Jalkapallo

23.2 Mestarien liiga: Atletico Madrid – Chelsea | Puolustuksen kautta

23.2.2021 Klo. 22.00
23.2 Mestarien liiga: Atletico Madrid – Chelsea | Puolustuksen kautta

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat. Tiistaina Atletico Madrid kohtaa Chelsean klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Atleticolla vahva kausi menossa

Atletico Madrid pelaa upeaa kautta. La Ligassa joukkue johtaa koko sarjaa kolmen pisteen erolla Real Madridiin ja Mestarien liigassa otteet ovat olleet vahvoja läpi kauden. Pieni kauneusvirhe joukkueelle sattui La Ligan kierroksella viikonloppuna, kun Levante nappasi puhtaan 2-0-voiton joukkueesta. Kuten aikaisempina kausina, on Atleticon puolustus ollut timanttia kuluvanakin kautena. 16 päästettyä maalia La Ligassa on vähiten koko sarjassa, joten joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana valtaosan kaudesta.

Mestarien liigassa Atletico Madrid on myös tunnettu tiukasta puolustuspelistään mutta myös tehokkaasta hyökkäyksestä. Tämän kauden Mestarien liigassa Joao Felix on kantanut maalintekovastuuta kolmen maalin voimin, mutta joukkue on täynnä laadukkaita hyökkääjiä, kuten La Ligassa maaliverkkoja pöllyttänyt Luis Suarez. Lohkovaiheessa Atletico Madrid sijoittui lohkonsa toiseksi Bayern Münchenin jälkeen, kuudessa ottelussa joukkue teki seitsemän osumaa ja päästi kahdeksan.

Tasainen Chelsea

Chelsea on edelleen tappioton Thomas Tuchelin alaisuudessa, mutta voittoputkeen tuli kolhu, kun joukkue tasasi pisteet Southamptonia vastaan 1-1-tasapelissä. Kahdeksan ottelua putkeen tappioitta pelannut Chelsea oli tasapeliin saakka viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana joukkue nousi Valioliigassa lähellä neljän parhaan joukkoa. Myös Chelsean puolustuspeli on vakaata ja tiivistä, Valioliigassa joukkue on päästänyt toiseksi vähiten osumia heti Manchester Cityn jälkeen.

Chelsea voitti oman alkulohkonsa Mestarien liigassa pisteen erolla Sevillaan. Chelsea päästi ainoastaan kaksi osumaa kuuden lohkovaiheen ottelun aikana, joka on kilpailun taso huomioiden todella kova teko. Tuchelin aikakaudella hyökkäyspelissä on ollut murtautumismalleista lähtien petrattavaa, mutta puolustuspeli on pysynyt koko ajan erittäin tiiviinä. Chelsealla on hieman enemmän poissaolohuolia, sillä ottelun alla sivussa on varmuudella puolustuksen johtaja Thiago Silva, mutta sivussa saattavat olla myös Tammy Abraham, Mason Mount sekä Christian Pulisic. Jos kaikki poissaolot toteutuvat, on joukkueella iso työ onnistua maalinteossa. Timo Werner on tiukassa paikassa Atleticon puolustajien puristuksessa.

Ratkaisu jälkimmäisessä osa-ottelussa

Joukkueet eivät ole viime vuosina ahkerasti tavanneet, mutta viimeisimmät kohtaamiset ovat olleet tiukkoja kamppailuja. Molempien joukkueiden puolustuskapasiteetin tietäen ottelusta on odotettavissa tarkka shakkikamppailu, ottelun luonne ensimmäisen pudotuspelikierroksen ensimmäisenä otteluna vahvistaa ajatusta, jossa riskejä ei oteta. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun puolustuksen kautta, eikä vähämaalinen tasapeli olisi mikään yllätys. Tasapeliä voi kokeilla pienellä panostuksella, sen verran tasaiset lähtökohdat ottelussa on, jossa maaliodotusarvo ei päätä huimaa.

PELIVALINTA

Vihje: Tasapeli Kerroin: 3.100
Lue kaikki Veikkausvihjeet sekä Pitkävetovihjeet, ja nappaa parhaat Vedonlyöntibonukset!

Talleta 25€ - Pelaa 75€

Neobet tarjoilee kaksi bonusvaihtoehtoa! 

– Kierrätys 5x bonus

– Minimikerroin 1,50