Jalkapallo

28.4 Mestarien liiga: PSG – Manchester City | Odotettu kamppailu käsillä

28.4.2021 Klo. 22.00
28.4 Mestarien liiga: PSG – Manchester City | Odotettu kamppailu käsillä

Mestarien liigassa nähdään keskiviikkona huippukamppailu, jossa PSG ja Manchester City kohtaavat välieräottelussa klo 22.00 alkaen.

PSG valmis voittamaan

PSG jahtaa Mestarien liigassa finaalipaikkaa hyvässä vireessä. Joukkueen kuuden viime ottelun saldo 5-0-1 ja Mestarien liigan puolivälierissä hallitseva mestari Bayern München jäi joukkueen jalkoihin. PSG:n vahvuus on selkeästi erittäin laadukas hyökkäyspää, jossa Kylian Mbappe ja Neymar loistavat tähtinä. Puolustuspäässä on joukkueen suurimmat kysymysmerkit, mutta joukkue tuntuu olevan jälleen vuoden kypsempi.

Mbappe on onnistunut Mestarien liigassa jo kahdeksan maalin verran, Neymar on tehnyt kuusi osumaa. Tämän lisäksi taitoa löytyy mm. Di Marian ja Moise Keanen johdolla, joten joukkueella on oiva mahdollisuus edetä aina finaaliin saakka. PSG taistelee samaan aikaan tiukasti myös Ligue 1:n mestaruudesta, mutta pääpaino on Mestarien liigassa. Isoja loukkaantumisia joukkueella ei ole, mistä plussaa isännille.

Cityn paras vire takana

Manchester City on jahdannut myös jo vuosia Mestarien liigan voittoa. Tältä kaudelta joukkue on jo voittanut EFL Cupin ja johtaa Valioliigaa selvällä erolla takana oleviin joukkueisiin nähden. Myös Cityn vahvuus on ollut etenkin loistava keskikenttäosasto, mutta myös puolustuspäässä joukkue on ollut aikaisempia kausia tasaisempi. Viime viikkoina joukkueen peli ei ole ollut aivan yhtä tiivis kuin parhaimmillaan, joka luo pientä huolta kauden loppuhuipennuksen edessä. Mestarin liigan puolivälierissä City hoiti mallikkaasti tiensä jatkoon Dortmundin kustannuksella.

Kuuden viime ottelun saldo Cityllä on 4-0-2 ja isossa kuvassa peli on edelleen tasapainoista. Joukkue pelaa välillä kokonaan ilman puhdasta kärkihyökkääjää, sillä hyökkäyskolmanneksella pelaajat vaihtuvat tiuhaan tahtiin ottelusta toiseen. Cityn kannalta kokoonpanotilanne on hyvä, eikä joukkueella ei ole yhtään poissaoloa. Raheem Sterling on viime viikkoina ollut varjojen mailla, joten Phil Foden, Riayd Mahrez ja Kevin De Bruyne voivat olla isossa roolissa.

Maaleja odotetaan

PSG:n ja Cityn välisestä otteluparista odotetaan vauhdikasta ja viihdyttävää kohtaamista. PSG näytti Bayern Müncheniä vastaan pystyvänsä tasapainoiseen esitykseen huippujoukkueita vastaan, mutta City tarjoaa todellisen haasteen kotijoukkueen puolustukselle. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi viisi vuotta sitten, joten vertailukohtaa viime vuosilta ei ole. Kumpikaan joukkue ei hevillä jää maaleitta, joten maaliodotusarvo on normaalia suurempi.

PELIVALINTA

Vihje: Yli 2.5 maalia Kerroin: 1.780
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI