Jalkapallo

5.5 Mestarien liiga: Chelsea – Real Madrid | Kotijoukkueella etu puolellaan

5.5.2021 Klo. 22.00
5.5 Mestarien liiga: Chelsea – Real Madrid | Kotijoukkueella etu puolellaan

Toinen finalisti Mestarien liigan finaaliin selviää keskiviikkona. Chelsean ja Real Madridin tilanne ensimmäisen osaottelun jälkeen on kutkuttavasti 1-1. Ottelu alkaa klo 22.00.

Chelsea ei helppoja maaleja päästä

Chelsea pääsee tehdyn vierasmaalin turvin etulyöntiasemassa jälkimmäiseen, ratkaisevaan otteluun. Joukkue on koko kevätkauden ollut erittäin tiivis ja yhtenäinen joukkue, jota vastaan maalinteko on ollut erittäin haastavaa. Valioliigassa Chelsea miehittää neljättä sijaa ja joutuu taistelemaan kauden loppuun saakka myös Valioliigan puolella. Edessä on myös vielä FA Cupin finaali myöhemmin toukokuussa.

Chelsea pystyy laittamaan luukut kiinni lähes mitä tahansa joukkuetta avstaan, Thiago Silva ja Cesar Azpilicueta ovat olleet puolustuksen johtohahmoja. Hyökkäyspäässä vaihtoehtoja riittää, sillä Kai Havertz ja Timo Werner ovat saaneet hiljalleen onnistumisia, Havertz ratkaisi kahdella maalillaan ottelun Fulhamia vastaan viikonloppuna, kun Chelsea piti jälleen maalinsa puhtaana. Kovacic jatkaa sivussa, mutta muuten joukkue on täysin ehjä.

Real Madridilta uupuu jotakin

Real Madrid ei ole yhtä hyvä joukkue kuin takavuosina. Joukkue on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista, mutta siitä huolimatta isoja muutoksia saattaa kauden jälkeen olla luvassa. Kuuden viime ottelun saldo on 2-4-0, joten vaikka tappioita ei kerry, jää joukkue liian usein tasapaleihin. La Ligassa Real Madrid on keskellä kiivasta mestaruustaistoa, joukkue on yhdessä FC Barcelonan kanssa kahden pisteen päässä Atletico Madridista.

Sergio Ramos palannee kentälle loukkaantumisen myötä, ja Ramosilla on edelleen iso vaikutus Realin pelaamiseen. Parhaimmillaan Ramos ratkoo otteluita niin hyökkäys – kuin puolustuspäässä, tällä kaudella Mestarien liigassa on syntynyt kaksi osumaa Ramosin toimesta. Karim Benzema teki upean maalin ensimmäisessä osaottelussa Chelsean verkkoon, mutta muuten joukkueessa ei ole samalla lailla kliinisyyttä viimeistelyissä kuin takavuosina. Carvajal ja Lucas jatkavat sivussa.

Maalijuhlat peruttu

Chelsea lähtee otteluun hienoisena suosikkina. Joukkue pystyy rakentamaan vahvan puolustuspelinsä päälle pelisuunnitelman, ja tarkoituksena on myös varmasti iskeä vastaan Real Madridin pallonmenetysten jälkeen. Real Madrid joutuu avamaan peliään ensimmäisen osaottelun tuloksen vuoksi, mutta mitään maalijuhlia ottelussa ei nähdä, vaan vähämaalinen tulos on todennäköisin skenaario. Chelsea pyrkii pitämään maalinsa koskemattomana ja näin tehdessään etenee finaaliin.

[elementor-template id=”8694″]

PELIVALINTA

Vihje: Alle 2.5 maalia Kerroin: 1.740
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!
VIHJEET
BONUKSET
NETTIKASINOT
POKERI