Jalkapallo

4.5 Mestarien liiga: Manchester City – PSG | City lähellä finaalipaikkaa

4.5.2021 Klo. 22.00
4.5 Mestarien liiga: Manchester City – PSG | City lähellä finaalipaikkaa

Tiistaina ratkotaan ensimmäinen finalisti tämän kauden Mestarien liigassa. Manchester City on lähempänä jatkopaikkaa ensimmäisen osaottelun 2-1-vierasvoiton ansiosta. Ottelu alkaa klo 22.00.

Cityllä levänneet pelaajat

Manchester City on hyvin lähellä himoittua finaalipaikkaa, sillä joukkue nappasi tärkeän 2-1-vierasvoiton viime viikon ensimmäisessä osa-ottelussa. Ottelun alussa City oli alakynnessä, mutta kun PSG ottelun edetessä antoi pallonhallinnan Citylle, oli ottelun toinen puoliaika Cityn juhlaa. Cityn vire on hyvä ison ottelun alla, kuuden viime ottelun saldo on 5-0-1 ja takataskussa on jo EFL Cupin voittopokaali.

Valioliigassa City on myös hyvin lähellä mestaruutta, ja vaikka joukkue kierrätti todella rajusti pelaajistoaan Crystal Palacea vastaan, oli tuloksena Crystal Palacen vieraana komea 2-0-voitto. Kierrätyksen myötä PSG-ottelussa nähdään jälleen levänneitä huipputähtiä, ja avaukseen on syytä odottaa mm. Riyad Mahrezia, Phil Fodenia, Kevin De Bruynea ja puolustukseen Ruben Diasia. Eric Garcia on ainoa poissaolo joukkueelta, joten senkään puoleen ei Cityllä ole huolia.

PSG ahtaalla

PSG on tiukassa paikassa Cityn vieraana. Joukkue on raivannut tieltään Mestarien liigan pudotuspeleissä FC Barcelonan ja Bayern Münchenin, mutta Cityn tuoma haaste on ihan omaa luokkaansa. PSG on hyökkäyspäästään aivan ehdotonta maailman eliittiä Neymarin ja Kylian Mbappen johdolla, mutta puolustuspäässä sattuu kammottavia virheitä vuodesta toiseen tärkeissä otteluissa.

Angel Di Maria oli oivalla pelipäällä viikko sitten käydyssä ottelussa, ja PSG tarvitsee jokaisen huippupelaajansa parasta panosta tiistaina. Mikäli joukkue pelaa rohkeasti, on sillä mahdollisuus nousta aina finaaliin saakka, mutta mikäli joukkue luovuttaa pallonhallinnan kokonaan Citylle, tulee iltapuhteesta vaikea. Poissaoloja PSG:llä on Cityä enemmän, kun sivussa ovat Bernat ja typerän punaisen kortin ottanut Gueye. Myös Kylian Mbappe kärsii lievästi pohjevammasta, eikä tähtihyökkääjän pelikunto ole selvä tätä kirjoittaessa. Mikäli Mbappe putoaa pois kokoonpanosta, syö se ison osan pois PSG:n mahdollisuuksista.

Maaliverkot soi jälleen

City lähtee kotiotteluunsa suosikkina paremman ja ennenkaikkea levänneen kokoonpanon voimin. Kaksi vierasmaalia antavat Citylle avaimet omiin käsiin ja PSG:n on avattava peliään mikäli se haluaa taistella finaalipaikasta. Molemmilla joukkueilla on maailman huippua oleva tarjoilu keskikentällä sekä loistavat hyökkääjät, joten maaliodotusarvo on jälleen huipussaan. Cityllä on jo toinen jalka finaalissa, mutta luvassa on upea näytös jalkapallomaailman huipulta.

[elementor-template id=”8694″]

PELIVALINTA

Vihje: Manchester City & ottelussa yli 1.5 maalia Kerroin: 1.930
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI