue Jacketsin vahventunutta ylivoimaa vastaan. John Hynesin ryhmää vastaan on helppo lyödä vetoja tällä hetkellä, joten pelivalinnaksi yön otteluun valikoituu Blue Jacketsin voitto.

PELIVALINTA

Vihje: Columbus Blue Jackets -0.5 Kerroin: 2.27
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50