Jalkapallo

7.4 Mestarien liiga: FC Porto – Chelsea | Pienten marginaalien pari

7.4.2021 Klo. 22.00
7.4 Mestarien liiga: FC Porto – Chelsea | Pienten marginaalien pari

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona kaksi puolivälieräottelua. FC Porto haastaa Chelsean klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Porto järjestänyt yhden yllätyksen

FC Porto lähtee otteluun Chelseaa vastaan hyvässä vireessä. Portugalin liigassa toisella sijalla oleva joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, ja peli tuntuu kulkevan mukavasti. Mestarien liigan neljännesvälierissä Porto kohahdutti jalkapallomaailmaa tiputtamalla Juventuksen jatkosta. Porton peli on dynaamista ja vahvaa ylöspäin, Sergio Oliveira on viidellä maalillaan ollut kovassa vireessä Porton keskikentällä.

Oliveira on sivussa Chelsea-ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi, josta miinusta isännille. Poissa ovat myös Mbaye ja Taremi. Myös maalivahti Diogo Costa on poissa ottelusta sairauden vuoksi. Porto taistelee edelleen paikasta kolmen joukkoon kotimaan sarjassa, joten taistelu jatkuu kahdella rintamalla. Porto ei ole vuosiin pärjännyt näin mallikkaasti Mestarien liigassa, joten panostus on varmasti maksimissaan Chelseaa vastaan.

Chelsea palaa tasolleen

Chelsealle kävi iso työtapaturma lauantaina Valioliigassa, kun joukkue taipui sarjapaikastaan taistelevaa West Bromwichia vastaan 2-5-tappioon kotikentällään. Chelsea on ollut Thomas Tuchelin aikakaudella erittäin tiivis joukkue ja päästänyt vähän maaleja, mutta lauantaina joukkueen peli hajosi jo ottelun alkuvaiheessa. Thiago Silva otti ottelun alkupuolella kaksi keltaista korttia ja ajettiin ulos kentältä, jonka jälkeen WBA otti ottelun hallintaansa. Chelsea kamppailee edelleen paikasta Valioliigan kärkinelikköön, joten myös Chelsean voimat jakautuvat kahteen eri kilpailuun.

Chelsea tiputti Atletico Madridin kahdella upealla esityksellä neljännesvälierissä ja joukkue on suorittanut kovalla tasolla jo pidemmän aikaa. Yksi tappio ei kokonaiskuvaa vielä muuta, joukkue on varmasti latautunut Portoa vastaan. Poissaoloja ei ottelun alla ole, joten Tuchel pääsee valitsemaan haluamansa miehistön illan otteluun. Chelsea lähestyy vierasottelua aivan kuten Atletico Madridia vastaan, oma pää pyritään pitämään puhtaana, riskejä ei liikaa oteta ja vastaiskuissa joukkue pyrkii olemaan nopea ja tehokas. Chelsea on myös välillä kärsinyt tehottomuudesta hyökkäyspäässä, joka voi vaikuttaa otteluparin kokonaismaalimääriin.

Maalit kortilla

Porto ja Chelsea eivät ole viime vuosiin eurokentillä kohdanneet, vaan edelliset taistot ovat vuodelta 2015. Porto ja Chelsea pystyvät parhaimmillaan erittäin laadukkaaseen puolustamiseen ja hyökkäyspelillä ei riskeerata puolustusta. Ennakkoon ottelupari on tasaisin kaikista puolivälieräpareista ja jatkoonmenijän saattaa ratkaista yksi ainoa maali. Portoa ei sovi aliarvioida, pudottihan joukkue Juventuksen jatkosta, mutta tällä kertaa vastassa on joukkue jonka puolustus on toiminut yhtä kertaa lukuunottamatta upealla tavalla. Ottelupari ratkeaa suurella todennäköisyydellä vasta viikon päästä. Chelsea on otteluparissa suosikki etenemään jatkoon, etenkin kun Porton paras maalintekijä on sivussa avausottelusta.

 

PELIVALINTA

Vihje: Ensimmäisenä 2 maalia: ei kumpikaan Kerroin: 2.080
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50